Please wait...
HomeForumPosts by moneymakingways

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by moneymakingways

TASK HATASI HAKKINDA ! » Post #2

Thu Jun 13, 2013 03:23 in Turkish

sony9980 wrote: Merhaba Arkadaşlar,

Amerikadan aranızda bulunmaktayım. Task görevlerini yapmak istediğim zaman karşıma " Access to this page has been denied. Access via a Proxy/VPN/VPS or from a country not on your profile is not permitted. " diye hata veriyor. Tam olarak sorun nedir ne yapmam lazım anlayamadım. Yardımcı olacak arkadaşlar olursa sevinirim.

ÇOK THANK YOU SIMDIDEN ARKADSLAR

Yukarıda yazan Proxy/VPN/VPS vs. aracı programlar kullanarak giriş yapmak ban sebebidir. Eğer bu tarz bir program kullanmıyorsanız ve bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız durumunuzu açıklayan bir ticket atın.

Tasks hakkında yardım lütfen » Post #4

Wed Jun 12, 2013 02:54 in Turkish

darthfather wrote: Cevapladığın için teşekkür ederim.Sorunumu bir örnekle açıklıyım ben 2 gün önce bir görevden atıldım 2 gündür o görev gitmediği gibi hergün en az 30 kere falan o göreve geliyor ancak ben hala giremiyorum bunu düzeltmenin bir yolu var mı?

Yukarıda yazdığım gibi o görev bitip yenisi gelene kadar giremezsiniz.

Tasks hakkında yardım lütfen » Post #2

Wed Jun 12, 2013 01:37 in Turkish

darthfather wrote: Merhaba öncelikle yeni üye oldum :) task hakkında bir kaç soru sorucaktım, 2 gündür taskları çözmekle uğraşıyorum belirli saatlerde mi çıkıyor? bazen task lerden atılıyorum doğru cevap yüzdem düşük olduğu için ve birdaha katılamıyorum tekrar gelse bile bunu nasıl düzeltebilirim tekrar katılma şansım var mı yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum :)

Görevler farkli bir site aracılığıyla toplu olarak geliyor. Yani belli bir zamanı olmadığı için düzenli olarak kontrol etmenizde fayda var. İlgili görevden atılırsanız o görev bitene kadar giremiyorsunuz. Yeni görev gelene kadar beklemeniz lazım.

İlgili görevi doğru yaptığınız sürece de cevap yüzdeniz yükselir.

Clixsense Değişiklikleri-Clixgrid (07.06.2013) » Post #13

Mon Jun 10, 2013 01:02 in Turkish

ecitah wrote:
bilge8408 wrote: Clixgrid'de sizin tıkladığınız karelerin altındaki reklamların çoğu diğer reklamcılar tarafından satınalınmıştır. Amaç, kullanıcıları o sitelere yönlendirmektir. Bu yüzden clixgrid reklamı alınır. Siz clixgridde tıkladığınız reklamlara ne kadar ilgi gösterirseniz, reklamcılar da o kadar reklam alır ve dolayısıyla size de o kadar ödül çıkma şansı olur. Sonuçta oradaki ödüller havadan gelmiyor. Reklamcıların ödedikleri rakamlar belli oranlarda diğer kullanıcılara dağıtılmış oluyor. Tamamen kazan-kazan olayı yani.

Checklist bonusla alakalı bilgiler de burada;
Clixsense Değişikleri-Check List (4 Ağustos 2012) | ClixSense Forum

bilgeciğim teşekkür ederim açıklaman için, ama görev ve tasklar dil bilmeden olmuyor, başkaları nasıl yapıyor bilemiyorum, hepside iyi derece ing. mi biliyor, taranslate lede yapamadım, zaten çoğunluklada yok. clixgrid de sanırım derdimi anlatamadım, yine forumda okumuştum bir ara, clixgrid linkini face de, ya da blog da vererek te kazanç sağlıyorlarmış( yanlış anlamadıysam) bu clixgrid linkini nerede buluruz, nasıl kullanırız. Belki seni yoracam ama cevap verirsen çok memmın olurum, teşekkür ederim

Clixgrid sayfanızda, rümuzunuzun yanında zincire benzer bir işaret var. O işarete tıkladığınızda clixgrid sayfasına özel ref linkinizi görürsünüz. Linkinizin tanıtımını reklam için hangi yöntem veya yöntemleri kullanıyorsanız o şekilde yaparsınız. Burada amaç potansiyel reflerinizi clixsense ana sayfası yerine clixgird oyunu sayfasına yönlendirerek ilgilerini daha fazla çekmek. Clixgrid sayfasından çıkan ve siteye üye olmak isteyen biri sizin linkinizle üye olmuş olur.

