Please wait...
HomeForumPosts by moneymakingways

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by moneymakingways

"MATOMY" Teklifleri Hakkında Duyuru » Post #1

Mon Feb 25, 2013 07:16 in Turkish

25 şubat - 1 mart 2013 tarihleri arasında "Matomy" tekliflerinden en çok clixcent (yani para) kazanan 1 üyeye her gün ekstradan 1000 clixcent (10 dolar) hediye verilecek.

Promosyonu "Matomy" yapıyor, Clixsense değil. Her gün kazanan üyeler buradan duyurulacak;

ClixSense Forum

İlgilenecek arkadaşlar, bol şanslar.

Clixsense Yardım » Post #444

Sun Feb 24, 2013 13:37 in Turkish

kml80 wrote: selamlar arkadaşlar ben clixsense yeni üye oldum premium üyeliğe geçtım ben cent değil dolar kazanmak istiyorum yeni üye olduğum için alt üyem yok anket işindende çakmam clixcensede reklam satın alıp para kazanma diye birsey varmış ne olduğunu bilen arkadaşlar bana bilgi verirse çok memnun olurum...

Clixsense'de reklamı sadece diğer ödeme aldığınız sistemleri tanıtmak için satın alırsınız.

ÖDEME GÖRÜNTÜLERİ » Post #181

Sun Feb 24, 2013 13:21 in Turkish

Varsa, ödeme kanıtlarından devam edelim arkadaşlar.

Konuyla alakasız tüm mesajlarınız silindi ve silinecektir. Zaten 2-3 kişinin yazdığı / takip ettiği bir ortamda birbirimizi kırmayalım.

ÖDEME GÖRÜNTÜLERİ » Post #176

Sat Feb 23, 2013 17:14 in Turkish

Konuyla alakasını anlayamamakla birlikte kısaca;
Paypal kanıtım ingilizce değil, paypal "dil seçeneğim" ingilizce. Bunu yapmak da çok zor birşey değil yani :)

Clixsense Yardım » Post #442

Sat Feb 23, 2013 02:41 in Turkish

Sadece refleriniz değil. Ref linkinize yapılan, farklı ve toplam tıklama sayısı vs.'yi de görebilirsiniz. Yani, o gördüğünüz rakamlar, Clixsense ref linkinize yapılan tıklama sayılarını gösteriyor. İstatisklerinize göre herhangi bir refiniz şu an için yok.

bilge8408 Success Stories » Post #88

Fri Feb 22, 2013 16:53 in Success Stories

craigsewell wrote: Hi its good to have someone who is on here on about building a large team i have been on other forums of other ptc sites where the discussion is about earning $30 -$40 per day eventually and people are doing this but i have started with clixsense and want to stick with clixsense.I dont just want to earn cents per day but dollars this is the only story so far have found on here of this being done.If i plan to invest a bit work hard on reffering others to a frontline of maybe thousends is the above income possible here i know a lot of directs start and then do nothing but with actives over time in the thousends is it possible here at clixsense? Thanks again for putting your results on here hopefully some more of the bigger earners which i hope exist will do the same as you in the future as this will only encourage people to start team building here and not anywhere else.keep on posting :)

I definitely agree with you.

Unfortunately, there are "thousands" of Clixsense members who earn nice money from this great site and most of them don't care about spending a few minutes to write some incentive posts for the fellow Clixsense members (especially for new users).. Of course they don't have to... It is not a duty or sth. like that. But it is definitely a win-win situation in the long run. I am sure, there are other hundreds of Clixsense members who take their time to visit the forum and try to understand&learn the system. Payment proofs, success stories etc. are probably the most important sections for a new member who has no idea about the system. Once these members realize the possibilities, they don't hesitate to take their part and start earning and so do their sponsors.

Yes, Clixsense top earners should definitely pay more attention to this wonderful forum environment and there should be more posts, info., etc., showing others, what Clixsense is capable of..

There are hundreds of "so-called ptc-gpt, etc. sites" on internet. And there are millions hoping to earn by these kind of sites. Although our subject is completely different here (Advertisers trying to reach their customers, isn't it??), money matters definitely. Payments, comissions are the only incentives for both advertisers and their potential customers when we talk about these kind of sites. And all of these bring massive possibilities of fraud, deceit etc. Some of these are unintentional but most are not. In the end, users who are new to this era get the most harm unfortunately.

Clixsense is definitely a touchstone for these kind of users. Is there anything better than starting to earn money with such a honest business (yes; Clixsense is a business) for a new member? I think not.

Also Clixsense serve the needs of others, who want to think or hope "bigger" about making money online. (And i aim to show this as much as i can).

