Please wait...
HomeForumPosts by moneymakingways

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by moneymakingways

Clixsense Yardım » Post #288

Sun Jun 24, 2012 13:05 in Turkish

serhat85 wrote:
bilge8408 wrote: Site veya sistemle alakalı her türlü sorunuzu veya merak ettiklerinizi burdan sorabilirsiniz. Ben veya tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaklardır.


s.a referans nasıl alabiliriz referans fiyatları nedir tşk. şimdiden

Selam;
Clixsense sitesinde ref kiralama, satınalma vs. tarzı şeyler yoktur. Kendi ref linkinizin reklamını yaparak DR edinip bu DR'lerden kazanabilirsiniz.

Clixsense Yardım » Post #286

Sun Jun 24, 2012 03:04 in Turkish

q00gle wrote: Merhaba ufak bir sorum olacak arkadaşlar.

Premium aldıktan sonra referans olarak üye olan kişilerden singup komisyonu alıyormuyuz.? yani biri ye oldu diye clixsense bize para veriryormu acaba?

baktığımda 0.50$ yazıyor ama emin olamadım.


bilgilendirirseniz sevinirim.

Premium üyelerin alt üyelerinden herhangi bir tanesi 1 dolarlık reklam izlediği zaman, o üyeye bir defaya mahsus 0.5 dolar "sign-up comission" verilir. Standart üyeler bu komisyonu alamazlar.

Clixgrid Tıklamaları » Post #70

Sat Jun 23, 2012 15:35 in Turkish

alev20 wrote: arkadaşlar 5 üye yaptım kendime ama clixsense eskiden hiç üyem yokken bana günlük 10 reklam yollardı yıklamam için oysa şimdi ise 3 reklam yolluyor bide referans tıklanmalarım çok olduğu halde hiç param artmadı ve kaç üyem daha olursa prenyuma ulaşırım bana yardım lütfen

İzlediğiniz reklamlarla, üye sayınızın bir alakası yok.
Ayrıca standart üyeler premium üyelere göre ref tıklamalarından daha az kazanırlar. Yani paranız artıyordur ama miktar düşüktür..
Fazla aktif refiniz yoksa, premium için para harcamanızı tavsiye etmiyorum ama premium'a ulaşmak diye birşey yok zaten; para verip en az 1 senelik premium üyelik alabilirsiniz...

ÖDEME GÖRÜNTÜLERİ » Post #106

Fri Jun 22, 2012 10:43 in Turkish

mountainer wrote:
bilge8408 wrote: Genelde özel mesajlarımı cevapsız bırakmam ama atlamış da olabilirim tekrar mesaj atarsanız sevinirim..

Mesajı gönderdim tekrar forum (K.M.) sitesinde. Burada ptc site isimleri yazmak yasak zannedersem.

Her türlü site ismi, özel bilgi paylaşımı yasak forum ortamında..

ÖDEME GÖRÜNTÜLERİ » Post #104

Fri Jun 22, 2012 07:14 in Turkish

Genelde özel mesajlarımı cevapsız bırakmam ama atlamış da olabilirim tekrar mesaj atarsanız sevinirim..

ÖDEME GÖRÜNTÜLERİ » Post #102

Wed Jun 20, 2012 14:05 in Turkish

coneyze wrote: Tebrikler Bilge..Sanırım bugüne kada rolan değil son çektiğin miktar yazıyor orda..65 $ son çektiğin miktar olsa gerek..Bende çeşitli sitelerde reklamımı yaptım ancak 1 i aktif 2 referal bulabildim..Aktif olanda ilgisini azaltmaya başladı siteye..Tasklar'ın hepsini yapamasam da iyi para kazandırıyor..Bir de referal olayını çözersem aylık 20 $ civarı gelirim olur herhalde

Sağolun;

65 dolar son çektiğim para :) Görevler ger.ekten güzel kazandırıyor. Zamanım olsa ben de uğraşırdım kesinlikle..

bilge8408 Success Stories » Post #74

Tue Jun 19, 2012 14:26 in Success Stories

Hello friends i got paid again (12th one) You shall check it from here;

My Payment Proofs (bilge8408) | ClixSense Forum


Thanks to all of you;great members of our beloved site; :clixsense:

Also, i have reached 4148 referrals in 8 tiers and 447 of them are premium...

I wish everyone success and money with this great site.. Don't forget; there is no other site like this one in this industry that is worth spending your time on...

My Payment Proofs (bilge8408) » Post #26

Tue Jun 19, 2012 14:18 in Payment Proofs

Thanks friends;

I got my 12. payment yesterday on time as always.. That was some kind of an emergency cashout so it is not much :) I hope to get a higher one next time...



Happy earnings everyone!!!

ÖDEME GÖRÜNTÜLERİ » Post #99

Tue Jun 19, 2012 14:15 in Turkish

12. ödememi de dün aldım arkadaşlar; (65.48 dolar)



Teşekkürler :clixsense: :)

Hızlı referans toplama nasıl olur? » Post #7

Mon Jun 18, 2012 10:07 in Turkish

gunce88 wrote: Arkadaşlar merhaba.Ben de ref linkimi yayınlatmak istiyorum ama bu konuda hiç birşey bilmiyorum.Bana da yardımcı olur musunuz lütfen..

