Please wait...
HomeForumPosts by moneymakingways

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by moneymakingways

Paypal Alternatif Yöntem » Post #164

Wed Jul 13, 2016 15:48 in Turkish

Smyrnaa35 wrote:
moneymakingways wrote:
mavis34 wrote: 103$ clixsenseden ödeme talep ettim. clixsense 2,75$ fee olarak kesti. payzaya ödeme 10. günde geldi.

şimdi burdan sonrası biraz tuhaf. payzaya 100$ gelmiş görünüyor ama balance de 97$ yazıyor. 3$ nereye gitti? 97$ ile bitcoin aldım %2de pazya oradan kesti. sonuç olarak bitcoini btctürke gönder dedim. buradan sonrası için sadece bankaya havale ücreti olarak 5 tl btctürk kesiyor değil mi?

Payza hesabınız onaylı mı?

Onaylı payza hesaplarında ekstra kesinti olmaması lazım. Bir ihtimal belli bir süre sonra veya işlem hacmini aştıktan sonra ödeme aldığınız site için payza kesintisi kalkıyordur.

Çünkü benim hesabımda ekstra bir kesinti olmuyor. En azından Clixsense ve Neobux için benim hesabımın durumu bu.

Bugün Neobux'tan 650 dolar çektim. 4 dolar Neobux kesintisinden sonra kalan paranın tamamı payza hesabıma yattı. Clixsense'de de kesinti yok. Ama Ayuwage'den çektiğim paradan (site kesintisi haricinde) payza da kesti.

Peki para Payza'dan banka hesabınıza kaç iş günü içinde geldi?

Ben bitcoini tercih ediyorum şimdilik.

Paypal Alternatif Yöntem » Post #161

Wed Jul 13, 2016 14:34 in Turkish

mavis34 wrote: 103$ clixsenseden ödeme talep ettim. clixsense 2,75$ fee olarak kesti. payzaya ödeme 10. günde geldi.

şimdi burdan sonrası biraz tuhaf. payzaya 100$ gelmiş görünüyor ama balance de 97$ yazıyor. 3$ nereye gitti? 97$ ile bitcoin aldım %2de pazya oradan kesti. sonuç olarak bitcoini btctürke gönder dedim. buradan sonrası için sadece bankaya havale ücreti olarak 5 tl btctürk kesiyor değil mi?

Payza hesabınız onaylı mı?

Onaylı payza hesaplarında ekstra kesinti olmaması lazım. Bir ihtimal belli bir süre sonra veya işlem hacmini aştıktan sonra ödeme aldığınız site için payza kesintisi kalkıyordur.

Çünkü benim hesabımda ekstra bir kesinti olmuyor. En azından Clixsense ve Neobux için benim hesabımın durumu bu.

Bugün Neobux'tan 650 dolar çektim. 4 dolar Neobux kesintisinden sonra kalan paranın tamamı payza hesabıma yattı. Clixsense'de de kesinti yok. Ama Ayuwage'den çektiğim paradan (site kesintisi haricinde) payza da kesti.

Paypal Alternatif Yöntem » Post #156

Wed Jul 13, 2016 01:40 in Turkish

sudenaz wrote: Btcturk bir türlü hesabımı doğrulamıyor. İnternetten aldığım adres bilgisini gönderiyorum kabul etmıyor. Daha ne yapmam gerek acaba, çok sinir bozucu. Payza bile dekontla onayladı ama bizim btc kabul etmıyor hiç birini. :x :thumbdown:

Ehliyet veya pasaportla da onaylatabilirsiniz.
Ehliyet çıktısını gönderdikten sonra 24 saat içerisinde hesabı onaylamışlardı.

ÖDEME GÖRÜNTÜLERİ » Post #1007

Tue Jul 12, 2016 23:36 in Turkish

cs87 wrote:
Turkuaz24 wrote: 7 gün oldu clixsense hala ödeme yapmadı payza ya ne zaman gelir artık bu para kızıyorum yav

Clixsense için normal bi durum gerçi Payza ödemesini bana talep ettikten bir gün bile geçmeden yapmışlardı, Paypal ödemeleri önceden iki haftayı falan bulurken. Premium hesaba sahip olmamak da tabi ödeme sırasını (öncelik diyelim buna) etkiler direkt.

