Please wait...
HomeForumPosts by jpopov

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by jpopov

Всичко за ClixGrid » Post #436

Sat Jan 11, 2014 04:05 in Bulgarian

Iliana0703, май ще ме накараш отново да цъкам грида. От поне месец нямам нито един клик там, освен единия ден от промоцията с удвоените кликове по Коледа, когато успях да мина само 60.

Всичко за ClixGrid » Post #431

Thu Jan 09, 2014 11:08 in Bulgarian

roshafff wrote: Аз пък имам теория, че ако пропускаме дни - повече награди дават, с цел да ни запалят да сме редовни.

И аз съм с такова впечатление. Много пъти ми се е случвало, като не съм пускал грида по една - две седмици, и после от първия ден нацелвам награда. Предполагам че е просто случайност, но е факт че и на мен ми се върти в главата идеята че като пропускаш дни, ти дават печалба за да те стимулират.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2390

Wed Jan 08, 2014 10:50 in Bulgarian

То е ясно че има различни изисквания за договор между различните компаниите, и в различните области. Просто написах само две от тях, заради които не може някой новодошъл да сключва договор. Все пак испанците се опариха здраво от даване на кредити на чужденци. За предплатените услуги може да има някои улеснения.

Явно наистина вече новите рутери идват с WPA / WPA2, понеже все по-рядко се намират WEP. В момента от 12 връзки в обхвата ми, имам само 2 WEP. Досега съм сменил 5 квартири, и никъде не съм имал отворена връзка :evil: . Колегата заради когото тръгна дискусията, да отива всяка вечер в комерсиалните центрове и да ползва безплатните връзки там :D

П.С. След като знаеш че аз ти разкодирах паролата за нета, дай направо да опънем един кабел, че малко се губи скоростта през WiFi. Ще черпя по една бира месечно :thumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2388

Tue Jan 07, 2014 11:51 in Bulgarian

moliv, имам някои въпроси към тебе, в ПроБъкса видях някои от твоите постове. Мога ли да помоля администрацията да ти прати моята поща, или скайп, за да се свържеш с мен. Болната тема за наетите реферали. Добре че тук няма такива неща, че си е голяма математика.

В Испания (област Мадрид) за договор се иска да имаш банкова сметка поне от 3 месеца, и да предоставиш платежно от тази сметка на някаква услуга - квартира, ток, газ ...

RuBenige00, струва ми се че испанците останаха последните балъци които ползват WEP криптиране на паролите си за интернет, които се разкодират за минути. В България почти никъде не можеш да намериш такава връзка, всички са на WPA или WPA2, които са си неразкодируеми за масата от хакерите. Аз като оглеждам квартира, първата ми работа е да видя от телефона си, дали има налични WEP връзки на съседите :lol:

Тулбарът на ClixSense и неговите функции » Post #73

Mon Jan 06, 2014 11:55 in Bulgarian

И за Испания не са налични Peanut Labs. А каква ми е ползата че ги имам в Неото, след като от месеци ми излиза този надпис : "We're sorry, there are no options available to earn Coins right now. We have new options available every few days so please check back tomorrow".

toolbar » Post #2

Sat Jan 04, 2014 12:27 in Bulgarian

Дай повече подробности. Какво ти изписва, или докъде стигаш с инсталацията? Пуснеш ли файла да инсталира, той инсталира едновременно на IE, Chrome и Firefox. Имаш ли го на останалите браузери?

Daily Checklist Bonus » Post #401

Tue Dec 24, 2013 15:08 in Bulgarian

Надявам се не съм те обидил в горния си пост, опитах се все пак да ти кажа мнението си в малко шеговит стил. Все пак в твоя случай предполагам се е получило "ученика да надмине учителя". Най-малкото заради държавата в която се намираш. Имаш шанса да получаваш доста изгодни оферти. Също така вече си се ориентирал доста добре със задачите, така че наистина не виждам с какво може повече да ти помогне твоя спонсор. Може би само по темата за това как да рекламираш, но за това можеш да получиш информация тук във форума. Така че не се сърди на човека, всеки се опитва да си задържи рефералите в началото, пък било то и с "велики приказки".

П.С. Изпреварих Lia като се самосезирах за последните ми няколко поста в тази тема, които всъщност въобще не са по темата :lol: Отговаряйки на постовете на колегите, само допринасях за излишния спам, осъзнавам го, и отивам да се самонакажа :lol:

Daily Checklist Bonus » Post #399

Tue Dec 24, 2013 08:32 in Bulgarian

borodin4o, какво очакваш от твоя спонсор? След като правиш задачи и оферти, значи си разучил програмата, и твоя спонсор едва ли има на какво да те научи. Затова и не те безпокои. Все пак той е инвестирал в реклама, и сега си бере плодовете от късмета. А и с тези пари които вадиш на ден, ти е през оная работа (с извинение) дали той ще ти направи ъпгрейда. Ти за един ден си изкарал пари за половин ъпгрейд, а спонсора ти сигурно се мъчи 3 месеца за твоята дневна заработка :lol: Просто гледай в твоята паница, и се радвай че не си при мен в Испания например. Или още по-лошо в България, където офертите са голям кът.

