Please wait...
HomeForumPosts by moneymakingways

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by moneymakingways

TASK GÜNCEL! » Post #4229

Fri Jun 12, 2020 02:11 in Turkish

Seksenler wrote:
busdifat wrote:
romestosux wrote:
Seksenler wrote: cıdden uzuluyorum crwd flowerın bu hallere gelmesıne. ıste mılletın gozu ac refler calıssın ben oturdugum yerden kazanayım mantıgı mılletı buraya toplamaları bıtırdı.. canavar gıbı refler topladılar 100 kusur refı olanlarıda duydum. sonuc aha ıste bu. toplıst ıcın uykusuz kalıyoruz. şu gunde 5 10 dolar alsaydım ugrasmazdım. :/

100 veya üzeri referansı olan mı? :oops: :o :o

Venezuela vs Türkiye devam ediyor


keske olsa :) bu sitenin güzelliği o zaten,referans bulmak kolay değil,yapana helal olsun,reklam vermek tanıtmak referansı siteye alıştırmak azda olsa kazandırmak bir süre soğumasın diye takip etmek uğraş gerektirir,hem bu site kimsenin tekelinde değil herkes toplanabilir çalışabilir kazanabilir ayrıca gözü açlıkla hiç alakasıda yok sadece işler kesat o kadar.

alakası bal gıbı de var sen oyle zannet dostum. adam oyle bır rahatlık kurmus calıssın 50 100 ref ben yattıgım yerden ayda 200 dolar kazanayım. oh mıs ulen kendın calıs kazan topladılar mılletı ne kadar cok kalabalık orda b.kluk derler. adamlar muslugu kestıler uye alımını bıle durdurdular sadece kayıt ol zaten level alamıyon aylarca. belkıde yıllarca. mıllet hazırı sever dostum ahmet mehmet kasssın bende ay sonu ne kadar bırıkırse cekeyım bana ozelden cok yalvaran oldu gel refım ol dıye yada hesap vereyım sen gır ona sende ordan da yap dıye.. cok belescı var cokkk. sen sıteyı tanıtıyon amma bunu şebekelestıren de cok.. cok kısı toplarsan 3 kurus ıcın adamlarda muslugu boyle keserler ıste...ondan sonra ortada zonk dıye kalırız sonra dekı ısler kesat tabı.

@seksenler

Alakası olsa da zannettiğiniz kadar değil.
Mesele işverenlerin ve dolayısıyla işlerin azalması, işçilerin artması değil. İşçiler (üyeler) arttığı için ücretler azalsa da, görev sayısı, çeşidi dramatik bir şekilde düştü. Bunun da farklı sebepleri var tabi, tartışılır.

Demek istediğim, işler eskisi gibi olsaydı siz bu üye artışını hissetmezdiniz bile. Eski zamanlarda (iş varken) insanlar günde 20-30 dolar görev/teklif yaparak kazanırken, aynı gün içinde biz reklamcılar siteye binlerce üye getirip günlük aynı hatta daha fazlasını kazanıyorduk. Yani alan da satan da memnundu.

Yani kısaca; sizin, bizim kazancımızın azalmasının yegane sebebi işverenlerdir, reklamcılar veya sitenin/sistemin büyümesine katkıda bulunanlar değil.
Ve yine bu durumdan en fazla mağdur olanlar işçiler değil, o işçileri getiren reklamcılardır.

Skrill3 » Post #9

Sun Jun 07, 2020 12:55 in Turkish

Ekkazann wrote: istersen detaylı yardımcı olurum ,

Paylaşın; herkes faydalansın.

TASK GÜNCEL! » Post #4137

Sun May 31, 2020 13:08 in Turkish

zeusfrozen wrote: Sanırım artık Ysense üzerinde PM gönderme olayı yok , doğru mu ?

Bir kişiye PM göndermek istersek ne yapabiliriz ?

Gönderemiyorsunuz.

Para çekim için yardım lütfen » Post #7

Sun May 31, 2020 01:02 in Turkish

zeusfrozen wrote: Skrill den para çekemiyorsanız, bu konuda size yardımcı olabilirim. Dolarınızı bugünkü değerler ile yaklaşık 6,10 kur ile atm den çekme konusunda yardımcı olabilirim.

Burada konusu var zaten;
Skrill>Airtm>BTcTurk Para Çekmeyi Anlatıyorum | ySense Forum

Bunun haricinde Aracı hizmet teklifleriniz için forumu kullanamazsınız.

Saygılar.

@ergl24

Meblağ küçük olduğu için Airtm araclığıyla çekebilirsiniz.
Tutarı 50 doların üstüne çıkarıp Skrill>Payoneer>Banka hesabı şeklinde de çekebilirsiniz.