Hayır.
Premium/standart üyelik ödeme sırasını etkilemez.

Arkadaşlar;
Ödeme Zamanları Hakkında | ClixSense Forum

Başlığın ilk mesajı geçerlidir. 7-14 gün zaman aralığınız var. Erken yatarsa sorun yok. Ama 14 güne kadar uzadığı zamanlar oldu/olacaktır.
Kızsak da istemesek de durum budur.

Hatırlatma: Neteller ödemeleri 30 günü geçmektedir. Kesinlikle tavsiye etmiyorum/etmiyoruz.

Abdul Sattar Edhi O bir dilenci... » Post #3

Tue Jul 12, 2016 13:54 in Turkish

Srebrenitsa Katliamı 11 temmuz 1995 » Post #3

Tue Jul 12, 2016 13:53 in Turkish

@mavis34
Siyasi içerik istemiyorum bu forumda. Yönetim de istemiyor;
Forum Rules | ClixSense Forum

@bykazancom;
Gördüğünüz üzere her telden insan var. İyi niyetle yaptığınızdan emin olduğum bu tarz paylaşımları Clixsense Turkish sub-forum'da yapmazsanız sevinirim.

Herkese söylüyorum;
Bu sub-forumda Clixsense harici paylaşımlar yapmamaya özen gösterelim.
Herşeyin bir yeri var.



Konu kilit.

1 Hafta Yokum » Post #1

Sat Jul 02, 2016 07:29 in Turkish

Arkadaşlar;
Tatil dolayısıyla bayram sonuna kadar yokum. Yurtdışında olacağım için, muhtemelen forumla da ilgilenemem. Yönetime bilgi verdim ama forumla ilgilenirler mi bilmiyorum.

Sizden ricam birbirinizi kırıp dökmeyin.

Ülkece zor zamanlar yaşıyoruz. Bu zamanlar ne zaman bitecek bilmiyoruz. Ama bildiğim/emin olduğum tek birşey var; bizim başka gidecek bir ülkemiz yok ve bu ülke hepimizin. Her şeyden çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var.

Bu mesajların yeri belki bu forum değil ama yaşanan olumsuzluklar foruma da yansıyor. Dolayısıyla böyle bir mesaj atma gereği duydum.

Kendinize iyi bakın.

Konu bir süre sabit.

Payzadan Banka Hesabına direk Para Çekme » Post #121

Sat Jul 02, 2016 06:45 in Turkish

Kimsenin atıldığı yok.

Ama atılacak birileri olursa bu tek kişi olmaz.

Tüm mesajlarınız silindi/silinecek.

Birbirinizle muhattap olmayın.

@cs87

Rahatsız olduğunuz mesaj/kelime vs. olursa ilgili mesajı rapor etmeniz yeterli.
Benim argo olarak görmediğim size argo olarak gelebilir. "Report" tam olarak bunun için var. Ama ben seni sallamam, direkt cevabımı veririm, muhattap olurum derseniz hem konu uzar hem de çirkinleşir. Sonuçlarına da katlanırsınız.

Aynı şey tüm üyeler için geçerli arkadaşlar. Rahatsız olduğunuz her mesajı/kelimeyi rapor edin. Özellikle kişiye yönelik olursa..

Moderatörlük haricinde sizden bir farkım yok. O yüzden mümkün olduğunca kimsenin ne yazdığına karışmıyorum/karışmak istemiyorum. Herkes istediği gibi konu açsın/soru sorsun/paylaşım yapsın hatta eleştirsin/tartışsın. Ama bunu ileri boyutlara taşımasın.

Para kazanma forumundasınız. 2 mesajda olay siyasete dökülüyor. Zaten bu ülkede insanlar yeteri kadar kutuplaştırıldı, yani bari buraya taşımayın değil mi?

Yalnız çok net bir şekilde söylüyorum, adam gibi birbirinizle yazışmazsınız, gidersiniz. Küfür etmeyeceksiniz. Argo kullanmayacaksınız. Rahatsız mı oldunuz, bana rapor edeceksiniz, ben gerekeni yapacağım siz değil.

