Please wait...
HomeForumPosts by moneymakingways

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by moneymakingways

Ref Kiralama Sistemi » Post #6

Fri Sep 13, 2013 12:12 in Turkish

revolver07 wrote: Sanırım ref kiralama gelmiş www.refsellers.com üzerinden kiralayacakmışız, tam bilmiyorum ama bilgenin türkçeleştirimiş duyurusunu bekleyeceğiz.

Aman arkadaşlar;

İtibar etmeyin bu tarz yerlere. Asanovahmed'in dediği gibi çakma olma ihtimali kuvvetle muhtemel bir site. Teklifler, şartlar fazla "iyi".

Ayrıca sitenin Clixsense veya herhangi bir ptc/gpt sitesiyle alakası yok.

sponsor hakkında » Post #2

Wed Sep 11, 2013 07:14 in Turkish

bycompworld wrote: merak ettiğim bir konu var..

bana yeni bir sponsor geldi 1hafta - 10gün olacak bu geldi geleli reklam gelmez oldu. sponsor değiştirmemiz mümkün müdür?

Sponsor, linkine tıklayarak üye olduğunuz kişidir. Reklamların az veya çok çıkmasının konuyla bir alakası yok yani.

Sponsor değiştirmek için geçerli bir sebebiniz ve sponsorunuzun aktif olmaması lazım. Konuyla alakalı ticket atabilirsiniz.

ÖDEME GÖRÜNTÜLERİ » Post #296

Mon Sep 09, 2013 08:47 in Turkish

@bycompworld;

Ödeme zamanlarıyla ilgili "net" bilgiler forumda ve sabit konu başlığı olarak mevcut.
Ödeme Zamanları Hakkında | ClixSense Forum

offer ve task » Post #5

Tue Sep 03, 2013 12:27 in Turkish

Ne gibi bir yol gösterebilirim?
Herhangi bir ptc/gpt sitesinden 2 türlü para kazanabilirsiniz. Ya üyelik yükseltip/reklam yaparak ref edinir, bunlardan kazanırsınız. Ya da iyi bir ingilizceniz varsa görev veya teklif yaparsınız. Ayrıca bulunduğunuz ülke bu teklif ve görevleri verenlerin hedef kitlesinde değilse 2. seçeneği de yapamazsınız.

Maalesef bizim ülkemiz de bir Kanada, Amerika veya Avustralya ile karşılaştırılamaz bu konuda. Ayrıca olsa bile görev ve tekliflerden iyi para kazanmak müthiş bir zaman ayırmayı gerektirir.

Ayrıca, 3-5 reklam tıklayıp, ekran başında görev-teklif vs. bekleyerek zamanınıza yazık etmeyin. Bu işe eğlence/hobi gözüyle bakıp, zaman planlamanızı ona göre yaparsanız, gelecek 3-5 kuruş bile sizin için keyif ve kar olacaktır.

Haa derseniz ki 3-5 kuruşla uğraşamam, değmez vs. o zaman kesenizin ağzını açıp risk alacaksınız, para harcayacaksınız. İster reklam yapın üye edinin ister upg alın ya da ref kiralayın (farklı sitelerde). Bunların hepsi sizin harcadığınız ölçüde size kazandıracaktır.

İşin önemli kısmı doğru miktarları doğru yöntemler için harcayarak plan/programı iyi yapmak. Yani alacağınız risk (para) ve harcayacağınız zamanı iyi belirlemek ki bu da tamamen sizin insiyatifinizde olan birşey.

Kendimden örnek verirsem, siteye harcadığım zaman günlük 5 dk yi geçmez ki bu da işte bu tarz mesajları yazmakla geçiyor. Çünkü ben 2. yolu tercih ettim ve karşılığını da fazlasıyla aldım/alıyorum. Ama her zaman yazdığımız/söylediğimiz gibi hiçbir zaman karşılayacağınızdan fazla veya kaybedince üzüleceğiniz miktarları hiçbir siteye / sisteme yatırmayın. Uç bir örnek olacak ama, arabasını vs. satıp veya bankadan kredi alıp bu tarz sistemlere bir umut para yatıran sonra çok çok üzülen insanlar var ve de maalesef ilerde de olacak.

Sonuç olarak;
Elinizden geleni yapın, alabileceğinizi alın gerisini de takmayın yahu. Sizden daha mı kıymetli :)

Payout neden çok yüksek » Post #2

Thu Aug 29, 2013 00:53 in Turkish

Tam tersi önceden çok daha yüksekti. Yeni değişikliklerle hem standart hem de premium üyelerin ödeme limitleri düşürüldü. (Şu anki hali yani)

Kullanıssız bu ya » Post #2

Sat Aug 24, 2013 03:40 in Turkish

Ref kiralama yok. Normal kazancınız haricinde, kendi çabanızla siteye getireceğiniz DR'lerden kazanıyorsunuz
Ödemeyle alakalı bilgiler burada;
Ödeme Zamanları Hakkında | ClixSense Forum

Pardon! Bir dakika bakar mısınız? » Post #4

Wed Aug 21, 2013 02:01 in Turkish

qwerty60 wrote: Hallettim çok teşekkürler.



