Please wait...
HomeForumPosts by ptc4money

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by ptc4money

Venitul zilnic » Post #124

Fri Jun 29, 2012 16:12 in Romanian

in primul rand evita double post, ai 2 posturi consecutive, puteai sa il editezi pe cel vechi
in al doilea rand, daca citeai topicul Referrali - Explicatii si sfaturi | ClixSense Forum scrie mare ca nu se inchiriaza/ vand referrali pe acest site
Ca raspuns la cea de-a 2-a problema, ca membru standard castigi comision doar de la referrali directi, adusi de tine. Ca si membru premium in schimb castigi comisioane si de la refii referralilor tai directi (nivel 2) si de la referralii celor de pe nivelul 2 (nivel 3) si tot asa pana la nivelul 8. Subliniez -castigi comisioane- pentru ca procent din clickuri o sa primesti doar de la referralii tai directi.

Intrebari/Probleme » Post #544

Fri Jun 29, 2012 15:42 in Romanian

in primul rand ai grija sa fie 17 dolari si nu 1,7...multi inteleg gresit suma din balanta
in al doilea rand nu pot vedea daca se poate face upgrade in momentul de fata si din balanta pt ca sunt premium, nu imi arata optiunile de upgrade, dar daca se poate face atunci consulta pagina de upgrade - My Account: Premium Account - ClixSense
apoi, daca nu se poate face upgrade din balanta, dai cashout (ia in considerare si comisionul pe care il ia paypal pt retragere - 2%) iar apoi poti upgrada linistit.

Intrebari/Probleme » Post #535

Thu Jun 28, 2012 14:01 in Romanian

Suma minima necesara pt a cere cashout-ul este de 8 dolari pt membrii standard, pt mai multe informatii te rog citeste aici.
Banii ii poti retrage pe PayPal, Payza (fost Alertpay), Liberty Reserve..iar de cec nu are rost sa vorbim, pt ca acolo suma minima de cashout este destul de mare ($100)

Intrebari/Probleme » Post #527

Thu Jun 28, 2012 08:27 in Romanian

pt ca nu mai sunt taskuri disponibile in acel moment. de obicei apar foarte de dimineata, dar echipa nocturna iti poate da sfaturi mai bune decat mine in aceasta privinta :D

Intrebari/Probleme » Post #513

Mon Jun 25, 2012 11:18 in Romanian

ce browser folosesti? daca folosesti mozilla, pe ultima versiune de mozilla merge ok la mine asadar ai grija ca la sunete, in control panel, aplicatiile sa nu fie pe mute.

Venitul zilnic » Post #115

Wed Jun 20, 2012 08:57 in Romanian

Referrali - Explicatii si sfaturi » Post #1

Wed Jun 20, 2012 08:54 in Romanian

In primul rand as vrea sa fie clar pt toata lumea ca pe Clixsense nu se inchiriaza sau se vand referrali! Sper ca pe viitor toti cei care au ganduri negre si vor sa posteze intrebari de genul acesta sa citeasca mai intai aici (devine destul de frustrant sa raspunzi la aceeasi intrebare de zeci de ori) :ugeek:

In al doilea rand am deschis acest topic la cererea voastra pentru a putea discuta aici despre metodele de promovare folosite, locuri, incercari, rezultate etc.
Totodata, se respecta regulile forumului printre care si una destul de delicata: fara postarea de linkuri (fie ele de referral sau pur si simplu linkuri directe catre site)

Bafta si spor la recrutat! :thumbup:

Venitul zilnic » Post #106

Tue Jun 19, 2012 07:58 in Romanian

pe neo poti spune ca este convenabil sa ai reclama pusa pt cel putin o zi, asa poti aduce un nr destul de decent de referrali. mister winter am inteles ca e foarte multumit, dupa cum ati vazut si voi..dar nu as sfatui pe nimeni sa incerce sa isi faca reclama acolo prin intermediul lui - logica imi spune ca doar prima pozitie are parte de atentia membrilor iar foarte putini or sa stea sa se uite peste celelalte siteuri

Intrebari/Probleme » Post #486

Mon Jun 11, 2012 07:37 in Romanian

detalii despre sponsorul tau: adresa de email si nume in caz ca a ales sa impartaseasca asta referralilor sai impreuna cu numele de utilizator folosit, cel dintre paranteze.

Intrebari/Probleme » Post #456

Sun May 20, 2012 13:49 in Romanian

daca doresti sa promovezi un site acum o poti face folosind acele credite.
click pe linkul dat de ivan, click pe sectiunea paid to click ads apoi urmezi indicatiile date pe acea pagina: click pe butonul de ADD pentru a realiza reclama dorita, astepti sa fie acceptata reclama apoi click pe butonul de assign ad credits to this advert pt a-i aloca creditele si totul e gata.

Intrebari/Probleme » Post #421

Tue May 01, 2012 06:52 in Romanian

ce cont? daca e vb de cont bancar - > paypal atunci deja ti s-a raspuns la aceasta intrebare mai sus.

