Please wait...
HomeForumPosts by moneymakingways

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by moneymakingways

Yılbaşı-Noel 2016 Bonusları » Post #1

Wed Dec 21, 2016 23:13 in Turkish

22 aralık - 2 ocak arası (12 gün) geçerli olmak üzere;

Checklist Bonusları 2 katına çıkarılmış. Yani;
Standart üyeler: %10
Premium üyeler: %24 bonus alacaklar.

ClixAddon ve Activity Bonusları da eklenince (bunlarda herhangi bir değişiklik yok) bu oranlar standart üyeler için toplam %12, premium üyeler için %28 olacak.

Clixgrid ödül kazanma şansı da ciddi oranda arttırılmış. (Ne kadar olduğunu söylememişler)

Aktif olarak görev ve teklif yapan ve premium alsam mı diye düşünen üyeler varsa bu fırsatı değerlendirebilirler. 12 gün, güzel bir süre.

Benim için biraz hayal kırıklığı oldu çünkü reklamcı üyeler için birşey yok. Görev, teklif vs. ref kazançları da 2 katına çıksaydı güzel olacaktı ki daha önce yapmışlardı. Neyse sağlık olsun diyelim.

Herkese şimdiden mutlu ve bol kazançlı yıllar diliyorum :)

Azerbaycandan uye alımı varmı » Post #8

Wed Dec 21, 2016 02:05 in Turkish

Tango Card, Snapcard ve Koinim Hakkında » Post #5

Mon Dec 12, 2016 23:05 in Turkish

Konuyu sabitliyorum.

Ödeme Yöntemleri Güncelleme-Admin » Post #30

Wed Dec 07, 2016 06:30 in Turkish

Şimdilik Tango'yu öneriyoruz arkadaşlar.
Bu konunun ilk mesajında yazıyor; resimli anlatım için link de var. Kesin süre verememekle birlikte kullanıcılardan gelen geri bildirime göre ortalama 3 hafta içerisinde ödemeniz geliyor.

Tango Ödemesi Ne Zaman Gelir ? » Post #10

Tue Dec 06, 2016 22:32 in Turkish

aslankpt wrote: bugun itibari ile 8 doları gectim ve cshout yazısı gözüktü deneme yapmak istiyorum.casout a tıkladığımda '' Choose your Tango Card Reward here '' ibaresi yer almakta ve tıkladığımda '' Visa® Prepaid Card USD '' seceneği cıkıyor.buna da tıkladığımda kabul edip etmediğimi sordu.
Arkadaslar gördüğüm kadarıyla kredi kartı gibi gözüküyor. ben şimdi bunu kabul mu etmeliyim yoksa baska bir ödeme yöntemi mi seçmem gerekiyor.eger bunu secersem herhangi bir kullanım aidatı kesilir mi acaba? karar veremedim.
tecrübeli arkadaslar ödeme adımları ile ilgili güncel bilgilerini paylaşabilirseniz, memnun olurum.

Bekleyin.
2 dolar daha biriksin; 10 dolar için bitcoin giftcard seçeneğini seçin.

ÖDEME GÖRÜNTÜLERİ » Post #1169

Mon Dec 05, 2016 22:36 in Turkish

Tebrikler. Bakalım bizimki ne zaman gelecek :)

Paypal Alternatif Yöntem » Post #475

Mon Dec 05, 2016 22:35 in Turkish

deepses wrote: Bir süre önce Koinim hesabıma bir mail gelmişti. Artık sadece Finans bankı kullanacakları yazıyordu.
Kullananlara sorsam , bu doğru mu?
Başka banka hesabına para göndermiyorlar mı?
Ya da hangi bankalara gönderiyorlar?

İstediğiniz banka hesabına gönderebilirsiniz. TL çekimlerinde kendi ibanınızı yazıp istediğiniz bankayı seçiyorsunuz.

Ödeme Yöntemleri Güncelleme-Admin » Post #1

Thu Dec 01, 2016 06:31 in Turkish

Dün mesaj atmış foruma güncelleme durumu ve süreç hakkında. Yeni birşey yok ama kısaca şu şekilde;

Skrill: Evrakları göndermişler ama 30 günü geçmesine rağmen dönüş olmamış. Kısaca bu ödeme yöntemi sitede kullanılmayacak.

