Please wait...
HomeForumPosts by moneymakingways

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by moneymakingways

Birbirimizi tanıyalım » Post #62

Sun Apr 15, 2012 07:50 in Turkish

starfishpatrick wrote: Selam arkadaşlar, Ben Sıtkı.
7 Nisan'da clixsense üye oldum. Daha ilk haftam yeni doldu bende hemen forma giriş yaptım.

Selamlar;

Clixsense ve foruma hoşgeldiniz

Bir günde yaptığınız en fazla Task nedir ? » Post #2

Sun Apr 15, 2012 07:49 in Turkish

starfishpatrick wrote: Selam arkadaşlar, herkes günlük rekorunu yazabilir diye düşündüm.

- Benim 282.

Maşallah yahu :)

Paypal Para Aktarımı » Post #12

Sun Apr 15, 2012 02:30 in Turkish

ekocro wrote: benimde yakında 8 dolar olcak ama bir kere bir yerde gördüm request payout u ondan sonra unuttum :D bu nerdeydi ya . nasıl aktarcaz :)

Account Summary>My Account Details>My Balance

Ödeme limitine ulaştığınızda "Cashout" seçeneği aktif olacak.

Clixsense Yardım » Post #233

Fri Apr 13, 2012 02:15 in Turkish

unspoken89 wrote: selamlar,ben de clixsense'e daha çok yeni üye oldum sayılır,ayrıca ptc hakkında en ufak bi bilgim yok bana en başından itibaren neler yapmam gerektiğini anlatan bi başık linki verebilir misiniz zira ben bulamadım da :) ayrıca ben ev arkadaşıma da referans olmak istiyorum ama aynı internet ağını kullanıyoruz bir sorun olur mu aynı şekilde ailemle de yaşarken kardeşim benim bilgisayarımı kullanıyor yine ona referans olmam bi sorun teşkil eder mi şimdiden teşekkür ederim :)


Selam;

PTC (Paid To Click), reklam izleyerek para kazanabileceğiniz bir sistemdir. Reklam verenler aracı sitelere (PTC sitelerine) gerekli ödemeyi yaparak reklam satınalırlar. Siteler de bu reklamları yayınlarlar.
PTC siteleri reklam başına kendi yayın ücretlerini aldıktan sonra kalan miktarı üyelerine dağıtırlar. Sizin izlediğiniz reklam başına kazandığınız para burdan geliyor.

Sistemdeki amaç, kredi bazında satınalınan reklamların o kredi adedinde farklı kullanıcıların görmesini sağlamaktır.Dolayısıyla bir kişinin birden fazla hesap açarak aynı reklamı görmeye (para kazanmaya) çalışması hem etik değildir hem de sistemden süresiz atılmanıza sebep olur.

Peki farklı hesap ne demek?
Farklı hesap; kişi başına farklı bir internet bağlantısı+farklı bir bilgisayar demektir. Yani sistem bu 2 parametreyi kullanarak üyelerini takip eder. Aynı şey referanslarınız (alt üyeleriniz) için de geçerli. Dolayısıyla sorularınızın hepsinin cevabı hayır diyebilirim.

Para açısından, izlediğiniz reklamlardan elde edeceğiniz kazanç sizin de farkettiğiniz üzere yüksek değil. PTC sisteminde asıl kazanç sizin altüyelerinizden geliyor. Yani ne kadar çok altüyeniz olursa (onların tıkladığı reklamlardan komisyon alacağınız için) o kadar fazla kazanırsınız.

Peki nasıl alt üye bulursunuz (ref bulmak) ?
Bunun için, siz de kendi ref linkinizi kullanıp reklam yaparak değişik yöntemlerle ref edinmeye çalışırsınız. Ref bulma yöntemleri (reklam yöntemleri) derya deniz diyebilirim. Ama genel olarak en etkin yöntemler belli bir ziyaretçi sayısına sahip kendi blogunuz veya web siteniz olması ve bunlar aracılığıyla reklam yapmanız veya reklamını yapmak istediğiniz siteyi para karşılığında diğer ptc sitelerini kullanarak tanıtmanız.. Reklam bulma yöntemlerini genel olarak burda açıkladım;

Clixsense Yardım | ClixSense Forum

Bunun haricinde sistem hakkında bilginiz yoksa, bu konun diğer sayfalarına da bir göz atmanızı öneririm..

