Please wait...
HomeForumPosts by ptc4money

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by ptc4money

Oferte » Post #200

Fri Jun 06, 2014 17:09 in Romanian

Prima oferta cu adevarat ok pentru noi...si chiar relevanta. Mi-a fost dat s-o vad si p-asta :clap:

06 Jun 2014 20:07 EST Credit Offer Conversion # Complete - $0.4700

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #1852

Tue Jun 03, 2014 17:54 in Romanian

Verifica si aici iar in cazul in care nu le regasesti in istoricul taskurilor completate si creditate catre contul tau trimite un tichet aici.

Intrebari/Probleme » Post #1441

Sat May 31, 2014 02:03 in Romanian

Acum depinde cat timp ai disponibil. Daca ai observat sunt destui (si romani) care reusesc sa faca destul de multe taskuri zilnic - cred ca pot afirma fara retinere ca ei reusesc sa scoata destui bani lunar de pe clixsense.

Eu unul nu am atat de mult timp disponibil, drept pentru care nici nu reusesc sa ajung lunar la targetul transmis de prietenul tau (mai degraba scot 30-50 de dolari pe luna, dar pt cat timp pierd pe aici e foarte ok).

Oricum, ca sa revin la subiect, ca si membru standard, pe clixsense se scot bani din taskuri in functie de cat timp ai si cat de priceput esti.

Intrebari/Probleme » Post #1439

Fri May 30, 2014 06:50 in Romanian

Nu cred ca este recomandat sa faci taskuri folosind google translate tocmai din motivul invocat de tine.

In alta ordine de idei, iti recomand sa iti faci si cont prin clixsense pe crowdflower si sa rezolvi testele de aptitudini de pe crowdflower, daca le ai disponibile.

Referrali - Explicatii si sfaturi » Post #339

Mon May 19, 2014 13:59 in Romanian

simplu ca buna ziua - iti promovezi linkul de referral ! ;)

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #1848

Tue May 13, 2014 06:22 in Romanian

pitygordin wrote: Ma dispera taskurile "Estimation game : features in images". Am intrat pana acum pe vreo 7-8 si de fiecare data cand incerc sa ma loghez cu Keycode-ul dat de ei, userul si parola (alese de mine) imi zice "Login is not opened". Incerc de mai multe ori la rand pret de vreo 10 minute, dupa care ies fara sa fi putut sa fac taskul. voi ati putut? aveti ceva sfaturi?
La fel apare si la mine, probabil a fost posibila crearea de noi utilizatori la inceput si acum merg pe acelasi nr de utilizatori acceptati atunci. Daca cineva a reusit sa se logheze si sa duca taskul la capat pana acum poate sa dea mai multe detalii.

draganenii wrote: ma poate ajuta cineva ? eu am gresit niste task-uri si de ceva timp nu imi mai dau task-uri...... e posibil sa imi mai dea vreodata?
In cazul in care nu iti mai apar taskuri deloc atunci ai putea sa intri in dashboard pe crowdflower si sa completezi testele de aptitudini (daca iti apar/ daca nu ai facut asta deja). In alta ordine de idei, un profil complet si logarea pe crowdflower, pentru mine cel putin, aduc mai multe taskuri.

In cazul in care ai acuratetea prea mica si d-asta nu poti efectua taskurile respective, atunci pentru taskul cu acel ID nu o sa mai poti primi vreun job ... dar or sa apara si altele pe acelasi model.

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #1845

Mon May 12, 2014 14:42 in Romanian

Am facut versiunile in engleza ale acestora, acum de ce nu ar oferi si versiunile in germana :D pana la urma Translateul nu poate ajuta prea mult deci tot trebuie sa fii cunoscator pentru a putea sa rezolvi taskul, poate d-asta nu au mai supus utilizatorii la skill test obligatoriu pentru a putea efectua taskuri din acest set.

dovada de plata » Post #2

Sun May 04, 2014 04:19 in Romanian

Felicitari!
Pe viitor insa, foloseste topicul corespunzator, daca acesta exista. In acest caz era topicul Dovezi de plata.

Topic inchis!

Intrebari/Probleme » Post #1425

Wed Apr 30, 2014 06:54 in Romanian

taskuri care nu iti cer un anumit nivel de competente, acestea apar mai rar ... dar apar.

Referrali - Explicatii si sfaturi » Post #332

Wed Apr 30, 2014 06:49 in Romanian

Daca nu esti destul de sceptic inseamna ca nu activezi de mult in industria ptc :lol: asta am invatat-o toti.

In alta ordine de idei, sa nu te bazezi niciodata pe faptul ca in urma unei dispute paypal o sa iti dea intotdeauna banii inapoi. Se vor studia mai intai opiniile celor implicati, termenii si conditiile si abia apoi se va oferi o solutie. Asadar, pt orice investitie pe care o vei face pe viitor in siteurile de gen ptc sau accesorii acestora, citeste si intelege clar ce iti ofera acel site/produs.