Task / offer konsunda ingilizce şart. Her ne kadar ilgi görevde istenen şeyler genelde benzer olsa da bu benzerlikleri anlamak için gene azami derecede ingilizce bilmeniz lazım. Bu konuda tek tavsiyem görev öncesindeki tutorial kısmını anlayana kadar tekrar tekrar yapmanız.

Clixsense Değişiklikleri-Clixgrid (07.06.2013) » Post #11

Sun Jun 09, 2013 10:59 in Turkish

Clixgrid'de sizin tıkladığınız karelerin altındaki reklamların çoğu diğer reklamcılar tarafından satınalınmıştır. Amaç, kullanıcıları o sitelere yönlendirmektir. Bu yüzden clixgrid reklamı alınır. Siz clixgridde tıkladığınız reklamlara ne kadar ilgi gösterirseniz, reklamcılar da o kadar reklam alır ve dolayısıyla size de o kadar ödül çıkma şansı olur. Sonuçta oradaki ödüller havadan gelmiyor. Reklamcıların ödedikleri rakamlar belli oranlarda diğer kullanıcılara dağıtılmış oluyor. Tamamen kazan-kazan olayı yani.

Checklist bonusla alakalı bilgiler de burada;
Clixsense Değişikleri-Check List (4 Ağustos 2012) | ClixSense Forum

Clixsense Değişiklikleri-Clixgrid (07.06.2013) » Post #3

Fri Jun 07, 2013 11:15 in Turkish

cartmannn wrote: Gerçekten harika olmuş birde büyük ödül bize çıksa :D

Ben bile günlük vakit ayırıp ilgilenmeyi düşünme aşamasındayım :)

Clixsense Yardım » Post #507

Fri Jun 07, 2013 11:12 in Turkish

nevvmexico wrote: crowdflower den banlanmış olabilirim, ama diğer sitelerin crowuna girerken bir problem yok.

yasaklanma süresi süresiz mi olur bilgisi olan var mı?

Crowdflower konusunda bir bilgim yok. Ama ilgili görev için ban süresi yenisi gelene kadar. Görevlerle ilgilenen arkadaşlardan bu şekilde bilgi gelmişti.

Clixsense Değişiklikleri-Clixgrid (07.06.2013) » Post #1

Fri Jun 07, 2013 10:59 in Turkish

Herkese selam;

Clixgridle alakalı güzel haberler var. Kısaca;

1- Standart üyeler için artık günlük limit 30. (Eskiden 25 idi) Aynı şekilde premium üyeler için ise bu limit 60 oldu.
2- Büyük ödül olan 5 dolar 2 ye katlanarak 10 dolara yükseldi.
3- 7 günden 180 güne kadar değişen zaman aralıklarında artık üyeler reklam verebilecek. Ayrıca, birden fazla link satınalınırsa belirtilen oranlarda indirimler de olacak.

Ufak bir hatırlatma, checklistbonus'tan faydalanmak isteyen üyeler artık günlük 20 clixgrid reklamı tıklamak zorunda.

Kendi adıma, bu değişikler mükemmel oldu diyebilirim. Çünkü "Clixgrid" en ucuz ve etkili reklam yöntemlerinden biridir. Bu yöntemi kopyalamış olan birçok GPT sitesi olsa da, en güzel verimin Clixsense'den alındığını belirtmeye gerek yok sanırım. Ödül miktarı ve şansın artması kullanıcıları, toplu ve uzun vadeli link alımları için verilen indirimler de reklamcıları memnun etti.

Orjinal konuda, fiyat listesi/indirimlerle alakalı bilgiler var;
*NEW* ClixGrid Changes | ClixSense Forum

Herkese bol kazançlar.

