Please wait...
HomeForumPosts by ptc4money

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by ptc4money

Intrebari/Probleme » Post #154

Sat Feb 04, 2012 03:19 in Romanian

MakavelY wrote: Imi poate explica si mie cineva cum rezolv problema cu sunetul din toolbar ? Am instalat toolbarul si pe google chrome si pe mozila am setat sunetul cu care sa ma avertizeze si nimic , nu se aude nimic ...
iti pot spune sigur ca pe mozilla versiunea 9.0.1 merge perfect.

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #41

Fri Feb 03, 2012 14:56 in Romanian

ancagherghel wrote:
andreeacip wrote: Eu nu am avut acces la acel task si la inca vreo doua.Desi mai erau cateva available presupun ca erau deja persoane care lucrau la ele.Intr-adevar, astazi am avut o zi foarte buna, banuti din clickuri, de la task si am si primul referal!!!

Cum ai primit referalul?L-ai cumparat sau cum?
ca sa iti raspund la intrebare, aici nu se pot cumpara/ inchiria referrali deci iese din posibilele solutii
iar legat de topic, acesta este Tasks, deci te rog sa ramai la subiect, sa tinem forumul cat mai curat.

Strategii si observatii! » Post #16

Wed Feb 01, 2012 08:30 in Romanian

zaludu wrote: Aiurea ca nu se pot cumpara refi aici. Deci nu se pot investi banii castigati (greu si in foarte lung timp). Am facut o comparatie intre acest site si altul unde se poate investi castigul in refi. Pe amandoua site-uri m-am inscris in aceeasi zi. Aici am 1.12 $ si acolo am in cont 3,17 $ si am scos 4$ (aici am gresit ca trebuiau iar investiti) ... deci o diferenta de 6$. In ritmul asta pe acest site fac 10$ in 6 luni. Chiar nu se merita.

din pacate pt unii aici se lucreaza doar cu refi directi, din punctul meu de vedere sunt fericit ca e asa.
legat de castigurile de pe site, incearca si taskurile de aici si apoi compara iar siteurile.
o seara placuta!

--Castiguri la Clixgrid-- » Post #114

Wed Feb 01, 2012 02:04 in Romanian

ancagherghel wrote: Buna,eu la prima mea logare am castigat 0,25 de atunci a trecut 1 saptamana si nimic.

la altii trec luni si nimic. castigurile or sa vina, cat mai multe clickuri = cat mai multe sanse. din punctul meu de vedere este o optiune care merita folosita.
din calculele mele clickuri/ castig, ies la un rezultat multumitor - 0.007/ click. probabil altii au rezultate mult mai bune sau mai slabe, dar ideea e ca merita.
succes pe mai departe!

Bun venit pe forum ! » Post #60

Wed Feb 01, 2012 01:59 in Romanian

ancagherghel wrote: Bine v-am gasit,sunt si eu noua pe forum.
Bafta tuturor.

bine ai venit!

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #24

Mon Jan 30, 2012 02:44 in Romanian

aurelus11 wrote: eu nu inteleg un lucru...ce castiga clixsense din completarea acestui task: What Commands Do You Speak To Your Phone? Plateste 0,04$, doar sa scri niste chestii acolo, in 20 de minute faci taskul de 5 ori si ai 0,2$, eu nu vad de unde au ei un profit, din moment ce nu vizitezi nici un site, ca la celelalte taskuri.

sunt multe alte siteuri care folosesc asa ceva spre exemplu mturk de la amazon. nu sunt taskuri facute de clixsense ci de alte firme.

--Castiguri la Clixgrid-- » Post #106

Sun Jan 29, 2012 14:41 in Romanian

CostiNNN27 wrote: Pai mie mi-a dat odata 7502 secunde.. ceva de genul. Si l-am inchis :)
era un bug.

Intrebari/Probleme » Post #147

Sun Jan 29, 2012 13:56 in Romanian

zaludu wrote: Am si eu o intrebare. Sunt nou pe acest site dar cu toate astea am reusit sa strang ceva banuti. Am castigat de 2 ori la Play the Game. Cum se pot cumpara refeerali din banii care ii am? Sau nu se poate asa ceva? M-am tot uitat pe site la toate optiunile dar nu am gasit absolut nimic.
Nu se pot cumpara/ inchiria referrali.