Clixsense Yardım | ClixSense Forum

Bu konunun ilk sayfasında kısaca ref bulma yöntemlerini anlattım.. Kolay gelsin..

Clixsense Yardım » Post #282

Sun Jun 17, 2012 14:01 in Turkish

Aslında 2 tip blog çalışması yapabilirsiniz.

Bunlardan 1. si bahsettiğiniz gibi siteyle ilgili her türlü ayrıntı, ödeme kanıtı, açıklama vs. içeren bir blog. Diğeri de çok kısa açıklama+ banner+ödeme kanıtından oluşan blog. 2. tarz bloglar reklam vermeniz içindir ve blogunuz göze de hitap ettiği sürece her zaman olumlu sonuç getirir..

Arama motorunda siteler anahtar kelimelere göre aranır. Dolayısıyla, en çok aranan anahtar kelimeleri blogunuzda sık sık kullanmak, sizin yararınıza olacaktır..

$6 Ödemeyi Talep ettim dün saat 15:12 de yardım ? » Post #6

Sat Jun 16, 2012 05:20 in Turkish

Tebrikler, bol kazançlar :)

Task (thank you for hard work) » Post #6

Sat Jun 16, 2012 05:19 in Turkish

dilekozcan wrote: bilge hocam söylediğin olayı biliyorum. Oda oluyor ancak benim bahsettiğim durum farklı.. Görev sayısı binlerce var benim başarı oranım 96% ama yardımlarınızdan dolayı teşekkürler artık bu göreve devam edemezsiniz yazısı çıkıyor. Senin dediğin olayı biliyorum ve oda başıma geldi, genelde 1000 in altında görev kaldığında karşılaşılıyor o durumlar ardarda birkaç kez girmeye çalışınca birinin tamamlamadan çıktığı görev geliyor karşımıza ancak benim anlatmaya çalıştığım durumda ise halen hazırda binlerce görev var ben 100 civarında yapmışım, ancak devam edemiyorum.. Verdiği uyarı yazısıda farklı çıkıyor zaten ;)

O zaman bu konuda bir ticket atabilirsiniz. Benim anladığım kadarıyla, clixsense'in dahil olmadığı, görevlerin geldiği crowdflower sitesinden kaynaklanan aksaklıklar veya limitler olabiliyor. Muhtemelen de bu konuda kullanıcının yapabileceği birşey yok. Gene de site yönetiminden bunun bilgisini almak yerinde olacaktır.

Clixsense Yardım » Post #277

Sat Jun 16, 2012 03:38 in Turkish

mountainer wrote:

Merhaba. Ben hem Türkçe hem de İngilizce içerisinde ClixSense yede yer verdiğim birer tane blog oluşturdum. Bu blogları x bir sosyal paylaşım sitesinde yayınladım. Bu paylaşım sitesinde bu işle ilgilenebileceğini tahmin ettiğim ülkelerden arkadaşlar edindim. ( Endonezya, Filipinler, Vietnam....gibi ) Bu arkadaşlara inilizce blog u ve kısa bir tanıtımını içeren birer mesaj gönderdim. Diğer gelişmiş ülkelerden ref. bulma ihtimali çok zayıf bana göre. Çünkü bu işileri zaten iyi biliyorlar veya ekonomik açıdan fazla problemleri yok.

Ayrıca hatırı sayılır bir surf sitesinde yaklaşık 1000-1500 kişiye aynı şekilde bu blog ve kısa bir tanıtımı olan mesajlar gönderdim.

Yaklaşık 1 ay a yakın bir zaman geçti. Blog içerisinde bir tanesi ClixSense ye olmak üzere yarım yamalak tıklama yapan 3-4 tane refim oldu.

Blog hazırlama ref bulma konusunda gerçekten iyi bir yöntem mi. Veya blogları çok mu basit hazırladım yada yeterince tanıtımını yapamadım mı acaba ?

Evet; blog hazırlama ref bulma konusunda iyi bir yöntem. Ama benim verdiğim önerilerin neredeyse tamamı sizi ekonomik açıdan yormayacak bedava reklam yöntemleridir. Eğer siz de bu süreç içerisinde para harcamadıysanız, 1 ayda 3-4 tane ref iyi bir başlangıçtır.

Belli bir bütçe ayırıp reklam yayınlamak en etkin yöntemdir ama doğal olarak bunun sizden götürüsü de paranız oluyor. O yüzden ben bu olaylara yeni başlayan arkadaşlara reklam olayına girmeden yukardaki ve benzeri yöntemleri deneyip bilgi sahibi olmalarını öneriyorum.

Ama, ben clixsense'e güveniyorum, reklama ayıracak param da var diyorsanız günlük çok hit alan diğer ptc sitelerinde reklam vererek veya diğer paralı reklam yöntemlerini kullanarak daha hızlı da ref edinebilirsiniz.

