Please wait...
HomeForumPosts by moneymakingways

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by moneymakingways

ADMİN FORUM KURALLARINDA DEİŞİKLİK TALEBİ.. » Post #6

Sat Nov 14, 2015 16:40 in Turkish

Konu kilit.

ADMİN FORUM KURALLARINDA DEİŞİKLİK TALEBİ.. » Post #3

Sat Nov 14, 2015 08:34 in Turkish

Dacronet wrote: Sayın Admin tüm taskları bir başlık altında toplamaktansa her task Görevi için ayrı ayrı Başlık acılsa Bütün Kullanıcı arkadaşlarımız için dağa faydalı ve iyi olmazmı . BU KONUYU DEĞERLENDİRMENİZDE FAYDA VAR Çünkü gelen tasklar sabit Modelde yanlzı nasıl yapılacağını tam olarak bilmiyoruz. bilen eski arkadaşlarda yardımcı olmuyor.. araştırıyoruz. nasıl yapılacahınıda Bulamıyoruz.. kısacası eskiler zaten neyin ne olduğunu biliyor şuanki .. anket Kurallarıda zaten.. yeni Kulanıcılara deilde eski Kulanıcıların leğine

Herkes istediği gibi konu açabilir, genel forum kuralları ve saygı çerçevesinde istediği gibi mesaj atabilir.
Yeni üyelerin bilmesi veya hızlı ulaşması gereken konular "sabit" olarak forumda mevcut.

Görevlerle alakalı ise;
Sizin müdahalenize açık olmayan ama içeriğini sizin oluşturacağınız sabit bir konu tarafımdan ilerde açılacak. Bu konuda sizin de talep ettiğiniz gibi her "çeşit" görevin nasıl yapılacağını anlatan bilgi ve ekran görüntüleri topluca yer alacak. Ama şu anda bunun için de erken çünkü yeteri kadar kaliteli paylaşım yok.

815420 Answer One Question About A Business » Post #2

Fri Nov 13, 2015 00:15 in Turkish

Her kullanıcı dilediği kadar konu açabilir. Sizin için önemli olduğunu düşündüğüm konuları herkesin görmesi amacıyla zaten sabitliyorum.

Ayrı konu açacağım ama biraz daha bilgi birikmesini bekliyorum. Sonra hepsini ayıklayıp tek konuda birleştireceğim.

çevirebilecek varmı? » Post #5

Thu Nov 12, 2015 15:57 in Turkish

bertman73 wrote: neyse işte yazanı çevirdim saati de herkes bilmiyormu bir zahmet.

Evet işte, bilmediğiniz için düzeltiyorum. Tekrar tekrar da hatırlatıyorum çünkü yukarıda verdiğiniz bilgi "yanlış". Ödeme talep için cut off time, TR kullanıcıları için Çarşamba akşam 18.00'dır. (gece 23.00 değil)

Her neyse;

Bu haftaki ödemeler tamamlandı. Dolayısıyla konu kilit.

çevirebilecek varmı? » Post #3

Thu Nov 12, 2015 14:40 in Turkish

Arkadaşlar bir üşenmeyip "ödeme zamanları" sabit konusunun ilk mesajını okuyun.

Çarşamba 23.00 değil. Cut off time değişmedi ve bu da bizim saatimizle 18.00'dır. Bundan sonra ödeme isteyen "tüm üyelerin" ödemeleri önümüzdeki haftaya yapılacaktır.

ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE » Post #132

Thu Nov 12, 2015 14:34 in Turkish

Çarşamba günü akşam 6'dan önce ödeme isteyen herkesin ödemelerinin gelmesi lazım. Aksi durumda olan arkadaşlar ticket atsınlar.

Bunla alakalı duyuru yapıldı. Bu Çarşamba ödeme yapılmadı ama ödeme isteği için cut-off time değişmedi. Çarşamba günü tatil dolayısıyla ödemeler perşembe günü yapıldı.

Special Signup Commissions Promo and URL Shortener » Post #24

Sun Nov 08, 2015 02:37 in Turkish

Bu promosyonu bir süredir düzenli olarak devam ettiriyorlar. Ben de bu sebeple sabit konu başlıkları arasından çıkarıyorum.
Tüm Clixsense değişikliklerini içeren konuda gerekli kısayol mevcut.

Konu şimdilik kilit.

TASK (GÜNCEL) » Post #1230

Sun Nov 08, 2015 02:29 in Turkish

Arkadaşlar;

"Görevlerle" alakalı sabit bir konu açmayı düşünüyorum. Bu konunun içeriği, aynı "ödeme görüntüleri" konusunda olduğu gibi, sadece "görev açıklamaları" olacak. Ben şahsen ilgilenmiyorum bazılarınızın bildiği gibi. Yani bu konunun içeriğini oluşturacak olan gene sizlersiniz.

