Please wait...
HomeForumPosts by dekata16

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by dekata16

Похвали се. » Post #277

Fri Jul 27, 2012 09:33 in Bulgarian

здравейте,приятели. :thumbup: :clixsense: много ми става приятно като чета само хубави работи от приятни хора :clap: .продължавайте все така :clap: :clixsense: :clap: :thumbup:

Похвали се. » Post #267

Tue Jul 24, 2012 05:28 in Bulgarian

barathrum wrote:
dekata16 wrote: :clap: :clixsense: :clixsense: :clixsense: :thumbup:

Дека, ангажирам се лично да те мина в тоя сайт. За мотивация. Приемай го както искаш :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:cs:
Радвам се за теб и всички останали.когато има стимул и желанието да постигнеш нещо всичко друго отпада. за мен тук в сайта ми е готино зареждам се с енергия намерих добри и истински/честни/ приятели и това ми е достатъчно.не беше лошо да се покаже и човека/анонимен-кутошу/ от топ-спонсор 50 ,но човека си е решил да е анонимен. а ние пък сме си толерантни към всички.пожелавам на всички голям хъс в тая надпревара/повече бяло,зелено,червено в топ 50. Приятели,да догоним Buldan 75 :thumbup: :lol: за да дръпне и той-още по-нагоре :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :clap:

Похвали се. » Post #264

Tue Jul 24, 2012 04:57 in Bulgarian

:clap: :clixsense: :clixsense: :clixsense: :thumbup:

Само аз ли го имах този проблем? » Post #6

Mon Jul 23, 2012 03:49 in Bulgarian

сутринта от 9.00 до 13.00 го имах този проблем и вече е решен. не е при нас проблема.clixsense САМИ си го оправят . :clixsense: :thumbup:

Похвали се. » Post #240

Thu Jul 19, 2012 01:39 in Bulgarian

babonzi wrote: И аз да се похваля, че вече съм PREMIUM! :clap: :lol:
да ти е честит премиума-за месец и няколко дни си го направил точно навреме .много хора закъсняхме с това и загубихме много. успех ти пожелавам и гледай само напред :clap: :clap: :clap: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :clixsense:
никъде не дават пари без да се потрудиш. :thumbup: :clixsense: :thumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #671

Mon Jul 16, 2012 09:06 in Bulgarian

justbeast wrote: Здравейте и от мен. :twisted:

justbeast  здравей и добре дошъл при нас

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #668

Mon Jul 16, 2012 06:08 in Bulgarian

barathrum Приятелю,нищо не съм направил,просто някои от рефералите ми са се надъхали и изглежда започват да набират сила-това е. :clixsense: :thumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #666

Mon Jul 16, 2012 04:01 in Bulgarian

fenomenyt84 wrote: Здравейте и от мен.Не виждам какъв е смисъла да се слагат снимки,за всяко плащане.Доказателство може да се намери на съответната тема във форума за плащане.Иначе ще се обърне на спам темата.А дали сайта плаща всеки може да си прави изводи,има достатъчно доказателства за това.Ако само стоиш и гледаш другите вместо да направиш нещо по въпроса,просто няма смисъл от коментари.Успех на всички които са решили да инвестират тук.Аз лично за сега си взех 50 000 рекламни клика в неото и ги пуснах да видим докъде ще го докараме.

стискаме палци за повече активни реферали ,приятелю :clap: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :clixsense: :thumbup:

Представете се. » Post #179

Thu Jul 12, 2012 01:14 in Bulgarian

тук вече не е в моята област /надявам се друг който е на ти с тази материя да ти помогне/ но не се отказвай от това което си намислил/само не пиши целите имена на сайтове/data.......--zamun............/ против правилата е правиш им реклама и нали знаеш...... :clixsense: :thumbup:

Представете се. » Post #177

Wed Jul 11, 2012 23:57 in Bulgarian

barathrum wrote:
dekata16 wrote:
barathrum wrote:
dekata16 wrote: ами Приятелю,повече от 2.3-ма сме просто другите са по-срамежливи :lol: :clixsense: :thumbdown: :clap: :clixsense:

Дека, гледам, че сме горе долу от една и съща дата тук, гледам, че и в парите сме горе долу на едно ниво само че разликата ни в рефералите е 87 бр. Да разбирам, че отскоро си започнал да набираш скорост?

абсолютно си прав и на всеки го повтарям колкото по рано започнеш да го правиш толкова по- добри резултати се получават :thumbup: :clixsense: :thumbup:

Сори за дублирането, вкъщи жената цъка от нейния профил и понякога забравям, та съм постнал у форума от нейния профил. соре! :D

Дека, сподели ми - според теб ще бъде ли добра инвестиция да си направя сайт (не говоря за директория сайт или субдомейн), а съвсем прост сайт, в който да си промотирам програмите?

