Please wait...
HomeForumPosts by moneymakingways

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by moneymakingways

IP SORUNU ( TECRÜBELİ ABİLERİ BÖYLE ALALIM) » Post #13

Fri Sep 30, 2016 03:47 in Turkish

Ayrıca soruyu bu şekilde sorun (sizin sorunuz da net değil);

Can we create/log in with separate (or different) Clixsense accounts using different computers but same IPs. (only one internet connection)

Buna da "evet" derlerse support'u rapor ederim yönetime. Çok net yanlış bilgi çünkü.

Yahu bir ton adam banlandı bu yüzden. Koyarım 50 bilgisayarı aynı ip farklı hesap açıp hepsini kendime ref yapar, para kazanırım. Yapmayın arkadaşlar.

IP SORUNU ( TECRÜBELİ ABİLERİ BÖYLE ALALIM) » Post #12

Fri Sep 30, 2016 03:42 in Turkish

bigbanker61 wrote:
moneymakingways wrote: Aynı IP'den, farklı bilgisayarlardan "aynı" hesaba giriş yapabilirsiniz.

Aynı IP'den farklı hesaplara giriş ban sebebidir. (Denemesi bedava)

selam moneymaking......(çok uzun yazması ) :)

sana benim clixsense adminine yazdığım ve ondan gelen cevabı burya aktarıyorum..DENEMESİ BEDAVA,,

"""Replied by you
24 Nov 2014 06:17 am
hi admin

Our office employees are using different computers...office workers are using the same IP are working on different computers....Could it be that al member using a different computer?

thanks"""

ŞİMDİ DE ADMİNDEN GELEN CEVAP

""""Replied by Becki
24 Nov 2014 06:11 am
Rate/review this reply
Hello,

This is only allowed if you are using separate computers. If you sign on the same computer as another Clixsense User, the accounts would be suspended. It is prohibited to use the same computer.

Thank You

TÜRKÇESİ,,,

""ayrı bilgisayar kullanıyorsanız, bu yalnızca izin verilir. Başka bir Clixsense Kullanıcı aynı bilgisayarda oturum açarsanız, hesaplar askıya olacaktır. Aynı bilgisayarı kullanmak yasaktır.""""

AYRI BİLGİSAYAR ORTAK IP SORUN DEĞİL...AYNI BİLGİSAYAR BAN SEBEBİ...

Birincisi bunlar admin felan değil. Muhtemelen soruyu anlayamamış. (Evet ingilizceleri de çok iyi değil maalesef)
Bırakın bu supportta çalışan elemanları ben bizzat adminin (yani sitenin sahibinin) kendisine bile aynı şeyi 2 kere tekrarlamak zorunda kalıyorum bazen. Tabi bunun en önemli sebebi her gün binlerce ticket geliyor ve çoğunda okumadan otomatik cevap veya kopyala yapıştır yapabiliyorlar veya beyinleri sulanmış oluyor.

İkincisi ise çok net bir şekilde ban yersiniz. Bütün GPT sitelerinde bulunan temel ve basit bir kuraldır bu ve çoğunlukla aksi durumlarda sistem otomatik olarak sizi banlar zaten. Siz bana güvenin ve dediğim gibi denemesi bedava.

ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE » Post #542

Thu Sep 29, 2016 09:24 in Turkish

FIRAT7 wrote:
mavis34 wrote: o zaman en başından herşey izah edilseydi! payza ödeme kısmına 5 ila 7 gün içersinde ödenir yazmasını biliyorlar. :evil: yazsalardı payza ödemeleri aylarca sürebilir. durum budur deselerdi. 2 aydır sitede task yaptık para birikti :thumbdown: atılan ticketlere çok yakında ödeyecez demesini biliyorlardı! söylelerdi açıklasalardı o zaman 2 ay önce ticket attım bir önce ticket attım. oyaladılar üç beş daha geçirmek için heralde :evil: başka siteye daha evvel geçerdik paramızı şimdi elimize almış olurduk.. payzayı kullanmak zorundalar artık paramı alana kadar kullanmak zorundalar. bi çözüm bulmak zorundalar. abdden para aktaramıyorsa parayı abd dışındaki biri yatıracak. koskoca site anasını satayım işe bak..

+1000000...
Kelimesi kelimesine katiliyorum.gonderemiyorsam kapat payzayi.

