Please wait...
HomeForumPosts by dekata16

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by dekata16

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #574

Tue Jun 26, 2012 11:43 in Bulgarian

Днес,не бях на работа и викам ще има тема в ъв форума ,ама не ,та не издържах да кажа на всички . :thumbup: :clixsense: успех ПРИЯТЕЛИ и само напред. :thumbup: :thumbup: :thumbup: :clixsense:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #557

Fri Jun 22, 2012 08:51 in Bulgarian

задавам си въпроса как някои реферали/може би станаха вече 20-на /регнат се под мен и нито кликат нито нищо.поне си викам веднъж да пробват ама не.да не би да е нещо подобно като това което бяхме го коментирали преди дни. моля споделете щото 20 рефа не са малко. :thumbup: :clixsense:

Представете се. » Post #143

Fri Jun 22, 2012 04:39 in Bulgarian

didikr wrote: Не знаех, къде мога да ги гледам тези неща. Е даже вече имам 7, ами заложих на познати нататък ще видя и за привличане на други. :D
ех,ако бяха всички като теб всичко щеше да бъде толкова лесно и приятно,както казва Нено добре започваш /доколкото можем ще помагаме/ .Удоволствие е да помогнеш на хора които знаят какво искат. :clap: :clap: :clap: :clixsense: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #554

Fri Jun 22, 2012 03:09 in Bulgarian

valkodav wrote: Привет на всички...Има ли някой, който да ползва BuxCraft??? Нека да сподели мнение за него...
споменаването с истинското име на други букс-сайтове се счита за спам/не е желателно/защото модераторите ни ще си имат проблеми че не са взели мерки . :thumbup: :clixsense: :thumbup:

Представете се. » Post #138

Thu Jun 21, 2012 23:13 in Bulgarian

didikr wrote:
buldan75 wrote: Здравей Диди и добре дошла във форума на :clixsense: Радвам се, че сайта ти допада.

Мерси. Да, разбира се .. въпреки,че ми е трудно още с някои неща така като моя спонсор е неоткриваем, а щеше да е хубаво да ми помогне за това-онова. Но ще питам явно вас, много се радвам,че има форум на български и че има толкова полезна информация тук. Сама си разучих сайта чрез форума. Страхотен е, наистина ! :P
УСПЕХ Даяна виждам ,че бързо напредваш и скоро ще започнеш да помагаш и на другите,които нямат достатъчно време да прочетат по малко от форума. :clixsense: :thumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #545

Thu Jun 21, 2012 09:32 in Bulgarian

cnyyha wrote: Деката колко парици инвестира ще споделиш ли :)
отново 70 долара в неото за 50 000 клика.мисля си че офертата е добра за хора ,които искат да рискуват,защото /чета си едни книги/ и там пишеше че ако искаш нещо повече трябва да се рискува.иначе си живееш/примерно като мен в Добрич / работих преди време за 320 лева и така.ако рискуваш някаква сума -шансовете са два. губиш я и продължаваш да работиш за 320 лева или рискуваш и си подобряваш малко стандарта/семейният бюджет/ Това е мое мнение просто споделям и пожелавам на другите които са решили успех :clap: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :clixsense: :thumbup: :thumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #537

Thu Jun 21, 2012 05:43 in Bulgarian

bezimenniq wrote: А бе какво става тук в топ спонсори за последните 24 часа е пълно с българчета:)Май превземаме ClixSense :)
сега имам излишни пари и бързам да ги вложа-на зима ще си чакам девидентите :thumbup: а ти приятелю още не си ме потърсил във фейса.напиши ми имената ииииии готово :thumbup: :clixsense:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #532

Mon Jun 18, 2012 20:59 in Bulgarian

cnyyha wrote: В adhitz инвестирах точно 2$ както казваш ти, досега няма нищо, остават ми още 0.44$ до изчерпване на тези 2$. Незнам защо така не ми се получава :(
поне един реферал винаги има :thumbup: :clixsense:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #530

Mon Jun 18, 2012 09:32 in Bulgarian

cnyyha wrote: Здравейте.Хора искам да ви помоля за съвет от по-опитните в този сайт.Мисля да инвестирам скромна сума за да си набавя реферали, но проблемът е, че незнам точно къде да направя инвестицията за реклама.
1-во искам да подчертая, че във необъкс немога да инвестирам, по простата причина, че не ми отвяря сайта за регистрация.В смисъл такъв, че ми отвяря сайта и когато натисна за регистрация - зацикля и до там - както и с логин.Затова там немога да влизам - отдавам го на слаб комп + слаб интернет.Пробвах с 2-та ми интернета и с 2-та не мога да го отворя сайта.
.Въпросът ми е, къде да инвестирам за реклама за да си набавя подчертавам (Активни) реферали, за да не изгоря с парите.Необъкс изгаря като оферта.Дайте други варианти за инвестиция на реклама.Благодаря :)
здравей,относно негативизма наnikolaie . отговаряме и помагаме само ако знаем точният отговор/за да не се подвеждаме/ и най-вече когато имаме време за това.давам пример с мен ,че работният ми ден започва в 8.00-22.00 .в 23.00 хващам автобуса и 24.20 съм у дома вярно не е всеки ден ,но.......... И така да отговорим на въпроса на колегата всеки инвестирал някаква сума в реклама трябва да знае че тя не е фиксирана за еди колко си реферала и колко от тях ще останат активни/вижте хората които са ни приятели колко от тях продължават- при все ,че с тях си общуваме често. ВЪПРОС НА КЪСМЕТ. най-добрата реклама е в неото/ после ADHITZ 2.00 ДОЛАРА 1 реферал /много рядко 2 / и нататък фейса,блог.и др. УСПЕХ на ВСИЧКИ пожелавам :thumbup: :clixsense: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :clixsense: :clixsense: :clixsense:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #528

