Please wait...
HomeForumPosts by moneymakingways

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by moneymakingways

Şu an ne dinliyorsunuz? » Post #48

Mon Apr 03, 2017 12:47 in Turkish

Zülfü Livaneli - Karlı Kayın Ormanı

Kredi kartımdan premium üyelik satın alamıyorum. » Post #2

Sun Apr 02, 2017 22:20 in Turkish

Bu soruyu Neobux forumunda sorun.

REFERANSIM 5 USD Yİ GEÇTİ AMA KOMİSYON GELMEDİ » Post #19

Fri Mar 31, 2017 02:10 in Turkish

Şunu da ekleyim;
Boşu boşuna rapor etmeyin yazılanları. (Malum vatandaşa söylüyorum)
Buraya gelip insanları kışkırtıp sonra da atılan mesajları rapor edemezsiniz. Ederseniz okumadan silerim ve siliyorum da.

Tüm nickleriniz de forumdan banlanacak. Siz açtıkça ben banlatacağım bilginiz olsun.

Tavsiyem;
Tek nickten uslu uslu yazmaya devam edin. Biz de kim olduğunuzu bilmeyelim ki banlanmayasınız.

Yönetimden gerekli talimatı aldım. Dediğim gibi aynı kişiye ait olduğunu düşündüğüm tüm nickler forumdan banlanacaktır.
Şunu da ekleyim, bu olay büyürse veyainsanları kışkırtmaya devam ederseniz, muhtemelen ip ban yiyeceksiniz ve hesapların kendisi de güme gidecek.

ANKET (GENEL) » Post #3981

Wed Mar 29, 2017 12:44 in Turkish

Muhattap olmayın arkadaşlar. Sadece rümuzları yönetime raporlayın yeterli. Bir ton nicki banlandı forumdan, hala saçma sapan msg onaylatmaya çalışıyor farklı rümuzlarla.

Neyse biraz daha biriksin topluca banlatırım yine forumdan.

Yeni başlayanlar için Task Rehberi » Post #8

Sun Mar 26, 2017 11:40 in Turkish

Konu sabitlendi.
Emeğinize sağlık.

TASK (GÜNCEL) » Post #13520

Fri Mar 24, 2017 02:36 in Turkish

Help Us Moderate Images (1001065,1001070,1001071,1001072)

Level yükseltmek isteyen arkadaşlar kaçırmasın.

Paypal kesin dönüyor bddk onaylamış » Post #29

Thu Mar 23, 2017 14:27 in Turkish

Dönüyor mart sonunda. (kesin bilgi :lol: )

0 level task ve crowdflower hakkında » Post #12

Sat Mar 18, 2017 13:31 in Turkish

gabi1989 wrote:
loser95 wrote: zaten o kadar bir beklentim yok sadece meraktan sordum :D Şu siteden günde 3-5 dolar kazansam benim icin yeter ögrenciyim sonucta ama 2 gündür boş geciyoruz malesef :/

Yabancı kullanıcıların 800 900 tane yapması çok normal çünkü bunu teşvik edecek tasklar çok. Ben taska ilk başladığım gün 171 tane yaptım ama kaç para kazandın diye sorarsanız 7.13 USD bu da 0.04 task ortalaması yapar ki hiç iyi değil. çok fazla emek az kazanç oluyor. yurt dışında bu şekilde değil elbette. Forumun ilgili yerlerini araştırsanız 10 dolar günlük kazancı sadece 50 tane tasktan kazanan insanlar var ki bu da 0.2 task başına ortalamadır ve çok yüksektir. tabii bu verdiğim çok uç bir örnek ama Türkiye task fiyat ortalaması ile Yurtdışı fiyat ortalaması çok farklı.