Clixsense Yardım » Post #231

Wed Apr 11, 2012 15:45 in Turkish

lol_ wrote: bilge bisey sorcam demistin ya bunlar nitelikli tıklayan insan istiyolar mesela amerikalılar gibi... o yüzden diğer insanlara baya sert davranıp yazıyolar yoksa benmi yanlış farkettim?

Clixsense yönetimi (mod+yöneticiler) açısından öyle birşey olduğunu zannetmiyorum.. Çünkü mod köşesinde güzel bir muhabbet ve dostluk ortamı var. Ama genel forum ve diğer üyeler için maalesef bu tarz durumlar olabiliyor. Mesela forum ilk açıldığı zamanlarda, benim mesajlarıma özellikle ters cevaplar yazan bir yabancı üye vardı ama ben sallamayınca o da vazgeçti vs. vs.

Genel olarak forumda kurallara uyduğunuz ve soru/sorun noktasında da mod veya yöneticileri muhattap aldığınız sürece hiçbir şekilde kimse size özellikle ters yazılar yazamaz.. Bu konuda clixsense yönetimine güvenebilirsiniz..

Clixsense Yardım » Post #229

Tue Apr 10, 2012 07:34 in Turkish

edewali wrote: clixsenseye reklam vericem resimli anlatım gösterebilirmisiniz
ayrıca hesabı kapatıp tekrar hesap açma nasıl oluyor

Advertise on the ClixSense Network

Burdan reklam türünüzü seçin. Örneğin ptc reklamı verecekseniz, öncelikle "ad credits balance;buy" kısmından clixsense hesabınızı veya herhangi bir ödeme yöntemini kullanarak kredi satınalacaksınız. Aldığınız krediler onaylandıktan sonra, "Active ptc adds;Add" kısmından reklam bilgilerinizi gireceksiniz. Reklamınız da onaylandıktan sonra, "assign credits to this advert" seçeneğiyle reklamınıza kredi yükleyip başlatacaksınız.

Resimli anlatım vs. için vaktim yok maalesef. Siz yukarda yazdıklarımı sırasıyla yapmaya çalışın, takıldığınız yerde gene sorarsınız..

Hesap kapama için geçerli bir sebebiniz olması lazım. Supporttan mail atıp sorabilirsiniz.

Clixsense Yardım » Post #227

Mon Apr 09, 2012 13:36 in Turkish

exsess wrote:
bilge8408 wrote:
exsess wrote:
bilge8408 wrote:
exsess wrote: bilge kardeşimya benim bir sorum olacak eger ben paypaldan clixsenseye para iadesi yaparsam o para hesabıma işlermi

Yani clixsense'den aldığınız parayı tekrar clixsense 'e iade mi etmek istiyorsunuz?
evet çünkü paypal hesabım askıya alınmış bi türlü düzeltemiyorum pre alacam bu yüzden alamıyorum sınrlandırma yüzünden tek yapabildiğim para iadesi
para iadesi yaparsam eger para burdaki hesabıma işlenirmi?


Eğer para iadesi (refund) yapabiliyorsanız, öncelikle support ile clixsense'e durumunuzu anlatan bir mail gönderin, muhtemelen yardımcı olurlar. Ama para iadesini yapmadan önce mutlaka onay alın. İadeyi yaptıktan sonra "transection id" sini içeren bir maille tekrar clixsense'e geri dönersiniz. Veya onlar nasıl yönlendirirse o şekilde bir yol izlersiniz. Parayı hesaplarında gördükleri zaman muhtemelen clixsense hesabınıza tutarı yüklerler.
evet oldu supportan beni yönlendirdiler
saol bilge kardeşim

