Please wait...
HomeForumPosts by ptc4money

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by ptc4money

--Castiguri la Clixgrid-- » Post #892

Wed Mar 20, 2013 15:20 in Romanian

Felicitari!
Dupa mult timp azi pare ca a fost si ziua mea norocoasa :

CONGRATULATIONS!
You have just won $1.00!
You have 1 chances left for today

Referrali - Explicatii si sfaturi » Post #216

Tue Mar 19, 2013 13:01 in Romanian

Mare ti-e gradina, Doamne!
Ok, gluma-i gluma dar ce e prea mult strica.
Acum, te rog, mediteaza cateva zile la ce am scris si apoi treci la alt subiect.
In momentul de fata incheiem discutia cu privire la diverse aberatii, conturi multiple sau nu si in momentul in care o sa am eu motiv sa ma simt ofensat o sa te anunt.
Pana atunci, eu nu inteleg limbaje de strada de genul ce tot tragi si alte rahaturi de genul acesta asa ca te rog sa ai grija la limbaj, nu am de gand sa inghit orice de la toti pustii care nu sunt in stare sa citeasca si sa inteleaga un post.

Revenim la subiectul topicului.

Referrali - Explicatii si sfaturi » Post #214

Tue Mar 19, 2013 11:24 in Romanian

@rares..cateodata imi doresc si eu sa pot face asta :lol: dar toti trebuie sa fim intelegatori.
@dletcanu, mot-a-mot nu e nevoie, doar ca exprimari de genul celei de mai sus pot duce la o verificare a contului iar in cazul in care in loc de 1 cont pe 2-3-4 siteuri ai doar 2 amarate de conturi (minimul placerii) pe acest site asta duce la ban. atata tot.

Referrali - Explicatii si sfaturi » Post #211

Tue Mar 19, 2013 09:35 in Romanian

periculoasa formularea de mai sus. ar cam fi o mica problema daca sunt multi care au 2-3-4 conturi cum spui tu.

Dovezi de plata. » Post #285

Sat Mar 09, 2013 13:26 in Romanian

Click pe Account Summary Sign In - ClixSense iar la prima rubrica, My account details o sa ai si balanta (My balance). Oricand ajungi la suma minima de cashout o sa iti apara in dreptul acesteia Cashout. Click pe el si se rezolva problema.
O seara placuta!

Referrali - Explicatii si sfaturi » Post #195

Sat Mar 02, 2013 00:26 in Romanian

nu mai este permisa schimbarea uplineului decat in conditii speciale, cum ar fi inactivitatea acestuia (rar) sau lipsa lui, in cazul in care ai sters cookieurile si te-ai inscris direct pe clixsense si nu prin referral link.

Intrebari/Probleme » Post #1057

Fri Mar 01, 2013 07:57 in Romanian

plata se face in zilele de luni si vineri, ia in considerare si diferenta de fus orar totusi.

Intrebari/Probleme » Post #1006

Thu Feb 07, 2013 13:40 in Romanian

Intrebarea ta, daca ai intrat pe payza (si cred ca ai facut-o), mi-a parut ironica, tinand cont ca ai acolo posibilitatile de retragere, chiar daca acum sunt indisponibile pt tara noastra/ europa/ intreaga lume (ei stiu).
Daca raspundeai: esti tampit, acolo sunt degeaba optiunile ca nu sunt disponibile pt noi taceam si inghiteam, dar asa vad doar ironie in postul acela.
Nu banez, atentionez. Sunt om, gresesc, vino cu un raspuns mai bun si nu am nimic impotriva. Nu merg pe ideea ca trebuie sa cer banarea cuiva, cred ca la finalul zilei toti suntem oameni si ajungem sa intelegem, fie de vorba buna, fie cu warning.
O seara placuta! Eu ma retrag - recuperare dupa un accident auto si maine job.

Intrebari/Probleme » Post #1004

Thu Feb 07, 2013 13:02 in Romanian

rlutia66 wrote:
ptc4money wrote: Imi cer scuze in numele tuturor.