Şu resimdeki istatistiklere bakıcak olursak ben tahminen kaç tıklamada bir ref bulurum.
Kendim epeyi bi reklam yaptım ama bu kadar tıklatabilmişim henüz kayıt olan yok.



Tıklama sayısına göre gelecek reflerin tahminini yapmak doğru bir bakış açısı değil. Çünkü trafiğin niteliği önemli. Örneğin traffic exchange sitelerinden gelen trafiğin kalitesiyle ptc trafik kalitesi aynı değil. Aynı şekilde google veya başka bir arama motorundan alacağınız organik trafiğin kalitesiyle ptc trafiği karşılaştırılamaz..

Amaç gelecek trafiğin türüne göre etkin olarak reklam yapabilmek. Örneğin traffic exhange sitelerinden gelen ücretsiz trafiği kullanmak istiyorsanız ref link tanıtım yerine resim/müzik gibi görsel içerikli veya basit göze hitap eden splash sayfalar hazırlamalısınız. Organik trafikten faydalanmak için zengin metin içerikli ve sürekli güncel tutabileceğiniz sayfalar hazırlamanız lazım. Ptc trafiğinden faydalanmak için ref link/sade blog reklam sayfaları, maksimum hit/minimum süre (fiyat-performans) gibi faktörleri değerlendirmeniz lazım..

Genel reklam yöntemleriyle alakalı bilgiler konunun ilk sayfasında verildi. İnceleyebilirsiniz;
Clixsense Yardım | ClixSense Forum

Pardon! Bir dakika bakar mısınız? » Post #2

Wed Aug 21, 2013 00:17 in Turkish

Önce printscreen ve paint yardımıyla isteğiniz görüntüyü bilgisayarınıza kaydedip değiştiriyorsunuz. Daha sonra tinypic, photobucket tarzı programlar kullanarak resimleri aktarıyorsunuz ve o programın verdiği linki (forum için) forum mesajınıza yapıştırıyorsunuz. Burda da ingilizcesi anlatılmış (tinypic için) Ama ekran görüntülerini inceleyebilirsiniz;
How to post a payment proof | ClixSense Forum

Clixsense H. Programı » Post #10

Tue Aug 20, 2013 07:23 in Turkish

@hdturkey;

Şaşırdınız galiba? Farzedelim ki böyle bir program var (ki varlığı konusunda gerekli cevaplar verilmiş zaten).. Forum ortamında bunula alakalı nasıl konu açıp, bilgi isteyebiliyorsunuz??

Bu tarz programları kullanmak "ban" sebebidir. Yazdıklarımıza biraz daha dikkat edelim lütfen.

Konu kilit.

ref kazanmak » Post #6

Tue Aug 20, 2013 03:28 in Turkish

qwerty60 wrote: teşekkür ederim
herhangi bi sitede paylaşırken linten sonra '&' işareti koymam gerekiyormu sanki öyle okumuştum ama tam hatırlayamadım.

Ref linki olarak verebileceğiniz sayfaların üst orta kısmında zincire benzer bir işaret var. Ona tıkladığınızda "campaign" seçeneğini kullanarak linkinizi değiştirebiliyorsunuz. Amaç ise sitenin reklamını farklı yerlerde yaparken üyelerin nerden geldiğini görebilmek.

Aynısını, linkin sonuna "&" ekleyerek de yapabilirsiniz. Birden fazla yerde Clixsense tanıtımını yapıyorsanız her reklam yöntemi için ayırıcı birşeyler ekleyerek takip yaparsınız. Mesela "http://www.clixsense.com/?üye numaranız&neobux" gibi. Bu linkle neobuxtan gelen/gelecek üyeleri, trafiği takip edebilirsiniz. Bu takibi de burdan yapıyorsunuz;
Sign In - ClixSense

arkadaslar ref yardım pls » Post #2

Mon Aug 19, 2013 23:48 in Turkish

Tanıtımla siteye getireceğiniz refler haricinde başka şekilde ref edinemiyorsunuz.

ref kazanmak » Post #2

Mon Aug 19, 2013 14:52 in Turkish

qwerty60 wrote: Arkadaşlar benim linkim bu ----> .......................

şimdi buna tıklayarak birisi kayıt olursa bu bana ref olarak geliyormu ?