Neyse arkadaşlar. Ben hiçbir şekilde sizinle tartışmaya girmem. Özellikle bu konuda şikayetlerinizi, tartışmalarınızı, "isteklerinizi" yönetimle yapabilirsiniz. Ben sadece bilmeniz gereken bir durum olursa gerekli açıklamaları yaparım.

Mevcut durum da konunun ilk mesajında açıklanmıştır.
Argoya kaçmadan, forum genel kuralları dahilinde istediğiniz gibi konuşun, tartışın, yazışın, eleştirin vs.

IP SORUNU ( TECRÜBELİ ABİLERİ BÖYLE ALALIM) » Post #10

Thu Sep 29, 2016 03:21 in Turkish

Aynı IP'den, farklı bilgisayarlardan "aynı" hesaba giriş yapabilirsiniz.

Aynı IP'den farklı hesaplara giriş ban sebebidir. (Denemesi bedava)

Payza Durumu Hk. » Post #2

Thu Sep 29, 2016 03:18 in Turkish

brusuklee57 wrote: Arkadaşlar bu payzanın durumu nedir acaba?Tam olarak bilgisi olan biri cevaplayabilir mi lütfen?

Ödeme Zamanları Hakkında | ClixSense Forum

ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE » Post #539

Thu Sep 29, 2016 03:15 in Turkish

yusufla wrote: küçük meblalar konusunda bişey diyemem lakin.. sonuçta burada 500 dolar ve üzerinde ödeme bekleyenlerde var.. bu ödemeler elbette bir gün yapılacak.. paranın burada kalacağını düşünmüyorum.. lakin insanın ihtiyacı oldugu zaman çekme isteği var.. birde açıklamalar eksik kalıyor. payzada ödeme olmadıgı söyleniyor ufakta olsa küçük meblalar ödeniyor. paytoo ya ve ya tango karta hiç girmiyorum bile... üyelik için insana on takla attırıyorlar. ama en azından bir açıklama yapılmalı. bu insanlar sonuçta burada emek harcıyor para biriktiriyor.. bir çözüm arandıgı söyleniyor.. bu çözümler neler.. bir çıkar yol olacaktır muhakkak.. ama buradaki insalarda emeklerinin karşılıgını almak istiyor..

Nasıl bir açıklama bekliyorsunuz? Ben de o kısmı anlayamadım. Payza sorunu ABD için "genel" bir sorun. Payza hesaplarına para aktaramıyorlar. Gelen yatırımla karşılamaya çalışıyorlar ve bütün bu şikayetleri de göze alıyorlar; sırf siz "emeğinizin karşılığını" alabilesiniz diye. Ayrıca benim ve diğer modların mevcut durumla alakalı onlarca "aynı" açıklaması var. Son zamanlarda artan şikayetler üstüne resmi açıklamaları da var. (Helpdesk › FAQ › General Information › Why can't I cashout with Payza?) Payza seçeneğinin (özellikle Paypal ile ödeme alamayan) her ülke için açık olmadığının bilgisini de verdiler.


Kusura bakmayın ama Payza'yı kullanmak zorunda da değiller. Clixsense'in ilk zamanlarında sadece "çek ile ödeme" vardı. TR'den de üye kabul edilmiyordu. Biz ve bizim gibi üyeler sadece "bakıyorduk". Kimse Clixsense'e mecbur değil tabi ki. Ama Clixsense de bize mecbur değil. Acı ama ülkemiz için durum budur.

Tavsiyem (bütün üyeler için);
Herkes bu konunun ilk mesajını bir okusun. Mevcut durumu bir kavrasın. Kararını verip ona göre "devam etsin". Bekleyen ödemeleri olanlar "iptal etmesin". Bunlar elbet ödenecektir. Ama bundan sonrası için sadece payza ile devam etmek isteyen üyelerin "düzenli" ödeme alması şimdilik mümkün değil. Ya diğer ödeme yöntemlerini deneyeceksiniz veya Clixsense ile yollarınızı ayıracaksınız.

ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE » Post #537

Wed Sep 28, 2016 13:13 in Turkish

yusufla wrote: payza da her hangi bir düzelme olmadıgını söylüyolar ama ufak miktardaki ödemeler yapılıyor.. iki aydır ödeme bekliyorum... ben gibi bekleyenlerde var.. paytoo üyelikte sıkıntı çıkarıyor.. peki bize ödemeleri nasıl yapacaklar.. sayın modotör kardeşim bu konuda yönetimle görüşmüyormusunuz... bizide bilgilendirseniz.