Идеята ми е сайтът ми да е в два варианта - на английски и Български и аз ще се занимая с промотирането му - Ще му направя банери и ще го цвъкам насам натам нашенското/чужбинското интернет пространство. Дали ще си струва усилията?
barathrum винаги прави това което ти е идея.при мен сайтовете ми може да не са ми донесли кой знае какво/3-рефа/ но при теб може да се окаже сполучлив ход .само напред приятелю /ти си един от хората във форума които си честен /дано го оценят и другите. :clap: :clap: :clap: :clixsense: :thumbup:

Представете се. » Post #169

Wed Jul 11, 2012 12:40 in Bulgarian

barathrum wrote:
dekata16 wrote: ами Приятелю,повече от 2.3-ма сме просто другите са по-срамежливи :lol: :clixsense: :thumbdown: :clap: :clixsense:

Дека, гледам, че сме горе долу от една и съща дата тук, гледам, че и в парите сме горе долу на едно ниво само че разликата ни в рефералите е 87 бр. Да разбирам, че отскоро си започнал да набираш скорост?

абсолютно си прав и на всеки го повтарям колкото по рано започнеш да го правиш толкова по- добри резултати се получават :thumbup: :clixsense: :thumbup:

Похвали се. » Post #214

Wed Jul 11, 2012 05:59 in Bulgarian

Screenshot Uploader колко ти става българско като погледнеш всичко това,а може и още по-добре да бъде. Живота в България ни промени много/говоря по- конкретно за хората родени след 1970.г./ накара ни да сме мнителни за всичко което изглежда примамливо и лесно/разбирай изял си дръвцето/ много хора загубиха състояние заради няколко измамника и сега отиди че накарай Българче да ти стане реферал. и последно за тези приятели от форума които все пак го четат и се чудят дали всичко това :clixsense: е истина ; Аз съм тук от 2011 март -как мислите ако не си струва защо съм тук и все още се мъча/доколкото мога де / да помагам на вас. след всичко казано премислете си и не забравяйте че живота тук в БЪЛГАРИЯ е труден и не се знае кога тези пари от :clixsense: ще ти дойдат добре. приятен и успешен ден на всички. :thumbup: :clixsense: :thumbup:

Представете се. » Post #166

Wed Jul 11, 2012 05:39 in Bulgarian

ами Приятелю,повече от 2.3-ма сме просто другите са по-срамежливи :lol: :clixsense: :thumbdown: :clap: :clixsense:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #624

Sun Jul 08, 2012 06:24 in Bulgarian

Stivbo wrote:
buldan75 wrote: @Stivboзадаваш вече доста конкретни въпроси, което доказва, че все повече навлизаш в нещата. Искрено се радвам, че си помагаме един на друг и това, което казва "bezimenniq" за ъпгрейда и бонуса е точно така, дори с рефералната комисионна от $0.40 ;) Тук само мога да добавя, откде се получава разликата при теб и защо няма да получиш комисионната си. Ами причината е простичка - до момента, в който си се бил ъпгрейднал твоята комисионна е била на половина от тази на PREMIUM потребителите. Когато твоя баланс от реферала е бил $0.20, то той е имал в своя $1.00. В момента на твоя ъпгрейд ти казваш, че твоя реферал е имал $0.29, което означава, че балнсът му само от кликовете е бил около $1.50.

@fenomenyt84 Акаунтите в ClixSense не се изтриват, което означава, че ако някой от твоите директни реферали си затвори акаунта, то ти ще продължаваш да си получаваш комисионната от неговите реферали. Все пак един ден ако твоя реферал реши да се върне към сайт, то може да си отвори отново акаунта. Аз имам реферал, който бе неактивен в продължение на 4 месеца и в един момент се върна и дори се ъпгрейдва. Имам друг, който има над 100 реферала и реши да си затвори акаунта. Сега е неактивен, но ъпгрейдите на неговите реферали ми носят комисионни.

Благодаря ти на теб и на Беззименния за подкрепата и разяснението, но само да се доуточниш как така наполовина? Все пак половинато от 0.40 е 0.80 ??? Наистина нещо не мога да схвана?
И в крайна сметка как да познавам кога ще взима тези 0.50?
здравей Stivbo Screenshot Uploader сумата на реферала ти е в син цвят и кокато ти платят тези 0.50 слагат едно зелено тикче пред сумата на рефа ти.виж на снимката. :thumbup: :clixsense:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #618

Sat Jul 07, 2012 07:15 in Bulgarian

Stivbo wrote: Приятелю, за това съм съгласен, че този сайт наистина е най-точния, за това не споря, но явно е станала някаква грешка и затова не съм получил 0.50 $, защото виж сам:

Today All Time
Clicks - - 1,009 $0.4318
Tasks - - - -
Offers - - - -
Other - - - -
Total - - 1,009 $0.4318

Аз имам премиум от 12 юни, а сега вече сме 07 юли. Това е близо 1 месец без 5 дена.
При този мой реферал когато направих премиума, той беше на 0.29 $
Което означава, че трябва да взема 0.50 $, но не съм взимал досега.
Затова ако може да ми дадеш копираш какво да пиша на админите, ще съм ти благодарен.
погледни зеленото тикче пред синята сума на реферала- това означава че са ми платили 0.50 Screenshot Uploader :thumbup: :clixsense: :thumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #614