Dupa ce ca inventezi ironie unde nu este, nici sa te exprimi nu stii.
Probabil ai vrut sa spui "Imi cer scuze tuturor" care este cu totul altceva

Citeste inca odata postul meu si spune- mi ce vezi ironic in el
rlutia66 wrote: Pe bune? Mi-am facut si eu de curand cont pe acolo, am atasat cardul, am putut sa platesc dar nu am gasit optiunea sa incasez pe card
Am vazut ca te legi de expresia "pe bune", si nu e prima data. Daca asta e problema, tin sa iti spun ca "Pe bune?" inseamna "Esti sigur? Nu am stiut" - nu e nici "mistocareala", nici ironie, nici prilej sa te iei de mine

Hai sa iti desenez ceva:
- tupeul tine-l acasa;
-stiu mult mai bine decat tine sa ma exprim, nu aceasta este problema, am spus-o de prea multe ori ca la noi pe forum se permit prea multe si d-asta se ajunge in situatii de genul acesta;
- esti de atata timp pe aici, figura marcanta pt multi poate, nu si pentru mine.
Raspunsul tau la intrebarea colegului nostru a fost 0. Daca eu am gresit puteai sa raspunzi si altfel, nu cu aerele obisnuite de superioritate, nu te prind.
E ultima oara cand incerc sa iti explic cum ar fi frumos sa deschizi o discutie/ expui un punct de vedere, pare ca imi racesc gura de pomana cu tine.
Asadar, in acord cu sfatul tau, revin: imi cer scuze celorlalti pt iesirea mea si pt offtopic.

Subiect inchis, ramanem pe Topic cu urmatoarele discutii

Intrebari/Probleme » Post #1002

Thu Feb 07, 2013 07:13 in Romanian

proxima5 wrote:
Am precizat clar pentru cine e ironia...
Dar, totusi, am pus o intrebare (deoarece chiar am incercat sa scot bani din Payza si n-am reusit) si n-am primit raspuns.
Mai mult, raspunsul tau mi se pare ca aduce mai mult a mistocareala decat (citez) "de a ne ajuta reciproc (in cazul forumistilor)" .... adica n-are nici o legatura cu Payza(ca sa nu se inteleaga gresit din nou)

Imi cer scuze in numele tuturor.
Asadar, sa fim la obiect, in momentul de fata difera de ceea ce stiam eu, adica:
-transferul bancar nu este disponibil pt conturile din anumite tari, presupun ca si pt tara noastra;
-bank wire, pe langa taxa destul de usturatoare nu este momentan disponibil.
Adica ei vor sa le fie platite taxe pe tranzactii dar din cate observ, cel putin pt tara noastra, e un procesor de plati care are drum doar dus si nu mai ofera posibilitatea retragerii de fonduri

Intrebari/Probleme » Post #998

Wed Feb 06, 2013 10:47 in Romanian

Eu din cate stiam se puteau retrage bani cand mi-am facut contul, acum daca, pe bune. pe bune s-a schimbat e partea a doua. dar pe bune ca as putea sa iti gasesc optiunea de a retrage pe card, in cont chiar daca a fost dezactivata pt anumite tari
Friendly reminder - lasa ironia acasa, nu toti au chef de ea. Ofera raspunsuri fara a incerca sa pari mai mare decat esti, zic si eu.
O seara placuta!

Intrebari/Probleme » Post #996

Tue Feb 05, 2013 07:59 in Romanian

theli wrote: Oameni buni, se pot scoate bani de pe Payza sau nu ?!

se pot scoate bani si de pe Clixsense pe payza si mai apoi si de pe payza pe card, daca ai card atasat

Referrali - Explicatii si sfaturi » Post #185

Mon Feb 04, 2013 11:35 in Romanian

sergiu4995 wrote: Eu nu inteleg aici eu cum imi pot aduce referali? asa simplu si repede, am incercat pe diverse site-uri chat-uri si nimic:| nu am niciun referal

pt multi dintre noi e la fel de greu..numai pentru acidut nu :lol:
siteul e lansat de mult timp, asadar promovarea pe alte siteuri de genul ptc/ gpt va avea rezultate slabe.