Arkadaşlar;
Ben de sizin gibi bir üyeyim. Ama inanın en azından payza konusunda yapacak hiçbirşey yok. Hatta denediniz mi bilmiyorum ama paypal açık olduğu zamanlar TR üyeleri için payza açık değildi. Payza'da yaşananlardan sonra (tüm USA tabanlı hesaplar donduruldu, soruşturma vs.) diğer USA üyeleri gibi Clixsense de mümkün olduğunca bu ödeme yönteminden uzak duruyor haklı olarak.

Burada üyelerin "ısrarla" anlamadığı, anlamak istemediği şey Clixsense'in USA kaynaklı bir site olması. Bu ülkede ne olursa direkt olarak siteye yansıyor. (Örneğin resmi tatillerde site ödeme yapmıyor, tatile giriyor vs.) Ve son kez söylüyorum Payza USA'de tercih edilen bir ödeme sistemi değil. Lütfen diğer ülke tabanlı sitelerle gereksiz karşılaştırmalara girmeyin, buradan para kazanmak istiyorsanız, burada vakit geçirecekseniz buranın şartlarına uymak zorundasınız.

Ayrıca bu durumdan en fazla mağdur olan üyelerden biri de benimdir. Küçümsemiyorum ama 20-30 dolarlar cidden para değil benim için. Bırakın Türkiye'yi, bütün Clixsense üyeleri arasında bu siteden en fazla para kazanan üyelerden biriyim ve bu parayı çıkaramıyorum. Fakat ciddi bir reklam masrafım da olduğu için şimdilik parayı site içinde döndürebiliyorum.

Yani sonuç olarak, kendi adıma paytoo, tango vs. gibi maceralara girmeye gerek yok. Ama bu site bu ödeme yöntemlerine ödeme yapıyor. Payza'ya da gelen yatırımdan ne varsa gönderiyor. Paypal ödemeleri zaten düzenli yapılıyor. Değişen hiçbirşey yok.

Siz deneyin ödeme yöntemlerini, konu açın, bilgilendirin, gerekirse konuyu da sabitleriz.

Ama site ölmüş, scam olmuş, zırt olmuş vs. gibi muhabbetlere de "bu forum ortamında giremezsiniz". Sizin için bu durum geçerli olabilir ama doğrusu yukarıda yazdığım gibidir. Ve dediğim gibi sizin doğrunuz farklı da olsa bu muhabbetlerin yeri bu forum değil.

Ref Kazancı » Post #7

Tue Sep 27, 2016 05:18 in Turkish

sweber wrote: REf kazancı nedir diye sordum? Refin sadece reklam tıklamaları mı para kazandırıyor yoksa yaptığı Anketleri taskları da kazanır mıyız diye? Ayrıca tıklamaların yüzde kaçı bize gelir? Bilgisi olan yok mu yazmıştım. Onlşarca kişi mesajı okumasına rağmen bir kişi bile cevap vermedi. En son mesajda @moneymakingways senin 500 den fazla refin var bari sen cevap vr yazdım ama cevap vermesin.

Burada var hepsi;

Best Affiliate Programs | ClixSense

Clixsense Yardım » Post #1655

Sun Sep 25, 2016 10:48 in Turkish

dreamelcin wrote: Merhaba iyi günler ben 20 $ dolar çekme isteğinde bulundum da 20 gün oldu halen gelmedi

Ödeme Zamanları Hakkında | ClixSense Forum

Advertise Onerileri » Post #6

Sun Sep 25, 2016 09:01 in Turkish

CPC (cost per click) değerlerine takılmayın. (Reklam maliyetini gösteren bir değerdir bu)

1.10 dolara 500 kredi alabilirsiniz. Bu 500 krediyi de farklı şekillerde değerlendirirsiniz.

Örneğin, 3 snlik mikro reklam alırsınız. 500 kişiye bu reklam gösterilir.
Veya 60 snlik extended reklam alırsınız ve sadece 31 kişiye gösterilir.

Bu reklamların tamamını başka bir "B sitesi" için alacaksınız veya web sayfası, blog vs.

"Buy" kısmından yukarıda yazdığım kredileri alacaksınız.
"Active PTC Ads Add" kısmından bu kredileri kullanmak istediğiniz "başka (B sitesi gibi)" bir sitenin linkini ekleyeceksiniz.
Bu link onaylandıktan sonra aldığınız kredileri bu siteye ekleyerek (istediğiniz şekilde 3 sn, 30 sn vs.) reklamınızı başlatacaksınız.

