Please wait...
HomeForumPosts by buldan75

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by buldan75

My first payment » Post #2

Sun Dec 11, 2011 14:13 in Payment Proofs

Doubled Post

What is a Sponsor? » Post #3

Sun Dec 11, 2011 11:22 in General Talk

Yes, michael_dg is correct.
Your Sponsor or your Referrer is the member who offered ClixSense Program to you and you are his/her referral.
You can go to My Account and check who is your Sponsor there:
My Sponsor Details:
Sponsor Name
Sponsor Email


Regards
:clixsense:

im a newbie » Post #5

Sun Dec 11, 2011 09:55 in Member Introduction

Hi laarni16,
Welcome aboard :cs:

Happy clicking and good luck
:clixsense:

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #40

Sun Dec 11, 2011 06:19 in Bulgarian

Нека да си погледне SPAM папката, може да е там. Иначе, аз лично не си спомням дали имаше линк за активация или направо можеш да си влезнеш в акаунта.

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #38

Sun Dec 11, 2011 06:02 in Bulgarian

Такова нещо чувам за пръв път. Нищо ли няма в имейла? Никакво съсдържание?
Когато твоя приятел се регистрира, то твоят реферал, на който твоя приетел е станал реално реферал, ще получи също имейл-известие, с което го уведомяват, че някой се е регистрирал под него.
Т. е това ми е и втория въпрос: Дали твоя реферал е получил имейл.

Which browser do you use? » Post #6

Sun Dec 11, 2011 01:22 in General Talk

I like this stats :thumbup:
Thank you share it with us.

How many users have ClixSense today? » Post #4

Sun Dec 11, 2011 00:55 in General Talk

We have more then 1500 new members sign-up every day. Amazing :clap:
:clixsense: is the best Program

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #87

Sat Dec 10, 2011 02:32 in Bulgarian

И аз рекламирам в тези два сайта + Clicksia и Incentria. От AdHitz за $20 имам 14 реферала. Когато поръчвате кликове е важно по кое време стартирате Вашата реклама, примерно аз го правя привечер и съм доволен. Друго, важно условие, е когато пускате вашата реклама да погледнете дали в момента не тече реклама на същия сайт, защото вероятно другата реклама е "обрала" рефералите Ви. Изчакайте поне няколко часа. Ако пускам банъри за период по-малък от една седмица, то избягвам почивните дни, защото повечето хора кликат набързо и гледат да отделят повече време на семействата си, което всъщност правя и аз.

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #35

Sat Dec 10, 2011 02:21 in Bulgarian

dekata16 дори и не си помисляй да регистрираш някой друг от твоя компютър. Ситемата вече е приела твоя акаунт там, така че друг не може да се регистрира от твоя компютър или твоето IP.
Знам какво имаш предвид, когато хората ти казват, че е много сложно. Аз също съм предлагал ClixSense на мои прители и те са ми казвали, че се изисква много информация. Простичко им обяснявам, че ClixSense е фирма, в която реално кандидатствам за работа и че тази фирма ще ми плаща рано или късно, така че е нормално да изискват повече информация, защото и те, както и ние не искат да бъдат лъгани.
Когато имаш повече време им отдели внимание и им помогни с регистрацията, която може да бъде направена от другаде, но не и от компютър, където ClixSense се ползва. Насочи ги към форума, където винаги ще получат помощ.
Поздрави и дано съм помогнал

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #85

Fri Dec 09, 2011 14:53 in Bulgarian

mkolev2001 wrote: Колко харчите за реклама?
Ако някой иска да сподели.Аз до сега съм похарчил 10$ лични и около 20$ изкарани от PTCта.
bulet wrote: за този сайт около $50 без резултат :(
Аз съм един от хората, които активно рекламира ClixSense. Няма да казвам цифри, но към момента за реклама давам повече, от колкото изкарвам. Знам че един ден това ще ми даде желаните резултати.
Няколко предложения от мен:
1. Не препоръчвам да се рекламира в "Traffic exchange" сайтове, защото който ги ползва вече знае кои са най-стабилните сайтове, а ClixSense е на върхът, така че те вече имат регистрация тук.
2. Стремим се да привлечем нови потребители, които сега започват да се интересуват от този вид бизнес и като най-удачен сайт за рекламиране е AdHitz.com. Там Ви препоръчвам да рекламирате в "Network ads", защото ще има възможност сайта да се показва в мрежата, която се използва от този сайт.
ClixSense е дългогодишен и стабилен сайт, в който повечето хора, които се занимават с този вид изкарване на пари, вече имат регистрация, така че и набирането на реферали е доста трудно. Харесвам AdHitz, защото взима пари за реалните потребители, които посетят сайта от вашия линк. Т.е 10 000 чвека кликнат на вашия банър, но само 100 разгледат сайта, който рекламирате, то Вие ще бъдете таксувани само за 100-те човека, които са посетили сайта.
За пример ще дам bulet , който ако бе вкарал $50-те по описания по-горе начин, то щеше да има поне 15-20 активни реферали към момента.
3. Рекламирайте сайта в дългогодишни сайтове с голям трафик. Всички знаем кои са те. Рекламите са по-скъпи, но затова можем да разчитаме на сигурни реферали. Общо взето цените са еднакви за PTC кликове и banner ads.
4. Рекламирайте в в СКАМнали вече сайтове. Много хора спират да кликат в сайт, който спре да плаща. Ако имате добре развит акаунт, то това е грешка, защото кликането в сайта ще ви отнеме 10 мин, но средствата можете да ги прехвърлите за реклама, което е част от нашата идея. Не става въпрос да вкарвате допълнителни средства в тези сайтове, а да използвате тези които вие ще си изкарате.