Task yaparak günde 3-5 dolar kazanmanız mümkündür. taskların hepsine birden girişip Allah ne verdiyse uğraşmaya kalkarsanız bu iş olmaz :) öncelikle video siteleri üzerinden tasklarla ilgili görsel olarak bilgi edinin. ingilizce, almanca, fransızca, japonca olması önemli değil. sadece nasıl yapıldığını anlayın ve bu işe öyle başlayın. hadi seni umutlandıracak bir bilgi vereyim. ingilizce seviyen ve taskları anlama kabiliyetin yüksekse günlük 5 dolardan fazla bile kazanabilirsin. bu tamamen sana bağlı.

Bence bize çıkmayan, zaman olarak görece kısa olan görevler var. İnsanlar bunları kasıyorlar. Tabi bu benim fikrim.

Snapcard Mayıs 2017den sonra yok » Post #19

Fri Mar 17, 2017 23:24 in Turkish

s3c1k0 wrote: Şu an yeni kullanıcı almıyorlar bunu biliyoruz. Mart ayının 20. günü sonrası artık üyeler de transfer gerçekleştiremeyecekler yani şurada kalmış 3 gün.

Şu gün tango card üzerinden para çekmek isteyen arkadaşların parası wyre ye mi geçecek yoksa snapcard üzerinde mi kalacak önemli olan konu sanırım bu.

Şu an tango card ile cashout yapmak istediğimde by Wyre yazıyor ama orası neresi ?

Wyre için böyle bir link buldum ama bu doğru adres mi bilmiyorum takip de edemedim global forumu vakit darlığından.

Ama türkçe forumda bu konu ile alakalı bir makale de görmedim henüz.

YAHU NE YAPICAZ :D

Clixsense açıklama yaparsa buraya koyarız. Birkaç gün bekleyin bence. Payzadan devam edin

clixsense CHAT » Post #10

Fri Mar 17, 2017 23:22 in Turkish

Aslında özel birşey yok diye çevirmeye gerek duymamıştım.
Akşama duyurunun açıklamasını foruma koyarım.

ANKET (GENEL) » Post #3772

Fri Mar 17, 2017 23:19 in Turkish

dark1453 wrote: Başı kapalı analarımızı dune kadar askeri vb. kurumlara almayan zihniyet şimdi tutmuş başı kapalı analarımıza klibinde yer veriyor. İlginç
Bizim askerimiz cephede namaz kılıyordu, Kuran'ın ışığında duşmana bile zulmetmeden vatanı için şehit oluyordu. Oysa sizin paşanıza gore Kuran arap safsatasıydı (haşa) namaz falan uydurmaydı, gericilikti yobazlıktı. Şehitler İslam uğruna öldü.senin paşan ne uğrunda öldü?
Bırakın bu işleri size inanan yok artık.

Konuyla alakasız mesajları sileceğim de (bu mesaj da dahil) hele bir de bakayım;
"Sizin paşanız" dediğin kim?
İsim ver bakayım?
Sizin askeriniz, bizim paşamız öyle mi?

Clixsense forumundan arda kalan zamanlarda biraz okuyun.

TASK (GÜNCEL) » Post #13138

Thu Mar 09, 2017 14:12 in Turkish

Görev çok da, harcanan zamana göre kazanç az gibi geldi bana.
Özellikle 3-4 saatimi ayırdım bugün. Fiyat ayırt etmeden her açık görevi yaptım. Sonuç; 75 görev = 2.5 dolar :) Hadi bonusu da ekle 3 dolar. Hadi bir 3-4 saat daha ayırsaydım ortalama 6 dolar :)

TASK (GÜNCEL) » Post #12796

Sun Feb 26, 2017 11:39 in Turkish

Ben de level 3 olmuşum şaka maka :)

moneymakingways bu bayraklar hakkında bilgin varmı » Post #4

Tue Feb 21, 2017 13:31 in Turkish

rika38 wrote: evet biliyorum pek task yapmadığını bi bilgisi felan var mı diye sordum yabancı foruma bakıuom herkes şikayetçi yani bi durum olması muhtemel

Evet, maalesef çok fazla ilgilenemiyorum görev ve tekliflerle. Dolayısıyla yabancı forumu da pek takip etmiyorum. Ama şikayetlerin çoğunun haklı olduğunu ve gerekenin yapılacağını düşünüyorum. %90+ küsürle flag yediğim için, empati yapabiliyorum :)

Clixsense Güncel Duyurular » Post #1

Tue Feb 21, 2017 13:28 in Turkish

Arkadaşlar;
2 adet güncel duyuru var. (Ancak fırsat bulabildim.)

