Please wait...
HomeForumPosts by moneymakingways

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by moneymakingways

Paypal Ödemeleri Hakkında Önemli » Post #7

Wed Feb 06, 2013 13:01 in Turkish

Admin konuyu kilitlemiş. Dolayısıyla ben de bir kez daha kilitliyorum :)

Surveyler hakkında » Post #4

Wed Feb 06, 2013 01:54 in Turkish

elektron1212 wrote: gercekden merak ettim. pgrid falan aylik reklam verdim. ama gunluk 1-2 ref geliyor.
5 gune 100 ref nasil bula biliyorsun?

Önemli olan ref gelmesi değil.
Gelen refin maliyeti. Dünya'da 1.5 milyara yakın (düzeltiyorum; 2.3 milyarmış :)) internet kullanıcısı var ki bunların hepsi sizin potansiyel refleriniz demek. Alt üye bulmak dünyanın en kolay işi yeter ki para ve zaman harcayın. Burda olay, sizin dolar/ref değerinizi belli bir maliyetin altında tutmanız ki kullandığınız reklam yöntemine değsin. Ayrıca biliyorsunuz ki hiçbir refin aktifliğinin garantisi yok yani bu konuda da yüzdenizi düşük tutmak zorundasınız.

Örneğin 200 dolarlık reklamla 100 tane ref ediniyorsam ben o reklam yöntemini bir daha kullanmam. Çünkü 2 dolar/ref bana göre Clixsense için bile olsa ciddi bir rakam. Dolayısıyla ben her zaman üyelere, bildikleri, duydukları "her türlü" reklam yöntemini, siteyi vs. "aynı anda" bütçeleri yettiği ölçüde kullanmalarını tavsiye ediyorum. Kendilerine en uygun olan reklam yöntemlerini belirleyerek (maliyet hesabı yaparak) masraflarını düşürmeleri lazım.

ÖDEME GÖRÜNTÜLERİ » Post #162

Tue Feb 05, 2013 14:08 in Turkish

dilekozcan wrote: yine döktürmüşsünüz :) Paypalın aylık limitleri ne kadar tam olarak bilginiz var mı?

Paypalın aylık "görünür" limitleri yok. Görünmez limitleri de hesaptan hesaba değişiyor. Tamamen size özel bir durum yani.

Clixsense Yardım » Post #413

Tue Feb 05, 2013 14:06 in Turkish

letsev wrote: "Referral Signups
For Premium Members we offer one of the most generous signup commissions per referral in the PTC industry. Only active referrals generate signup commissions and after earning themselves at least $1.00 on PTC clicks. Standard members do not earn this commission."

bu olay nedir.?

Tier-1 alt üyeniz 1 dolarlık ptc reklam tıklaması yaparsa size bir seferlik 0.5 dolar sign up komisyonu gelir. Tabi ki bunun için sizin de premium üye olmanız lazım. Kısaca bunu yazıyor.

Clixsense Değişiklikleri (27 Ocak 2012) » Post #39

Tue Feb 05, 2013 14:04 in Turkish

sedefmargarita wrote: teşekkürler. sorunu ilettim umarım kısa sürede çözümlenir.

Bayrağınız değiştiğine göre heralde çözülmüş. Bol kazançlar :)

bilge8408 Success Stories » Post #82

Tue Feb 05, 2013 06:07 in Success Stories

Thank you my friends;

I got my 17th payment yesterday on time too. (seems paypal issue is resolved from "paypal's side"). I can truely say that Clixsense is the best GPT site with the highest earning potential. You will see what i mean a few seconds later :)

But first you can have a look at my latest payment (200 dolars) from here;
My Payment Proofs (bilge8408) | ClixSense Forum

And please take a close look to my yesterday's sale and total comissions;



Is there any other GPT site that is as generous as Clixsense or rewards its promoters like that? Well; i don't think so. Did you also know that, there are other "silent" promoters that earn much more than me "daily" from this great site??

And one last thing you should carefully understand. Clixsense doesn't charge you any meaningless upgrade prices, renting referrals, monthly fees etc. The above total value you see is the "pure" daily profit. I am not counting the minor 17 dolar/year upgrade fee ofc.

Remember, earning possibilities for a "promoter" is limitless when we talk about :clixsense: .

Have a nice day and never stop promoting our lovely site !!
Never forget;
Our success will always come from yours!!

Cheers :)

My Payment Proofs (bilge8408) » Post #46

Tue Feb 05, 2013 05:34 in Payment Proofs

Hello;

I will try to put some nice payments more "often" from now on.

Here is my 17th payment;



Great earnings everybody!

