Please wait...
HomeForumPosts by moneymakingways

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by moneymakingways

Yeni Ödeme Zamanları ve Üyelik Komisyonları » Post #37

Mon Dec 14, 2015 16:02 in Turkish

ugurlus wrote: Arkadaşlar, 20. referalimden sonraki referallerimde artık başta verdiği 0,05 doları sistem bana sistem vermiyor!

Nedenini bilen var mı acaba?

Yeni Üyelik (Signup) Komisyonları | ClixSense Forum

Clixsense Yardım » Post #1401

Mon Dec 14, 2015 15:57 in Turkish

apocalypto4040 wrote: Arkadaslar sorunu cozdum tesekkurler

Nasıl çözdünüz? Bu konuda yardım isteyen diğer arkadaşlara da yol gösterebilirsiniz.

Yeni Ödeme Zamanları ve Üyelik Komisyonları » Post #32

Mon Dec 14, 2015 02:35 in Turkish

hgihtiyar wrote: günaydın. arkadaşlar bu yeni ödeme sisteminden para çekebilmek için, ne zaman müracaat etmek gerekir.

İstediğiniz zaman paranızı çekebilirsiniz. İşleminiz sıraya konuluyor.

Edit » Post #3

Sun Dec 13, 2015 16:06 in Turkish

regok wrote: Güzel bi yazı yazmıştım ama her clixsensryi kötüleyen yazıda ban atırdıgı için sayın admin artık kimseye bir şey yazmicam yardım etmicem ne halin varsa gör.

İstersem yazını buraya koyarım. Yukarıda yazdığım da senin önceki yazına cevabımdır.

Edit » Post #2

Sun Dec 13, 2015 16:04 in Turkish

Olayı neden kişiselleştiriyorsun onu anlamıyorum. Ben de senin gibi bir kullanıcıyım ama aynı zamanda forumun moderatörüyüm. Yani hoşuna gitse de gitmese de belli kurallar dahilinde bu foruma yazmak zorundasın.

Ve tekrar söylüyorum, bu kuralları ben "koymuyorum". Yazdığın "yer" Clixsense forumuysa, Clixsense ödeme yapan bir siteyse, her türlü değişikliklerden haberin de varsa, Clixsense dolandırıcı Clixsense şöyle Clixsense böyle vs. diye mesaj atamazsın. Ben demiyorum Clixsense diyor bunu.

Sizi kollamak ne demek yahu? Ben de senin gibi bir kullanıcıyım. Gerek bu sitede gerekse diğer sitelerde para kazanıyorum, zaman harcıyorum vs. Benim seninle veya bir başkasıyla hatta Clixsense yönetimiyle bile bir işim olamaz ki? Ben sadece "gönüllü" olarak forumu yönetiyorum o kadar.

Ve evet, kurallara uymazsan banlanırsın, bu kadar basit. İstersen 100 hesap aç istersen 1000 tane. Gene banlanırsın. Herşeyin bir yeri var. Onlarca public forum var. Yerli, yabancı her türlü reklam yapabileceğin, beğenmediğine istediğin kadar sövüp sayabileceğin bir sürü platform var. Ama sen bunların hepsini "Clixsense" forumunda yapmaya çalışıyorsun. Clixsense de bunları burda yapmana izin vermiyor. Olay bu kadar basit.

Tekrar tekrar belirtiyorum. Benim ne senle ne de burdaki kimseyle en ufak kişisel bir alışverişim, derdim, sorunum yok. Sadece görevimi yapıyorum. Sevmeseniz de, kızsanız da bu böyle.

TR yetkilisi buraya bir bakabilir mi? » Post #3

Fri Dec 11, 2015 09:14 in Turkish

Clixsense'in TR yetkilisi yok.

Helpdesk'te kiminle mesajlaştınız bilmiyorum ama site yönetimi haricinden birileriyse, mesaj ekran görüntülerinizi, sizi rahatsız eden noktaları da belirterek "admin only" ibaresini de ekleyip tekrar helpdesk'e msj atacaksınız.

