Please wait...
HomeForumPosts by ptc4money

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by ptc4money

Daily Checklist Bonus » Post #310

Fri Apr 03, 2015 04:50 in Romanian

Da. Nivelul bonusurilor il gasesti aici: What is the Daily Checklist Bonus?

Intrebari/Probleme » Post #1536

Mon Mar 16, 2015 03:35 in Romanian

emartinas wrote: Ce este ClixAddon?

A inlocuit toolbarul folosit in trecut pentru a anunta utilizatorii de aparitia unor noi reclame/ surveyuri etc. In momentul de fata este un add-on la browserul pe care il folosesti (in speta mozilla, chrome si opera, pana in momentul de fata). Il poti descarca de aici: Download the ClixAddon | ClixSense

Intrebari/Probleme » Post #1535

Mon Mar 16, 2015 03:26 in Romanian

teo33 wrote: Buna tuturor
de ce nu pot folosi surveys ,imi da acest mesaj,nu foloseste nimeni un alt cont cu acces la aceeasi retea de net.
Access to this page has been denied. Access via a Proxy/VPN/VPS or from a country not on your profile is not permitted.


Scrie un ticket aici: Submit a Ticket | ClixSense

Bancuri » Post #155

Tue Mar 03, 2015 03:46 in Romanian

Acum voi il tineti activ, corect?

Sa Facem Cunostinta! » Post #104

Tue Mar 03, 2015 03:43 in Romanian

fanyaliona wrote: mai aveti putin si inchideti toate topicurile vream sa public niste bancuri nu ai unde vrei sa te mai destinzi nu ai unde , bine ca vrei acest topic sa il aduti in atentie........cine sa intre cand vede ca aici e inmormintare ce mai publica lumea ca castiga 5 sanse la clixgrind ca in rest e jale ca cum se deschide ceva cum inchizi repede...... parca ati fi de la securitate, sa fim serios ce e rau e ok dar ce naiba chiar nu ai voie sa vb nimic nici in democratie ? am ajuns sa stau pe forumul englezesc sa imi dau seama ce usor se prind taskurile........... dar ma rog..... tu normal ai vrut sa relansezi acest topic ca ai vrut Asl...... omule intra pe mirc pentru acel lucru.

Topicurile se inchid singure, din cauza faptului ca nu se posteaza in ele - inactivitate.

Mai usor cu acuzatiile, nimeni nu e de la securitate pe aici ;) .

later edit: Apropo, inca astept scuze, tinand cont ca nu stii nimic despre mine si faci supozitii gresite legate de persoana mea pe fondul lipsei de cunostinte in legatura cu functionarea forumului. De asemenea, editarea postului astfel incat sa nu iti dau warn pentru acuzatii la adresa membrilor stafului. Nu am facut-o pana acum deoarece nu vad rostul sa ma razbun pe poeti, mizez pe bunul simt.

Sa Facem Cunostinta! » Post #102

Fri Jan 16, 2015 12:28 in Romanian

Aducem topicul in atentia doritorilor.

Intrebari/Probleme » Post #1500

Fri Dec 19, 2014 06:54 in Romanian

Asigura-te ca ai introdus si datele contului tau de paypal pe profilul tau, la setari si ai salvat modificarile. Suma necesara o ai in cont pentru paypal asadar probabil nu ai completat la profil datele cu privire la contul de paypal.

In cazul in care verifici si pe partea ta totul este in regula, toate datele complete, trimite un ticket scris in limba engleza astfel incat adminul sa stie de problema ta sau apeleaza la noi in cazul in care ai nevoie de ajutor la trimiterea ticketului.

Daily Checklist Bonus » Post #284

Thu Dec 11, 2014 23:47 in Romanian

dupa 3 zile consecutive de daily checklist bonus o sa mai primesti un mic bonus

Intrebari/Probleme » Post #1498

Fri Nov 28, 2014 04:45 in Romanian

Cel mai probabil ai completat sarcini care au fost creditate cu jumatate de cent si aveau afisat un cent ca si plata (problema a fost abordata de crowdflower cu ceva timp in urma, asta a fost raspunsul oferit de ei). In alta ordine de idei, taskurile terminate apar in istoric imediat ce le-ai finalizat sau cu o intarziere de cateva secunde.

Cel mai bine ar fi sa scrii un tichet direct la crowdflower in care sa le ceri explicatii in legatura cu plata acelor taskuri, cu toate ca probabil o sa iti dea acelasi raspuns (asa o sa fie un raspuns oficial din partea celor care pun taskurile la dispozitie).

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #1956

Thu Oct 16, 2014 06:16 in Romanian

Nu se pune problema daca am vazut noi bine, se pune problema ca cei de la crowflower au anuntat ca la unele taskuri au probleme de afisare a remuneratiei, la modul 0,005 se rotunjeste la 0,01. Nu detin adevarul absolut, doar o consider o posibilitate :) .