Daily Checklist Bonus » Post #396

Sun Dec 22, 2013 07:27 in Bulgarian

RuBenige00 wrote:
Днес дано те удари голямата печалба! И ако след това се чудиш къде да ги инвестираш, по-добър съвет от моя няма кой да ти даде! Инвестирай в мен! :D.
Дори се учудвам,че не са пуснали видео реклама тук, да прихванем и ние. :D Все повече се убеждавам, че и от самите видео клипове фирмите печелят и със сигурност в близко бъдеще няма да има ограничения.

Извинявай, малко не разбрах точно накъде биеш :) Лятото Испанската Национална Лотария пуснаха клипове за някаква годишнина, мисля че правеха 150 години от създаването на лотарията, и си пускаха клиповете по Supersonic. Тук в ClixSense не ги пускаха, но на една онлайн браузер игра която играя ги пускаха. Направих голям удар с техните клипове. На ден позволяваха по 20 гледания, клиповете бяха по 18 секунди. Общо за 10 дена направих 200 кредита, които ако ги купувам се равняват на 30 лева. А аз редовно си зареждам кредити там, така че си спестих 30 лева :D

Толкова пари пръсках досега за онлайн игрите ми, а чак сега се навих да купя кредити за малко реклама на ClixSense :? А това за Стоичков си е смешно откъдето и да се погледне, той едва ли чете "жълтите" статии, така че няма как да знае, че е кандидат кмет :lol:

Daily Checklist Bonus » Post #392

Wed Dec 18, 2013 23:10 in Bulgarian

И друг път съм го казвал - няма как испанската национална лотария да си пуска клиповете за потребители извън Испания. Нито най-голямата застрахователна фирма в Испания да пуска клипове за български потребители, след като тя няма офиси в БГ. Нито бирата......

Advertise - Как да рекламираме в ClixSense » Post #43

Mon Dec 09, 2013 15:04 in Bulgarian

В Неото когато някой пусне само 1000 бройки реклама, много пъти след като я изгледаш и ти излиза че вече рекламата не е активна, и не получаваш заплащане. Според Buldan ClixSense плащат на потребителите си дори и за тези бройки. Така че рекламата ти е изгледана 1092 пъти, като ти си плащаш 1000 импресии, останалите 92 са ти бонус.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2242

Sun Nov 10, 2013 15:23 in Bulgarian

Хахаха, аз го прекарах теста първо през 5 испанеца, след това въпросите на които видях че се колебаят ги прекараха през още 5. Особено онзи за някакъв дето се разделил с приятелката си, и сега като я виждал с друг, какво му ставало. Там беше голяма трагедия. Едната твърдеше че нито един отговор не може да се използва, други твърдяха че два отговора могат да се използват, един даже ми каза че три от четирите отговора са верни. Пълен смях беше :lol: Ползата от теста ми беше, че научих че cicatriz е белег :lol:

Advertise - Как да рекламираме в ClixSense » Post #38

Sun Nov 10, 2013 04:36 in Bulgarian

Нормално е. Затова сме писали че няма смисъл от реклама от 5$. А за тънкостите как да рекламираме в Неото прочети коментарите на Миро в темата "Реферали".

А за рекламата в ClixSense, наскоро пуснах моите 2000 клика, рекламирах Нео, и дойдоха 2 реферала, от които и двата неактивни. Така че реклама с малко пари е чиста загуба. Личното ми мнение, ако събереш 5-10$, по-добре отиди и се напий някъде, поне знаеш че си се накефил. Или ги събирай докато станат 70$, и тогава пусни реклама. В противен случай, парите отиват там от където са дошли, както е станало с твоите 16$.

П.С. Лиа пак ме изпревари с отговора :clap:

Реферали » Post #748

Mon Nov 04, 2013 23:04 in Bulgarian

10 реда ......... ииииииии само 2 изречения :clap:

Брат, администратора на форума е за да администрира, не да пише домашни ;)

ClixSense Оферти » Post #556

Sun Nov 03, 2013 05:09 in Bulgarian

Сега се сетих за още една причина за проблем в SuperRewards. Само че това се отнася само за Iliana0703. От телефона на колегата ми не мога да влизам в SuperRewards. Дава ми блокирано IP, или нещо такова. Съща така, преди две седмици в една спортна on-line игра се опитах да закупя футболист от играч от испанската лига, и се оказа че не мога да купувам от него. Има правило че ако са използвани едно и също IP от двата компютъра и не може да се осъществяват трансфери между тези два отбора. Питах го да не би да е от Мадрид и да сме ползвали двамата някоя отворена връзка на големите МОЛ-ове, и отговора му беше че винаги има проблеми, когато се опитва да прави трансфери с други испанци. Явно се използват еднакви IP-та за мобилните им интернети, или нещо такова... Може проблема наистина да е от мобилната връзка, затова най-добре се свържи с екипа на SuperRewards.

