Please wait...
HomeForumPosts by moneymakingways

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by moneymakingways

MODERATOR SIZE MESAJIM » Post #3

Fri Jan 27, 2017 22:12 in Turkish

Tamam; haberim oldu.
Yönetimle muhattap olun. Türkçe forumda daha fazla gereksiz konu istemiyorum. Benim bakış açımı da anlamanızı istiyorum;

Forumda küfür ve argoya izin vermem. Forumda aynı kişiler arasında sürekli bir tartışma, gerilim ortamı yaratılmasına da izin vermem. Şimdi konuları kilitledim, içeriğinde küfür-argo olduğunu düşündüğüm mesajları sildim. (atladığım varsa rapor edin onları da silerim)
Ve diyorum ki bu olay burada kapanacak çünkü insanlar rahatsız oluyor. Bundan sonra bir sorununuz varsa yönetimle (ticket atarak) çözün, Türkçe forumu kullanmayın.

Yalnız;
Bu tarz durumlar tekrarlanırsa ve "aynı" kişiler bu durumların içinde olursa, forumun huzuru adına gerekeni yaparım arkadaşlar.

Son bir kez konuyu kilitliyorum.

Forumda kufur edenı sikayet etmek » Post #12

Fri Jan 27, 2017 15:54 in Turkish

@luckymother

Uzatmayalım. Şikayetlik bir durum yok. Her karşılıklı küfredeni, tartışanı forumdan uzaklaştırsaydım forumda adam kalmazdı.
Ayrıca; çeşit çeşit insan var. Yani iletilerimizi yazarken karşı tarafın nasıl tepki vereceğini hesaplayarak, yazalım. Olay sadece küfür-argo değil.

@Fırat7

Siz de sinirlerinize biraz hakim olun.

Bu konuyu da kapatıyorum. Bakın, "kapatıyorum" diyorum. Birbirinizle muhattap olmayın. Daha fazla gereksiz ileti, tartışma vs. istemiyoruz. Clixsense ile alakalı bilgi paylaşımına devam lütfen.

Paypal dönüyor müjde.... » Post #94

Fri Jan 27, 2017 12:57 in Turkish

Arkadaşlar;
Daha önce de yazdığım gibi hiçbir şekilde bu tarz yazışmalara izin vermem.
İstesek de istemesek de bu forumda bir aradayız. Sinirlerimize hakim olalım lütfen.

Konu kilitlendi.

Ödeme nasıl alınıyor » Post #3

Thu Jan 26, 2017 05:41 in Turkish

Bilgi için teşekkürler.

Localbitcoins ve payoneer ile alakalı konuların linkleri, ödeme zamanları ve yöntemleri sabit konusuna eklenmiştir.

Payoneer kullanmıyorum ama bu işlemciyle alakalı daha detaylı bir konu/anlatım eklenene kadar Payoneer ile ilgili konunun linkini değiştirmeyeceğim.

Arkadaşlar;
Her türlü kaliteli paylaşımlarınız sabitlenecek veya ilgili sabit başlıklara eklenecektir.

Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Paypal dönüyor müjde.... » Post #42

Thu Jan 26, 2017 01:40 in Turkish

atiye wrote:
mstkmstk85 wrote:
atiye wrote:
cihangul wrote: paypal keske gelse hepımız ıcın super olur luckymother'ın pozıtıf bır bakıs acısı ıle yazmıs oldugu postun kalıtesı neden dusurulmus bu kadar anlamadım,izlıyorumda bu forumda akııllı bırıne satasmaya hazır ne kadar cok kendını akıllı sanan luzumsuz adam var ne gerek var ısınıze gucunuze baksanız

Aynen söylediklerine katılıyorum.İnsanız anlamadığımız,bilmediğimiz konularda birbirimize soracağız.Sitenin admin'i yok galiba. Clixsensenin admin'ide eskisi gibi cevap vermiyor yada doyurucu değil. Bitcoin tamamen açılsa bizim için daha iyi.suistimaller olduğu için Türkiye'ye kapalı. üç kuruş alacağız oda heba olmasın sabırlı ve iyi niyetli olalım.zor bir dönemden geçiyoruz arkadaşlar :P

neyin tartışması yapılıyor anlamıyorum ki neden paypal a bağımlı kalıyorsunuz. burdan para çekmek için en kârlısı tango-snapcard bitcoin ödeme yöntemi 3-4 günde snapcard hesabına geliyor. sadece aracı sitelerden para bozdurmak kalıyor. btc kur biraz düşük olsada localbitcoins.com sitesi ideal para hesaba yattıktan sonra onay veriyorsun bitcoin ler sen onay vermeden karşı alıcıya gitmiyor.