In fine, istoricul tranzactiilor, asa cum a scris mai sus si rlutia66 iti poate oferi, eventual, mai multe informatii cu privire la plata catre tine atat a sondajelor cat si a taskurilor.

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #1951

Tue Oct 14, 2014 04:44 in Romanian

In principiu nu are treaba daca revii pe pagina sau nu. Este in schimb posibil ca tu sa fi rezolvat taskuri de jumatate de cent ce afiseaza incorect valoarea rotunjita de 1 cent.

Intrebari/Probleme » Post #1486

Thu Oct 02, 2014 15:30 in Romanian

Singurul impediment ar putea fi un flag de la unul dintre joburile la care ai participat. Daca nu ai primit niciun flag la joburi atunci probabil este un bug si cel mai bine iei legatura cu echipa de suport de la crowdflower.

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #1915

Tue Sep 16, 2014 05:35 in Romanian

Verifici taskurile facute la crowdflower in raport cu istoricul tranzactiilor din contul tau, unde iti este prezentat fiecare comision/ plata task/ plata oferta etc, raportat la perioada in care ai avut tu probleme.

Daca nu corespund scrii un tichet si catre clixsense in care prezinti opinia ta, sustinuta de istoricul tranzactiilor tale si opinia crowdflower.

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #1904

Tue Sep 09, 2014 02:34 in Romanian

La inceput, pana cresti in nivel, o sa trebuiasca sa rezolvi taskuri ce nu necesita un anumit nivel pentru a fi accesate. Acestea apar periodic, trebuie doar sa verifici lista de taskuri disponibile.

In momentul de fata, eu am disponibil taskul cu ID 598511, Get Employee Count from LinkedIn (September 2014), task ce nu are cerinte de nivel.

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #1902

Wed Sep 03, 2014 07:49 in Romanian

Acestea sunt cerintele minime publicate de crowdflower pentru fiecare nivel de competenta:

Level / Accuracy/ Jobs Worked In / Test Questions Answered / Max. Major Flags / Max. Minor Flags
Level 1 / 70% / 5 / 100 / 0 / 5
Level 2 / 80% / 10 / 100 / 0 / 0
Level 3 / 85% / 10 / 100 / 0 / 0

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #1888

Wed Jul 30, 2014 05:48 in Romanian

In cazul in care nu le-ati efectuat pana acum, sunt disponibile 2 teste de aptitudini pe crowdflower si anume:
1. Join Our Answer-Review Crew!
Hello There! We are looking for a group of excellent contributors to work on a special task type we have created. In this task type you will be looking at answers for different older tasks and assessing their accuracy. Is it correct? Incorrect? Are you not sure? Read through the attached instructions and any linked instructions to complete this test. You need to get 8 out of 10 questions correct in order to be accepted into the group. Best of Luck! Thanks!

2. Are you SOCIAL? Complete this task to enter the CrowdFlower SOCIAL GROUP.
You will be invited into the social group if you correctly complete this task.

Succes!

Intrebari/Probleme » Post #1458

Wed Jul 09, 2014 02:11 in Romanian

rlutia66 a pus acum ceva timp un link de care ar fi bine sa va ajutati cand intampinati aceasta problema:
rlutia66 wrote: 1 cent ma mai despartea de al patrulea bonus de 5 dolari.
Azi s-a marcat :clap:

--------------------------------------
@Viky21 - probabil ca folosesti un proxy - verifica aici

Trebuie sa zica asa:



Daca e ok, trimite ticket la suport

Daca totul e ok si nu detecteaza folosirea unui proxy la voi atunci scrieti un tichet aici si explicati problema.

In alta ordine de idei, e posibil ca cei de la CrowdFlower sa mai aiba probleme de genul acesta (detectare falsa proxy, taskuri blurate) tinand cont de modificarile pe care le-au facut in ultima perioada.

Intrebari/Probleme » Post #1450

Fri Jun 27, 2014 16:36 in Romanian

Scrie un tichet aici si cere adminului sa iti modifice tara.

Referrali - Explicatii si sfaturi » Post #341

Wed Jun 11, 2014 06:32 in Romanian

Click aici , sectiunea My Affiliate Details.

Oferte » Post #202

Sat Jun 07, 2014 03:07 in Romanian

Oferta era pe ClixOffers de la simplicio.us - in legatura cu nebunia selfie-urilor la volan (ai masina, ai smartphone, iti faci poze la volan sau socializezi?) - a durat maxim 2 min sa il dau gata.

In alta ordine de idei, sa ne spuna cine a sponsorizat studiul...ca daca e studiu romanesc astia au doar esantion de 1000 persoane in cap (evident au alocat f putin oferte), pt ei este reprezentativ.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 25, 2024 08:54:49 PST