You see, Clixsense serves both sides by being proficient, honest and of course by having years of experience in this sector. So it is a wise decision for every type of member to stick to this wonderful site.

Well, back to the topic;

I got my 18. payment (230 dolars) a few hours ago. You shall see it from here..

P.S. I shall post some general statistics or create another topic in the future. For now in this topic, i only share some nice things that happen in my account and try to show others the earning ways of our great :clixsense: .

Have a nice day everyone!! :) :thumbup:

My Payment Proofs (bilge8408) » Post #48

Fri Feb 22, 2013 15:44 in Payment Proofs

WeeCash wrote: Congrats bilge8408.
There will be definitely more with that kind of referral growth.. :)

Yeah, you are right indeed :)

Here is my 18. payment just on time (230 dolars);

ÖDEME GÖRÜNTÜLERİ » Post #174

Fri Feb 22, 2013 15:42 in Turkish

Ödemeler hayırlı olsun :)

Bu da benden;
18. ödeme (230 dolar);

Clixsense Yardım » Post #440

Fri Feb 22, 2013 15:19 in Turkish

OyunAmiri wrote: Merhaba, aşağıdaki istatistikler ne anlama geliyor acaba?

Quote:Feb 2013 Aff Link Clicks Referral Activity Referral Commissions
Uniq. Total New Upgr. Clicks Sales Tasks Offers Signups Upgr. Clicks Sales Tasks Offers Revs. Total
9 1 1 - - - - - - - - - - - - - -
10 - - - - - - - - - - - - - - - -
11 - - - - - - - - - - - - - - - -
12 - - - - - - - - - - - - - - - -
13 - - - - - - - - - - - - - - - -
14 - - - - - - - - - - - - - - - -
15 - - - - - - - - - - - - - - - -
16 - - - - - - - - - - - - - - - -
17 - - - - - - - - - - - - - - - -
18 - - - - - - - - - - - - - - - -
19 1 1 - - - - - - - - - - - - - -
20 - - - - - - - - - - - - - - - -
21 1 1 - - - - - - - - - - - - - -
22 1 1 - - - - - - - - - - - - - -
Totals 4 4 - - - - - - - - - - - - - -
Average 0

Reflerinizle alakalı istatistikleri, adet ve o adete karşılık gelen komisyon miktarı şeklinde görürsünüz. Total, kaç günlük aralık seçiliyse ilgili istatistik için toplamı, average ise o aralık için ortalamayı verir. Soldakiler adet, sağdakiler bunlara karşılık gelen komisyonlardır.

Clixsense Yardım » Post #435

Thu Feb 21, 2013 08:00 in Turkish

OyunAmiri wrote: Ödemelerin paypal hesabına geçmesi ne kadar sürer acaba? 2 Saat kadar önce ilk ödememi almak için 8.06 $ çektim ama hala geçmemiş :/

Ödeme gün, zaman, limit vs. hakkında gerekli bilgiler burada var;
Ödeme Zamanları Hakkında | ClixSense Forum

Teklifler (Offers) Hakkında Duyuru (20 Nisan 2012) » Post #13

Sat Feb 16, 2013 02:56 in Turkish

EnfectioN wrote: Şuan en son gelen offer ismi SSI olan offer, orda Türkiye yok acaba ingilizce kullanan başka bir ülke seçip yapmamız legal midir illegal midir?

Eğer o teklifi şu an bulunduğunuz IP, internet bağlantısından, ülkeden görebiliyorsanız, Clixsense hesabınız açısından herhangi bir sıkıntı olmaz. Fakat teklife, yanlış bilgi vererek başlarsanız, tamamlayıp komisyon alabilseniz bile, aksi anlaşıldığı durumda komisyon geri alınır. Yani sadece kazanacağınızı kaybetmiş olursunuz.

REF sistemi ile alakalı » Post #4

Fri Feb 15, 2013 09:49 in Turkish

Hayir; sadece yukarida yazdigim komisyon...

REF sistemi ile alakalı » Post #2

Fri Feb 15, 2013 06:27 in Turkish

telefon21 wrote: Şimdik benim refimi birisi aldı üye oldu (mesala mehmet) .mehmetin arkadaşları mehmetin refini alarak onlarda üye oldular.
sistemde mehmet yaptığı işlerden bana para geleceğini biliyorun.
Mehmetin refini alıp üyelerden bana para gelirmi

Mehmet'in 7 basamağa kadar üyelerinden herhangi biri premium üyelik alırsa veya varolan premium üyeliğini yenilerse size 1 dolar komisyon gelir.