Tonla işimin arasında, sizin mesajlarınızı editlemekle uğraşamam, başla forumlarda yazarsınız olur biter.

Konu bir süre kilit, az sakinleşin.

ödeme » Post #2

Thu Jun 30, 2016 04:53 in Turkish

zeytuna72 wrote: mrb arkadaşlar. parayı paytoo ya çektim. 17 gündür daha clixcence ödeme yapmadı. ticket attım yakında ödenir dediler.ama kararsızım paytoo ya payzaya mı yoksa neteller e mi çekeyim. hangisi iyi. bilgi verirseniz sevinirim.neteller türkçe. daha iyi olmaz mı acaba

Neteller için daha fazla beklersiniz. Neteller ABD çıkışlı hesaplarda sorun var. Clixsense ödemeleri de etkileniyor bu durumda.
Benim tavsiyem Payza'dır. Yalnız ödemeyi iptal edince sıranız tekrar başa düşer. O yüzden konuyla alakalı ticket atın. Sıranızı korumak şartıyla, payza ödemenizi işleme almalarını isteyin.

Payza'dan parayı nasıl çıkarabileceğinizi bu konunun ilk mesajında anlattım;
Paypal Alternatif Yöntem | ClixSense Forum

ATATÜRK HAVA LİMANI » Post #7

Thu Jun 30, 2016 04:49 in Turkish

Çok acı bir olay.
Hepimizin başı sağolsun.

Bundan fazlası için bu forum da fazladır.
Konu kilit.

paypal yerine paytoo » Post #56

Mon Jun 27, 2016 12:52 in Turkish

Onaylandı sonunda paytoo hesabım :)
Dursun bakalım bir kenarda.

(Pasaportla hallettim)

Paypal Alternatif Yöntem » Post #75

Fri Jun 24, 2016 12:36 in Turkish

sorucevaplar wrote: Exchange siteler aracılığıyla onaysız payza hesabıyla Bitcoin çekimi yapılabilir demiş mod payzadan. Bu yöntem ile ne kadar kesinti olur onu bir anlatsın, referanslarimiz da çözüm bekliyor ve kimlik bilgilerini vermek istemiyor.

Onu da siz denersiniz, burada anlatırsınız.
Kullanmayacağım birşeyi burada anlatamam. Ben size yol gösteriyorum, araştırmasını yaparsınız.

Paypal, payza gibi görece kurumsallaşmış, eski ödeme işlemcilerini de kullanın arkadaşlar. İstedikleri bilgileri verip hesaplarınızı onaylatabilirsiniz.

Ben payza hesabımı 2010 yılında açıp aynı ayında da tüm onay işlemlerini yaptırmıştım. (kredi kartı, banka hesap bilgileri onay vs.) Neredeyse de 4-5 sene hiç kullanmadım.
Yani, kurumsallaşmış bu tarz ödeme işlemcilerinden bir zarar gelmez size. Tabi ki hesabınızı korumak her zaman sizin sorumluluğunuzdadır.

Payzadan Banka Hesabına direk Para Çekme » Post #29

Thu Jun 23, 2016 15:56 in Turkish

moneymakingways wrote: ........... Ehh bir şekilde paypal'ın boşluğunu doldurma çalışmalarına başlamışlar....

Heheheh;
Adamlar direkt paypala atıfta bulunmuşlar, artık devir bizim diye :) Aceba BDDK'dan icazet aldılar mı :lol:

Payza expands services in Turkey: Make transactions with Turkish Lira

lütfen yardım moneymakingways » Post #3

Thu Jun 23, 2016 15:24 in Turkish

sametsali54 wrote: 376.113 bu kodlu anketi bitirdim sampclio dan işte iyi güzel bitti başarılı yazdı sonra we sorry ya anlamadığım şey bitirdiğim halde neden böyle bişey çıktı 1.50 dolarlık 3. anketim bu hepsinde böyle çıktı sorun 1.50 dolar vermiyo inat etti anasını satıyım bu clix

Anketlere ciddi talep var. Şöyle düşünün, anketin limiti belli yani başarılı yazan ekranı görecek belli sayıda kullanıcılara bu para "otomatik" olarak gidiyor. Aynı veya farklı zamanlarda yüzlerce kişi "aynı" ankete yükleniyor.