Konu başka taraflara kaymasın.

Skrill>Airtm>BTcTurk Para Çekmeyi Anlatıyorum » Post #8

Tue May 26, 2020 01:32 in Turkish

Faydalı bir paylaşım olmuş.
Konunuzun linkini aşağıdaki konuya ekledim.
ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE | ySense Forum

Ek: Yukarıdaki konuyu okuyun arkadaşlar. Tekrar tekrar sorulan soruların hepsinin cevabı, bu konunun da linki olmak üzere faydalı linkler var.

YSENSE YARDIM » Post #103

Sat May 23, 2020 18:19 in Turkish

makrosifurkan wrote: @moneymakingways yardım olursan sevinirim,1.5 ay önce açtığım hesabım kapandı yanlış yere,içinde bir miktar param vardı nasıl cekebilirim yardımcı olur musun? Bu hesabi yeni açtım kapanınca.

Konuyla alakalı mesaj atın. (Ticket).
Normal şartlarda bu konuda yapacak birşey yok. Yani hesap kapanırsa para da gider.
Eski yönetim biraz daha esnekti bu konularda, mesaj atınca yardımcı oluyorlardı ama yeni yönetimin bakış açısı ne olur bilmiyorum. Denemekten zarar gelmez.

YSENSE YARDIM » Post #100

Tue May 19, 2020 04:33 in Turkish

RedVenom wrote:
Merhaba arkadaşlar bende yeni sayılırım daha önce 1-1.5 sene öncesine kadar sitenin ismi clicksense di galiba o zamanlar çokca kullanıyordum okulumdum sınavlarım da derken ara vermek zorunda kalmıştım bakiyem vardı birikmiş birşeyler olmuş kullanamıyorum, kullanılabilir bakiye olarak gözükmüyor, bu sorunu nasıl halledebiliriz veya halledebilirim sitenin yardım sayfasına yazacak oldum yazılacak yeri bulamadım aradım taradım burayı buldum yardımcı olursanız çok makbule geçer aferdersiniz o para b*k yoluna gitsin istemem. Yardımlarınız bekliyorumm :(


Bakiyenizde 2.84 dolar var.
Minimum 5.05 dolar olduğunda Skrill'den çekebilirsiniz.
Ama şu konuya bir göz atın bence;
ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE | ySense Forum

TASK GÜNCEL! » Post #3965

Wed May 06, 2020 14:43 in Turkish

ankettasksever wrote:
melek74 wrote:
ankettasksever wrote:
Thelastair wrote:
AtaturkunTorunu wrote: Bir saattir ara ara "clothing and gender" geliyor ama yapmaya korkuyorum. Limit 18 yazıyor, görevi açtığımda daha önceden 20 tane yaptığım görünüyor. Yaparsam sıkıntı çıkabilir diye düşünüyorum. Siz de bir bakın, belki denk gelir.

O taskın yenilenme süresi 3 hafta sürüyor bazen daha fazla , yani listeden kalkıp yeni İD ile gelmesinden bahsediyorum, sana tavsiyem her yeni İD ile geldiğinde 20-25 tane yapıp bırak flag yeme , kimisi 28 tane yapınca flag yiyor kimisi 30 yapınca riske gerek yok ben 20-21 tane yapıp bırakıyorum eskiden flag atıyor diye hiç yapmıyordum sonra dedim 20 tane yapayım bakayım ne olacak flag yemeden bırakıyorum..

1570193 Clothing And Gender Categorisation Task

Şu taskı ben ilk Nisanın 17'sinde yapmışım daha yeni id ile gelmedi düşün yani 3 hafta olmuş zaten verdiği 2 kuruş 20 tane yapsan 40 kuruş alacaksın flag yediğine değmez kısaca.

hocam flag kaldırılınca sıkıntı var mı?

Bu konuda yabancı forumda okumuştum çok sayıda flag almanın hesabın kapatılmasına sebep olduğuna dair bir maddenin varolduğunu söylüyordu mesajı yazan kişi.Flag kalkınca job history geçmişinden siliniyor ama appen hesabında kişi bilgilerinde kalıyormu bu konuda bilgim yok maalesef

Daha önceden yaptığım 4 görev hakkındaki kayıtları paylaşarak aynen bu konuda ticket açıp sordum. bakalım ne cevap gelecek.

'Sayın yönetici.

Görev işleyişi hakkında size merak edilen bir soru sormak istiyorum. Bilgi verirseniz sevinirim.

Aşağıda daha önceden yaptığım Clothing And Gender Categorisation Task görevleri var. Bu görevlerin hepsini sorunsuz tamamladım ancak sonunda major flag verildi. Daha sonra flaglar otomatik olarak kaldırıldı.

