Please wait...
HomeForumPosts by ptc4money

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by ptc4money

Intrebari/Probleme » Post #279

Thu Mar 15, 2012 05:31 in Romanian

panalexan wrote: salut! sunt nou pe aici.

am o intrebare. din cate ma prind, nu e nicio modalitate de a inchiria referali? se poate totusi? sau trebuie sa caut eu si sa am numai referali directi?

pentru a nu stiu cata oara - NU. sunt n intrebari ca aceasta doar in sectiunea noastra, la intrebari si probleme. acelasi raspuns a fost dat de fiecare data.

Intrebari/Probleme » Post #278

Thu Mar 15, 2012 05:30 in Romanian

mihamiro1964 wrote: Salut tuturor, Problema mea consta in faptul ca unul din referalii mei apare ca inactiv iar el imi precizeaza ca are contul suspendat, Poate cineva sa imi dea detalii ?

cont suspendat din diverse motive, doar el si adminul pot sti de ce. scrie un ticket si intreaba de ce contul acelui referral a fost suspendat.

Intrebari/Probleme » Post #267

Mon Mar 12, 2012 07:29 in Romanian

Quote:To be sure of what's going on they should send a ticket so we can look at their signup attempt.

The only reasons they are not able to signup is if they are attempting to open duplicate/fake accounts, or if they are using an username or email address that already exists in the system.

Anyway, if they are not able to signup they should get an error message at the top of the page explaining what went wrong. And the "To protect the integrity of..." message is not it.

acelasi raspuns de fiecare data. ivan spune ca el nu are probleme si problema e a voastra ca intelegeti gresit, adminul zice ca nu are ce sa se intample astfel incat sa se opreasca procesul de inscriere, asta doar daca nu cumva cei care incearca sa isi faca un cont au deja cont pe clixsense. singura idee, trimiteti tichete de fiecare data cand se intampla acest lucru si pace.

Intrebari/Probleme » Post #265

Sun Mar 11, 2012 09:01 in Romanian

reflection00 wrote:
ptc4money wrote:
reflection00 wrote: Problema persista cu inscrierea referalilor, multi nu se pot inscrie, nu le trimite mailul de confirmare iar pe altii ii suspenda desi nu au mai avut cont pe acest site, cand se va rezolva aceasta problema? ati avut cazuri de genul mai multi dintre voi? In acest ritm pierd multi referali, nu e corect sa ma chinui sa-i aduc si apoi nu se pot inscrie...
multumesc!

raspunsul a fost ca primesc doar un simplu reminder, scris cu rosu, procesul de inregistrare nefiind oprit. daca totusi nu se pot inscrie trimiteti un tichet si vedeti ce raspuns va da adminul.

Am trimis, raspunsul a fost, primul ca de fapt e doar un avertisemnt si totul e ok, acel mesaj scris cu rosu.Dar cu tot cu avertisment tot nu se putea userul loga!! Ca apoi sa-mi zica ca de la ei a fost problema si mi-a deblocat cei 3 referali, insa unul oricum nu se putea loga.Ceea ce am specific iar in ticket, raspunsul a fost sa foloseasca alt browser si sa-si stearga cookies, ceea ce a facut fara rezultat. Le-am mai trimis ieri un ticket pe aceeasi problema insa nu a raspuns nimeni. Cu alti referali care nu pot sa se inscrie.
nu stiu care ar fii concret problema.. si am inteles ca nu sunt singura care pateste asa cu referalii.

ok, atunci o sa redeschid si eu subiectul. revin cand o sa primesc un raspuns.

Intrebari/Probleme » Post #263

Sun Mar 11, 2012 08:15 in Romanian

reflection00 wrote: Problema persista cu inscrierea referalilor, multi nu se pot inscrie, nu le trimite mailul de confirmare iar pe altii ii suspenda desi nu au mai avut cont pe acest site, cand se va rezolva aceasta problema? ati avut cazuri de genul mai multi dintre voi? In acest ritm pierd multi referali, nu e corect sa ma chinui sa-i aduc si apoi nu se pot inscrie...
multumesc!

raspunsul a fost ca primesc doar un simplu reminder, scris cu rosu, procesul de inregistrare nefiind oprit. daca totusi nu se pot inscrie trimiteti un tichet si vedeti ce raspuns va da adminul.

Intrebari/Probleme » Post #261

Sun Mar 11, 2012 04:11 in Romanian

shpritz wrote: Multumesc rlutia66!
Dap, mai pe limba noastra "Get Paid every 30 seconds" inseamna vreo 5 zile lucratoare :)
De cand am dat cashout nu mai pot face taskuri :)) oare sa fie asta o problema, sau e pura coincidenta? :)

defapt face referire la durata reclamei dar nu vad de ce ar conta sau ce legatura ar avea cu cele 5 zile. astepti cate zile vrei, stiind ca plata se face saptamanal, lunea (in cazul procesatoarelor de plata AP, PP si LR). ce face apoi paypalul tine doar de politica lor.

metode de plata » Post #3

Fri Mar 09, 2012 08:23 in Romanian

reflection00 wrote: buna tuturor, metoda de plata prin check ce presupune?Am un referal care nu are card visa si as dori sa stiu cum se mai pot face platile si altfel.
multumesc!

raspunsul l-ai primit de la rlutia66 iar pe viitor in loc sa deschideti un topic aiurea doar pt ca este posibil, postati in sectiunea corespunzatoare- in cazul de fata intrebari si probleme.
topic locked si pe viitor deschideti topic doar daca este necesar, daca nu regasiti locul postului vostru in niciunul dintre topicurile deja deschise.