1 hafta süreyle konu sabit kalacak ve tüm Clixsense değişikliklerini bulabileceğiniz listeye de eklenecek.
Tüm önemli Clixsense değişiklik, duyuru vs. için forum linklerini tarih sırasıyla burdan görebilirsiniz;
Bütün Clixsense Değişiklikleri / Duyuruları | ClixSense Forum

Clixsense Yardım » Post #505

Fri Jun 07, 2013 10:33 in Turkish

nevvmexico wrote: task yaparken bu görevde banlandın gibisine bir yazı çıktı ondan sonra tasklara baktığımda task yokmuş gibi gösteriyor, sadece o görevden banlandıysam neden diğerlerini göremiyorum ve süresiz mi olacak bu ceza

Belli bir görevden banlandıysanız, o görev bitene ve yenisi gelene kadar giremezsiniz. Bu diğer görevleri etkilemez.

ÖDEME GÖRÜNTÜLERİ » Post #250

Wed May 29, 2013 23:31 in Turkish

mesut_top wrote: bilge8408


bir arkadaşın nasıl referans elde ederiz adı altında açtığı konuya bazı yararlı bilgiler ile cevap vermeye çalıştım ve örnek oluştursun diye kendi blog adresimi paylaştım ama sizin tarafınızdan bir düzeltme yapılarak blog adresim silinmiş... :)

O kadar yardımcı olmak için cevap verdim en azından bir reklam yapalım ama dimi... :) Şaka Şaka ben sadece bunu arkadaşa yardımcı olmak adına kafasında şablon oluşması adına paylaştım... Herhangi bir reklam amacıyla paylaşmadım... Bilginiz olsun istedim...

BOL KAZANÇLAR...

Teşekkür ederim. İyi niyetli olduğunuz konusunda hiç şüphem yok ama blog adres, kişisel bilgi paylaşımı vs. yapılmıyor biliyorsunuz.

Faydalı paylaşımlarınızın devamını dilerim.

Bol kazançlar.

Ödemeler Hakkında Duyuru (Süreli) » Post #1

Sat May 25, 2013 15:02 in Turkish

27 Mayıs 2013 Amerika'da resmi tatil olduğu için ödemeler muhtemelen aynı saatte olmak üzere 28 mayıs salı günü yapılacak. Yani bu haftanın pazartesi ödemeleri salı gününe sarkacak. Bunu duyurusu yapıldı ama kaçıran arkadaşlar buradan okuyabilirler;

ClixSense Help Center

Salı günü ödemeler tamamlandıktan sonra konuyu kapatırız.

Müzik Dinlemek Ve İndirmek İçin İyi Bir Yer » Post #2

Wed May 22, 2013 09:34 in Turkish

Bu tarz sitelerin tanıtımı için Clixsense aracılığıyla reklam yapabilirsiniz.

Advertise on the ClixSense Network

Acil bakın ödeme hakkında! » Post #2

Tue May 21, 2013 07:56 in Turkish

burak113 wrote: Merhaba benim ödeme ile ilgili bir problemim vardı paypala ödeme yapılacağı zaman kesim ücreti alınıyor mu yoksa ödeme 8 dolara ulaştığında parayı aktarım ücreti kesiliyor mu ?

Kesintilerle alakalı bilgiler burada;
ClixSense Help Center

para nasıl gönderiliyo !!! » Post #5

Thu May 16, 2013 09:39 in Turkish

skipsonic wrote: nerde çıkıcak

Account Summary>My Account Details>My Balance

para nasıl gönderiliyo !!! » Post #2

Thu May 16, 2013 07:16 in Turkish

skipsonic wrote: ben 14 dolar yaptım ama bunu nasıl paypal hesabıma göndercem lütfen bilen yardım edsin ???

Standart üyeler 8 dolar, premium üyeler 6 dolara ulaştıkları zaman para aktarma seçeneği çıkar.
Sizin hesabınızda da 0.14 dolar var.

ClixGrid ile aynı günde 3 defa kazandım » Post #15

Tue May 14, 2013 12:41 in Turkish

reductotr wrote: anladım .
peki bu Advertise › Manage My PTC Advertising bolumu nasıl oluyor ? 1,2 $ lık kredi aldım ,ve bir site ekledim oraya .sanırım bu eklediğim site ,diğer uyelere gorulen reklamlar arasına ekleniyor ,ama bundan nasıl bir kazanc saglıyorum ?

offers kısmında da bazı siteler acılmıyor .mesela 0,37 ClixCents kazanacaksın diyor ,tıklıyorum ama birkaç yonlendirmeden sonra bos sayfa geliyor ve kalıyor öylece .