ÖDEME GÖRÜNTÜLERİ » Post #160

Tue Feb 05, 2013 05:31 in Turkish

Ödemenin azı çoğu olmaz :)
Hepsi topluca hayırlı olsun ve bu da benden gelsin;

17. ödeme (200 dolar);

bilge merhaba » Post #5

Mon Feb 04, 2013 14:31 in Turkish

Anlatim gayet guzel. Bu konuda ekleyecek birsey yok sanirim. Blog reklamiyla birden fazla sitenin reklamini yapacaksaniz clixgrid'i de kullanmanizi tavsiye ederim

Clixsense Yardım » Post #409

Mon Feb 04, 2013 11:48 in Turkish

trader17;
Avatarinizi degistiriniz. Clixsense yonetimi avatarda site reklamina izin vermiyor.

Clixsense Değişiklikleri (27 Ocak 2012) » Post #37

Mon Feb 04, 2013 07:10 in Turkish

sedefmargarita wrote: arkadaşlar task bölümüne giremiyorum. Access to this page has been denied.Access via a Proxy/VPN/VPS or from a country not on your profile is not permitted. şeklinde uyarı alıyorum. Hesabımı yurt dışındayken oluşturmuştum ama türkiyedeyken de görev yapabiliyordum. Şimdi ise görevleri göremiyorum. Yardımcı olabilecek kimse var mı acaba.

Bu konuda ticket atmanızı öneririm. Sonuçta sistem otomatik olarak algılıyor. Durumunuzu açıklayan bir mesaj atarsanız iyi olur.

ClixSense Help Center

Paypal Ödemeleri Hakkında Önemli » Post #6

Mon Feb 04, 2013 03:46 in Turkish

OyunAmiri wrote: Yakında ben de 8$ ı tamamlayıp ilk ödememi almak istiyorum ancak bu sorunlar tamamen düzelene kadar beklemem daha uygun olur sanırım çünkü paypal dışında başka bir elektronik hesabım mevcut değil.

Paypal tarafındaki sıkıntı 1-2 gün önce düzeldi aslında. İlk mesajımda, en aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz. Ama admin bu sefer temkinli davranıyor (Yani henüz konuyu kapatmadı). Muhtemelen bugün tüm ödemeler sorunsuz olarak gönderildiğinde konuyu kilitleyecektir.

premium üyelik » Post #14

Mon Feb 04, 2013 01:48 in Turkish

serdayoldas wrote: Bilge en bastaki soruma siz bir cevap yazabilir misiniz lütfen... Calyente ye katiliyor musunuz sizde? premium üye olmayi düsünüyorum, fakat kararsizim...

My Account: Premium Account - ClixSense

Premium ve standart üyelikler arasındaki farklar yukarıda. Şahsi fikrim; eğer ref edinmeyi düşünmüyorsanız bence almayın. Artık görev,teklif vs. ile refi olmayan standart üyeler bile gayet güzel para kazanabiliyor. Ama siteye şans verip, ciddi olarak reklamını yapacağım ve uzun vadeli düşünüyorum derseniz premium şart. Ben sizin yerinizde olsam şimdilik premium için para harcamam. Görev ve tekliflerden gelen kazancımı da farklı reklam yöntemleri "deneyerek" clixsense tanıtımı ve ref edinmek için harcarım. Yeterli tecrübeyi kazandığımı düşündüğüm veya beni tatmin edecek ref sayısına ulaştığım zaman da gene clixsense kazancımı kullanarak premium üyelik alırım.

Clixsense, "ptc" nin amacına uygun bir şekilde ayakta duran ender ptc sitelerinden biri. Amaç ise reklam veren üyelerin aradığı hedef kitleye ulaşabilmesi. Clixsense reklam verenlerle ayakta duran ve büyüyen bir site olarak bu amacı karşılıyor. Siteye aşırı para giriş-çıkışları olmadığı ve sürekli, dengeli bir şekilde büyüdüğü için bir şekilde götürebiliyorlar. Clixsense'den en fazla para kazanan üyeler, sitenin büyümesine en fazla katkıda bulunmuş direkt refi olan üyelerdir. Yani kazan-kazan olayı var.

Bot sisteminde de bu geçerli. Sonuçta siz botlara yüksek meblağlar yatırarak siteye para girişini sağlıyorsunuz. Ama sitenin büyümesine herhangi bir katkı sağlamıyorsunuz. Uzun vadede de site batıyor zaten. Çünkü ortada reklamlara ilgi gösterecek bir hedef kitle yok. Taşıma suyla değirmen de bir yere kadar dönüyor.

Sonuç olarak;
Bence hiçbirşey için acele etmeyin. Kazandıklarınızı yukarda yazdığım şekilde değerlendirin. Unutmayın ki, burada kazanacağınız tecrübeler, diğer sistemlere girdiğinizde de size yardımcı olacaktır. Örneğin Clixsense'de aktif olan üyelerin öncelikli amacı haklı olarak para kazanmak olsa da, bu site 3 milyona yakın "gerçek" üyesi ve kullanışlı reklam paneli-seçenekleriyle mükemmel bir reklam aracıdır.