Bitcoin:Coinbase ile çalışacaklarmış. Bunlarla da iletişim uzun sürüyormuş ama şu anda hesapları onaylanmış ve btc yüklenebilir durumdaymış. Son bir onay bekliyorlarmış.

Muhtemelen yakın zamanda direkt btc olarak ödeme alabileceğiz. (Güzel haber)

Payoneer: Paypalın boşluğunu doldurmak için muhtemelen en iyi ödeme yöntemi bu olacak demişler. Gerekli evrakları teslim etmişler. 1-2 hafta içerisinde Payoneer'i aktif olarak devreye sokmayı düşünüyorlarmış.

Neteller ve Payza: Kötü haber; çok yakın zamanda bu iki ödeme yöntemini de tamamen kaldıracaklarmış. Bekleyen ödemeniz varsa iptal edin diye açık bir şekilde yazmışlar.

Şahsen; bitcoini kullanmayı tercih ederim. Payoneer konusunda fazla bir bilgim yok. Ama bitcoin istediğimiz gibi olmazsa payoneer denenebilir.

PAYZA ÖDEMESİ 13.GÜNÜNDE BEKLEMEDE » Post #33

Thu Nov 24, 2016 08:30 in Turkish

w0cha wrote:
FIRAT7 wrote: Sayin mod'um bişey soruyon sonra yüzümüze kilitliyosun basligi cevap veremiyoruz ki)

arkadasin yasi kucuk snapteki parayi reele donusturemiyo.bende alayim dedim.olay bu
miktar 10 usd

Bi çözüm önerisi verirsen güzel olur modcuğum beyciğim

Tamam ama bunların yeri bu forum değil ki.
Benim işim forum kurallarını elimden geldiğince gözetmek.

Çözüm önerisi mi?
Evet samimi fikrim, yaşınızı doldurana kadar bu tarz şeylerle uğraşmayın.

Yani demek istediğim, çözüm sunmak zorunda değilim. Siz forum kurallarına uyacaksınız. Bu forumda sebebi ne olursa olsun kişisel bilgi istemeyeceksiniz/vermeyeceksiniz.

Forum içi özel msj gelene kadar kurallara uyacağız.

FIRAT7 gelir misin? » Post #21

Thu Nov 24, 2016 07:56 in Turkish

Arkadaşlar hayırdır?

Kişisel bilgi paylaşmayın.
Bunların yeri "bu forum" değil.

Koinim'e alternatif: Bitstamp » Post #50

Thu Nov 24, 2016 07:36 in Turkish

Uzatmaya devam ederseniz gereken yapılır arkadaşlar.
Konu kilit.

CLİXSENSE ARTIK BİR ÇÖZÜM BUL ! » Post #24

Thu Nov 17, 2016 03:54 in Turkish

Arkadaşlar;

Forumun kalitesini paylaşım yapan üyeler belirler. Bu konuda modun, adminin vs. yapacağı birşey yok.
Ben elimden geldiğince forum düzenini sağlamak, yönetim veya adminden gelen/gelecek açıklamaları Türkçe ve anlaşılır bir şekilde size iletmekle yükümlüyüm.

Forumda reklamsal içerik, link, kişisel bilgi paylaşamıyorsunuz, çünkü forumun ve sitenin sahibi buna izin vermiyor.
Argo/küfür vs. kullanamıyorsunuz. Bu da forumun kuralı ki bu noktada kimsenin şikayeti olduğunu zannetmiyorum.
Forumda, görev/teklif "cevaplarını, çözümleri " paylaşamıyorsunuz yani buna da yönetim izin vermiyor.

Şimdi, bunları gözönüne aldığımızda, forum düzenini sağlamak haricinde modun çok bir fonksiyonu yok. Burada bazı üyelerin ısrarla anlamadığı veya anlamak istemediği şey bizim (modların) de sitenin herhangi bir üyesi olduğumuz gerçeği.

Moderatör olarak şahsım adına elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Elimden geldiğince, yukarıda yazdığım hususlar haricinde hiçbir şekilde kimsenin ne yazdığına/yazacağına müdahele etme hakkını kendimde görmüyorum. (Bu benim tercihim, her moderatör bunu yapmayabiliyor) Yani herkes genel kurallar dahilinde istediği gibi konu açabilir, mesaj atabilir, eleştirebilir, vs. Sorular da tekrar tekrar sorulur, cevaplanır vs.