Mon Jun 18, 2012 04:41 in Bulgarian

biostan wrote: Здравейте!
Имам следния въпрос: Мога ли да съм реферал на няколко кликсъри и ако аз съм реферал имам ли полза и от вас?
реферал можеш да бъдеш само на един спонсор/на когото си се регистрирал от рефералният му линк/ :thumbup: :clixsense:

Похвали се. » Post #199

Mon Jun 18, 2012 00:01 in Bulgarian

bezimenniq wrote:
cnyyha wrote: bezimenniq можеш ли да ми дадеш някакъв скайп за връзка със теб да те питам няколко въпроса, ако е удобно, ще ти бъда благодарен :) Мерси

Между другото се сетих за начин да се свържем и той е във фб.Значи влез на Представи се и виж как се казвам и от къде съм.Фамилията ми е същата с едно в накрая.Напиши ги на английски и мисля,че няма да има проблем да ме намериш.Мисля,че по никакъв начин не нарушавам правилата на форума,но ако не съм прав моля модераторите да ми изтрият поста.
този вариант е добър и предлагам да влезете в моя фб /след като напишете на бг имената ми от ПРЕДСТАВЕТЕ СЕ и там ще се търсим :thumbup: :clixsense:

Похвали се. » Post #196

Sun Jun 17, 2012 14:07 in Bulgarian

БЛАГОДАРЯ ти погледни предният пост когато има постоянство има и печалби :thumbup: :clixsense: :thumbup:

Похвали се. » Post #194

Sun Jun 17, 2012 13:30 in Bulgarian

Screenshot Uploader който желае истински нещо го постига :thumbup: :clixsense: :thumbup:

Похвали се. » Post #185

Thu Jun 14, 2012 07:21 in Bulgarian

bezimenniq wrote:
dekata16 wrote: Screenshot Uploader :clixsense: :thumbup:

Браво и аз довечера ще снимам 1 теглене а също така и с малко инвестиране(25$) ми се залепиха 22 реферала преди 3-4 дни,но исках да те питам като им пишеш имейли някой отговори ли ти,защото аз писах на 20(на толкова се виждаха имейлите)и нито един после не ми писа :(
Иначе съм доволен до сега имам 4.35$ от техни покупки(не знам какво е купил единия,но ми е дало 2.65$).Също така един друг си е купил премиум и от там имам 2$.Този същия веднага е започнал да рекламира,защото е намерил 27 реферала,но по необясними за мен причини(ако може булдан или някой по запознат да ми отговори) 25 са неактивни- lol :(

Пожелавам ти още тегления занапред :)
виждам че започваш да напредваш,с рефовете,което е добре.най-важното в :clixsense: е колкото по-рано,по- добре,но повечето от нас са го разбрали по късно поради това че нямаше форум /а и такива като мен които не знаят много добре език.....е лошо.относно рефералите ми не са ми отговаряли на писмата но сме задължени да им пишем нали идеята е да се работи в екип.всеки който е разбрал :clixsense: знае че добрите реферали носят печалбата,а именно тези които си направят система поне до четвърто ниво./тогава значи сме си свършили нашата работа.дано новите ти рефове са добри :thumbup: :clixsense:

A warm welcome to Ex-Yu sub-forum » Post #3

Sun Jun 10, 2012 10:34 in Ex-Yugoslavia

Yugoslavia forum - :clap: :clixsense: :thumbup: :clixsense:

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #87

Sun Jun 10, 2012 04:05 in Bulgarian

nikolaie wrote: Ами благодаря!Каня ви да ми станете реферали!
реферал може да ти стане човек ,който не е регистриран в :clixsense: .

Похвали се. » Post #177

Sat Jun 09, 2012 23:12 in Bulgarian

Плащания » Post #66

Wed Jun 06, 2012 13:13 in Bulgarian

:clap: :thumbup: :clixsense: :thumbup:

Похвали се. » Post #176

Wed Jun 06, 2012 11:46 in Bulgarian

bezimenniq wrote:
dekata16 wrote: от днес Screenshot Uploader

Браво аз нещо нямам късмет в играта.А така и не разбрах рефералите активни ли са или слаба работа.Моля те сподели,защото и аз мисля до 1-2 дни да инвестирам някой лев
извинявам се за дългото отсъствие.но не съм се включвал в нета от 3 дни/работата ми е такава/ имам 15 активни които до сега съм доволен от тях.започнах да имам приходи от техни покупки-реклама,задачи,оферти и 1 реф на 2 ниво.това е за сега чакам премиум/дай-боже всекиму.затова че ако си като мен авантюрист инвестиране и реинвестиране докато можем а после сме ние.успех на теб и на останалите приятели ,които знаят каквоправят/искат/ ПОЖЕЛАВАМ :thumbup: :clixsense: :thumbup:

Похвали се. » Post #174

Fri Jun 01, 2012 08:51 in Bulgarian

от днес Screenshot Uploader
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 20, 2024 04:04:22 PST