Gördüğünüz tüm dolar değerleri reklam maliyet değerleridir. Size gelecek olan bir para yok yani.

Amaç diğer B sitesinin reklamını Clixsense sitesini kullanarak yapmak. Örneğin 500 kişiye (Clixsense üyesine) 3 sn boyunca (1.10 dolarlık reklam) B sitesinin reklamını yaparsınız. Bu 500 kişiden bazıları bu B sitesine üye olup aktif olursa siz bu B sitesinden para kazanırsınız. Reklamın amacı budur.

Payzadan bankaya aktardığım para hesaba geçmedi. » Post #11

Sun Sep 25, 2016 03:56 in Turkish

Fundaca85 wrote: uuck28- selam,


clixsense


ödeme yapmıyor mu? uzun zamandır beklediğiniz bi ödemeyi mi alamadınız? ya aslında ben deneme yaparken yanlışlıkla paramı payzaya aktar talimatı verdim. ama payza hesabını henüz açmadım, yarın açıcam- bi sorun olur mu? payza hesabını açınca para oraya hemen geçer inşallah....

Ödeme zamanları "sabit" konusunun ilk mesajını dikkatle okuyunuz.
Daha sonra kararınızı verip devam edersiniz.

Güncel bilgiler için sabit konulardan ve site içi duyurulardan şaşmayınız.
Ödeme Zamanları Hakkında | ClixSense Forum

Advertise Onerileri » Post #4

Sun Sep 25, 2016 01:41 in Turkish

Trysmth wrote:
moneymakingways wrote:
Trysmth wrote: forumda baktimda advertise hakkinda birsey goremedim. sizce deger mi oraya para yatirmaya arkadaslar ?

sizce advertise yapmali miyim ? 1.10 dolarim var, ona harcasam 500 PTC den 4 dolar geliyor diyor sizce dogru mu ? kazik yemem dmi ? canim cikti bu parayi yapayim diye

Advertise = Reklam

Kısaca site üzerinden kredi satınalarak diğer para kazandığınız sitelerin veya herhangi bir sitenin reklamını yaparsınız yani o siteye ziyaretçi/trafik gönderirsiniz.

yani Hocam ben bu reklamı satın alırsam o reklamı yaymam lazım ? yani kendi kendine para gelmeyecek ben onu paylaşıp insanlar tıklamadıkça ? peki sizce değer mi almaya ? yoksa biriktirmeye devam mı edeyim ?

Reklam kredisi, verilen zaman, reklamı verilen site, vs. birçok faktör var. Bunların hepsini deneyerek siz bulacaksınız. Yani kişiden kişiye değişir. Bizim tavsiyemiz, hangi sitenin reklamını verirseniz verin bütçeniz elverdiğince bu süreyi maksimumda veya alabileceğiniz maksimum reklam kredisini kullanarak, bir kerede bu reklamı vermenizdir.

Kazanç kısmına gelince, reklamını verdiğiniz sitenin kazanç sistemine, insanların aktiflik/ilgi oranına göre değişecektir.

Reklam vermek; tecrübe, zaman ve para isteyen bir iştir. Bu işi devamlı yapmayacaksanız 3-5 dolarlık reklam verip paranızı çar çur etmeyin derim. Ama uzun vadede "en çok" bu şekilde kazanırsınız. Çünkü reklam = referral. Bu da sınırsız kazanç imkanı demek.

İnsanlar haklı olarak bu ve bunun gibi sitelere 3-5 kuruş kazanırım umuduyla üye oluyorlar. Bu tarz sitelerin (diğer gpt site reklamları haricinde) özellikle ürün alış-satış konusunda reklam potansiyelleri çok fazla. Bu da çok ciddi paralar demek ve yukarıda da yazdığım gibi çoğu üye bunun farkında değil. Ama en başta belirttiğim gibi bu iş için devamlılık şart.

Ref Kazancı » Post #5

Sat Sep 24, 2016 13:19 in Turkish

Bu konuda ne olmuş anlamadım.

Bir soru sorulmuş sonra aynı soru ve diğer mesajlar o mesajı yazan tarafından değiştirilmiş.

Modluk birşey yok ortada.

Advertise Onerileri » Post #2

Sat Sep 24, 2016 13:16 in Turkish

Trysmth wrote: forumda baktimda advertise hakkinda birsey goremedim. sizce deger mi oraya para yatirmaya arkadaslar ?

sizce advertise yapmali miyim ? 1.10 dolarim var, ona harcasam 500 PTC den 4 dolar geliyor diyor sizce dogru mu ? kazik yemem dmi ? canim cikti bu parayi yapayim diye

Advertise = Reklam

Kısaca site üzerinden kredi satınalarak diğer para kazandığınız sitelerin veya herhangi bir sitenin reklamını yaparsınız yani o siteye ziyaretçi/trafik gönderirsiniz.