Yani anketi tamamlamak yetmiyor. Anket bildirimlerinin gelmesini beklemek de yetmiyor. Belki onlarca üye ekran başında belli bir anket sitesinin sayfasını sürekli yenileyerek gelir gelmez anında giriyor.

Anket firmalarının cingözlüğü, limit dolsa da dolmasa da sizi sonuna kadar ankete bağlayıp istedikleri bilgileri bir şekilde almaları.

Ben anketlerle şahsen hiç uğraşmadım desem yeridir. Ama arkadaşların da tavsiye ettiği üzere, sizin yapmanız gereken başarılı bir şekilde anketi bitirdiğinizi gösteren ekran görüntülerini almayı ihmal etmemek ve olumsuz durumlarda ticket ile ilgili yerlerden hakkınızı aramak.

Siz bunu yapmak zorunda değilsiniz. Sonuçta belli bir zaman harcayıp başarılı bir şekilde anketi bitiriyorsunuz. Ama dediğim gibi inanılmaz bir talep var bu konuda. Dolayısıyla bu tarz durumlar tekrarlanıyor ve onların (anket şirketleri) istediği kadar hızlı olmazsanız tekrarlamaya devam edecektir.

Paypal Alternatif Yöntem » Post #66

Thu Jun 23, 2016 14:48 in Turkish

Evet arkadaşlar;
2. btc çekimi de (payza>btcturk) 24 saat dolmadan gerçekleşti.

Şimdi fikir olması açısından rakamlarla tecrübemi paylaşayım;

1) Paranın fiziksel olarak banka hesabında gözükme süresi;

2., 3., vs. yani rutin çekimleriniz için bu süre 2 gün. Yani paypal ile aynı. Çarşamba akşamı payzadan emir veriyorsunuz. Perşembe gün içinde btc cüzdanınıza geliyor. Yine çekim emri veriyorsunuz; cuma akşam 17.00'ye kadar yani 2 gün içerisinde para cebinizde. (Diğer çekimlerimde de bu süreyi gözleyip, uzar veya kısalırsa bu konudan bilgisini vereceğim)

2) Kesintiler, btc yolculukları, çevrimler vs. sonunda elime geçen para;

**Şimdi öncelikle eski sistem olsaydı (paypal çekim) elime geçecek parayı hesaplayalım;
Clixsense'den 345 dolar çektim. %2 kesintiyle paypala gelen para => ~ 338 dolar.
Şu anki paypal kuru: 2.78 TL
Parayı hesaba istedim ve elime geçen net harcanabilir para: 338x2.78 = ~ 940 TL

Şimdi gelelim payza>btc>banka hesabı döngüsüne;
Öncelikle BTC kur dalgalanmalarıyla alakalı şu notu düşeyim. Ben ilk süreci 7 haziranda başlattım. Yani öyle ya da böyle 17 gün boyunca parayı btc olarak tutmuş oldum ve bu sürede btc ciddi dalgalanmalar yaşadı. (önce artış sonra düşüş) Yani istemeden de olsa 17 gün gibi çok uzun bir süre (btc için) parayı çevirmedim.

Uzatmadan; başlığın ilk mesajında açıkladığım tüm süreçlerden sonra, tüm kesintileri de düşünce elime geçen net harcanabilir para:~ 1014 TL (Clixsense'den çektiğim 345 dolar için)

Sonuç olarak; yüksek meblağlar için ciddi bir fark ve kar var. Haydi BTC karını geçelim. Bizim (paypaldan çekmiş olsaydık) 338 dolar olan paramızın karşılığı 972 TL olmalı (güncel dolar kuru). BTC sayesinde paypalın bizden haksız yere kırptığı (kendi dolar kurları) parayı da almış oluyoruz.

Miktarlar büyüdükçe aradaki farkı daha iyi görebiliyorsunuz. Ve şöyle düşünün; BTC dalgalanmalarını gözlemleyebileceğiniz 17 gün gibi uzun bir süreniz de olmuş oldu.