Extra bonuses » Post #2

Thu Dec 10, 2015 23:27 in Turkish

ANKET SİSTEMİ TIRTA BAĞLAMIŞ... » Post #7

Thu Dec 10, 2015 14:58 in Turkish

redrays1 wrote: Sitedeydik, ordan aldık bilgileri. Niye bu kadar saldırgansınız?
Önceden olanı söylüyorum size. Activity ve clixaddon bonusları zaten vardı, ne zaman sonradan "eklendi"? Benim üyelik tarihimden önce eklenmişse ve bilmiyorsam bu benim suçum değil ki.

Yanlış bilgi veriyorsunuz. Check list bonusları ve %'leri hiçbir zaman değişmedi. Sizin cümleniz "eskiden" günlük check listi tamamlayınca "daha fazla" bonus veriyordu. şeklinde ki burdan da bu bonusun artık azaldığı anlamı çıkıyor.
Activity ve clixaddon bonusları da sonradan eklendi .

Bu tarz yanlış yönlendirmeler, siteye yeni üye olan ve bilgi sahibi olmak isteyen insanları olumsuz yönde etkiliyor.

Buraları okuyun.
Clixsense Değişikleri-Check List (4 Ağustos 2012) | ClixSense Forum
Extra Bonus: ClixAddon + Activity (YENI) | ClixSense Forum

ANKET SİSTEMİ TIRTA BAĞLAMIŞ... » Post #4

Thu Dec 10, 2015 06:57 in Turkish

redrays1 wrote: Referrallardan direkt ödeme alamıyor olmamız çok kötü oldu ya... Dün 3 tane referralım oldu mesela ama hiçbirinden birşey gelmedi. Ayrıca eskiden günlük checklisti tamamlayınca daha fazla bonus veriyordu.

Eskiden günlük checklisti tamamlayınca daha fazla bonus mu veriyordu?? Ne zaman değişti checlist bonusları?

Nereden alıyorsunuz bu bilgileri yahu?

Hatta aksine activity ve clix addon bonusları eklendi. Yani eskiye oranla "daha fazla" bonus alıyorsunuz.

ANKET SİSTEMİ TIRTA BAĞLAMIŞ... » Post #2

Thu Dec 10, 2015 04:22 in Turkish

Hangi komisyonlar düşmüş? Bir yazın bakalım buraya? Bir de şu vs.vs.'leri yazın?

Site büyüdükçe anket talepleri dolayısıyla bu tarz sorunlar artacaktır. Ama aynı zamanda yeni ödeme sistemleri, offerwall'lar anket networkleri de ekleniyor, eklenecektir.

Ayrıca bunların hepsi 3rd party firmalar. Ki buna rağmen herhangi bir haksızlık durumunda paranız, ödemeniz gene Clixsense tarafından karşılanıyor.

yardım » Post #2

Tue Dec 08, 2015 00:39 in Turkish

Clixsense Yardım » Post #1391

Sun Dec 06, 2015 23:30 in Turkish

Forstemann wrote: Dün yeni bir üye kayıt olmuş benim referral linkimden fakat $0.10 cent giriş bonusu gelmemiş giriş bonuslarımı kaldırıldı

bilen var mı?


Okuyun;
Yeni Üyelik (Signup) Komisyonları | ClixSense Forum

Acil Yardım » Post #2

Sun Dec 06, 2015 05:41 in Turkish

talaz44 wrote: Benim 2 level de 4 tane 3 level de 1 tane referans üye var standart üyeyim bana bir getirisi yok neden ayrıca 2015 de premium üye olmayi düşünüyorum şu an 1 levelde 2 referans uye m var bir ayda çıkarmam mumkunmu

Tier 2'den 8'e kadar üyelerinizden herhangi biri premium üyelik alırsa size 1 dolar komisyon gelir. Tabi bu komisyonu almak için sizin de premium üye olmanız lazım. Bunu haricinde oradaki üyelerin bir esprisi yok. Hesabınızı ona göre yapın.

