Please wait...
HomeForumPosts by moneymakingways

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by moneymakingways

Task/Offer (Son Durum) » Post #8219

Sat Jun 06, 2015 03:47 in Turkish

qolddraqon wrote:
fbseyhan wrote: Biri Banamı seslendi :shock: :geek: heryerde gözlerim var heryerde takipteyim qolddragon ona göre :D :D

Çılgın fbseyhan taskcıları coşturuyor :D

Edit: Bu arada crowdflower demek ne kadar ban sebebi değilse facebook demek de değildir diye tahmin ediyorum siteye ters düşen bi yanı yok tv de bile serbest :)

Evet yazdıklarına katılıyorum fakat bir kullanıcı kendi refli linklerinin de bulunduğu facebook sayfasına "forum" aracılığıyla yönlendirme yapamaz. Çünkü bu reklamdır ve yeri forum değil sitenin kendisidir.

ÖDEME GÖRÜNTÜLERİ » Post #765

Tue Jun 02, 2015 00:31 in Turkish

1-2 haftadır yoğunluktan dolayı ödeme istemeye fırsat bulamıyordum. Bu da benden gelsin;

Clixsense Yardım » Post #1161

Wed May 27, 2015 06:19 in Turkish

api_alper wrote: Daha önce de sordum yanıt alamadım. Tekrar şansımı deniyorum. Neden üyeler birbirleriyle doğrudan iletişime geçemiyor ? Neden birbirimize mesaj yollamamız yasak ? Neden birbirimizin sosyal medya hesaplarını paylaşamıyoruz? Birbirimizle forum çerçevesinde genel olarak değil de bire bir olarak irtibat kurmamamız için neden herşey yapılıyor? Evet sevgili moneymakingways, bir açıklama yapsan da tatmin olsak diyorum =)

Site forumunda "açık" bir şekilde kişisel bilgi paylaşamazsınız. Bu hem sizin güvenliğiniz hem de site kuralları gereğidir.
Tatmin olup olmamanız veya tartışmaya açık bir durum değil. Fazlasını öğrenmek veya tartışmak için site yönetimiyle iletişime geçebilirsiniz.

Üyelerin birbiriyle "özelden" iletişim kurabileceği bir sistem konusunda çalışıyorlardı. 1-2 sene önce de çıtlattılar bunu ama hala ses seda yok bu konuda.

Sosyal medya, link , vs.'ye gelince; bunların çoğu reklamsal içeriktir ki bunun için zaten siteyi kullanarak reklam vereceksiniz, forumu değil.

Ayrıca, istediğiniz tarzda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz tonla yerli/yabancı forum var. Bunlar için Clixsense'e takılmayın bence.

Çok merak ettiniz diye yazma gereği duydum ama dediğim gibi bu kurallarla alakalı tartışma yeri bu forum değil, kuralları koyan yönetimin kendisidir. Yukarıda da söylediğim gibi destekten iletişime geçebilirsiniz.

ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE » Post #78

Fri May 22, 2015 14:19 in Turkish

Konunun ilk mesajını okuyun.

Clixsense Yardım » Post #1132

Sat May 16, 2015 15:41 in Turkish

foxitoxi wrote: Arkadaşlar bana task hiç gelmedi. Ne yapmalıyım. 4 tane survey yaptım o kadar bi de sürekli reklamlara tıklıyorum ama task hiç gelmiyor.

Okuyun;
Yeni başladım yardımcı olurmusunuz? | ClixSense Forum

Yeni başladım yardımcı olurmusunuz? » Post #16

Sat May 16, 2015 15:37 in Turkish

Basit ve sade bir açıklama.
Teşekkür ederim.

Yahu görev yapasım bile geldi bir an :)

0,02 reklamlar » Post #10

Wed May 13, 2015 01:51 in Turkish

talaz44 wrote: türkiye neden görerilmiyor moneymakingways yoksa türkiye geridemi kalmasındanmı kriteleri nedendir keşke hiç olmasa türkiyede ayda birkez 0.02 lik reklam göterse süper olmazmı amerikalının canı can türklerinki patlıcanmı

Clixsense reklam göndermez. Kullanıcı/reklamcı, ihtiyacına göre reklam alır ve "hedef kitle"sine gönderir. Ve evet, Türkiye bu anlamda gelişmemiş bir ülke.