Adio Clixsense ! » Post #10

Thu Mar 08, 2012 07:42 in Romanian

reflection00 wrote: Am dat quote, dar nu stiu de ce nu apare, nu-i nimic mai scriu inca o data:)). Ideea era ca daca ai rabdare si postezi anunturi vei avea si succes. Eu sunt inscrisa din 13 feb 2012 si am 82 referali, nu toti dau clikuri, castig cam 25-30 centi pe urma lor. Plus tasks cam 40 centi pe zi, plus clikurile mele cam 8 centi pe zi. Am avut noroc ca sponsorul meu sa-mi upgradeze contul dupa 30 referali. Se poate dar trebuie vointa si interes! Nu va descurajati, eu zic ca Daniela nu are de ce sa renunte, poate aborda alt tip de publicitate. Ca de exemplu cum am facut eu punand anunturi, si in loc de investit in siteuri de publicitate sa investeasca direct in cei interesati sa se inscrie, dandu-le 1-2-3$ cat considera ea ..pe un target de un anumti nr de referali adusi...si atunci acel user este motivat si va ramane activ.:) Cam atat am vrut sa specific!
Multa bafta!

trebuia sa fie acceptat postul ca sa apara. nu-i nimic, le-am acceptat pe amandoua.
buna abordarea si pare ca si profitabila.

Intrebari/Probleme » Post #241

Wed Mar 07, 2012 04:24 in Romanian

rlutia66 wrote: Sa verifici totusi daca se schimba automat Country in Profile & settings.

Mai mult ca sigur ca nu si atunci trebuiie sa trimiti ticket la Helpdesk in care sa explici situatia.
Mai ales daca mergi in vest, ar fi pacat sa nu beneficiezi de mai multe taskuri si ads.

Bafta!

tara se schimba automat in functie de ip-ul detectat. dar da, in caz ca nu se schimba ticket si adminul o sa rezolve.

Adio Clixsense ! » Post #2

Wed Mar 07, 2012 04:20 in Romanian

danielapopescu wrote: Nu ma retrag inainte de a-mi lua ramas bun de la toti membrii romani de pe acest site, carora le urez bafta in continuare, multumesc pt aprecieri dar si pt critici, multumiri speciale lui ptc4money si rlutia66 - sunteti cei mai buni !!
Membra standard din 03 august 2011, am avut 8 referali directi, toti romani ( care s-au retras unul cate unul considerand ca e pierdere de timp), am investit peste 200 de dolari in publicitate din care am recuperat aproape 9 dolari.
Dupa 7 luni an incasat 8.83 dolari din care au ajuns in alertpay doar 8.36 :
- 6.29 din clickurile personale
- 0.37 din clickurile referalilor
- 1.20 la clixgrid
- 0.97 la taskuri

A sosit timpul sa ma retrag, voi incepe o afacere sper profitabila, care imi va ocupa tot timpul. Mult succes tuturor romanilor din clixsense !


P.S.: Inchei cu o replica dintr-unul din bancurile create de mine si postate pe forum:
" Am dat CLIX, dar fara SENSE ( sens) ! "
imi pare rau sa vad ca pleci si cu atat mai mult ca ai pierdut o investitie destul de frumusica. cam asta este problema cu promovarea siteurilor bune/ vechi - multi bani pt f putini referrali.
cat despre viitoarea afacere - mult noroc, sper sa fie foarte profitabila si toate sa-ti mearga bine! poate o sa lasi contul de aici activ si o sa ne mai scrii si noua, sa ne povestesti cum merge.
Succes!

Intrebari/Probleme » Post #238

Wed Mar 07, 2012 04:06 in Romanian

semaforverde wrote: buna..in curand ma voi muta in alta tara...vreau sa stiu ce se va intampla cu contul meu..mi-l vor bloca,considerand ca folosesc proxy?..ar trebui sa-i anunt dinainte?..multumesc

nu se va intampla nimic atata timp cat acel ip nu mai este folosit de altcineva pt a accesa clixsense.

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #116

Tue Mar 06, 2012 12:53 in Romanian

LordKillers wrote: dupa cat timp apar disponibile taskurile daca au fost completate toate?

nu apar la un anumit interval orar.
cat despre al doilea post, nu am intalnit asa ceva pana acum.

Intrebari/Probleme » Post #234

Mon Mar 05, 2012 09:50 in Romanian

nightracer wrote: Salut am dat ieri cashout si inca nu s-a procesat, si la ora asta imi apare "Pending Payout" ii voi primi sau am facut vreo greseala ca am dat ieri ?

nu, pe la ora aceasta ar trebui sa iti intre...asteapta-i in decursul zilei de azi.