Intrebari/Probleme » Post #994

Mon Feb 04, 2013 11:34 in Romanian

Madalyn wrote: Puteti sa imi spuneti cum pot obtine la offers - SupersonicAds ?

la fel ca la toate celelalte oferte, citesti bine enuntul ofertei inainte sa o incepi, vezi de ce e nevoie pt a fi platit si duci totul la bun sfarsit.
simple as that :mrgreen:

Intrebari/Probleme » Post #992

Sun Feb 03, 2013 08:42 in Romanian

castiguri substantiale obtii din taskuri, dar asta inseamna ca trebuie sa pastrezi o acuratete buna, peste limita minima de acuratete stabilita de CrowdFlower pt acel task, pentru a putea completa cat mai multe taskuri dintr-o anumita categorie.

Intrebari/Probleme » Post #988

Sat Feb 02, 2013 07:11 in Romanian

stefanpescarul wrote: In situatia in care platesc eu un ref sa devina Premium , mai primesc acel comision de 2 $ ? Sau trebuie reful sa scoata bani din buzunar ?

Daca incerci sa ii faci upgradeul unuia dintre refii tai ai sa gasesti acolo si raspunsul la intrebare. Cum a zis si LordKillers, o sa platesti doar $15 si nu o sa mai primesti comisionul.


"This gives you the option to upgrade your direct referrals for a reduced price of $15 as a gift. You will NOT receive the upgrade commission that you would normally get when a referral upgrades on their own for the regular price. Your referral will be notified by email and his account upgraded for a full year once your payment is completed."

Referrali - Explicatii si sfaturi » Post #183

Fri Feb 01, 2013 07:54 in Romanian

corect, membrii premium primesc $0.50 pentru refii care au ajuns la $1 din clickurile proprii.

Intrebari/Probleme » Post #985

Thu Jan 31, 2013 15:06 in Romanian

felicia1971 wrote: Spune te rog cardul este la un cont de lei,euro,dolari?


Bună
Întrebarea mea este se fac bani doar atât, adică 0,07,-0,10 pe zi, sau sunt eu la început?

Buna. In primul rand: ti-am editat primul post si am adaugat si continutul celui de-al doilea dat fiind faptul ca ambele erau inca in asteptarea acceptului.
In al doilea rand, raspunsurile la intrebarile tale:
- poti atasa orice card doresti la contul tau de paypal, moneda se converteste automat la retragere/depunere din/pe contul de PP.
-fara referrali si fara taskuri, castiguri la clixgrid, oferte, castigurile sunt destul de mici, mai mici decat ce ai scris mai sus. Taskurile in schimb sunt poate cea mai buna sursa de venit pe ClixSense, un venit pe care ti-l asiguri fara a depinde de upgradeuri/referrali. Asadar, in functie de timpul disponibil, de taskurile duse la bun sfarsit, sansa la clixgrid si norocul in recrutarea referralilor, castigurile pot creste subsantial.

Referrali - Explicatii si sfaturi » Post #181

Wed Jan 30, 2013 08:10 in Romanian

Androphyla wrote:
Buna. Sunt noua pe aici si as vrea sa ma lamuresc cu un lucru. Am vazut ca tu esti mai vechi si trebuie sa stii. Eu primesc comision/discount si de la referalii referalilor mei directi???

In momentul de fata nu.
Poti primi doar comision de upgrade de la referralii tai de pe nivelele 2-8, adica referralii referralilor tai, asa cum ai zis tu, doar daca faci upgrade la Premium.
Mai multe informatii despre comisioanele aferente conturilor premium/ standard gasesti aici.

Intrebari/Probleme » Post #968

Tue Jan 22, 2013 07:51 in Romanian

auras60 wrote: A tutorial for tasks exist?

Poti scrie in romana totusi :D
Nu, nu exista un tutorial dat fiind ca sunt diverse serii de taskuri - cerinte diferite.

maranar wrote: Salutare tuturor
Am o mica intrebare sunt nou in treaba cu ptc si mi`am facut cont atat eu cat si pretena mea pana aici e bine am folosit aman2 doua ip diferite dar cand am fost la ea acasa am intrat de ambele conturi de pe acelasi ip dupa ei i`a inchis contu si nu il mai poate accesa stie cineva ce este de facut?:D
multumesc mult

Scrie un ticket si explica situatia voastra, poate ai noroc, tinand cont ca ati incalcat TOS-ul
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 20, 2024 05:11:33 PST