Son söz olarak çok çok büyük dalgalanmalar olmadığı sürece, çektiğiniz paranın "tam karşılığını" 2 gün içerisinde almış olma ihtimaliniz son derece yüksek. Yani BTC kesinlikle "denemeye" değer.

Diğer çekimlerde de fikir olması açısından (en azından 1-2 ay) kafasında soru işareti olan arkadaşlar için bu bilgilendirmeleri yapacağım.

Herkese bol kazançlar.

moneymakingways yardım edermisin? » Post #4

Thu Jun 23, 2016 07:09 in Turkish

sorucevaplar wrote:
moneymakingways wrote:
kocaeli4113 wrote: sayın moderatörüm,ben clixsenseden aldığım paraları paypala aktarıp online alışveriş yapmak için kullanıyordum sadece.yani parayı banka hesabıma vs atmakla uğraşmıyorum.paypal gitti malum.şimdi ben hangi ödeme yöntemini kullanmalıyım?benim için önemli olan yurt içi ya da yurtdışı bir sitede hesabımdaki parayı harcayabilmek.banka hesabıma almak gibi bir talebim yok.birde ben öyle tanımadığım yerlere kimlik vs fotokopisi veremem.onaysız bir şekilde nette alışveriş yapabilmemi sağlayacak ödeme yöntemi hangisidir?şimdiden teşekkürler :)

Herhangi bir bilgim yok. Ben de son 2-3 senedir sadece banka hesabıma para çekmek için kullanıyorum elektronik hesapları.
Sunucu-domain işleri için de paypal'ı kullanıyordum.

TR Banka hesabına onaysız payza hesabıyla para aktarabiliyo muyuz?

Burada yazana göre hayır.

moneymakingways yardım edermisin? » Post #2

Thu Jun 23, 2016 04:13 in Turkish

kocaeli4113 wrote: sayın moderatörüm,ben clixsenseden aldığım paraları paypala aktarıp online alışveriş yapmak için kullanıyordum sadece.yani parayı banka hesabıma vs atmakla uğraşmıyorum.paypal gitti malum.şimdi ben hangi ödeme yöntemini kullanmalıyım?benim için önemli olan yurt içi ya da yurtdışı bir sitede hesabımdaki parayı harcayabilmek.banka hesabıma almak gibi bir talebim yok.birde ben öyle tanımadığım yerlere kimlik vs fotokopisi veremem.onaysız bir şekilde nette alışveriş yapabilmemi sağlayacak ödeme yöntemi hangisidir?şimdiden teşekkürler :)

Herhangi bir bilgim yok. Ben de son 2-3 senedir sadece banka hesabıma para çekmek için kullanıyorum elektronik hesapları.
Sunucu-domain işleri için de paypal'ı kullanıyordum.

Paypal Alternatif Yöntem » Post #61

Thu Jun 23, 2016 03:07 in Turkish

foundmoney wrote: payzadan dün 220 dolar btctürke çekim emri verdim. sonra bitcoin %10 düştü malesef. bu çekimi iptal edebilir miyim? iptal butonu bulamadım. pending yazıyor dünden beri.

Burada yazana göre hayır.

Ama gene de ticket atmanızı öneririm. İşlerine gelince (btc yükseldiği zaman) kendileri iptal etmesini biliyorlar. Meblağ büyük olduğu için belki bir güzellik yaparlar.

Payzadan Banka Hesabına direk Para Çekme » Post #8

Wed Jun 22, 2016 14:38 in Turkish

duygundogar wrote: $ kuru 2,82 olarak çevrim yaptı

bank transfer seçeneğini mi kullandınız?
bank wire mı?

Payzadan Banka Hesabına direk Para Çekme » Post #7

Wed Jun 22, 2016 14:37 in Turkish

İlginç. Çok yeni bu olay. 1 hafta öncesinde izin vermiyordu transfere. Umarım süreyi de kısaltmışlardır. 10-20 günde geliyordu para eskiden. Ehh bir şekilde paypal'ın boşluğunu doldurma çalışmalarına başlamışlar.

Para hesabınıza ulaştığında da bilgi verirseniz seviniriz. 2-3 güne gönderirlerse, btc macerasına girmeye gerek kalmaz böylece :)
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 19, 2024 08:35:58 PST