Herhangi bir formatta olsun veya bir şablona göre bilgi paylaşımı yapın demiyorum. Görevin ingilizce adı ve leveli, örnek açıklama, mümkün olduğunca bol screen shot vs. ne olursa kabul. Burada önemli olan, siteye yeni başlayan veya görevlerle ilgilenecek arkadaşlar için ilgili görevin yeterince açıklayıcı olması.

Burada benim rolüm sadece konuyu düzenlemek olacak. Yani, sabit ve kilitli "görev açıklamaları" tarzında bir konu olacak. Siz yukarıda bahsettiğim paylaşımlarınızı istediğiniz gibi yapabilirsiniz. İsterseniz bu konuda ister yeni konu açarak veya birinin sorusuna cevap olarak vs. Ben sadece sizin yaptığınız açıklamayı alıntı olarak "görev açıklamaları" konusuna koyacağım ve bu konuda başka hiçbir mesaj olmayacak. Yani bu konuyu okuyan kişi sadece diğer üyelerin yaptığı/yapacağı görevlerle alakalı mesajlara bir arada ulaşmış olacak.

Yukarıda da belirttiğim gibi bu konunun içeriğini siz oluşturacaksınız. Yani siz ne kadar ilgi gösterirseniz, konu da "herkes" için o kadar faydalı olur.

paypal hesabımı sınırlandırdı bi bakar mısınız » Post #2

Wed Nov 04, 2015 22:41 in Turkish

TASK (GÜNCEL) » Post #1065

Wed Nov 04, 2015 12:03 in Turkish

regok wrote:
wlaprax92 wrote:
mavis34 wrote: business taskından 75 tane yaptım accuracy 93 zaman harcayınca doğru yapabiliyorsun çoğu öneri yanlış yazılmış aslında sağ tıklayıp google da aratında doğrusunu kopy paste yapın çıkıyor.

birden fazla çıkıncada öneren kişinin eyaletini de ekleyin sonuna tam adresi bulabiliyorsunuz. bu şekilde 90 yüzde ile yapıyorum.. ama 200 fln olunca artık biraz hızlı yaparım accuracy düşünce yine daha yavaş yapıp yüzde yükseltmeniz gerek.

toplam 81 task yapmışsın nasıl level aldın çok merak ettim , en az 100 test sorusu cevaplaman gerekiyor diye biliyorum. Accuracy yi etkilemeyen tasklarla beraber benimki 128 olduğu halde ve 83 accuracy, hiç expelledsız 0 leveldeyim. Ben 2 haftadır 0 level task görmüyorum eğer yaptım diye bahsettiğin taskler 0 level task ise çok ilginç.

Kardeş biz eliteden yapıyoruz burda kazıklanırsın 10 centlik şeye 7 cent veriyor 3 cent cepe elite daha hesaplı.

O zaman Clixsense forumunda ne işin var? Madem Clixsense "kazıklıyor"; forumlarını da kullanma.

Clixsense forumunda her türlü kazanç sistemi için "yönlendirme, indirekt reklam vs." yasaktır.

Gereksiz karşılaştırmalara girmeyin arkadaşlar. Bunun yeri "Clixsense forumu" değil çünkü. Bunu unutan/unutmak isteyen kimseler şu an bu forumda yazamıyor. Bundan sonra da kimsenin bu siteye, bu sitenin forumlarını kullanarak çamur atmasına izin vermem. Yazdıklarınıza dikkat edin. Gerekli/gereksiz tüm mesajlarınız tarafımdan okunuyor.

Clixsense Yardım » Post #1349

Mon Nov 02, 2015 12:32 in Turkish

Seçenek doğru bu konuda sıkıntı yok. Daha tecrübeli arkadaşlar varsa onlar cevaplayabilirler. Ben görev veya tekliflerle fazla ilgilenmiyorum şahsen.

Clixsense Yardım » Post #1347

Mon Nov 02, 2015 12:28 in Turkish

kesiran12 wrote: hocam başka site üzerinden yapmam mümkün değil ki ? kullanmıyorum çünkü başka bi site. bunu bi daha yaşama ihtimalim var mı acaba başka task için?

Eğer diğer görevlerde de olursa ve başka bir siteyi kullanmadığınıza da eminseniz konuyla alakalı ticket atabilirsiniz.

Yeni id ile gelen bir görevi deneyin bunu anlamak için.