Forum Araçları Hakkında » Post #2

Tue May 12, 2015 13:06 in Turkish

Bir süre daha sabit kalsın bu konu. Halen cevap yazacağım diye, "report"'u kullananlar var. Bir okuyun yukarıdaki mesajı.

0,02 reklamlar » Post #8

Tue May 12, 2015 06:59 in Turkish

clay1983 wrote: ben premium üyeyim bana 0,01 veriyor standart reklam niye böyle. günde 4 tane var. bunun için hesap yükseltilmez. adamlar iyi kandırıyor. şimdiye kadar da 2 kez 0,02 lik reklam tıkladım. onlarda 1 dakika sürüyor.

İşin kandırmaca kısmı nerde?
A'dan Z'ye tüm açıklamalarını yapmışlar. Premium üyelerin ne aldığı da belli. Okursunuz, "araştırırsınız", hesabınızı kitabınızı yaparsınız, ona göre üyelik yükseltirsiniz veya standart üye olarak devam edersiniz. Kandırmaca felan yok.

0,02 reklamlar » Post #4

Fri May 08, 2015 15:52 in Turkish

yusufkarabacak wrote: arkadaşlar birşeyi merak ettim üye girişi yapmadan sayfayı açınca birsürü 0,02 reklam gözüküyor. çok merak ettim bu reklamlar kime çıkıyor. ben hiç rastlamadım acaba bende bir sorunmu var

teşekkürler

Orada gördüğünüz reklamlar, o anda sitede verilmiş ve izlenebilecek reklamlardır (ülke filtrelemesi olmaksızın) Sizin bu reklamların tamamını görememenizin sebebi ise bulunduğunuz ülke.

Amerika, Kanada gibi t-1 ülkelerde yaşayan insanlar o reklamların çoğunu görüyor. Üye girişi yapmadığınız için, sistem size tüm potansiyel reklamları gösterir. Ama üye girişi yaptığınız anda, yaşadığınız yere göre sınırlı reklamları görürsünüz. Basit pazarlama taktikleri yani :)

refler » Post #18

Fri May 08, 2015 14:28 in Turkish

vedic26 wrote: BU BİR SİTEM MESAJIDIR..!!
ESKİ ÜYELERE ŞÖYLE BAKTIĞIMIZDA HEPSİNDE YÜKSEK SAYIDA REFFERALS LARI VAR..
REFFERRALS BULMA YÖNTEMİNİ DOĞRU DÜRÜST YAZACAK EGOSUNU TATMİN ETMİŞ BİR ALLAH IN KULU YOK MU ?
BİLGİ SAKLANIYORSA, ÇOĞU KİŞİ BU GİBİ SİTELERDE UZUN SÜRELİ OLMAYACAKTIR.

HERKESİN KAZANMASINI REF LERİN UZUN SÜRELİ OLMASINI İSTİYORSANIZ YAZINDA BİZDE UYGULAYALIM. KAPASİTEMİZ SINIRLI MALUM SİTE İNGİLİZCE OLAYI ÇÖZMEKTE ZORLANIYORUZ. 20 REKLAM TIKLAMA İLE BU İŞ YÜRÜMEZ.

BU MESAJA DOĞRU DÜRÜST CEVAP VERECEK BAKALIM KAÇ DELİKANLI ÇIKACAK !

Clixsense Yardım | ClixSense Forum

Okuyun ilk sayfadaki mesajlarımı, yazdıklarım halen geçerli.

Paypal Kartımı yazdım ama Para göndermıyorum » Post #4

Sat May 02, 2015 09:24 in Turkish

ekrem588 wrote: beyler ayarlardan palpal kartımı yazdım ama paypal kartıma para gonderemiyorum yanı balance gelıyorum 12.20 dolar var gönderemıyorum bı yardımcı olun acill

yahu 12.20 si? 0.14 dolar var hesabınızda :lol:

Facebook yok, Task da yok... » Post #13

Sat Apr 25, 2015 10:56 in Turkish

mess38 wrote: öncelikle geçmiş olsun :) mailer önemli tabi ki virüs olayini combofix diye bi progla çözebilirsin oda çözüm olmazsa harddiski kommple formatlamani öneririm (C ve D ).modemini resetle tekrar kurulum yap düzelmesi gerekli. face adresimi nasil bulamadin hayret verici :D www.f..bok.com/Fahos şeklinde adres satirina yazdigin zaman şak diye cikar :D