Venitul zilnic » Post #41

Mon Mar 05, 2012 08:51 in Romanian

mnick82 wrote: ok , multumesc frumos ! ar mai fi niste intrebari daca ma puteti lamuri exista o limita de cash out dar de referali pe care putem sa-i avem ?

-exista o limita minima de cashout, pt paypal, alertpay si liberty reserve aceasta este de $8 pt membrii standard si $6 pt membrii premium.
-nu exista o limita de referrali.

Venitul zilnic » Post #39

Mon Mar 05, 2012 08:42 in Romanian

mnick82 wrote: are vre-o importanta sponsorul pe care il ai ? e diferenta de la sponsor la sponsor in ceea ce prieveste numarul de reclame si valoarea lor ?

nu, nu are importanta.

Intrebari/Probleme » Post #230

Sun Mar 04, 2012 03:57 in Romanian

shpritz wrote: Pe la ce ora ar fi cel mai ok sa fac astazi retragerea (prima) sa intru in posesia banilor maine?
Mai trag putin de timp sa fac o suma rotunda.
Va multumesc!

atata timp cat e inca duminica dupa ora serverului(EST). ora o poti gasi pe pagina de Clixgrid, exact sub grila.
succes!

Intrebari/Probleme » Post #222

Wed Feb 29, 2012 12:59 in Romanian

m-as fi bucurat sa pot raspunde de la inceput dar sincer nu am avut curiozitatea sa imi arunc un ochi la modul de prezentare al paginii de sign-up. eu cand m-am inregistrat am prins versiunea veche, nu tin minte un asemenea reminder...iar daca acesta exista si pe atunci, atunci puneti o bila gri ca totusi a trecut atata timp :D
ma bucur in schimb ca pe aceasta comunitate adminii chiar se implica si se primesc raspunsurile la problemele membrilor intr-un interval scurt de timp.
@jeff120, merci, ma bucur ca munca mi-e apreciata :)
o seara placuta tuturor!

Intrebari/Probleme » Post #219

Wed Feb 29, 2012 11:16 in Romanian

am luat eu legatura cu ei. din ce am inteles pana in momentul de fata ei spun ca este doar un reminder si ca procesul de inregistrare nu ar fi oprit. te rog spune-le prietenilor tai care inca nu s-au inscris sa incerce iarasi sa se inscrie si ori sa iti dea un printscreen pe care sa-l pui aici ori sa incerce, daca se descurca, sa continue procesul de inregistrare.
sper sa aibe dreptate si sa fie un simplu reminder. bafta! :)

--Castiguri la Clixgrid-- » Post #163

Tue Feb 28, 2012 06:49 in Romanian

danielapopescu wrote: ai dreptate, poate ca exprimarea mea nu a fost dintre cele mai bune, voi avea grija pe viitor in privinta asta...oricum, postarea a adus un interes mare, egal cu cel daca as fi semnat cu pseudonimul Anonymous...lol.... daca am gresit imi cer scuze, nu a fost niciodata in intentia mea de a supara pe cineva. mult succes tuturor membrilor romani !

nu s-a suparat nimeni, iar eu cel putin vreau sa stiu ca sunt unele lucruri clare pt toata lumea. cu toate ca nu sunt platit imi place sa imi fac treaba cum pot mai bine, e un fel de respect pt munca mea (oricat de insignifianta ar fi). activ in restul forumului cu intrebari aiurea si mesaje puse doar pt nr de postari nu sunt, prefer ca putinul timp liber sa il petrec aici incercand sa fac totul cat mai bine. acum nimeni nu e perfect, nici macar eu, dar sper sa ne intelegem si sa avem toti o colaborare cat mai placuta.
o zi placuta tuturor!

--Castiguri la Clixgrid-- » Post #161

Tue Feb 28, 2012 05:59 in Romanian

danielapopescu wrote: ptc4money, ar fi fost mai corect sa postezi separat opinia ta referitor la ce am scris, dar nu-i nimic, te iert de data asta....lol.....nu mai am timp sa iti aduc argumente si dovezi, dar multumesc pt feedback si felicitari pt toata activitatea ta 1

ideea e ca postarea ta sa cuprinda doar parti verificabile, daca vrei sa vorbim de corectitudine era normal sa modific postarea ta, sa sterg acele argumente la care nu puteai aduce dovezi
ca si in postarea cealalta, e vorba in primul rand de modul de exprimare iar in al doilea rand la punctul 3 insinuezi ca sistemul de premiere ar fi preferential.
gandeste-te altfel, cu cat esti mai activ pe clixgrid cu atat ai mai multe sanse de castig intr-o perioada mai scurta de timp. acum daca in 10 luni eu dau 50 clickuri si am pretentia ca premiile mele sa fie la nivelul celor care au fost zilnic prezenti atunci e problema mea.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 18, 2024 22:42:57 PST