ClixSense Оферти » Post #553

Sun Nov 03, 2013 04:04 in Bulgarian

Iliana0703 wrote: Здравеѝте, от няколко дни нямам оферти на SuperRewards, само при мен ли е така?

При мен си излизат офертите на SuperRewards, явно проблема е в твоя компютър, но не знам как можеш да го разрешиш :( . Можеш да пробваш да изтриеш бисквитките и кеша от браузера ти, но не вярвам проблема да е там. Евентуално едно писмо да пратиш на съпорта и да питаш защо е така.

arietza61 » Post #6

Sat Nov 02, 2013 13:25 in Bulgarian

Няма ли начин думата ПроБъкс в английския и в българския вариант да бъдат забранени във форума :silent: И Белчев беше тръгнал да я споменава, беше убеден че била много по-добра и се плащало повече. В последните 1-2 месеца се видя колко е стабилна. И знаейки историята на собствениците й, не може и дума да става за сравнение с ClixSense.

Всеки трябва да си прецени дали си заслужава да плаща за Премиум акаунт. Ако само цъкаш дневните реклами, няма файда от Премиум. Правиш си 10$ годишно и това е... Обаче ако имаш реферали, особено ако решаваш всеки ден задачи, тогава Премиума е изгоден. Видях в друга тема, преди малко Шушкова написала "прощален" пост, или поне така ми прозвуча, цитирайки Булдан за възможността от големи приходи от програмата. С риск да бъда краен, ще кажа, че без да инвестираш, няма да спечелиш. Не да инвестираш 10-20$. А няколко пъти по 90$ или повече за реклама на правилното място. Тогава ще дойдат многото реферали, и след това ще дойде и печалбата. Някои инвестират време, 1 - 2 години, и всичко което съберат от сайтовете го вкарват за реклама, и пак придобиват необходимата бройка реферали. Но този е бавния метод. Без реклама нищо не става. Това да говориш на приятели и познати е алабала, почти няма реферали от такава дейност. Друг вариант са задачите (тасковете), но те наистина изискват време. Въпроса за тасковете е друга тема, и моето мнение е че повечето не си заслужават, но колегите ги решават и имаше една колежка, мисля че беше al, която беше изкарала 100$ за 3 месеца.

Обаче само от кликане на реклами се прави по около 10$ годишно. Това е истината. Аз като премуим имам печалба 40$ за предната година (3,5$ / месец), нямам реферали, задачи решавам изключително рядко, и имам по 1-2 клипа дневно. Не съм оревал орталъка че програмата е губене на време. За мен това е програма за "допълнителни" доходи, а не "основни".

Похвали се. » Post #867

Fri Nov 01, 2013 09:33 in Bulgarian

Два пъти в началото инсталирах програмки от офертите, и на двете имаше прикачени допълнителни неща за инсталиране, като например нов туулбар... Ако не се освяткаш при самата инсталация да ги откажеш тези допълнителни "бонуси", както и аз не се усетих, получаваш за награда по-бавна система, мъки за деинсталация, и прочие. От тогава си казах, че на личния компютър няма да инсталирам нищо от офертите.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2207

Fri Nov 01, 2013 01:59 in Bulgarian

Iliana0703 wrote: Здравеѝте отново, мисля, че ти отговориха, наистина тука има доста оферти повечето са видео /реклами /и доста surveys съм изрешавала/говориме за испански продукти/, и оооо на са 20 кинта платих си премиума така че сега започвам отначало.
И наѝ вече редовна на компа :D

Щях да репликирам Buldan за отговора за флагчето и голямата сума, но ти си каза тайната :) И аз съм с испанско флагче, и мога да уверя останалите че това флагче не е толкова доходоносно като английското или американското. Обаче аз колкото пъти опитвам тези surveys, все не мога да се класирам. Даже наскоро четох из чуждите форуми, че някои въобще не ги правят, защото може да отговаряш 20 минути на въпросите им, и по някое време да те отрежат заради това че вече не влизаш в тяхната категория. Иначе заплащането е супер - 1,20 до 4,50 $ . Това е много добре че успяваш да се класираш за тях.

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #143

Fri Oct 25, 2013 09:57 in Bulgarian

Май не сте се разбрали в горните няколко поста за какво става на въпрос. Наистина банката няма никаква роля при верифицирането, освен да е посредник. Tя самата няма връзка с PayPal и няма как да стане да се обадите там и да кажете : Ако обичате, верифицирайте ми картата! Според мен kateto1990 има друго в предвид. Когато вие направите всичко необходимо, и когато получите този код, много хора не знаят къде да го търсят. И тези които нямат достъп до сметките си през интернет, на тях им се налага до отидат до банката и да се разправят със служители, голяма част от които са некомпетентни относно използването на PayPal. Точно това разкарване и нерви може да си ги спестите, като пратите запитване по e-mail, обяснявайки за какво става въпрос и с молба да ви дадат кода от транзакцията. Друг е въпроса че не всички банки биха ви дали тази информация по е-mail.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 24, 2024 12:27:40 PST