Sevindim; para biriktirmeye devam :)

Clixgrid Tıklamaları » Post #66

Mon Apr 09, 2012 07:02 in Turkish

Tebrikler :)

Clixsense Yardım » Post #224

Mon Apr 09, 2012 07:01 in Turkish

exsess wrote:
bilge8408 wrote:
exsess wrote: bilge kardeşimya benim bir sorum olacak eger ben paypaldan clixsenseye para iadesi yaparsam o para hesabıma işlermi

Yani clixsense'den aldığınız parayı tekrar clixsense 'e iade mi etmek istiyorsunuz?
evet çünkü paypal hesabım askıya alınmış bi türlü düzeltemiyorum pre alacam bu yüzden alamıyorum sınrlandırma yüzünden tek yapabildiğim para iadesi
para iadesi yaparsam eger para burdaki hesabıma işlenirmi?


Eğer para iadesi (refund) yapabiliyorsanız, öncelikle support ile clixsense'e durumunuzu anlatan bir mail gönderin, muhtemelen yardımcı olurlar. Ama para iadesini yapmadan önce mutlaka onay alın. İadeyi yaptıktan sonra "transection id" sini içeren bir maille tekrar clixsense'e geri dönersiniz. Veya onlar nasıl yönlendirirse o şekilde bir yol izlersiniz. Parayı hesaplarında gördükleri zaman muhtemelen clixsense hesabınıza tutarı yüklerler.

Birbirimizi tanıyalım » Post #60

Sun Apr 08, 2012 14:08 in Turkish

alpaslan1960 wrote: Merhaba arkadaşlar,

ben bu tür para kazanma konusunda çok yeniyim. bu siteye ne ne değildir öğrenme amacı ile katıldım, tüm arkadaşlara bol kazançlar dilerim.

Merhaba;
Foruma hoşgeldiniz.
Clixsense ile alakalı her türlü soru/yorum vs. yi bizimle paylaşabilirsiniz. Ben veya diğer tecrübeli arkadaşlar mutlaka yardımcı olacaklardır..

Clixsense Değişiklikleri (28 Mart 2012) » Post #3

Sun Apr 08, 2012 14:06 in Turkish

tolgacan86 wrote: bu uygulamanın daha iyi olacağı konusundaki yorumlarınıza kesinlikle katılıyorum, hem diğer üyelere daha fazla reklam tıklama ve kazanma şansı doğuyor hemde reklam alma alışkanlığı kazanacaklar (umarım)..

Aslında en önemli amaç dediğiniz gibi üyelere reklam verme alışkanlığını kazandırmak. Açıkçası yeni premium olmuş bir üyeye ne kadar cazip gelse de verilen bonus reklamların "reklam anlamında" ne clixsense'e ne de üyeye hiçbir faydası yoktu.. Bu bonus reklamlarından çok az geri dönüş aldıklarını da belirtmişler...

Clixsense Yardım » Post #222

Sun Apr 08, 2012 14:01 in Turkish

sbtkrks wrote: Merhaba arkadaşlar ben henüz clixsenste yeniyim 20 gün falan oldu üye olalı 2.40 dolar kazandım... ref kiralama yapiliyormuyum veya yapabilyorsam bile yapmalımıyım yoksa paramı biriktirip premium üyemi olmalıyım....yardımcı olurmusunuz??

Selam;

Clixsense sitesinde, ref kiralamak yok.. Yani ref edinmek için başka sitelerde clixsense ref linkinizin tanıtımını yapmanız lazım..