Benim bu tercihim, forum düzenini olumsuz etkileyebilir tabi ki. Ama çoğu tarafımdan sabitlenmiş "konular" var. Bu konular düzenli olarak güncelleniyor. Yani yeni gelen üyeler de biraz (gerçekten biraz) okumayla her türlü güncel bilgiye ulaşabilir diye düşünüyorum.

Örneğin ben Clixsense'e ilk defa üye olsam ve Türkçe foruma girsem bakacağım ilk yer güncel ödeme kanıtları olurdu ve sabit konusu var. (Bu aralar ödemeler düzensiz olduğu için, konu içeriğine şimdilik müdahale etmiyorum. Ama düzen oturduğunda özellikle o sabit konuda sadece ödeme görüntüleri/haberleri paylaşımına izin verilecek)

Acil soru sormam lazım, bilgi almam lazım, veya önceden neler sorulmuş bir göz gezdireyim dersem yine "sabit" yardım başlığımız var.

Ne olacak bu ödemelerin hali, güncel durum ne veya nasıl ödeme alırım desem, ödeme zamanları sabit başlığımız var. vs. vs.

Şimdi arkadaşlar;
Ben bir konu hakkında açıklama yapmışsam veya mevcut durumu açıklamışsam ve bunu da herkesin görmesi için sabitlemişsem, sizden de bu konuları okumanızı beklerim. Bu da benim tercihim.

Ama bu forumda, aktif, tecrübeli, bilgili ve tekrar tekrar da olsa paylaşım, açıklama yapmaktan çekinmeyen, üşenmeyen arkadaşlarımız var. Bu insanların da hakkını verelim bence.

Şu konuda da içiniz rahat olsun; bariz yanlış bir açıklama, bilgilendirme, yönlendirme vs. olursa da gerekli düzeltme veya yönlendirmeyi yine ben yaparım merak etmeyin. Aksini düşünen arkadaşlar olmasın; gerekli/gereksiz, doğru/yanlış vs. tüm mesajlar hergün tarafımdan okunuyor. Her ne kadar çok fazla mesaj atmasam da birçok üyeden daha aktif bir şekilde forumda vakit geçiriyorum.

Sonuç;
Bu forum sizin arkadaşlar. Clixsense forum kuralları dahilinde istediğiniz gibi paylaşım yapın, sohbet edin, eleştirin vs. Ama naçizane tavsiyem; aktif, tecrübeli ve daha da önemlisi yardım etmekten/bilgi paylaşmaktan çekinmeyen üyelere kulak verin. Beni bunlar bağlamaz kimseye kulak vermem diyenler ise lütfen forumdaki ilgili sabit konuları takip etsin. Bundan da fazlasını isterim, forum beni ilgilendirmez diyenleriniz de ticket atarak yönetimle iletişime geçebilir.

@ibrahimst
Hukuki anlamda yapılabilecek birşey yok. Siz siteye ilk üye olurken TOS (terms of service) kabul ediyorsunuz. Yani bu anlamda Clixsense sitesinde aktif olduğumuz sürece onların kurallarına tabiyiz. Site scam olursa, batarsa vs. ve siteye para yatırmışsanız, hangi ödeme yöntemini kullandıysanız (para yatırmak için) o ödeme yöntemi üzerinden siteye itiraz edip, yatırdığınız paraları geri almak için bir süreç başlatabilirsiniz. (Tüm GPT siteleri için geçerlidir bu olay). Ama "site içinde" kazandığınız "sanal" parayı alamadığınız için başlatabileceğiniz bir süreç veya dış şikayet mekanizması yok. (her ne kadar emeğinizin karşılığı da olsa)

Konuyu da kilitliyorum arkadaşlar. Zaten 3-5 kişi yazıyor, tansiyon yükselmesin.

ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE » Post #595

Wed Nov 16, 2016 05:45 in Turkish

FIRAT7 wrote:
Quote:Hello cashouts are completed from 3 to 5 business days after the date you submit it. We do not process cashouts on holidays or weekends.

Your cashout should be done soon.