Tabi ki hiçbir sistemin, sitenin garantisi yok. Clixsense'i de bu konuda ayrı tutmuyorum. Ama diğer sistemlere görece daha uzun vadeli düşünebileceğiniz veya planlama yapabileceğiniz bir site olduğu da aşikar.

500 Adet Kredi » Post #2

Mon Feb 04, 2013 00:36 in Turkish

Clixsense Yardım | ClixSense Forum

Sayfanın 2. mesajında izlemeniz gereken yol yazıyor.

Aldığınız kredilerle diğer ödeme aldığınız sitelerin reklamını clixsense aracılığıyla yapıyorsunuz.

Clixsense Yardım » Post #406

Mon Feb 04, 2013 00:32 in Turkish

sonprens wrote: merhaba bişey danışacagım 6dolar minumim cekiliri onu anladıkda sitede para cekme bölümünü bulamadım nerde?

My account>My account details>My balance kısmından biriken miktarı görürsünüz. Üyelik tipiniz ve kullandığınız ödeme işlemcisine göre ödeme limitine ulaştığınız zaman aynı yerden ödeme isteyeceğiniz kısım açılıyor. Yani limite ulaşmadan göremezsiniz.

premium üyelik » Post #10

Sun Feb 03, 2013 14:30 in Turkish

dilekozcan wrote: ...................................................


Bilge hocam kurallara aykırı bir durum yok değil mi? herhangi bir reklam vs yok ortada ama eğer uygunsuzsa düzeltelim..?

Bu tarz durumlar için hep ilerisini görmeye çalışıyorum. Mesela bir siteyle alakalı bilgi paylaşımına açık aktif bir forum ortamı olsa ve birçok üye bu şekilde insanları kendini bulmaya yöneltse nasıl olurdu diye düşünüyorum.

Malum sebeplerden dolayı kişisel bilgi, direkt link paylaşımı (özellikle e-posta), zaten yasak. Bu biraz üyelerin kendi güvenliği biraz da siteye özel forum ortamının maksadını aşmaması için konmuş bir uygulama aslında. Yani burada biraz da niyet ön plana çıkıyor. İyi niyetle, bu işlere belki de yeni başlamış bir üyeye yardımcı olmak istiyorsunuz bu güzel birşey. Ama başka bir üye de farklı niyetlerle bu formatta yazılarla başka üyeleri kendine yöneltmeye çalışabilir ve bu üyelerin sayısı artmaya başlarsa işte o zaman forum maksadını aşmış olur.

Burada benim editleyeceğim herhangi bir bilgi veya cümle yok. Ama umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir :)

Hi Bilge8408 » Post #4

Sun Feb 03, 2013 13:19 in Turkish

JairDM wrote: MERHABA Bilge8408 benim sponsor Sana ben çok aktif değilim ve bu nedenle daha fazla Premiun Bu sayfayı almak istiyorum gibi ClicxSense ve de söyleyebilirim premium hesap veren hiçbir yardımda Eğer daha uzun kalmak ClicxSense birgün bana yardım etmek isterseniz bilmeniz gereken Peki o zaman beni olabildiğince teşekkürler eğer lehine döndürmek ba eğer.

Samimi umut cevaplar

ATT: JairDM :)

Hello JairDM;
I have no promotions for my referrals at the moment. But in the future, i will help my active referrals to become premium. I think of a monthly contest or sth like that. For now, try to stay active and earn money as much as possible. You have nice money making opportunities like clixgrid, tasks, offers etc.

Hi Bilge8408 » Post #3

Sun Feb 03, 2013 13:14 in Turkish

Yardım kısmını çıkardım ben de :) gerisi muallak..

SupersonicAds teklifleri » Post #5

Sun Feb 03, 2013 10:46 in Turkish

Ben ilgilenmiyorum ama genel olarak Matomy teklifleri konusunda oldukça şikayet var. Bu konuda şimdilik yönetim sessiz ama şikayetler artarsa Matomy tekliflerinin kaldırılması söz konusu olabilir.

@Calyente;
Avatar süpermiş bu arada :)

ÖDEME GÖRÜNTÜLERİ » Post #157

Sat Feb 02, 2013 14:17 in Turkish

dilekozcan wrote: bilge hocam maşallah diyorum..

Teşekkürler;
Daha iyilerini sizlerden bekliyorum...
Paypal'ın azizliğine uğradım 1 haftadır, yani devamı gelecek inşallah :)
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 25, 2024 07:44:58 PST