Premium konusunda karar sizin.. Ama refiniz yoksa veya yeterli ref sayısına ulaşana kadar premium almanızı tavsiye etmiyorum.. Çünkü son değişikliklerle artık standart üyeler de gayet güzel para kazanıp hızlı bir şekilde çekim yapabiliyor.. Premium ve standart üyelik arasındaki farklar burada;

My Account: Premium Account - ClixSense

Görevler (Tasks) Hakkında Duyuru (8 Nisan 2012) » Post #1

Sun Apr 08, 2012 13:50 in Turkish

Arkadaşlar;
Görevlerle (Task) ilgilenen üyeler için ek bonuslar açıklandı. Artık Clixsense üyeleri görevleri tamamladıkları sürece ekstra bonus da alabilecekler. Şöyle ki;

Tamamladığınız ve toplam değeri 50 dolara ulaşmış görev (task) kazançlarınız için ekstra 5 dolar bonus kazanacaksınız. Her 50 dolarlık toplam kazancınıza 5 dolar bonus hesabınıza yatacak.. Bu bonus teklifi önceden yaptığınız görev kazançlarınız için de geçerli. Profilinizden, görevlerden şu ana kadar ne kadar kazandığınızı kontrol ederek, 50 dolara (yani 5 dolarlık bonusa) ulaşmanız için gereken miktara bakabilirsiniz.

Ayrıca görevlere olan ilgiyi patlama noktasına getirecek 2. bir bonus kampanyası da açıklandı, $50 Weekly Contest ;
Yani, her hafta (pazartesiden pazara kadar), en çok görevi tamamlayan bir üyeye 50 dolar hediye verilecek.


Bu ödül haftalık 100 dolara çıkarıldı ve 1 kişi yerine her hafta ilk 10 kişi bu parayı paylaşacak. 1.'ye 50 dolar; 2.'ye 20 dolar; 3.'ye 10 dolar; 4 ve 5. kişilere 5'er dolar, son 5 kişiye de 2'şer dolar olmak üzere her hafta 10 kişiye bu 100 dolar dağıtılacak. Eğer haftanın sonunda, sıralama konusunda üyeler arasında herhangi bir eşitlik olursa, son görevini ilk tamamlayan üye sıralamada önde sayılacak. Her haftanın pazar günü, New York saatiyle gece yarısında (midnight EST) kazanan üyeler açıklanacak ve ödülleri verilecek. Son olarak, 1 kere kazanan üyenin 2. kez kazanabilmesi için en az 10 hafta beklemesi gerekecek. (Bu limit de kaldırıldı)

İlgili bağlantı burada;

ClixSense Tasks Weekly Contest Improved | ClixSense Forum

Önemli ayrıntılar bu kadar.. Bunun haricinde görev sisteminin tanıtıldığından beri ne kadar başarılı olduğundan ve görevlerin geldiği Crowdflower şirketinden kısaca bahsedilmiş.. Konunun tamamına buradan ulaşabilirsiniz;

ClixSense Tasks Success and New Bonuses | ClixSense Forum

Son olarak; daha önce de açıkladığım gibi artık görevlerle alakalı sorunlarınızı veya geri bildirimlerinizi Clixsense aracılığıyla değil, direkt görevlerin geldiği Crowdflower sitesi ve forumları üzerinden dile getirebileceksiniz (Get support'a tıkladığınızda sizi sitenin forumuna yönlendirecek, tabi doğal olarak yorum yazabilmek için oraya da üye olmanız lazım)

Ek: En çok görev tamamlamış (son 24 saat, 7 gün, 1 ay veya tüm zamanlar içinde) üyelerin istatistiklerini task ana sayfanızın en altında, "Top Task Workers" başlığı altında görebilirsiniz. Ödül 100 dolara, dağıtılcak kullanıcı sayısı da 10'a çıktığı için ilgilenen arkadaşların buradaki istatistikleri daha dikkatli takip etmelerini öneririm...

Sign In - ClixSense

Ek-2: 10 haziran 2013'te yapılan duyuruya göre, başlık veya açıklamalarında "bonus" kelimesi geçen görevler yukarıda bahsedilen yarışmada sayılmayacak. Siz gene görev ne veriyorsa onu kazanacaksınız ama istatistik tablosunda gözükmeyecek.

