Please wait...
HomeForumPosts by moneymakingways

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by moneymakingways

Trafik Değişim ile Ref » Post #12

Sun Feb 19, 2012 11:46 in Turkish

dilekozcan wrote: sen bir dene o zaman sonuçları paylaşırsan sevinrim bende ona göre uygulaırm artık :)

@bilge; direk cilxsenseyi mi reklam veriyorsun yoksa blog mu oluşturdun acaba hangisi daha etkili tecrübeleirne göre..?

Ne yazık ki blog vs. tarzı işlere ayırcak vaktim yok. O yüzden genelde tüm tanıtımlarımda direkt link veya banner reklamı veririm. Ama blog reklamları her zaman daha etkilidir. Ayrıca blogunuzda birden fazla siteyi aynı anda tanıtarak tek reklamla, diğer tanıttığınız siteler için de ref edinebiliyorsunuz. Zamanınız varsa güzel bir blog oluşturup onun reklamını yapmanızı tavsiye ederim...

Clixgrid Tıklamaları » Post #62

Sat Feb 18, 2012 14:22 in Turkish

eylul wrote:

ilk kez böyle bi şey geldi. şaka gibi:D

Evet, bir ara bana da bol bol geliyordu onlardan ama sonuç yok :)

Trafik Değişim ile Ref » Post #9

Sat Feb 18, 2012 14:21 in Turkish

logatrus wrote: günlük olanından bir deneyeyim bakalım, kesenin ağzını açtık nasıl olsa bir kere.

Kesinlikle. İşinizi şansa bırakmamış oluyorsunuz. Ayrıca, reklam verdiğiniz sitenin etkinliğini de en güzel şekilde test etmiş oluyorsunuz..

Merhaba. Selamla! » Post #6

Sat Feb 18, 2012 10:09 in Turkish

valerie wrote: Merhaba. :P

Hello (merhaba) Valerie :)

Trafik Değişim ile Ref » Post #4

Thu Feb 16, 2012 15:33 in Turkish

logatrus wrote: reklam da verdim. 40$ gitti. 15$ da premium üyelik. reklamlardan gele gele 7 ref geldi. kala kala da 3 ü aktif kaldı. zarar ettim anlayacağınız.

zamanla nerde ne zaman hangi site icin reklam verceginizi ogrenceksiniz.. ornegin 40 dolara en az 20-25 ref edinmeniz lazim.. cok para harcamak istemiyorsaniz odeme yapan aurora sitelerini de kullanabilirsiniz.. gene ayni sekilde clixsense reklaminin cok yapildigi siteleri eleyebilirsiniz.. ve son olarak reklam kredilerinizi minimum 24 saat herkesin tiklayabilcegi sekilde almanizi tavsiye ederim.,

ÖDEME GÖRÜNTÜLERİ » Post #42

Thu Feb 16, 2012 02:15 in Turkish

dilekozcan wrote: tşkler birazdan deneyeceğim sıkıntı yaşarsam tekrar yazarım buraya tekrar teşkkürler.

yalnız kişisel br soru sormak istiyorum buradaki aktifliğiniz azaldı gibi forumda çok fazla görmüyoruz artık sizi başka sitelere mi yöneldiniz ?

malum calisan bir insan oldugum icin cok fazla vakit ayiramiyorum.. elimden geldigince sorular varsa yardimci olup cikiyorum.. ama haklisiniz, bu aralar is-ozel hayat vs. cok zaman aliyor...

site konusunda da, simdiye kadar hic tek site olmadi benim icin yani zaman ayirmam gereken baska siteler de var:)

ÖDEME GÖRÜNTÜLERİ » Post #41

Thu Feb 16, 2012 02:06 in Turkish

hearme wrote: benimde şöyle 1 sorum olacak arkadaşlar;

paypal hesabımı açtım, mail adresimi onayladım ama kredi kartı kullanmadığım için hesabım onaysız görünüyor. clixsense ve diğer payapl ödemelerim gelince, banka hesabıma iban girerek alabiliyor muyum ?

bunun en guzel yolu denemek sanirim.. sonucta kredi karti ve banka hesabi birbirinden bagimsiz 2sini de ayri ayri tanitmaniz lazim..