Clixsense Yardım » Post #1345

Mon Nov 02, 2015 12:13 in Turkish

kesiran12 wrote: You can only access this task from one account.
Our records show you have already been active in this task on another rewards site. In order to make sure everyone has a fair chance to access our tasks, you are only allowed to work on a task via one rewards site account.
hacı abeler bu neden böyle birşey söylüyo. ayarları nasıl düzeltecem bi yardım edin yaw

İlgili görevi başka bir siteden yapmışsınız dolayısıyla Clixsense'i kullanamazsınız. Onu söylüyor. Aynı görevi tekrar yapmak istiyorsanız yeni id'lisini bekleyeceksiniz ve bunu da Clixsense üzerinden yapacaksınız.

TASK (GÜNCEL) » Post #981

Mon Nov 02, 2015 06:24 in Turkish

Arkadaşlar;

Gene başlamışssınız anketlerde, şunu işaretledim/işaretledim vs. demeye?

Ben tek tek sizin mesajlarınızı düzelterek vaktimi harcayamam. Bu şekilde devam ederseniz, konu tarafımdan, "sizin yüzünüzden" kapatılacaktır.

Bilmeyen arkadaşlar ve gereksiz tartışmaları önlemek amacıyla hatırlatma;

".... It is strickly forbidden to tell users what are the best answers to give in order to qualify for a survey...."

ÖDEME » Post #13

Thu Oct 29, 2015 14:55 in Turkish

Konunun ilk mesajı düzenlendi. Çarşamba günü ödeme isteyecek arkadaşlar akşam 6'dan önce ödeme isteklerini yapsınlar. Yoksa bir sonraki haftaya kalabilir.

ÖDEME » Post #10

Thu Oct 29, 2015 08:53 in Turkish

uuck28 wrote: 23.45 te ödeme talep ettim, henüz hesaba yatmadı. Ödemenin paypala yatma ihtimali var mı?

Bir üşenmeden ilk mesajı okuyun. Yazıyor orda.
Ödeme Zamanları Hakkında | ClixSense Forum

Clixsense Yardım » Post #1332

Thu Oct 15, 2015 07:57 in Turkish

brcozcelik wrote:
brcozcelik wrote: Eşim de siteye üye olmak istiyor ama biz aynı pc yi ve paypal hesabını kullanıyoruz. Bu bir sorun teşkil eder mi? Eğer ediyorsa yeni paypal hesabı açma vb.. gibi nasıl bir yol izlemeliyiz?

sordum ama? yardımcı olabilecek kimse yok mu?

Herhangi bir yol izleyemezsiniz. 1 internet bağlantısı+1 PC = 1 hesap. Bunun harici ban sebebi.

Clixsense Yardım » Post #1331

Thu Oct 15, 2015 07:55 in Turkish

talaz44 wrote: Ben 9 ekimde ödeme verdim paypal hesabıma para hesabıma yatmadı paypal hesabım adres doğru daha önce 2 kez çekim yaptım cliksense de kontrol edince işlem bölümünde onaylı yazılıyor casout Yanında beklemede diyor ne yapmalıyım

Bugün de bekleyin, yarına kadar gelmezse ticket atın siz de. Paypal ödemelerinin bir kısmı tamamlanamadı bu hafta. Bunla alakalı duyuru var.

Clixsense Yardım » Post #1328

Wed Oct 14, 2015 13:26 in Turkish

hikayecikvothe wrote: arkadaşlar merhaba. ben gecen persembe 8 dolarlık bir ödeme istemiştim bugün yatacak diye beklerken az evvel geldi ödeme ama 8 dolar değil sadece 0.01 dolar göndermiş. siteye baktığımda 7 küsür dolar ödeme hala pending şeklinde bekliyo bu normalmidir ? böyle taksit taksit mi gelecek çözebilmiş değilim.

Konuyla alakalı yönetime mesaj atın, düzeltirler.
Submit a Ticket | ClixSense

Clixsense Yardım » Post #1309

Sun Oct 04, 2015 05:52 in Turkish

kefe95 wrote:
aysegulftn wrote: Merhaba, çok acil birşey danışmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Benim account umdaki para şu an eksiye düşmüş ve neden olduğunu anlamış değilim. borçlumu çıkacağım bir de siteye şimdi ? lütfen yardımınızı bekliyorum.. teşekkür ederim..

Evet malesef borçlu durumdasın,fef.lerin ototmatik yenilenmesinden kaynaklanıyordur.otomatik yenilemeyi kaldırabilirsin istersen.

Reflerin otomatik yenilenmesi gibi birşey yok. Tamamladığınız tekliflerden bir veya daha fazlasının komisyonu sizden geri alınmış o kadar. Kimseye de borçlu çıkmazsınız sadece hesap bakiyeniz ekside olur o kadar.
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 19, 2024 15:01:29 PST