1.'si;
Skrill tamamen aktif hale getirilmiştir. Dileyen üyeler bu ödeme işlemcisini de artık kullanabilirler. (Ödeme zaman ve yöntemleri sabit konusu güncellenmiştir.)

2.'si;
Clixsense, 10. yıl vesilesiyle, 20.02.2017 'den 28.02.2017 tarihine kadar günlük check list bonuslarını 2 katına çıkarmıştır. Yani standart üyeler %10, premium üyeler %24 bonus alacaklar. Premium almayı düşünen üyeler için güzel bir süre.

Ve tabi ki hepinizin bildiği üzere, Paypal, Clixsense ile yollarını ayırmış olup, "Payza" da tekrar ödeme yöntemi olarak eklenmiştir.

(Konu 1 hafta sabitlenmiştir.)

ANKET (GENEL) » Post #3333

Sun Feb 19, 2017 05:33 in Turkish

redrays1 wrote: Teşekkürler, ben üzerime düşeni yapıp raporumu yazdım. :clap: Arkadaşlara da yardımcı olabilirim. Kısa ve öz kullanıcının ekstra hesaplarını yazdım, sadece benim değil forumdaki diğer kişilerin de böyle düşündüğünü belirttim, umarım dikkate alırlar. Moderatörün yapabileceği birşey gerçekten yok, bu yönetimin yapabileceği bir şey. Bize düşen de böyle hırsızları şikayet edip sonucu beklemek, en iyisini umut etmek.

@redrays1
Bu yazdığınız mesajın aynısını, başına "admin only" koyarak, Submit a Ticket | ClixSense buraya ticket atacaksınız.

Report kısmı sadece ilgili mesajı modun dikkatine sunar. Yukarıdaki adresten direkt yönetime ticket atmanız lazım. Raporlamadan kastım budur.

ANKET (GENEL) » Post #3330

Sun Feb 19, 2017 05:18 in Turkish

FIRAT7 wrote: Mod bu musveddeyi forumdan uzaklaştırmayı dusunuyor musun?

aleni hakaret ediyor genelleme yaparak

o kadar ucuz değil bu işler.

Arkadaşlar;
Bu üyelikler ve daha fazlası tarafımdan yönetime rapor edildi.
Benim direkt olarak forumdan kimseyi uzaklaştırma yetkim maalesef yok. Lütfen siz de şikayetlerinizi dile getirin ki dikkate alsınlar.

Yalnız sebebi ne olursa olsun bir kişiye mesaj yazarsanız (haklı da olsanız) cevap hakkı doğar ve bu böylece uzayıp gider. Sizden ricam forumun amacına uygun olarak forumda "bilgi paylaşımına" devam etmenizdir.

Şahsi düşüncem;
İmkanları dahilinde bir kişi birden fazla hesaba sahip olabilir. (Ayrı net bağlantısı+bilgisayar) Ama forum ortamında farklı kişilermiş gibi cevap yazmak, algı yaratmaya çalışmak saçma ve hatta hastalıklı bir bakış açısıdır. Benim yaptığım raporlamalar da bu yönde olmuştur.

Ama site ve dolayısıyla forum sahipleri buna rağmen bu kişi veya kişileri banlamıyorsa yeterli algıyı oluşturamamışız demektir. Bu algı oluşturma da, forumda karşılıklı atışmalarla olmaz maalesef. Benim bu mesajım da dahil olmak üzere konuyla alakasız paylaşımlar, forumumuza ve burada bilgi paylaşımı yapmak veya bilgi almak isteyen diğer arkadaşlarımıza zarar verir, huzursuzluk yaratır.