Forumda link paylaşmıyoruz ama sorunuzun cevabı evet. Hatta linkinize tıklayıp kontrol de ettim.

bilge8408 Success Stories » Post #101

Sat Aug 17, 2013 06:58 in Success Stories

Hello friends;
I got my 29. payment from our beloved site :clixsense:
You can check it from my payment proofs thread;
My Payment Proofs (bilge8408) | ClixSense Forum

I also want to thank all members in our team. I hope you earn nice money from this awesome business opportunity...

ÖDEME GÖRÜNTÜLERİ » Post #280

Sat Aug 17, 2013 06:54 in Turkish

29. ödeme;

My Payment Proofs (bilge8408) » Post #64

Sat Aug 17, 2013 06:52 in Payment Proofs

ptcscrutiny wrote:

Congrats bilge8408 on this amazing cashout !!!! :clap:

Thank you!! I hope to share more in the future :)

Not much as the previous one but still nice;
Here is my 29. payment (160 d.);



Happy earnings!! :thumbup: :clixsense: :thumbup:

videodan kazanma » Post #15

Sat Aug 17, 2013 04:34 in Turkish

hdturkey wrote: ...................

Superrewards support bölümünden giriş yapıyorum hesabıma mesaj gönderemiyorum. Yok abi ya genel bir sorun var yada işlerine gelmiyor. Başka teklifrler yapıyorum parayı vermiyor. şimdi video çıkınca anladım.

Hem görev hem de tekliflerin geldiği firmalarda ciddi bir destek sorunu var. Bu sorun kısmen, genel ilginin fazla olmasından kısmen verilen görev/tekliflerden ve tabi ki firmaların yetersizliğinden kaynaklanıyor.

Görevlerin dağıtımını yapan Crowdflower firmasına, günde ortalama 500 binin üstünde support mesajı geldiğini biliyor musunuz? :) Onların yaptığıysa, bunların arasından belli bir miktarı seçip cevaplamak..

Bu anlamda düşündüğümüzde, genel olarak hem bu tarz işleri veren hem de bunların dağıtımında aracılık yapan siteler için zaten sorunlu bir sistem var.

Benim tavsiyem, alabileceğinizi alın. Sorun yaşadıklarınız için resmi olarak yapılması gerekeni yapın. Gerisini de çok kafanıza takmayın. Çünkü mevcut sistemde köklü değişiklikler yapılarak iyileştirilmediği sürece bu tarz sıkıntılar her zaman olacaktır.

videodan kazanma » Post #14

Sat Aug 17, 2013 04:25 in Turkish

hdturkey wrote: Tamam biliyorum iletişime geçiyoruz ama birşey çıkmıyor. Clixsense yönetimi teklifi veren firma ile iletişime geçip sorunlarını bildirse olmaz mı? 7/24 tıklıyoruz ilgilensin artık. Madem para alamıyoruz o videonun çıkmamasını sağlasın.

Evet; haklısınız. İşte bu anlamda Clixsense'e yapılacak geri bildirimler çok önemli. Çünkü bu sorunlar arttıkça, Clixsense de üstüne düşeni yapacaktır/yapmalıdır. Site yönetimi üyelerinin genel memnuniyetsizliğini dikkate alarak, gerekli önlemleri elbette alacaktır.

videodan kazanma » Post #12

Sat Aug 17, 2013 03:58 in Turkish

hdturkey wrote: Bilge az önce superrewards ta 2 centlik bir video izledim hemde 3 kere izledim para vermedi.

Her zaman yazdığım ve söylediğim gibi bu tarz sorunları öncelikle site yönetimine gerekli bilgiyi verdikten sonra teklifi veren firmayla iletişime geçerek halledebilirsiniz. Ki bunu yapan arkadaşlarımız mevcut ve forumda bilgisini veriyorlar.

Clixsense sadece aracı sitedir. Ödemeyi yapmayan teklifi veren firmalar veya aracı şahıslardır.

Görüş ve Önerileriniz » Post #91

Sat Aug 17, 2013 03:55 in Turkish

Aslında yazılacak çok şey var ama;
Karşılaştırma olayına girmek istemiyorum kendi adıma. Görece güvenli çok fazla GPT sitesi yok. Dolayısıyla, size maksimum fayda verecek şekilde her türlü siteden kazanç sağlamak lazım. Ayrıca Clixsense ile ilgili önerilerinizi buradan iletebilirsiniz;
Feature Requests | Members Lounge | ClixSense Forum

Burada açılan konu genel olarak Türkçe alt forumuyla alakalı önerileriniz için.

videodan kazanma » Post #10

Sat Aug 17, 2013 03:44 in Turkish

aahrazoglu wrote: Video nerede çıkıyor.

Sign In - ClixSense

Burda çeşitli firmaların teklifleri var. Bu teklifler arasında vidyo izleme de var.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 25, 2024 03:09:39 PST