Appen de çok sayıda flag almanın hesabın kapatılmasına sebep olduğuna dair bir madde var mı? Bu flag kayıtları hesabım açısından sorun olur mu? Yoksa hiç bir sıkıntı çıkarmadan devam edebilir miyim? Neticede flag hatası görev yazarının sorunu ve ben görevleri dürüstçe yaptım.

Ne dersiniz? Teşekkürler.'

Sistem tarafından verilen haksız flag'ler ya otomatik kaldırılır veya ticket atarsınız kaldırılır. Sıkıntı olmaz. Hesabınız etkilenmez.

Gülen Adam - HD Türk Filmi ( Kemal Sunal) » Post #2

Tue May 05, 2020 14:20 in Turkish

@robert47;

Yönetimle yaptığım konuşma ve diğer forum üyelerinden gelen genel rahatsızlıktan dolayı Ysense harici bu tarz konuları açmamanız için sizi uyarıyorum.

Devam etmeniz halinde uyarı vereceğim ve sonrasında da banlanacaksınız. Siz bilirsiniz. 10 senedir Türçe alt forumu yönetiyorum, ilk değilsiniz, son da olmazsınız muhtemelen. Gönül ister ki bu tarz tatsızlıklar olmasın. Ama dediğim gibi tercih sizin.

Konu kilit.

Ek: Yabancı diliniz (İngilizce) varsa burayı kullanabilirsiniz konularınız için;
General Talk | Members Lounge | ySense Forum

Coinbase ile Btc ödemesi olsa » Post #2

Mon May 04, 2020 14:52 in Turkish

Hulya63 wrote: coinbase ile btc ödemesi olsa harika olur direk email adresine 0 kesinti ile ödeme olur. bence herkes parasını rahatlıkla alır.


It would be great if btc payment with coinbase would be paid directly to your email address with 0 deductions. I think everyone gets their money easily.

Clixsense zamanında site ABD'de olduğu için, bitcoin ile direkt ödeme alıp vermeyi becerememişlerdi.
Her ne kadar site ve şirket farklı olsa yine ABD'de olduğu için muhtemelen yapamazlar. Ama olsa güzel olurdu tabi.

Mehmet Ali Birand ı Anıyoruz... » Post #37

Sun May 03, 2020 14:22 in Turkish

Anlaşıldı.

Paylaşımlarım.... » Post #20

Fri May 01, 2020 12:16 in Turkish

@robert47

Site harici ürün tanıtımı (reklam) yapıyorsunuz.
Konuyu kitliyorum.

TASK GÜNCEL! » Post #3864

Wed Apr 29, 2020 05:26 in Turkish

serdarbulut284 wrote:
moneymakingways wrote:
serdarbulut284 wrote: Cevabın ve ilgin için teşekkür ederim , ankettasksever , ama sanırım bir yanlış anlaşılma var, ben referans, alt üye demek istemedim.

Rainforest hesabı arıyorum, onu nereden bulabilirim diye sordum .

Saygılar.

RF hesabını bulabileceğiniz yer bu forum değil.
Muhtemelen alım-satım yapmak isteyeceksiniz ama kişisel bilgi paylaşmıyoruz bu forumda.
Reddit, ems gibi platformlara bakacaksınız.

Belki konuşmak isteyen olur , neden bu kadar ön yargılısın ?

O halde arkadaşlara e postamı vereyim bana yazsınlar olur mu , hem seni de yormamış olurum bu sayede.



Saygılar .

Önyargılılıkla alakası yok. Kişisel bilgi paylaşmıyoruz o kadar. (e-posta gibi) Bu benim kararım veya yargım da değil.
Anlayışınız için teşekkür ederim.
Saygılar.

TASK GÜNCEL! » Post #3861

Wed Apr 29, 2020 01:17 in Turkish

serdarbulut284 wrote: Cevabın ve ilgin için teşekkür ederim , ankettasksever , ama sanırım bir yanlış anlaşılma var, ben referans, alt üye demek istemedim.

Rainforest hesabı arıyorum, onu nereden bulabilirim diye sordum .

Saygılar.

RF hesabını bulabileceğiniz yer bu forum değil.
Muhtemelen alım-satım yapmak isteyeceksiniz ama kişisel bilgi paylaşmıyoruz bu forumda.
Reddit, ems gibi platformlara bakacaksınız.

Adile Teyze - 1983 FULL HD Tek Parça (Adile Naşit) » Post #2

Tue Apr 28, 2020 00:02 in Turkish

@robert47

Paylaşımlarınızın siteyle alakası yok. Herhangi bir ref link veya reklam içeriği, satış veya art niyet veya şikayet olursa kitlerim ama;

Ysense dışı paylaşımlarınızı tek konuda yaparsanız, diğer konular geride kalmaz.