Payza Para Çekecekler Baksın » Post #4

Thu Sep 22, 2016 12:11 in Turkish

Forumu iletişim için kullanmıyoruz.
Konu kilit.

ıp kullanımı » Post #3

Thu Sep 15, 2016 01:01 in Turkish

Aynı ipden, bilgisayardan farklı hesaplara girmek ban sebebidir.
Farklı iplerden veya bilgisayarlardan aynı hesaba girebilirsiniz.

ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE » Post #480

Wed Sep 14, 2016 08:10 in Turkish

Smyrnaa35 wrote: @moneymakingways

Paytoo için ne düşünüyorsun,tecrübe etme imkanı oldu mu?Senin tecrübelerin vereceğin bilgiler değerli şu süreçte umarım sıkça haber ve bilgi alma şansımız olur senden herhangi bir gelişmede.Teşekkürler şimdiden.

Paytoo yu kullanmadım. En son binbir nazla level 1 yapmışlardı ama hesap felan tanımlamadım.

Payza konusunda değişen birşey yok dedğim gibi. Clixsense payza hesabına para aktaramıyor bu yüzden gelen yatırımlardan ödeme yapıyor ve bunu da sadece paypal seçeneği olmayan ülkelere sunuyor.

Şu an tatildeyim dönüşte konunun ilk mesajı güncellenecek. Payza'yı ödeme seçeneği olarak gördüğünüz sürece para alabilirsiniz demektir. Aksi, farklı durumda zaten gerekli açıklama yönetim tarafından yapılacaktır.

ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE » Post #455

Wed Sep 14, 2016 05:41 in Turkish

Smyrnaa35 wrote: @moneymakingways

"Unfortunately we had to remove Payza as a cashout option" bu cümleden ne anlamamız gerekiyor?dün güncellendi çünkü daha önce var olan bir yazı değildi bu. Yazdığınız okuyunca şaşırdım umarım dediğniz gibi olur sadece bekleriz ödemeler için fakat yukarıda ki cümle fazlasıyla açık değii mi?Bu arada 1000 dolardan fazla ödeme aldım payzadan iki kez 500 er dolar çektim en fazla 7 iş günü bekledim cf elite çalışıyordum bu paypal olayı öncesi 2 senedir içindeyim işin ödeme için paypal dahi 2 haftadan fazla beklediğim günler oldu ama biliyordum paranın bir şekilde geçeceiğini yani ama dün paylaşılan uyarı yoruma açık değil gibi geldi umarım yanılıyorumdur.

Arkadaşlar,
Clixsense bekleyen ödemelerinizi iptal edene kadar iptal etmeyin.
Bu yeni bir durum değil.
Şikayetler arttığı için bu açıklamayı resmi olarak ekleme gereği duymuş olabilirler ama biz zaten bunu biliyorduk.

Artık Payza'dan da Ödeme Alamıyoruz. » Post #9

Wed Sep 14, 2016 05:17 in Turkish

Ve konu kilit.
Ödeme zamanları sabit konusundan devam edin. Aynı bilgiler var orda da.

Artık Payza'dan da Ödeme Alamıyoruz. » Post #8

Wed Sep 14, 2016 05:15 in Turkish

Ya ben sizi anlamıyorum arkadaşlar.

Defalarca yazdım niye itimat etmiyorsunuz?
Clixsense zaten payza ödemelerini gelen yatırımdan yapıyor. Ve bu seçeneği de sadece Paypal ile para gönderemediği ülkeler için açık tutuyor.

Bu yeni birşey değil. O yüzden zaman belli değil, bekleyeceksiniz, elden gelen birşey yok diyoruz ya.

Siz payzadan ödeme akdığınız zamanlarda da vardı o FAQ. Yeni birşey değil.

Tamam sizi anlıyorum. Ödeme alamamak veya ne zaman alacağını bilememek hoş değil. Ama bu da yeni birşey değil.ABD tabanlı tüm sitelerde payza para aktarımlarında aynı sorun var ve bu yeni birşey değil.

Clixsense bizim ödeme alabilmemiz için elinden geleni yapıyor.
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 26, 2024 20:03:15 PST