Intrebari/Probleme » Post #419

Mon Apr 30, 2012 11:30 in Romanian

ON: schimb paypal- alertpay nu poti face decat daca ai un prieten care te poate ajuta. el sa aibe bani in contul de alertpay si sa ti-i trimita tie iara tu sa ii faci plata pe pp.

OFF:va e greu sa ramaneti pe topic, trebuie facuta si o remarca inutila. pana la urma respectul romanesc merge si aici, moderatorii sunt presuri pentru voi sau ce? daca doriti se poate sanctiona orice gest, post doar din smileyuri, double post, postare inutila stearsa etc. aceste lucruri nu s-au intamplat pana acum dar romanasilor nostrii tot nu le place. fac apel doar la buna crestere, daca nu regasim asa ceva trecem si la sanctiuni. subiect inchis, urmatorul care il redeschide are asigurat un warning. se ramane strict pe subiectul topicului.

o seara placuta tuturor!

Intrebari/Probleme » Post #415

Mon Apr 30, 2012 10:13 in Romanian

mihamiro1964 wrote: rog pe cineva care cunoaste modul de lucru cu paypal sa imi explice care sunt pasii pentru a trage din contul de card in cel de paypal o anumita suma . Multumesc.

Nu incarci contul de paypal cu bani, doar atasezi un card la contul de paypal. Atunci cand nu o sa ai destui bani in balanta contului de paypal pentru a efectua o tranzactie diferenta iti va fi luata automat de pe card.

Intrebari/Probleme » Post #414

Mon Apr 30, 2012 10:11 in Romanian

rlutia66 wrote: iar primele 3 postari trec prin mana moderatorilor... care puteau sugera acest lucru :thumbdown:

iar data viitoare cand te abati de la subiectul topicului primesti warning. citeste ultimele raspunsuri date la aceste intrebari si ai sa vezi ce s-a scris. scrie doar daca ai ce scrie, nu o sa ti-o mai repet.

Intrebari/Probleme » Post #408

Sat Apr 28, 2012 10:15 in Romanian

moral? acum ma trezesc ca e si ilegal ceea ce fac. nu ma intereseaza daca cineva are milioane de postari,nu stau sa ma uit cum a facut acele postari, ce a scris- e treaba lui, activitatea lui in schimb as dori ca raspunsurile sa fie date doar atunci cand sunteti siguri de ele, cel putin in acest topic, cum am mai spus mai sus.
e un pic logic, cred eu, sa nu bagi in ceata un user nou venit care citeste o postare de-a cuiva in topicul Intrebari si probleme si ia de bun raspunsul acela. raspuns la subiect pe acest topic, atata tot!
lipsa mea de moralitate, poate discutabila, va putea fi discutata in alte topicuri, daca nu va deranjeaza!

Intrebari/Probleme » Post #406

Sat Apr 28, 2012 03:08 in Romanian

nu e vb de nervi e vorba de posturi inutile si asta nu e singurul pe care il vad. postarile inutile ce aduc? si in plus raspunsurile acestea au fost date de mai multe ori pana acum, se putea face referire la raspunsurile anterioare si se scapa de stres.
atata timp cat vorbim de acest topic nu se dau raspunsuri doar pentru a se face postari, se dau raspunsuri care sa ajute acea persoana, nu presupuneri, nu informatii eronate. nu stii-citesti, nu gasesti-nu raspunzi. simplu ca buna ziua.
o zi placuta!

Intrebari/Probleme » Post #404

Fri Apr 27, 2012 16:30 in Romanian

ce comision primeste? pt ca eu unul nu stiu sa fi vazut pe undeva asta. inainte de a da un raspuns interesati-va cu privire la acea problema,daca nu reusiti sa gasiti raspunsul atunci pur si simplu treceti peste, nu postati aiurea.
ca sa raspund la intrebare: comision din upgrade, ca si membru standard, o sa primesti doar de la refii de pe primul nivel (ca de altfel si % din clickuri). comisioanele pe celelalte nivele ale downline-ului o sa primesti doar daca tu iti upgradezi contul la premium, astfel trecand de la un downline simplu pe un nivel la unul pe 8 nivele.
mai multe informatii despre referrali si comisoanele pe care le poti primi de la ei gasesti aici

Intrebari/Probleme » Post #392

Sat Apr 21, 2012 09:17 in Romanian

puscasu86 wrote: Cum e cu referali? sunt persoanele care se inscriu cu link-ul meu???

corect.

Intrebari/Probleme » Post #390

Sat Apr 21, 2012 04:44 in Romanian

1 dolar si 14.5 centi

Oferte » Post #8

Fri Apr 20, 2012 17:59 in Romanian

era vorba de survey-uri ca nu sunt valabile la noi in tara, asta e cu totul si cu totul altceva, ofertele fiind implementate pt toti membrii abia azi.
parerea mea, la oferte o sa ne uitam lung si bine, sunt sanse mici sa apara ceva pt tara noastra in afara de Alice in tara minunilor asta, care ba te face sa razi, ba sa te intrebi daca toti care liciteaza sunt membrii. asta este, ne multumim cu ce avem si mergem mai departe.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 18, 2024 23:17:11 PST