@mess38

Burdaki her mesaj (gerekli-gereksiz) tarafımdan okunuyor. Forum kurallarını hiçbir şekilde ihlal etmenize izin vermem. Öyle .. koymak vs. sizi kurtarmaz. Daha önce de yaptınız ve devam ediyorsunuz. Clixsense haricinde yönlendirme yapmaya devam ederseniz, bir daha Türkçe forumda yazamazsınız.

acil yardım arkadaşlar » Post #2

Mon Apr 20, 2015 15:04 in Turkish

kilicaslan3873 wrote: arkadaşlar ,hyrlı günler clxsensede para yatırma çekmede kural varmı daha önce paypal la yapmıştım şimdi payzada az bi miktar para var payzadan yatırıp ilerde paypaldan çekmeyi düşünüyorum. en son yatırılan işlemciden veya hangisi yüksekse ondan mı çekebiliyoruz..) birde cliksenseye para ekleme yerini bulamadım uzun zaman oldu girmeyeli siteye
para ekleme linkini verebilirmisiniz

Para yatırma veya çekme konusunda herhangi bir kural yok.
Para ekleme linki diye birşey de yok. Ne istiyorsanız herhangi bir ödeme işlemcisini veya hesabınızdaki parayı kullanarak satın alıyorsunuz zaten.

refler » Post #13

Fri Apr 17, 2015 09:48 in Turkish

LaHiguera wrote: Selamlar,
Şu saaten sonra başkası için Ref olabiliyormuyuz. Ref bulmak gerçekten zor en azından başkalarına katkım olsun :)
Bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.
hayır olamazsınız ayrıca ref link vs. paylaşmıyoruz.

Facebook yok, Task da yok... » Post #2

Tue Apr 07, 2015 15:22 in Turkish

Yardımcı olacak bir durum yok maalesef. Görev yapmak istiyorsanız, facebook hesabı açacaksınız.

Bu durumun Clixsense ile alakası yoktur. Crowdflower sitesinin getirdiği bir düzenlemedir. Rahatsızlığı olanlar direkt Crowdflower üstünden iletişime geçerek sorunlarını dile getirebilirler.

Task/Offer (Son Durum) » Post #5393

Thu Mar 26, 2015 10:38 in Turkish

anemon wrote:
secoo wrote:
cooperdavut wrote:
secoo wrote: bundan sonra clixsense bnm için sadece anket sitesi arada anketlere bakarım toloka'da görev yaparım ama asıl iş link kısaltarak para kaznırım demem oki sadece bu siteye bağlı kalmayn zararlı çıkarsınız sinir hastası eder adamı.
:lol:

link kısaltarak günde nekadar kazanabiliyon?

sana bağlı ben günde 6 dolar yapıp bırakıyorum.

secoooo günde 6 doları nasıl kazanıyorsun, lütfen açıklar mısın, hangi link kısaltmaa.. :shock:

Konu dışına çıkmayın.

Herkes istediği gibi istediği yoldan kazanır. Bu açıklamaların yeri burası değil.

anket dolduruyorum parami vermiyor » Post #2

Thu Mar 26, 2015 10:37 in Turkish

Yandex. Toloka » Post #4

Mon Mar 23, 2015 13:58 in Turkish

Görev-teklif konusunda böyle bir alternatif sitenin olduğu açıklaması zaten yapıldı.

Sırf burası için (farklı bir site) konu açıp paylaşım yapmaya gerek yok. Clixsense'in dışına çıkmayalım.

Konu kilit.

Task/Offer (Son Durum) » Post #4874

Fri Mar 13, 2015 05:16 in Turkish

cL1w wrote:
cooperdavut wrote:
firestarterturk wrote: hayır ordanda direk ödeme istiyorsun paypala hatta 2 dolar minimum limit ama 5 gün oldu ödemem daha gelmedi 10$ dolar yalan olmaz umarım çok sade bir site.


peki crowdflowerelite için farklı bi emaille hesapmı açmak gerek?

aynı maille oluyor. Ayrıca davut nerden ekleşicez biz senle hazır kimse yokken ver face'ini :D:D:D

Forum kurallarına uymanız için başınızda biri mi olması lazım?
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 26, 2024 14:24:18 PST