Thank you

ne zaman şunu cevap olarak yazsalar o hafta ödeme alıyorum genelde.

bu hafta ödeme yapacaklar sanki tangoya tekrar.

hehehe inşallah :)

clıxsenseden gelen odeme seklı ıstegı » Post #24

Sat Nov 12, 2016 05:57 in Turkish

luckymother wrote: tesekkurler
ama o forum 2012 tarıhlı, ben son gelısmelerı sormustum
1-bazıları payzadan odeme aldım dıyor ama clıxsense bana 2 gun once payza ödeme yok dedı mesaj attım,
2-tango odeme guncelledım ama cashoutta payza gıbı bır confırme cıkmıyor nerden bıleyım tango-snapcard confırme oldugunu?belkıde odeme ıstegım bunun ıcın gerceklesmıyor?eksık bır prosedurmu var?
vaktım yok dıyorsunuz ama lutfen bu konulara acıklık getırırsenız ben ıkna olmus olacagım moneymakıngways
tesekkurler

Bakın okumadığınız için aynı soruları soruyorsunuz. İçerik günceldir, mesajın altındaki değiştirilme tarihine bakarsanız anlarsınız.

Israrla okumanızı tavsiye ediyorum.
Payza konusunda nasıl ödeme yapıldığı ve sebepleri anlatılıyor.
Snapcard hesap açma-para çekme vs. resimli anlatımı için link de var o mesajın içinde.
Tango ödeme seçeneğini seçtikten sonra bitcoin giftcard şeklinde ödeme isteyeceksiniz. Bunu almak için de sadece bir snapcard hesabı açacaksınız. İsterseniz şimdi isterseniz de ödemeniz geldikten sonra açabilirsiniz bu hesabı. Başka bir şey yok. Dediğim gibi bir okuyun siz; hepsi yazıyor.

Konuyu da kapatıyorum, gerginlik büyümesin lütfen.

clıxsenseden gelen odeme seklı ıstegı » Post #19

Sat Nov 12, 2016 03:32 in Turkish

Arkadaşlar vaktim olsa gerçekten, şu konuda sorulan soruları ve bunların cevaplarını " forumda sabit konusu olan ve kendi yazdığım yazıdan" alıntı yapacağım. Kafasında soru işareti olan kim varsa "üşenmeden" şu konunun ilk mesajını bir okusun;

Ödeme Zamanları Hakkında | ClixSense Forum

Okumayan, okumak istemeyen, kafasına yatmayan vs. üyeler için yapabileceğimiz birşey yok maalesef. Mevcut durum budur.

SON ZAMANLARDA TANGO BİTCOİN PARA ÇEKEBİLEN VARMI » Post #38

Sat Nov 12, 2016 03:21 in Turkish

boncukconcuk wrote: sıkıntıların tamamı clixte n.. sitesi bütün ödeme sistemlerinde parayı 5 dk içinde yatırıyor

Clixsense "ABD" tabanlı bir site. Neobux da ABD'de olsaydı onda da aynı sıkıntılar olurdu. Biraz okuyun arkadaşlar. Sabit "Ödeme Zamanları" konusunun ilk mesajında mevcut durumla alakalı tüm bilgiler mevcut.

Son yapılan duyuru sizin zaten bildiğiniz (tabi ki okuduğunuzu varsayıyorum) bilgileri içerdiği için çevirmeye bile gerek duymadım.

ödeme işlemcileriyle ilgili yeni güncelleme var » Post #4

Wed Nov 09, 2016 06:28 in Turkish

Kayda değer birşey yok. O yüzden uğraşmadım. Sadece yakın zamanda btc ödeme yöntemini eklemek için araştırmalara başladılar ki bunun da bilgisini vermiştim daha önce.

nefret ettirdiniz yemin ediyorum!!! » Post #16

Mon Nov 07, 2016 08:20 in Turkish

Konu kilit.
Kişisel bilgi paylaşmayın.

mavis34 neobux nasıl gidiyor? » Post #2

Sun Nov 06, 2016 07:41 in Turkish

Clixsense forumunda Clixsense ile alakalı paylaşım yapmaya özen gösterelim.
Konu kilit.

Hangi hesaba para aktaracağız » Post #17

Sat Nov 05, 2016 06:00 in Turkish

CrueLEnd wrote: Hocam faceni söyle ekleyeyim yardımcı olabilirim sana

Bakın ısrarla forum dışına yönlendirmeye çalışıyorsunuz insanları.

Devam ederse "banlanacaksınız".
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 20, 2024 09:03:45 PST