Clixsense Yardım » Post #274

Fri Jun 15, 2012 01:52 in Turkish

Xero67 wrote: Taskler ne zaman açılıyor ? Ne zaman tıklasam '' Sorry'' diyor.

Görevlerin tamamı, Crowdflower adlı başka bir siteden geliyor. Clixsense burda ödeme yapan aracı site konumunda. Dolayısıyla Crowdflower sitesine ne zaman yeni görevler eklenirse aynıları Clixsense'e de gelecektir.. Sizin, yeni görevler için düzenli olarak kontrol etmeniz lazım

Clixsense Yardım » Post #270

Wed Jun 13, 2012 14:11 in Turkish

Xero67 wrote:
bilge8408 wrote:
Xero67 wrote: Selam arkadaşlar
Normal üyelik ile minimum ödeme olan 8$ ye ortalama ne kadar sürede ulaşabilirim.

Bu tamamen size bağlı bir durum. Eğer bol bol görev/teklif vs. yapıp zaman ayırırsanız kısa sürede ulaşırsınız. (Refiniz olmadığını varsayıyorum)
Refim olmadığı doğru bir varsayım :) Sadece Reklamlar ve ClixGrid tıklıyorum. task ve teklifleri anlayamadım.

O zaman bu başlıkları bir incelemenizi öneririm. Eğer biraz ingilizceniz varsa veya her zaman mükemmel çalışmasa da google translate aracılığıyla ve tabi ki vakit de ayırarak görev ve tekliflerden güzel para kazanabilirsiniz. Tabi ki reklamları ve özellikle clixgrid'i es geçmemeniz lazım...

Clixsense Değişiklikleri (27 Ocak 2012) | ClixSense Forum

Görevler (Tasks) Hakkında Duyuru (8 Nisan 2012) | ClixSense Forum

Teklifler (Offers) Hakkında Duyuru (20 Nisan 2012) | ClixSense Forum


Eskiden standart veya premium olsun "refsiz" bir üyenin, clixsense'den para kazanması cidden zordu. Ama son gelen değişiklikler (task,offers, para çekim limitinin düşürülmesi vs.), clixsense'i her üye için cazip bir site haline getirdi. Ben de tüm arkadaşlara özellikle task-offer kısmına zaman ayırmalarını tavsiye ediyorum. Cidden güzel kazandırıyor :)

Clixsense Yardım » Post #268

Tue Jun 12, 2012 11:19 in Turkish

Xero67 wrote: Selam arkadaşlar
Normal üyelik ile minimum ödeme olan 8$ ye ortalama ne kadar sürede ulaşabilirim.

Bu tamamen size bağlı bir durum. Eğer bol bol görev/teklif vs. yapıp zaman ayırırsanız kısa sürede ulaşırsınız. (Refiniz olmadığını varsayıyorum)

$6 Ödemeyi Talep ettim dün saat 15:12 de yardım ? » Post #4

Mon Jun 11, 2012 08:13 in Turkish

Paypal ve Alertpay için ödemeleriniz her pazartesi EST (Eastern Standart Time) zaman dilimine göre, 17.00'a kadar yapılır. (bu saatte veya daha önce).

Peki bu ne demek?
Türkiye şu anda GMT (Greenwich Mean Time) +3 zaman diliminde (yaz saati uygulaması) ve GMT = EST+5 saat demek.. Sonuç olarak ödemelerinizin her pazartesi Türkiye saatiyle en geç gece 1'e kadar (17.00+8 saat) vakti var.. Her salı gece 01.00'a kadar veya bu saatte ödemelerinizin elinize ulaşması lazım..

Görevler (Tasks) Hakkında Duyuru (8 Nisan 2012) » Post #29

Sun Jun 10, 2012 06:47 in Turkish

bermuda32 wrote: merhaba arkadaslar ben clixsense yeni üyeyim suan sadece reklamları tıklayabiliyorum bu taks olayı nasıl oluyor bu görevleri nasıl alıp tamamlayabiliyoruz.. bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz??

Burda anlattım;

Clixsense Değişiklikleri (27 Ocak 2012) | ClixSense Forum

Task (thank you for hard work) » Post #4

Sun Jun 10, 2012 06:45 in Turkish

Arkadaşlar öyle bir limit yok.
Sizin görev gözüktüğü halde yapamama nedeniniz, kalan görevlerin de o an için "rezerve" olması. Peki, bu ne demek?
Bildiğiniz gibi görevleri anında tamamlamıyorsunuz. Ama bir göreve girdiğiniz anda tamamlamasanız da o görev sizin için rezerve olmuş oluyor. Ama görev tamamlanmadığı için, başka bir kullanıcı için ekranda gözüken sayıda değişiklik olmuyor. Sizin gördüğünüz ama giremediğiniz görevlerin tamamı da bu rezerve olmuş (yani o anda yapılan ama tamamlanmamış) görevler.

O yüzden sık sık görev sayfasını kontrol etmeniz yeni eklenen veya başka bir kullanıcı başarısız olduğu için serbest duruma düşen görevler için takipte olmanız lazım.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 24, 2024 22:34:01 PST