Bu yüzden ısrarla sizden rica ediyorum. Hepinizin az çok ingilizcesi var. (Olmayanlar benden de yardım isteyebilir) Lütfen bu rahatsızlıklarınızı "ısrarla" yönetime yazın. Sadece benim yazmam yetmiyor çünkü.

Ve ben şahsen bütün gün bilgisayar başında oturup sizin mesajlarınızı editleyemem. İlgili konularda ilgili bilgilerin paylaşımını yapmaya devam etmezseniz, konuların hepsini kapatacağım. Ben de sizin gibi bir üyeyim, lütfen bunu da unutmayın.

Payza Geri Döndü » Post #18

Wed Feb 15, 2017 12:56 in Turkish

mavis34 wrote: hani bunlar payza üzerinden para aktaramıyordu? amerika da sıkıntı vardı güya. :twisted: bir anda çözülmüş paypal tekmeyi basınca ya da yine para fln alamayacaksınız.

Halen var. Sadece Payza wire transfer için limit kaldırdı. Admin bunun teyidini aldı (deneme amaçlı transfer yaparak) ve payza ödemelerini tekrar açtı.

Arkadaşlar;
Bir anda çözülen birşey yok. Adamlar uğraşıyor. Her bilgiyi burada size veremiyoruz. Ama ellerinden geleni yapıyorlar ki Payza bunun güzel bir örneği. Alabiliyorken alın işte ödemelerinizi.

Paypal-Skrill Hakkında Duyuru » Post #1

Wed Feb 08, 2017 10:13 in Turkish

Paypal, Clixsense ile yollarını ayırmış. Duyuruda yazmıyor ama bunun sebebi matrix sistemi. Clixsense de bundan vazgeçmek yerine Paypal'dan vazgeçmiş oldu.


Mevcut diğer ödeme yöntemleriyle devam edeceklermiş. Umarım reklam ve daha da önemlisi ref gelirleri çok fazla düşmez çünkü ciddi şekilde üye kaybedecekler.

Tabi herkes için en önemli olması gereken nokta mevcut ödeme yöntemleriyle ödemelerin "aksamadan" devam etmesi. Şimdilik bunun sözünü vermişler.

Neyse; bekleyip göreceğiz.

Duyuru için link burada;
Paypal account | ClixSense Forum

Her ne kadar bizi ilgilendirmiyor gibi gözükse de sitenin geleceği açısından önemli bir haber. Gelişmeleri (olursa) bu sabit başlıktan takip edebilirsiniz. Sizi ilgilendireceğini düşündüğüm bir haber olursa buraya ekleyeceğim.

Skrill hakkında;
Hesapları onaylanmış. Birkaç gün içerisinde (entegrasyon süreci) aktif hale gelecekmiş.

Şu anda;
Türkiye için en uygun ödeme yöntemleri, Tango>Snapcard>Bitcoin Giftcard ve Payoneer'dir

Tango Card, Snapcard ve Koinim Hakkında » Post #149

Wed Feb 01, 2017 00:52 in Turkish

Smyrnaa35 wrote: Snapcard ve wyre in kurucusu ve ceo su aynı kişi dün gece attığım ticket a Jim den gelen cevaba göre de dün snapcard a binlerce dolar ödeme yaptığını ve bir sorun olmadığını hatta bitcoin cüzdanı değişikliğini nerden duyduğumu merak ettiğini yazmıs ekran görüntüsünü yolladım henüz herhangi bir bilgisi yok ama dün için ödemeğe yaptığını belirtmiş sonuçta dilerim snapcard wyre in sadece bitcoin için kullandığı bir alt kuruluştur ve ödemeler her zamanki gibi snapcard aracılığıyla devam eder.

Enteresan gerçekten. Ben de niye bu kadar sessiz kaldılar diye merak etmiştim. Deneme amaçlı 10 dolar ödeme mi istesek aceba?

Deneme amaçlı 10 dolar istedim arkadaşlar. Giden 10 dolar olsun :)
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 24, 2024 01:59:31 PST