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #17

Sun Jan 29, 2012 04:19 in Romanian

skynet84 wrote: foarte bine newspapetimes!!! sper ca am mai multe taskuri si eu , dar trebuie sa ne uitam mai des la tasks che iese farà orar :mrgreen: :mrgreen:

skynet, pastreaza romana :D
app, bine ai revenit pe forumul romanesc.
legat de taskuri eu nu am completat decat 3, poate din lipsa de timp poate obosit sa tot vad mesajul care imi spunea ca am completat taskul cu toate ca eu nu o facusem dar, ca idee, aceasta noua posibilitate de castig face cashoutul sa fie mult mai accesibil intr-un timp mai scurt, pt toata lumea.

Intrebari/Probleme » Post #141

Sat Jan 28, 2012 13:00 in Romanian

trickski wrote: de ex ala cu phone ...ce tre sa faci? cum ar trebui sa rasunzi la intrebari? cu cuvintele tale sau care e chestia cu tasku

daca te referi la What Commands Do You Speak To Your Phone? nici macar nu am putut sa il incep, imi tot arata asta, cu toate ca nu am facut taskul.

Thanks for your hard work!

You have completed all of the work that you can for this task. Please check back again in the future. We are always adding new jobs and would love to have your help.

cum am zis, sa le mai lasam ceva timp pt a rezolva bug-urile aparute, nu ne putem astepta ca totul sa mearga ca uns de la inceput. au dovedit ca pot rezolva rapid alte probleme deci in curand sper sa se rezolve si astea.

Intrebari/Probleme » Post #139

Sat Jan 28, 2012 12:23 in Romanian

trickski wrote: face vre`un moderator un translate la tasks?... ce trebuie facut mai exact? nu ma descurc cu engleza asta este....

nu poti sa faci un translate la task pentru ca nu este un singur task. fiecare task are instructiuni diferite. daca te ajuta cu ceva foloseste google translate dar sincer nu cred ca o sa te ajute asa mult. trebuie sa intelegi bine despre ce se vorbeste in fiecare task pt a-ti putea tine acuratetea peste 75%(ca sa fii rasplatit pt task)

Intrebari/Probleme » Post #134

Fri Jan 27, 2012 06:37 in Romanian

aurelus11 wrote: m-am uitat pe FAQ, am trimis si ticket, cred ca cateva dintre ele sunt gresite plus ca 2 le-am pierdut pentru ca mi s-a blocat calculatorul si nu am mai putut sa le reiau. Cred ca mai trebuiau sa lucreze putin la ele si dupa aceea sa lanseze asta.

am vrut sa intru sa vad ce si cum, poate intelegeam mai bine problemele tale dar din pacate am in total 3 taskuri, 2 dintre ele imi apar completate cand intru pe ele (se subintelege ca nu le-am completat eu) iar pe cea de-a treia (executive info) o pot incepe dar dupa ce am vazut ca multi spun ca aceasta are cateva buguri m-am lasat pagubas.
asteapta raspunsul adminului, el o sa te lamureasca, sper.
totusi, optiunea aceasta este recenta deci este normal ca sa apara si buguri la inceput. viitorul in schimb suna bine.

Intrebari/Probleme » Post #132

Fri Jan 27, 2012 06:15 in Romanian

aurelus11 wrote: cum va descurcati cu task-urile? eu nu reusesc sa fac nici un task, m-am apucat dar tot ce facem imi zicea ca e gresit, nu stiu cum se le fac

inca nu am avut timp sa vad ce si cum insa urmeaza indicatiile date de jasm78, ar trebui sa te ajute + "There is also an FAQ available on the top right hand corner of the page to help you incase you have questions", citat din postul lui.
in cazul in care tot nu reusesti poti scrie un ticket iar adminul iti poate raspunde mai pe larg in functie de problema ta. imi cer scuze ca nu te-am putut ajuta mai mult.

Strategii si observatii! » Post #14

Fri Jan 27, 2012 05:40 in Romanian

cand s-a pus la indoiala utilitatea campaniilor pts duse de membrii Clixsense pe alte siteuri s-au adus si argumente, exact ce ai presupus si tu- nenumarate inscrieri de pe acelasi IP. campaniile de acest gen au fost permise iarasi pt ca s-au modificat conditiile pentru care un membru primeste comisionul de sign-up pt referralul sau. acum depinde de voi daca incercati campaniile de acest tip care va pot aduce rezultate bune la prima vedere dar 0 pe viitor sau incercati alte tipuri de promovare. nu sunt un bun advertiser cand vine vorba de clixsense, reusesc cu greu sa aduc refi pt el, poate nu stiu unde sa il promovez, poate sunt deja inscrisi majoritatea celor care frecventeaza siteurile de gen ptc, cine stie dar pts nu e o tactica pe care am folosit-o sau pe care as vrea sa o folosesc pe viitor.