Succes!

Sa Facem Cunostinta! » Post #100

Tue Apr 29, 2014 09:01 in Romanian

Bine ati venit!

Legat de topicurile inchise, acestea s-au inchis automat din cauza lipsei de activitate pe acel topic.

Intrebari/Probleme » Post #1421

Mon Apr 28, 2014 15:43 in Romanian

Cand o sa ai peste un numar relativ mare de taskuri (cateva sute) ce au cuprins peste o suta de intrebari de siguranta la care ai raspuns corect. Si bineinteles sa ai acuratetea destul de mare, eu la 90% acuratete am deschis toate nivelele.

In alta ordine de idei, poti sa faci si testele de aptitudini, skill tests, de pe crowdflower, iti pot aduce o sansa in plus la taskuri mai multe.

Succes!

Intrebari/Probleme » Post #1405

Sun Apr 06, 2014 03:28 in Romanian

nu poti, se pot transmite bani din paypal in alt cont de paypal sau retrage intr-un cont bancar, atat.

Intrebari/Probleme » Post #1399

Mon Mar 24, 2014 10:21 in Romanian

raspunsul e destul de simplu si se putea regasi in nenumarate postari: nu se pot inchiria, poti doar sa promovezi linkul tau si sa iti aduci refi directi.

Intrebari/Probleme » Post #1394

Mon Mar 17, 2014 11:30 in Romanian

nu are legatura castigul cu pozitia, totul este aleatori.

Paypal! » Post #2

Thu Feb 06, 2014 08:28 in Romanian

In primul rand daca nu ai contul de paypal verificat, acesta trebuie verificat prin atasarea unui card/cont bancar. In al doilea rand exista deja o sectiune unde puteai sa postezi si anume Intrebari si probleme. Pentru alte neintelegeri, probleme etc, te rog posteaza acolo. Topic inchis.

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #1724

Fri Jan 03, 2014 10:23 in Romanian

este o perioada putin mai slaba probabil zilele astea din punctul de vedere al taskurilor disponibile.
in alta ordine de idei, la mine apar cateva categorii de taskuri cu peste 1000 joburi disponibile deci probabil ai si ceva teste de competente (skill tests) pe crowdflower pe care ar trebui sa le faci pentru a avea sansa sa vezi mai multe taskuri.
succes!

Intrebari/Probleme » Post #1350

Fri Dec 13, 2013 08:36 in Romanian

Daca vrei sa te adresezi celor care au un cuvant de spus asupra aspectului siteului/forumului, cea mai buna cale ar fi printr-un tichet, bineinteles scris in limba engleza.

In cazul in care postarea nu ti-a fost aprobata pana acum ar trebui sa ai in vedere ca esti inca in perioada in care este nevoie de moderare pentru aprobarea postarii. In cazul in care aceasta ti-a fost respinsa ai primit un email in care ti se spune de ce a fost respinsa, ar fi ok sa pui aici si continutul acelui email pentru a vedea despre ce e vorba. Totodata, pentru a-ti clarifica problema cu privire la mutarea postarii, in cazul in care aceasta ar fi existat pana acum, din punctul de vedere al optiunilor puse la dispozitie de clixsense, doar topicurile se pot muta in alta sectiune a forumului, nu se poate muta un post intr-un topic deja existent.

In alta ordine de idei, avand in vedere ca eu nu vad nicio postare pe langa aceasta care sa astepte moderare, am sa te rog sa dai un reply aici cu problema ta.

probleme la anumite task-uri » Post #2

Sat Nov 30, 2013 02:13 in Romanian

Nu era nevoie de un topic separat, aveai topicul Intrebari si probleme. Topic inchis!

Intrebari/Probleme » Post #1337

Sat Nov 23, 2013 17:34 in Romanian

Pe viitor incercati sa folositi si optiunea de cautare de sub numele topicului, e folositoare.

ptc4money wrote:
nicu56 wrote: am cautat in forum sa vad care sunt pasi pentru a retrage suma minima pentru standard. nu am gasit. posibil sa nu fi observat, accept. poate ma lamuriti cum se procedeaza, care sunt acesti pasi pentru a retrage in Paypal?

My Account-> Profile and Settings->Payment Details
Alegi metoda de plata, in cazul tau paypal si introduci adresa de mail pe care ai facut contul paypal

My Account-> Account Summary(sau apesi pur si simplu tabul my account)
Aici pe langa celelalte detalii despre contul tau o sa gasesti si My Balance iar in cazul in care ai suma minima pt a efectua o retragere langa suma disponibila o sa iti apara si Cashout. Apesi cashout iar plata va fi efectuata in lunea urmatoare.
sper ca ti-am fost de ajutor
o zi placuta!

in plus, de la data postului respectiv s-a decis ca platile sa se faca atat lunea cat si vinerea.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 26, 2024 07:38:43 PST