Clixsense görevleriyle alakalı açıklamalar için burayı inceleyebilirsiniz;

Clixsense Değişiklikleri (27 Ocak 2012) | ClixSense Forum

Clixsense Yardım » Post #220

Sun Apr 08, 2012 12:08 in Turkish

exsess wrote: bilge kardeşimya benim bir sorum olacak eger ben paypaldan clixsenseye para iadesi yaparsam o para hesabıma işlermi

Yani clixsense'den aldığınız parayı tekrar clixsense 'e iade mi etmek istiyorsunuz?

Clixsense Yardım » Post #217

Mon Apr 02, 2012 23:10 in Turkish

trader17 wrote: merhaba bilgehan sponsurumu mutlaka degiştirecegim nasıl yapmalıyım ? tşkrlr

Son sikayetlerden sonra clixsense sponsor degistirmeyi kaldirdi.Gene de eger gecerli bir sebebinizin oldugunu dusunuyorsaniz support'tan mesaj atin.

Clixsense Yardım » Post #212

Sat Mar 31, 2012 02:13 in Turkish

supporttan mail atip sorun..
"why am i banned from completing tasks? is my ban temporay? seklinde biseyler yazabilirsiniz...

Clixsense Yardım » Post #206

Thu Mar 29, 2012 14:40 in Turkish

edewali wrote: arkadaşlar tasklara giriş yapamıyorum get support diye birşey çıkmış nedir bu feedback gönderermiyorum yardımınızı bekliyorum

Tasklara giriş yapabilirsiniz. O kısımda bir sorun yok..
Clixsense üzerinden geri bildirim (feedback) gönderme kısmını kaldırmışlar artık. Get support'a girerek, bu görevlerin geldiği Crowdflower sitesinin forumuna yönlendiriliyorsunuz. Foruma üye olduktan sonra hangi görevle alakalı olumlu/olumsuz yorumunuz varsa o sitenin forumuna mesaj atıyorsunuz.

Clixgridde $5 kazandım ! » Post #29

Thu Mar 29, 2012 10:43 in Turkish

umut261 wrote: clixgrid, de kare üçgengen yıldız hertürlü şekli yapıyom ama bir türlü 5 doları yakalıyamıyorum ne yapsak acaba :?: :D

Tamamen şans ^^ Tek yapmanız gereken her gün sektirmeden tıklamak..

Clixgrid Tıklamaları » Post #64

Wed Mar 28, 2012 12:59 in Turkish

regortaz wrote: 19 şubattan bu yana ilk defa para ödülü kazandım ve şimdiye kadarki en yüksek kazancım oldu bu, 0.5$ :)

O da birşey :) Ben açıkçası ümidi kestim ve bıraktım :) Yaklaşık 3-4 haftadır girmiyorum clixgrid'e..

Tasks » Post #8

Tue Mar 27, 2012 15:27 in Turkish

lol_ wrote: bence olduğundan fazla gelişemez. çünkü profesyonel reklamcılığa girer o. burda olacak iş deil gibi pek. bux sitelerinden bi farkı yok bu sitenin güvenilir olması dısında :D

Evet; katılıyorum. İşin içine para girince reklam izlemek "araç" olmaktan kurtulamıyor. PTC sitelerinin clixsense de dahil olmak üzere bu döngünün dışına çıkmaları çok zor.. Zamanla üye sayıları çok çok artarsa, ciddi reklam şirketlerinin ilgisini çekebilirler bir ihtimal..

Clixsense yönetimi de sitenin tanıtım veya trafiğinden ziyade, reklam veren ve dolayısıyla reklama "ilgi gösterecek" nitelikli bir çoğunluk hedefliyor.. Bu konuda yapacakları şeyler, üyeleri reklam izlemekten çok reklam yapmaya yöneltecek metodlar geliştirmek (son değişiklikleri gibi) veya reklam sektörünün hedef kitlesinin çoğunlukta olduğu t-1 ülkelerden kullanıcıları bünyesine toplamak (nitelikli trafik).. Tabi bütün bunlar uzun vadede ve site üyelerinin çoğuna sitede durmaları için bir sebep verdiği sürece olacak..
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 24, 2024 08:27:48 PST