Sat Jul 07, 2012 06:19 in Bulgarian

0.50 получаваш когато рефералът ти прескочи цифрата 1.00 долара /но само от кликване на реклами/ другата му заработка не влиза в сметката ти автоматично си вземаш/начисляват ти ги де / като процент :thumbup: :clixsense:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #608

Sat Jul 07, 2012 00:09 in Bulgarian

stomana3d wrote: здрасти на всички... в момента като стандарт получавам 18 ~ 28 реклами за 24 часа.... с тул бар съм... реклами от 15 сек са ми около 2 понякога 3... тези от 30 сек пак така... аз разчитам на "таск - 0.06" 10-тина поне са достатъчни... = 0.60 по 30 дни... сметката си е доволна.... скоро ще се вади премиумче хехе
който направи тази сметка,значи е решил да се развива и в последствие да дойде в клуба на звездите/премиум/ .Успех ти пожелавам занапред колкото по-рано толкова по- добре за теб. :clap: :clixsense: :thumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #598

Wed Jul 04, 2012 03:20 in Bulgarian

valentin6363 wrote: колегата Sapiens е прав
няма никакъв смисъл от това цъкане
всеки има някакви доходи
не е ли по лесно всеки ден да пускаш в буркан или шише или касичка или както и да го наречеш по 1 лев = около 0.65/0.70$
и така без да висиш и дачакаш някой да цъка за теб ще събереш повече и по сигурно нещо от колкото да чакаш след такси или комисионни нещо да влезе в пейпъл или пейза
а от там да си ги преведеш още такси и защо е всичко това ?
сложи си левче някъде редовно всеки ден(може и не всеки ден)и си гледай живота без да си вързан за компютъра доста време,виж се с приятели,излез на заведение и на края на месеца а изненада имаш 30 кинта
без да се блещиш часове пред компа
поне аз се убедих в това
приятни нерви колеги :shock: :lol: :lol:
Това е хубавото на форума всеки си казва какво мисли по даден въпрос/и си е прав за себе си/.уважавай мнението на хората .и така valentin6363 това си е твоя воля така си решил .а аз съм доволен от това което съм постигнал тук в :clixsense: и ще продължавам напред.единствено защото няма от къде да го взема това левче всеки ден за да го спестя/трябва да го спечеля за да го спестя.благодаря ти за откровеността и добрият тон който продължаваме да подържаме тук .приятен ден на всички :clixsense: приятели :thumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #578

Sat Jun 30, 2012 09:49 in Bulgarian

bezimenniq wrote: Булдан ако може да се обърна направо към теб-днес 3 мои реферала се отписаха от сайта,но по интересното е,че 2-ма от тях ми бяха доста активни реферали а дори единия не знам дали е имало и 1 един ден от както се е регистрирал под мен(12 май) в който да не е цъкал.Не знам направо съм в потрес как е възможно това за 1 ден да ти се отпишат 2 доста активни реферала?За единия реферал който не е цъкал от 2-3 месеца ок ама тези другите.Можеш ли да ми дадеш някакъв съвет какво става.И двамата имаха по 1 активен реферал а този който цъкаше абсолютно всеки ден беше направил поне 3-4$ и не виждам логика да си трие акаунта.Беше завършил 3 оферти и няколко таска.Не знам направо какво да кажа..............И друг въпрос имам-защо на тези 2-мата на Active ми пише No а не ми ги скрива като си гледам рефералите.Защото и друг път са ми се отписвали реферали,но повече не мога да ги видя ако не влезна в Acitve-all и т.н. Благодаря предварително ако можеш да ми дадеш някакво обяснение.
представи си ,че са се помъчили да надхитрят :clixsense: за да си направят втори акаунт и ......кофти. или са един и същ човек клика от в къщи и от работата си /разбирай два различни акаунта/ но нещо е сгафил и ....дръвце .това е мое мнение. когато започнах всичко това/ :clixsense: /buldan 75 -ми каза първо това никога не се мъчи да изльжеш :clixsense: . :thumbup: :clixsense: :clap: :thumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #576

Fri Jun 29, 2012 10:06 in Bulgarian

bezimenniq wrote:
dekata16 wrote: Днес,не бях на работа и викам ще има тема в ъв форума ,ама не ,та не издържах да кажа на всички . :thumbup: :clixsense: успех ПРИЯТЕЛИ и само напред. :thumbup: :thumbup: :thumbup: :clixsense:

Мерси Дека успех и на теб :)Как е с последните реферали?Активираха ли се?
абе ,както е казал мечо пух КОЛКОТО ТОЛКОВА ,доволен съм за лятно време е добре. :thumbup: :lol: :clixsense: :thumbup: .Няма се отказвам -по - принцип хвана ли се с нещо давам докрай.Пожелавам го на всички -напред и нагоре ..... :clixsense: :clixsense: :clixsense: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 26, 2024 13:35:43 PST