Please wait...
HomeForumPosts by jpopov

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by jpopov

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1343

Sat Dec 01, 2012 05:54 in Bulgarian

vezyvii wrote: Може ли да ми се помогне някак приятели !!???? :?:
Скоро се завърнах в България а се регистрирах от Англия в Кликсенс както и в Необукс преди 2 месеца .
Питането ми е следното , защо сега не ме допуска до миниджобса и през 2 та сайта и имали вариянти това да се промени или трябва да си направя съвсем нови акаунти , което ще ми коства отново време и средства? :!: :?: :? Благодаря предварително :$


Днес забелязах че са пипали тук. Аз преди почти две години се регистрирах в сайта, написах че съм от БГ, но си бях в Испания. При всяко влизане ме пита за тайния въпрос, защото влизам от страна различна от тази в профила ми. Изпълних си няколко задачки и оферти без никакви проблеми. Миналата зима бях за 6 месеца в БГ, след това от февруари отново съм в Испания и отново не съм имал проблеми. Днес като реших да видя какви задачи има, и ми изписа че не мога да изпълнявам оферти или задачи като съм в държава извън написаната в профила. Понеже с английския съм на много елементарно ниво, може ли някой да ми напише на английски няколко реда с обяснение, което да пратя на съпорта, с молба да ми променят държавата в профила или да ми позволят да влизам от Испания.

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #69

Sat Feb 25, 2012 05:51 in Bulgarian

Да се върна малко на темата за регистрации от един компютър. Информацията ми трябва за друг сайт, но би било интересно да се знае. При използване на два различни интернета, моя и на съседа, но от един компютър, хванът ли съм? При положение че IP-тата са различни, и е видно че не използвам proxy(a може и да не е видно), МАC адреса не знам към интернета ли или е към LAN картата. To предполагам виждат и версията на Windows и на браузера също, и май се получава "Биг Брадър вижда всичко". Но все пак би било интересно и полезно за бъдещи опити на новобранците да се опитват да правят разни непозволени неща.

Представете се. » Post #85

Sat Feb 25, 2012 05:50 in Bulgarian

Buenos Dias , Привет от Мадрид.

Юлиан на 30 години. Сайта го приемам като игра, нямам големи очаквания, за да не се получава номера със потрошената клавиатура ;)

Всичко за ClixGrid » Post #6

Sat Feb 25, 2012 05:50 in Bulgarian

Aз си хващам ред номер 14 и ги започвам от дясно на ляво 25-те шанса.

Имам 4442 опита с обща печалба 3.60 $, събрани от общо 15 печалби. От тук излиза че средно на всеки 296 опита имам по една печалба, като тези 296 опита се равняват на 12 дена за стандартен член. Иначе като цяло наблюденията ми са че взимам печалба на около 20 дена, като няколко пъти ми се случи да взема в два последователни дни или през ден. От тези 15 печалби 3 са по 0.50$, останалите са с по-малки суми.

Не е зле и другите да си напишат тази статистика, за да може да си "сверим часовниците", а и да видим кой е най-големия късметлия.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 25, 2024 02:31:22 PST