ayrıca türk admin yok bu sitede. forum moderatörü var herşeyi adama söylüyorsunuz admin olmadığı halde yardımcı oluyor.onun görevi buradaki türkçe forumu kontrol altında tutmak ve site adminlerinin site ile ilgili bir değişiklik yapıldığı zaman türkçeye çevirip buraya aktarmak.

iyide neden snap'tan paramızı aktaramıyoruz.l ocalbitcoin legal değilmiş. peki legal olan hangi siteden bankamıza bağlayacağız.madem moderatör var açıklama yapsın.bilmiyoruz araştırdığımızdada pürüzler çıkıyor

Siz okumak için zahmet etmezseniz, moderatör değil kimse yardımcı olamaz.
Yahu sabit konular var, bir "okuyun". Çok mu zor?

Her soru sorana, kendi yazdıklarımı alıntılayacak ne lüksüm ne de vaktim var benim. Site, kullanıcılarına bitcoin olarak "snapcard" aracılığıyla ödeme yapar. Bundan sonrası sizin sorumluluğunuzdadır. Bu ne siteyi ne de bizi ilgilendirmez.

Eğer ki başka alternatifiniz yoksa (bitcoin haricinde) o zaman bir zahmet vakit ayırıp bu bitcoin neymiş, nasıl çalışırmış araştırın. Bu forumda bitcoinin sizin bitcoin cüzdanınıza kadar nasıl geleceğinin bilgisi ve açıklaması "sabit" konu başlığında yazıyor.

Gerekli olduğunu düşündüğümüz her tür açıklama sabit konu başlıklarında mevcuttur. Herhangi bir değişiklik, güncelleme vs. olduğunda tarafımdan düzenli olarak değiştirilmektedir.

Ayrıca burada, size vakit ayıran, tekrar tekrar sorduğunuz sorulara cevap veren tecrübeli üyeler var. Bunlara da kulak vermenizi tavsiye ederim.

Son olarak, herkes forum kuralları dahilinde istediği gibi konu açabilir, tekrar tekrar soru sorabilir. Sınırları aşmadan (küfür - argo) istediği gibi tartışabilir, eleştirebilir. Bunlar da bu forumun moderatörü olarak benim tercihimdir.

Ödemeler » Post #5

Tue Jan 24, 2017 23:06 in Turkish

Gulsumm wrote: Param birikiyor herr gun giriyorum. Isim dolayisiyla sadece reklamlari tikliyorum. Gorevlere ileriki surecte gececegim. Bir yardim edeydiniz iyiydi.

Ödeme Zamanları Hakkında | ClixSense Forum

Tango Card, Snapcard ve Koinim Hakkında » Post #84

Sun Jan 22, 2017 03:17 in Turkish

gizemylmz wrote: koinim üyesi olmayıp btc si olan arkadaşlara yardım etmek lazım. misal clixsense Türkiye admini koinim hesabı alıp isteyen kişilerin banka hesaplarına tl olarak göndersin.

Hizmette sınır yok diyorsunuz:)

Bitcoin kullanamayan arkadaşlar Payoneer kullanabilirler. Bitcoin-Koinim noktasında ısrarcı olanlar da Koinim üye alımını bekleyebilirler.

Kaçıncı kez söylemek lazım bilmiyorum ama ben admin değilim, öyle süper güçlerim felan yok yani.

Çok Acil Yardım » Post #15

Thu Jan 12, 2017 06:28 in Turkish

Ne atarı yahu?
Cevap verdim insan gibi. Atar görmemişsiniz siz.

TASK (GÜNCEL) » Post #12173

Thu Jan 12, 2017 06:25 in Turkish

Millet bu yüzden ağlıyormuş bu kadar. %96 doğruluk oranıyla gidiyorsun ve major flag alıyorsun. Neyse kalkar heralde bir ara. 2 gündür heveslenmiştim daha da yapmam :)

TASK (GÜNCEL) » Post #12172

Thu Jan 12, 2017 06:22 in Turkish

muratkilinc wrote:
s3c1k0 wrote:
muratkilinc wrote: Kardeş manta d&b ve hoozers dışı herşeyi kabul ediyor(Bildiğin gibi).Zaten ilk 3 linkten birini kopyalıyorsun.Direk kopyala yapıştır.Bir tek ayrımtı offical site varsa onu temiz bir şekilde sekmesiz abc.com diye yazıyorsun.