Bir tasktan banlanmak/flagging olmak » Post #2

Wed Feb 13, 2013 14:19 in Turkish

EnfectioN wrote: Merhaba arkadaşlar bende yeni üyelerdenim de bir task da biraz fazla hata yaptım ve flagging denilen şeyden oldum.Acaba bu durum bi süre sonra düzelicek ben o tasktan yapmaya devam edebilicek miyim yoksa hiçbir zaman yapamayacak mıyım?Teşekkürler.

O görev bitene kadar yapamazsınız. Yenisi gelirse devam edebilirsiniz.

Clixsense Yardım » Post #422

Sat Feb 09, 2013 12:48 in Turkish

lol_ wrote: bende offer yapan çok var onlar getiriyor para :) bi alman üyem var $55 kazandırdı sadece offers'la :) eğitiyom şimdi üyelerimi nasıl referal bulabilecekleri ile ilgili :) piramit sistemi büyümeye devam :) 8 levelde 9250 referal var :D seninde benimle aynıdır ahaha :D skype yok mu senin ? mesen90 seni skype grubuna ekleyecekti 8 kişi konuşalım bi herkes sırayla reklam versin büyüyelim mantıklı değil mi ?

Mantıklı evet.
Şimdilik bu tarz şeyler düşünmüyorum, askere gitme durumum var. Uzun vadede belki olabilir. Siz gecikmeden başlayın bence, yürütebilirseniz çok kazanırsınız.

My PTC Ads Stats hakkında » Post #4

Sat Feb 09, 2013 09:54 in Turkish

telefon21 wrote: verdiğin cevap için teşşekkur ederim bemim reklamını koymak istediğim tr.gg uzantılı bedava sitem oldu ancak denedim olmadı..benim diğer bir ptc üyeliğim mecut(N......X)oranın reklamının nasıl bir getirisi olcakki bana .banner falanmı içermesi rekekiyor...

Ref linkinizin reklamını koyabilirsiniz. Banner içermesine gerek yok..

Clixsense Yardım » Post #420

Sat Feb 09, 2013 09:48 in Turkish

lol_ wrote: Bilge referallerine bişey mi yazdın %80 aktif değiller :D bari her hafta en çok tıklayana premium vercem de :D

Kendi reflerinizi bıraktınız benimkilerle mi ilgileniyorsunuz? :D :) Sizin reflerinizin durumu daha kötü bu arada :D :D

Fena fikir değil ama; siz bir uygulayın bence bunu. Hep birlikte kazanmış oluruz..

My PTC Ads Stats hakkında » Post #2

Sat Feb 09, 2013 09:45 in Turkish

telefon21 wrote: Öncelikle bu işin acemisiyim.genelde herkes acemi başlar malumunuz.Benim sorum premium aldım ve 1000 hak verdi..
Bunu yararlı bir şekilde nasıl kullanırım ..Neyin reklamını yapmalıyım ..hiç fikrip yok.Bu konuda tecrübe kazanmış arkadaşların yardımlarını bekliyorum.Bu arada tasklar baya bi zor geliyor bana..kolayını ben mi bilmiyorum
TEŞEKKURLER

Diğer para kazandığınız veya üye olduğunuz site, sistem vs. varsa veya kendi blog, siteniz vs. reklamını verebilirsiniz. Başka site, forum vs. "tavsiyesini" bu forum ortamında alamıyorsunuz maalesef. Herhangi bir siteye, üye olmadan veya yatırım yapmadan önce iyice araştırmanızı tavsiye ederim..

Merhaba » Post #2

Fri Feb 08, 2013 15:01 in Turkish

özel bilgilerin güvenirliligi » Post #6

Wed Feb 06, 2013 14:36 in Turkish

Faydalı bir yazı olmuş. Bu vesileyle aktif e-posta adreslerimin şifrelerini değiştirdim ben de.

Ek olarak, birçok internet kullanıcısının düştüğü bir hata konusunda son tavsiyeyi vereyim. Özellikle paypal/payza gibi ödeme işlemcilerinizde kullandığınız şifreleri "hiçbir" sitede kullanmayın. Hatta güvendiğiniz/para kazandığınız her site için farklı bir şifre-mail vs. kullanın. Maalesef birçok internet kullanıcısının üşengeçliğinden bazı fırsatçılar çok güzel faydalanabiliyorlar.

Kolaylık olsun diye bir word-excel dökümanı hazırlayıp her türlü şifre-kullanıcı adı vs.'yi not edebilirsiniz. Ve tabi ki o dosyayı da bilgisayarınızda tutmayacaksınız :)
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 23, 2024 10:41:08 PST