Anlayış gösterirseniz sevinirim.

RF ve Mturk Hesapları » Post #4

Mon Apr 13, 2020 13:51 in Turkish

Bunun yeri bu forum değil.
Konuyu kitliyorum.

YSENSE YARDIM » Post #72

Wed Apr 08, 2020 03:22 in Turkish

omertekceomer1 wrote: Arkadaşlar selam, Skrill'den Payoneer hesabına para aktarımı kalktı mı acaba? Lütfen bilen biri aydınlatsın çok acil.
Arkadaslar bi allahın kulu bilmiyor mu bunu?? Lütfen artık ya biri yazsın. Money siz yardım edin bari.

Kalkmadı bildiğim kadarıyla ama yakın zamanda yapmadım.
15-20 gün sonra denerim tekrar.

YSENSE YARDIM » Post #67

Tue Apr 07, 2020 00:19 in Turkish

pelinsuyilmaz61 wrote: Herkese selam arkadaşlar. Ben henüz 1-1buçuk haftalık üyeyim, çok az da olsa para kazanabildim. Bir kardeşe sahibim ve o da bu sisteme girmek istiyor fakat kafamda şu soru var acaba aynı evin modeminden bağlanırsak çoklu hesaptan banlanır mıyız diye. Bu konuda bilgisi olan yanıtlarsa çok sevinirim

Banlanırsınız. Farklı hesap aynı ip sorun olur.

YSENSE YARDIM » Post #51

Tue Mar 24, 2020 12:27 in Turkish

DKIS wrote:
moneymakingways wrote:
DKIS wrote:
DKIS wrote:
moneymakingways wrote:
DKIS wrote:
murat163 wrote: hayır hatırladığım kadarıyla ysense şifreniz

O zaman Payoneer hesabını Ysense nasıl tanımlayacağım

Siz ödeme isteğinizi yaptıktan sonra size link gelecek, tanımlamak için.

Link Ysense den mail adresime gelecek doğru anlamışsam.

Dün talebi ilettim o zaman beklemekten başka çarem yok anlaşılan

Aynen. Bekleyin. Ne zamana kadar? Eğer yine paranız Ysense hesabınıza iade edilirse, yeni aldığınız Payoneer e-posta adresinizi ve bağlama linkinin gelmediğini belirten bir ticket atın. Sonrasına bakarız. Şu an bekleyeceksiniz.

Tekrar Merhaba,

19.03.2020, Payoneer 102 $ 'dan sipariş ettiğiniz ürün iade edildi. 102,00 $ hesabınıza geri ödendi.

Bu öğe aşağıdaki nedenlerden biriyle iade edildi:

- Şu anda stokta yok.
- Tanınmayan bir adres nedeniyle gönderim yapamıyoruz.
- Teslim edilemeyen bir adres nedeniyle taşıyıcı tarafından iade edildi.
- Hesabınızın Mobil Doğrulama işlemine tabi tutulması gerekebilir.

Bununla ilgili sorularınız mı var? Bize buradan ulaşın

- ySense Ekibi

ve

Merhaba,
para çekme işleminizle ilgili olarak yazdığınız için teşekkür ederiz. Siparişinizi inceledik ve ySense bakiyenize geri ödeme yaptım. Bu, şimdi Payoneer ile başarısız bir şekilde para kazandığınız 13 kez. Bunun sizin için işe yaramayacağı açıktır, bu yüzden lütfen başka bir seçenek kullanın.

şeklinde 2 cevap geldi ve para iade edildi, moneymakingways ne yapayım

Payoneer sıkıntınız nedir bilmiyorum. Ysense de başka bir ödeme yöntemini kullanın demiş. Benim de önerim Skrill'i denemeniz.

YSENSE YARDIM » Post #47

Fri Mar 20, 2020 02:21 in Turkish

DKIS wrote:
DKIS wrote:
moneymakingways wrote:
DKIS wrote:
murat163 wrote: hayır hatırladığım kadarıyla ysense şifreniz

O zaman Payoneer hesabını Ysense nasıl tanımlayacağım

Siz ödeme isteğinizi yaptıktan sonra size link gelecek, tanımlamak için.

Link Ysense den mail adresime gelecek doğru anlamışsam.

Dün talebi ilettim o zaman beklemekten başka çarem yok anlaşılan

Aynen. Bekleyin. Ne zamana kadar? Eğer yine paranız Ysense hesabınıza iade edilirse, yeni aldığınız Payoneer e-posta adresinizi ve bağlama linkinin gelmediğini belirten bir ticket atın. Sonrasına bakarız. Şu an bekleyeceksiniz.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 19, 2024 16:01:00 PST