Eklediğiniz sitenin reklamını yapmış oluyorsunuz. Bu reklamla ilgilenen Clixsense kullanıcıları sitenize üye oluyor ve o sitede size kazandırıyor. Yani kazancınız tamamen tanıttığınız sisteme göre değişir.

Özel olarak offer, task vs. ilgilenmiyorum. Ama bunlarla alakalı genel bilgiler forumda sabit konu başlıklarında verildi.

My Payment Proofs (bilge8408) » Post #60

Tue May 14, 2013 08:57 in Payment Proofs

Thanks antonio486.

Here is my 27. Payment (113 d.);



I specially thank everyone in tier-1 of my team. I will try to share more of my earnings with you in the future..
You simply rock!! :thumbup: :clap:

ClixGrid ile aynı günde 3 defa kazandım » Post #12

Tue May 14, 2013 06:09 in Turkish

reductotr wrote: merhaba arkadaslar ,yeni sayılırım .
bu grix kısmını ben anlayamadım tam ,daha dogrusu dilim yetmedi :)
bu kısımda sansımıza göre hangi karede ne varsa actıktan sonra onu mu kazanıyoruz ?
ilk 25 likten sonra birşey cıkmamıstı ,ertesi gun 20. de 0,25 $ kazanmıstım ,bu sansa mı baglı yani ?

Evet, tamamen şans. Ne kadar çok reklam veren olursa (clixgrid reklamı satın alanlardan bahsediyorum) o kadar ödül çıkma ihtimali var. Ve tabi ki, siz clixgridde çıkan reklamlara ne kadar ilgi gösterirseniz, o kadar çok kişi de reklam satın alır. Yani kısacası günlük aksatmadan clixgrid reklamlarını tıklarsanız, şansınız da o oranda yükselir..

Verdiğimiz reklamın süresi ne kadar » Post #2

Sun May 12, 2013 05:02 in Turkish

yener27 wrote: Meraba arkadaşlar ben siteye mini bi reklam verdim ama bunun ne kadar işlemde kalacağını bilmiyorum yardımcı olur musunuz bide her seferinde parayı ödeyip yeni kredimi alıyoruz yoksa küçük bi meblayla reklamı devam ettirebiliyor muyuz

Her sitenin reklam fiyatları ve süreleri farklıdır. Genel olarak reklam kredisi satın alırsınız ve kredileriniz bitene kadar reklamınız gösterilir.

Örneğin Clixsense'de başka bir ödeme işlemcisi kullanarak satınalabileceğiniz minimum kredi "1000; 2.40 dolar" 'dır.
1000 kredi üstünden zaman ayarınızı kendiniz yaparsınız. Örneğin reklamınızın minimum süre (3 sn) gösterilmesini isterseniz, 1000 kredi, 1000 farklı kişiye 3 sn gösterilir. Veya bu 1000 krediyi uzun süreli reklam için kullanmak isterseniz kişi sayısı azalır. (Uzun süreli reklam daha pahalıdır) Örneğin 2.40 dolara aldığınız 1000 krediyi 15 snlik reklam için kullanmak isterseniz kişi sayısı 200'e düşer. Yani 2.40 dolara 1000 kişiye 3 sn den reklamınızı gösterebilirsiniz veya 200 kişiye 15 sn'den reklam gösterimini yaparsınız.

Advertise>Manage My PTC Advertising>Buy Credits kısmından ne kadar fiyata kac reklam kredisi satın alabileceğinizi ve bunları nasıl kullanacağınızın bilgisini görebilirsiniz.

Bu anlattıklarım Clixsense'de reklam vermek için geçerli. Her sitenin reklam mekaniği benzerdir yani temel olarak kredi başına para ödersiniz. Ayrıca genel olarak bir kerede ne kadar fazla reklam kredisi alırsanız reklam maliyetiniz düşer (kredi başına daha az ödersiniz).

Reklamla referans nasıl getiriliyor » Post #2

Thu May 09, 2013 04:12 in Turkish

yener27 wrote: Arkadaşlar bu siteden hangi yollarlaa referans kiralarım

Bu sitede referans kiralama yok. Diğer siteleri veya farklı reklam yöntemlerini kullanarak kendi ref linkinizin reklamını yapacak ve direkt ref edineceksiniz. Clixsense Yardım konusunun ilk sayfasında bu yöntemler anlatıldı.

Bol kazançlar.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 25, 2024 10:19:14 PST