Clixsense Yardım » Post #1386

Thu Dec 03, 2015 12:56 in Turkish

mehmetapak11 wrote: Merhaba doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama cevap verirseniz sevinirim.. bir kaç gün önce 11 küsür dolar ödeme talebinde bulundum paypal hesabıma 0.01 cent yattı param duruyordu iptal ettim 1 hafta beklemem lazım sanırım yeni talep için ilk defa çekiyorum o yüzden midir bu yatan 0.01 cent

Attığınız mesajın üstündeki mesajı okuyun.

referans payi yatirilmadi » Post #2

Thu Dec 03, 2015 12:19 in Turkish

talaz44 wrote: Bugün ben yeni referans uye kazandım ama 005 ücreti hesabıma yatmadı nedenini bilen varmi

Yeni Üyelik (Signup) Komisyonları | ClixSense Forum

Clixsense Yardım » Post #1383

Thu Dec 03, 2015 10:37 in Turkish

ays55 wrote: arkadaşlar 10 dolar ödeme istedim bugün hesabıma 1 sent yatmış acaba sorun nerde benmi bi yanlışlık yaptım

İlk defa ödeme isteyen üyelere elektronik hesaplarını kontrol amacıyla 0.01 dolar gönderilir. Mail adresi vs. herşey doğruysa daha sonra paranızın kalan kısmı da hesabınıza gelir.

ters komisyon » Post #2

Thu Dec 03, 2015 09:48 in Turkish

talaz44 wrote: 02/12/2015 tarihinde benim hesapta 0,036 para kestiler bilmiyorum nedenini nasıl öğrenebilirim bilen yardımcı olsa sevinirim işlem tarihinde mevcut

Reflerinizden birinin yaptığı teklifin parası geri alınırsa, sizin ondan kazandığınız komisyon da sizden kesilir. "reversal"

Yaw Bu Adamlar Dolandırıcı » Post #4

Thu Dec 03, 2015 09:35 in Turkish

Site hakkında asılsız iddialara izin vermem. Daha önce de uyardım herkesi burda.

Siteden paranız çift onayla çıkar. Bu iki onay arasında paranızı iptal etme seçeneğiniz devam eder. Para çekmeyi de iptal ederseniz tekrar sıraya girersiniz ki bunu da yazdık.

Genel olarak para çekmeyle alakalı sürecin uzadığını, beklemeniz gerektiğini, sitenin mevcut programı çerçevesinde düzenli olarak ödemeleri gönderdiğini de açıkladık.

Ayrıca task, level, vs. ile ilgili şikayetlerinizi Cf'ye anlatın. Onlara mesaj atın, sayın sövün vs.
2 tane mesaj atıyorsun, birinde Clixsense'i dolandırıcı yapıyorsun, diğerinde Cf şikayetlerini anlatıyorsun da anlatıyorsun.

Eleştiri farklı, ifitira farklı. Aradaki çizgiyi size öğretecek değilim. Son defa uyarıyorum.

Aranızda ödeme alabilen varmı ? » Post #16

Wed Dec 02, 2015 02:12 in Turkish

regok wrote: 8.gün ve hala ödeme yok.

Muhtemelen bugün ya da yarın gelecektir.

Bu arada yakın zamanda, ödemeler gene "haftada 1 gün" 'e dönebilir. Yönetim, genel olarak şikayetlerin ve memnuniyetsizliğin farkında. Ben bu kadarını söyleyim.

Yeni Üyelik (Signup) Komisyonları » Post #2

Wed Dec 02, 2015 01:44 in Turkish

Değişikliklerle alakalı şahsi fikrim;

Özellikle önlemler konusunda geç bile kalmışlardı. Siteye her gün 70-80 üye getirdiğim zamanları bilirim. Bu da günlük ekstradan 7-8 dolar demek. Reklamcı üyeler bilirler, günlük gelen adetli reflerin aktiflik oranları son derece değişkendir ve belli bir yüzde de çöpe gider zaten. Ama tüm bunların parası eskiden "peşin peşin" tüm üyelere ödeniyordu.

Yani, her ne kadar bu komisyonlardan ben ve benim gibi üyeler çok para kazandıysa da, sitenin etkinliği ve geleceği açısından bu düzenlemelerin yerinde olduğunu düşünüyorum.
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: May 9, 2024 18:08:20 PST