Intrebari/Probleme » Post #130

Fri Jan 27, 2012 04:21 in Romanian

cum sa nu poti sa discuti cu adminul? pai pentru ce e supportul? helpdesk, deschizi un tichet si spui ce te doare. ca idee, nici nu era implementat forumul cand am purtat discutia asta cu adminul, deci nu are legatura.
eram inscris pe clixsense, iar dupa nenumarate incercari de a ma inscrie pe adhitz am scris un ticket, raspunsul a venit rapid ca de obicei - nu se pot face inscrieri de la noi din tara.
apoi la o luna si ceva am scris iarasi tichet, ceva de genul ca sunt nerabdator sa folosesc si siteul acela pt ca toti spun ca este un foarte bun site de publicitate. drept raspuns - in curand, dupa ce va fi facut un update siteului (de genul celui prin care a trecut clixsense, sau cel putin asa am inteles) siteul se va deschide si pt romani. pana atunci insa, cum m-a vazut asa doritor infocat mi-a permis inregistrarea.
tot respectul pentru el, am obtinut rezultate bune cu adhitz, ma bucur ca a fost atat de intelegator.

Intrebari/Probleme » Post #128

Fri Jan 27, 2012 03:07 in Romanian

rlutia66 wrote: Ok, mercic. M-am descurcat.

Fiindca suntem la Intrebari/Probleme - data trecuta in "Member Since" poate fi cumva "alterata"?
Au mai fost cateva cazuri care mi-au trezit intrebari dar ultimul mi se pare chiar "pe fata" ca sa ma exprim asa.
Ca a incasat 8$ dupa un an desi figureaza ca Premium sa zicem ca e posibil, dar din cate am inteles Bangladesh si Turcia au fost admise recent iar aici vad februarie 2011 :shock:

Da, prin octombrie au fost permise inscrierile.
Acum totusi pot fi 2 posibilitati: fie data a fost alterata in multiplele imbunatatiri aduse forumului(dar sansa ca asta sa se intample este destul de mica) ori lui i-a fost permisa inscrierea inaintea celorlalti. De exemplu, dupa o discutie cu adminul mie mi-a fost permisa inscrierea pe adhitz, chiar daca era inchis romanilor. Adminul e un om de treaba, intelegator, asa ca nu m-ar mira sa se fi intamplat asa. :)

--Castiguri la Clixgrid-- » Post #99

Thu Jan 26, 2012 14:23 in Romanian

rlutia66 wrote: Mea culpa. Eu l-am provocat. Am "corectat"

frumos, pot spune ca am ras putin. sa ne apucam sa vanam si noi iepurasi sau mai stiu eu ce, poate poate ne rezolvam de $5 :D

--Castiguri la Clixgrid-- » Post #97

Thu Jan 26, 2012 14:02 in Romanian

aurelus11 wrote: si daca ma inteleg foarte bine cu o persoana cum poate sa imi dea ID de mess de exeplu ?

daca faci asta o faci pe pielea ta, pe langa acea persoana pot lua si altii id.ul tau
fa-o rapid, cand sunt putine sanse ca cineva sa-l mai vada pe langa tine si acea persoana, apoi modifica si nu lasa postari offtopic. asa nu am nimic impotriva.

--Castiguri la Clixgrid-- » Post #95

Thu Jan 26, 2012 13:47 in Romanian

aurelus11 wrote:
rlutia66 wrote: sa-mi dai rid-ul de pe beach

?rid=589

pe acest forum nu se pot trimite PM? eu pana acuma am crezut ca plicul acela de sub nume din dreptul la "post" este pentru PM

Nu, nu se pot trimite mesaje private, din pacate

Revenind la subiect, nu vreau sa ma vad nevoit sa va avertizez.
-Topicul este Castiguri la clixgrid, se discuta despre clixgrid.
-Forumul acesta nu permite postarea de linkuri de referral/ id.uri etc.
Va rog ramaneti la subiect, editati posturile in consecinta si incercati sa pastrati partea noastra de forum cat mai curata.
O seara placuta!

Intrebari/Probleme » Post #126

Thu Jan 26, 2012 08:00 in Romanian

rlutia66 wrote: Multumesc, acum mi-e clar.
.. mai putin cine da "Reputation"? Moderatorii?

oricine, si tu o poti face.
dai click pe acel nr, o sa iti apara reputatia acelui membru + RATE THIS MEMBER. Click pe rate this member, alegi poztiv, negativ, neutru si optional adaugi si un comentariu -> submit si e gata treaba
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 25, 2024 08:08:30 PST