Görüş ve Önerileriniz » Post #33

Thu Feb 16, 2012 02:00 in Turkish

hearme wrote: eee merak ediyoruz ama bizde :D

arkadaslar malum bu tarz seyleri burda paylasmak dogru degil..daha fazla bilgi icin google a nickimi yazip takildigim 1-2 forumdan bana ulasabilirsiniz...

Trafik Değişim ile Ref » Post #2

Thu Feb 16, 2012 01:50 in Turkish

traffic exchange siteleri bu konuda cok basarili degil.. ama su da var, tanittiginiz site de onemli mesela clixsense'i dusundugumuzde bu basari orani daha da azaliyor.. bir de zaman ayirip birden fazla traffic exchange programi kullanmak lazim.. ben sahsen cok vaktimi aldigi icin birakmistim bu tarz programlari.bunlardan gelen ref sayisi da 2-3 taneyi gecmemistir sanirim..

bazi siteler kendi splash page'inizi yapmaniza izin verir ama genel olarak siz istediginiz sayfanin linkini koyup tanitimini yapabilirsiniz

ÖDEME GÖRÜNTÜLERİ » Post #38

Tue Feb 14, 2012 14:04 in Turkish

Banka hesabinizi, iban nonuzu vererek paypala tanitiyorsunuz.. minimum 10 dolar cekebilirsiniz.. paypal kendi kuruna gore paranizi tl ye cevirip banka hesabiniza tl olarak gonderir.. Bankaniza gore 2-4 gun icerisinde hesabinizda parayi gorurursunuz.. bol kazanclar...

mesleğimiz ne? » Post #16

Sat Feb 11, 2012 15:46 in Turkish

clixsense-ads wrote:
bilge8408 wrote:
fesbi wrote: bende yeni geldim aranıza lisede öğrenciyimm :)

Hoşgeldiniz :)


bilge başkan bu kosgebde ne uzmanısın projeleri mi onaylıyorsun? benim annem kosgebde iş kurcak belgesini aldı. tavsiyen varmı :)

Ben laboratuvarda, mühendis olarak çalışıyorum ama diğer işlerde de çalıştım. Annen muhtemelen genç girişimcilik eğitimi sonunda verilen sertifikayı almıştır.. Şimdi yapmak istediği işin planıyla birlikte KOSGEB'e başvurcak.. Kurul tarafından onaylanırsa (ki makul bir iş planı genelde onaylanır) firma kurma konusunda, parasal tüm desktekleri KOSGEB'den alabilecek. KOSGEB ile alakalı kendisini yönlendircek, başvurduğu merkezden kendisine bir uzman atanacak.

mesleğimiz ne? » Post #14

Sat Feb 11, 2012 15:13 in Turkish

fesbi wrote: bende yeni geldim aranıza lisede öğrenciyimm :)

Hoşgeldiniz :)

task yardım » Post #4

Sat Feb 11, 2012 15:12 in Turkish

MayKiii wrote: anladım biraz saçma olmus bu uygulama ama

Aslında bu uygulamalar tamamen o görevi veren şirketlerle alakalı. Clixsense burda sadece aracı konumunda. Görevlerdeki aksaklık veya hataları bildirdiğiniz "feedback" ler de direkt o şirketlere gidiyor.. Düzeltip düzeltmemek veya yorumlarınızı dikkate alıp almamaları onların insiyatifinde kalıyor. Sadece herhangi bir görevden ciddi şikayetler gelirse, hatalar vs. olursa o zaman clixsense yönetimi görevi verenlerle üye şikayetleri doğrultusunda muhattap olur.. Çok takip etmiyorum ama henüz o kadar sorunlu bir görev de çıkmadı sanırım?..