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Ben genellikle yelp ve yellowpages aradım olmayanları diğer farklı farklı directory siteleri girmemiştim demekki ondan hata olmuştur. Gelirse bir ara başka zaman yaparız yine :)

aynen olabilir.bence millette bu yüzden yemiştir flagı çünkü ben 10 taskta 1 felan 2 şıkkada no no diyorum.Düşün yani.

Bu arada 113 max verdi fırak bey yapın bence.

Bana major flag verdi bu görev. %96 ile gidiyordum; level 3 olmuştum. Yarın gider heralde level 3 :)

Çok Acil Yardım » Post #13

Thu Jan 12, 2017 04:43 in Turkish

dcba4321 wrote:
moneymakingways wrote: Snapcard mail adresinizi Clixsense mail adresiniz ile aynı olacak şekilde değiştirin. O zaman parayı görürsünüz.

Yüz milyon dokuz yüz seksen bin beş yüz altmış bir kere yazıldı zaten sayın mod :lol:

Olabilir. Konuyu açan üyeye 1 üye yanlış bilgi vermiş, başka bir üye de düzeltmiş.
Konuyu açan üyenin kafasında soru işareti kalmasın diye, doğrusunu "tekrar" yazdım.

PAYONNEER PAYONEER PAYONEEER !!!!!!! » Post #2

Thu Jan 12, 2017 04:28 in Turkish

Yeteri kadar Payoneer başlığımız var zaten.

Localbitcoins » Post #34

Thu Jan 12, 2017 04:26 in Turkish

.

Çok Acil Yardım » Post #11

Thu Jan 12, 2017 01:14 in Turkish

Snapcard mail adresinizi Clixsense mail adresiniz ile aynı olacak şekilde değiştirin. O zaman parayı görürsünüz.

Payoneer ödeme seçeneği eklendi » Post #57

Thu Jan 05, 2017 04:51 in Turkish

Ben de onaylattım. Banka hesabı da tanımladım. İşlemler basit, zorlamıyor. Şimdilik kullanmayı düşünmüyorum ama belki ileride deneme amaçlı bir çekim yapabilirim.

Payoneer ödeme alan arkadaşlar paylaşım yaparsa, ortalama bir ödeme süresi veririz.

Ödeme zamanları konusu da sizden gelecek geri bildirime göre güncellenecektir.

Clixsense hiç böyle yapmazdı ödeme talebi » Post #3

Thu Dec 29, 2016 01:00 in Turkish

14 günde kim ödeme almış ki?
Son 3-4 aydır ödemeler (tango) ortalama 3-4 haftada geliyor.
Payza için bu süre çok daha fazla.
Biraz foruma göz gezdirin.

MODERATOR NERDESINIZ » Post #12

Wed Dec 28, 2016 21:33 in Turkish

Hayır izin vermiyorlarmış.

MODERATOR NERDESINIZ » Post #6

Wed Dec 28, 2016 11:57 in Turkish

Yorumlayamam.

Hiçbirşey anlaşılmıyor çünkü.

MODERATOR NERDESINIZ » Post #2

Wed Dec 28, 2016 03:19 in Turkish

Uzaktan erişimle başka bir bilgisayar veya internet bağlantısı kullanarak, Clixsense için halihazırda kullanılan bir bilgisayara bağlanılabilir. Çünkü uzak masa bağlantısı sadece görüntü ve sesleri veri olarak aktarır. İşlem yapıldığında siz evdeki bağlantı ve bilgisayarınızı kullanmış olursunuz.

Yine de konuyla alakalı ticket atın.

Yılbaşı-Noel 2016 Bonusları » Post #3

Wed Dec 21, 2016 23:21 in Turkish

FIRAT7 wrote: Ben sana diyorum task yap task.canavar gibi İngilizcen var.

Hiç vaktim yok; olsa yaparım cidden. Yine de level 2 cf hesabım var :)
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 25, 2024 13:40:02 PST