Когато започнах да рботя с ClixSense ми се струваше невъзможно да превличам реферали и за цял месец паревех по 1-2 максимум. С течение на времето придобих опит и прочетох доста информация в различните форуми, така че сега искам да споделя всичко с ВАС.
За това колко е продуктивна моята теория, мисля че всеки един може да провери от страницата за потребителите с най-много реферали през последните 24 часа, като съм почти постоянен представител там. :mrgreen: Не съм от първите, но смятам че и този резултат е задоволителен.

Това е от мен и ще се радвма някой друг също да сподели начина за набиране на реферали, защото място има за всеки ;). Филипинците имат прекрасна страна и хора, които взаимно си помагат и не случайно ще видите техни представители с много реферали. Същото се отнася и за американците, но те са друга "боза" :geek:
Хайде и ние да покажем, че можем да сме част от водещите.

Желая Ви успех и дано да сте ме разбрали :thumbup:
:clixsense:

Представете се. » Post #13

Fri Dec 09, 2011 13:52 in Bulgarian

The_AA wrote: Поради един пост в моредарторския форум, ще спомена в тази тема на колко години съм - 16. Изглежда, че съм най-младият българин представил се в форума на ClixSense. :D
Може да си един от младите, но със сигурност не си най-младия потребител в този форум. Повярвай ми :)
Между другото се възхищавам на хора, като теб които вече търсят начини да изкарват средства от Интернет и си се ориентирал към един от най-стабилните в момента.
Ако аз бях започнал на 16г, то сега щях да преживявам само от Интернет средства :mrgreen: , но по-добре късно от колкото никога.

FIRST PAYMENT PROOF » Post #2

Fri Dec 09, 2011 13:30 in Payment Proofs

Hi rjagger63,
Welcome to ClixSense Forum :thumbup:
Congratulation for your payment and thank you shared it with us :clap: :$

Regards
:clixsense:

My 1 payment :) » Post #7

Fri Dec 09, 2011 12:47 in Payment Proofs

Hi joro_dj,
Welcome to ClixSense Forum :thumbup:
Congratulations for your very first payment.
I am warmly suggesting you to take a look of our Bulgarian Subforum where you can share your opinion or find out information you need.
Good Luck
:clixsense:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #84

Fri Dec 09, 2011 12:36 in Bulgarian

Здравей xermi,
и Добре дошъл от мен. Както казва dekata16 сме все още малко във форума, на фона от множеството Българи регистрирани в ClixSense. Сигурен съм, че популярността на Форума тепърва ще придобива размери, защото тук е мястото, където първо научаваме за новостите, а те ни биват представяни почти всяка седмица.
Желая ти много късмет и хубави моменти
Поздрави
:clixsense:

My 11th payment. » Post #4

Fri Dec 09, 2011 02:06 in Payment Proofs

Hi goly840
Welcome to ClixSense Forum :thumbup:
Congratulations for your payment :clap: :$

Have you been good or bad this year? » Post #3

Thu Dec 08, 2011 20:49 in General Talk

Off course my behavior is good :geek: , but it was hard for me :mrgreen:
Will Santa give me something, or I have to wait Boxing Day to do my own?

Got my 4th payment from Clixsense » Post #3

Thu Dec 08, 2011 17:03 in Payment Proofs

Hi prasannack,
Welcome to ClixSense Forum :thumbup:
Congratulations for your payment :clap: :$

my 5th payment since joining » Post #3

Thu Dec 08, 2011 17:01 in Payment Proofs

Hi wantcash05
Welcome to ClixSense Forum. :thumbup:
Congratulations for your payment :$ :clap:

Тема "Анкети" е вече на разположение » Post #1

Thu Dec 08, 2011 16:51 in Bulgarian

В превод от Topic Polls are now available
Здравейте Приятели,
С тази тема искаме да Ви кажем, че вече е възможно да пускате собствени АНКЕТИ във форума.
За да стартирате направата на анкета кликнете върху бутонът Post Topic, след което изберете опцията Create a Poll. Ще ви бъдат показани опциите за направата на вашата Анкета. Тук ще трябва да напишете Вашият въпрос, отговорите, максималния брой отговори, които всеки един потребител ще има право да направи, колко дълго желаете Вашата Анкета да е активна, както и дали потребителите могат да променят своите, вече дадени отговори.

Имате възможност да дадете максимум 16 отговора и минимум 2. За да добавите повече отговори ще трябва да кликнете на линкът More, а за да премахните отговор, съответно да кликнете на Less.

Maximum votes per user определя дали анкетата е с възможност само за един отговор или може да се дадат повече такива. За възможност от единствен отговор на потребител изберете 1, а за възможност от повече отговори изберете от 2 до желаният от Вас брой отговори, които даден потребител може да даде.

Тази картинка е пример за Анкета с възможност от един отговор, без да има крайна дата и без да имат потребителите възможност да променят своите вече дадени отговори.

Като автор на Анкетата Вие ще имате възможност да променяте опциите и. Когато променяте вашите въпроси или максималния брой отговори за потребител, Вашата Анкета ще бъде занулена и всички досегашни гласове изтрити. Също така имате възможността да затворите Анкетата за повече гласове ако вече не е била затворена/изтекла.

Желая Ви приятно Кликане :thumbup:
Автор: jasm78
Превод: buldan75
:clixsense:

Indian users must see this » Post #2

Wed Dec 07, 2011 21:00 in Hindi

Hi sandeep2120,
Welcome to ClixSense Forum.
Thank you helping your mates :thumbup:
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 26, 2024 06:39:59 PST