Clixsense Yardım » Post #145

Sat Feb 11, 2012 14:10 in Turkish

alanya242 wrote:
clixsense-ads wrote:
alanya242 wrote: merhabalar

benim direkt reflerimden birisinden hemen hemen hergün 0,95$, 0,43$, 0,24$ miktarlarında komisyon geliyor açıklama bölümünde premium sale yazıyor bu nedir acaba ? üyelik yükseltme falan değil sanırsam çünkü refim standart üye... acaba reklam paketi falan mı alıyor bunun komisyonu mu oluyor ?



evet reklam paketi satın alıyor. paketlerden %10 komisyon kazanıyoruz :thumbup:

hay allah razı olsun ondan o zaman günde hiç gelmese ortalama 1$ a yakın komisyon geliyor ondan kendi sitesi falan var onun için alıyor reklam paketini heralde çünkü pek fazla öyle reklam tıklayan birisi değil :)

Reklamcı ref, altın madeni gibidir.. 1 reften toplamda 100 dolara kadar reklam komisyonu alabilirsiniz...

Clixsense Yardım » Post #140

Fri Feb 10, 2012 09:57 in Turkish

edewali wrote:

ben bunu standart üye olduğum halde yapıyorum demekki arada bir fark yok günlük reklam tıklarım şunlar 15, 19 ,21 ,26 ,32 ,37 ,40 değişiyor dikkatine sunarım standart üye olupta toolbar açık olduğu zaman online süren nekadar fazlaysa artıyor

Maşallah...

Premium üyelere, günlük 4 adet 0.01 dolarlık sabit reklam çıkar bu sayı standart üyeler için "1"'dir. Ayrıca site reklam dağıtımını yaparken her zaman premium üyelere öncelik verir. Yani premium bir üyenin o reklamı yakalama ve izleme şansı standart bir üyeden daha fazladır.

Tabi bu söylediklerim sadece reklam tıklama açısından premium ve standart üyelik arasındaki farklar..

Ama şahsi fikrim, eğer toolbarınız ve bilgisayar başında geçircek vaktiniz varsa, ref sayınız da azsa (veya yoksa) ben de premium üyelik almanızı tavsiye etmem.

Clixsense Yardım » Post #139

Fri Feb 10, 2012 09:41 in Turkish

trader17 wrote: aynen öyle yaptım :( üst kısım da boş bir alan var o ne işe yarıyor ?

O zaman herhangi bir sıkıntı olmaması lazım (yani clixsense tarafı için). Ayrıca ufak bir hatırlatma, tıklayan üyeyi özellikle bir sayfaya yönlendiren refli linklerde davet edenin ad-soyad bilgisi çıkmaz..

O bahsettiğiniz boş alana istediğiniz bir kelime yazıyorsunuz ve o kelime refli linkinize işleniyor. Bunun sebebi şu; örneğin birçok yerde reklam yapıyorsunuz ve kullandığınız reklam araçlarının hangisinin daha etkili olduğunu ölçmek istiyorsunuz. Refli linklerinize reklam yaptığınız yeri veya kullandığınız reklam aracını size hatırlatan bir kelime ekleyerek, edindiğiniz alt üyelerin nerelerden geldiğini takip edebilirsiniz...

You begin from the last letter of the previous pos » Post #59

Thu Feb 09, 2012 14:26 in General Talk

ANGEL

You begin from the last letter of the previous pos » Post #56

Thu Feb 09, 2012 13:17 in General Talk

yard

Clixsense Yardım » Post #133

Thu Feb 09, 2012 11:46 in Turkish

trader17 wrote: selam bilge han kardeşim ClixGrid: Click to Win up to $5.00! gelen kişiyi oyna yönlendiriyorum isim ve soyadımın gösterimi açık ama isim ve soyadım gösterilmyr daha önce de izah ettgim gibi normalde ref gelen yere reklam verdim böyle o gun tık yoktu yanlış bir şey var galiba

Doğru ref linkini verdiğinizden emin misiniz? Hesabınıza girip clixgrid sayfasına geldiniz ve üyelik isminizin yanında gözüken zincire benzeyen simgeye tıkladınız ve karşınıza çıkan ekranda "Your special affiliate link for this page" yazısının altındaki "kırmızı linki" reklamınız için kullandınız değil mi??

ÖDEME GÖRÜNTÜLERİ » Post #32

Mon Feb 06, 2012 23:15 in Turkish

tebrikler rame21 insallah daha fazlasini kazanirsiniz....
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 26, 2024 10:24:51 PST