Please wait...
HomeForumPosts by dsmilyanov

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by dsmilyanov

Плащания » Post #600

Sun Feb 07, 2016 10:27 in Bulgarian

cerebral79 wrote: E kak ги докара тези 40 долара за месец аз тук 40 долара имам ... казах 2 ама те са почти 3 години цъкане... дайте подробности някакви
п.п. :) не се заяждам ама си регистриран 2011 а имаш изкарани 197 долара :) това не прави баш по 40 на месец :)

Явно не ме четеш внимателно! :) Казах ти, че от три месеца съм наясно със задачите и вече докарах до тези 40 долара на месец! Наистина съм регистриран отдавна, но изобщо не бях редовен тук! Влез в раздела задачи, и почети малко повече там! Иначе ще е доста дълго да ти обяснявам как точно се получава! Но откакто съм наясно с това, през ноември извадих 20 долара, през декември инвестирах изкараните 30 за ъпгрейд на акаунта за две години напред, а през януари, изкарах въпросните 40! Днес е 7-ми, и досега имам 6.27. Пак ти препоръчвам, влез в раздела задачи и прочети там подробности, и виж какво прави plamsi!!! Желая ти успех!

Плащания » Post #597

Sat Feb 06, 2016 22:33 in Bulgarian

cerebral79 wrote: Tо друго няма какво да се направи освен да се плюе и чака... А когато става дума за хиляди не мисля че 40 долара са някакъв проблем... и работата си е точно като в България шефа кара джип за 100 бона има вила на морето но няма 200 лв в джоба да ми даде аванс... трябва да почна да го лъжа че ще ми спрат тока че ми изтича гражданската и т.н. че да го умилостивя и те така всеки месец бачкаш и накрая се правиш на циркаджия да си вземемш изработените пари.
И пак казвам необукс нямат такива проблеми в момента който си искаш парите след секунда са в пейпала ти!

Съгласен съм с теб, че в NEOBUX плащат веднага, но две години си скъсах задника от работа там, и не можах да докарам такива пари като тук! То не бяха купуване на реферали, то не бяха опити за привличане на такива, и накрая, танто за кукуригу! А тук от три месеца съм наясно със задачите и вече докарах до 40 долара на месец съвсем сам! Може и да не са много, но се надявам с времето да ги увелича! А neobux-a го зарязах!!!

Плащания » Post #594

Fri Feb 05, 2016 07:05 in Bulgarian

cerebral79 wrote: Правилата гласят всяка сряда... това не е особено коректно сега ще стоя няколко дена да чакама някой да се сети евентуално да ми преведе пари (я преведат я не) 2 години цъкам като малоумен за 40 долара и ако не ми изплатят нищо... ще ми стане много хубаво. А уж един от най прехвалените сайтове е това. Поне кажете къде да пиша поне да ми кажат кога евентуално ще ме огрее. Собствениците на този сайт да не би да са българи... защото страшно ми прилича на българския манталитет като дойде време за заплата " аз сега нямам " "чакам едни пари и тогава ще ти дам заплатата" " то сега началото на годината трудни месеци нали знаиш по трай малко" и т.н. В необукса няма такива работи в момента който си цъкнеш кешаут парите ти отиват на секундата буквално в пейпал. Тия тука ако ме цакнат нещо ще ги нахраня много хубаво по форумите заклевам се, туй що се сетиш за форум съм регистриран и постояно активен/четат ми се публикаците...

Не знам дали има нужда да пишеш изобщо! :) Писах сутринта, че си чакам едни 40 долара, и те като че ли са ме следили, че ще се жалвам тук! Преведоха ми парите днес, което още веднъж доказва, че не е валидно правилото за всяка сряда, все пак днес е петък! А и да си призная честно, не са много дните, които чаках, мисля че ги заявих на 29-ти или 30-ти януари!

Плащания » Post #591

Thu Feb 04, 2016 22:01 in Bulgarian

Такаааа, я да взема и аз да напиша нещо в това кюше! :)
Забелязах, че когато заявиш някакви си 6 долара, не се чудят много, и ги плащат навреме, но като някои колеги по-горе, и аз съм заявил едни 40 долара в края на януари, но още си висят! :) Явно по-големите суми по-трудно им се откъсват от сърцето! :) Но все пак съм оптимист, и се надявам, като всички по-стари плащания, да видя и това в сметката си! :)

ClixSense Задачи » Post #3111

Sun Jan 31, 2016 21:16 in Bulgarian

VeGans wrote: За последен път се хващам да пиша (да се жалвам, като...). За последно, защото разбирам, че кучето си лае, керванът си върви.

След, като няколко пъти Growdflower, искаше да превеждам от виетнамски на английски, реших да се пробвам. Сдобих се преводачи, с помощници и ... Не е истина минах quiz mode (на 100%). Стига бе, не е страшно. Супер, ще се пробвам, пък каквото стане...

Да ама не. Пръста ми залепна на F5 (Скоро някой го каза) и няма рефреш, също както на руския преди няколко дни, когато тотално ме прецаха. Включително и за accuracy.

Естествено, няма центове, няма ниво.

Вчера се хванах на евтините задачки. За пореден път. С триста зора ме докара до 11 Task, това разбира се са 5 цента и 5 за прословутото дейли. Отново залепнах на F5, но...

Тук трябва да кажа, как тотално те цакат с отговорите. Доказани грешни такива, не можеш да промениш по никакъв начин. Дори да оспорваш грешка, никой не те ***** за слива. Това с обжалването е за парлама. Никога по никакъв начин, нищо не ти връщат.

Днес по едно време, пусна маааалко по-различни задачки, но пак от евтините. Изкарах няколко часа блъскайки по F5 на клавиатурата... Няма да кажа резултата, вероятно се досещате.

Накратко, новобранци - дерзайте. Нямате ли първо ниво в Тасковете, забравете за печалба... А за да постигнете това нещо се изисква страшно много свободно време и инат, който аз започвам да губя поради липсата на стимул. Ааа, и много добър английски, който за 1во ниво вече е задължителен.

Като споменах първо ниво... Там трябва да се внимава, защото задачи, с ДОКАЗАНО грешни отговори те връщат за секунди, както споменах по-горе без право на обжалване (пример: адресите на ресторанти в Лондон)

Съжалявам за дъъъългото писание, но както казах - мисля да е последно.

Не се отчайвай! Виж ми параметрите! Едва от два месеца съм наясно с тези задачи, и вече съм на трето ниво! Търси касовите бележки, лесни са и няма какво да объркаш, освен ако не внимаваш! А и са по 3 цента! И решавай само това, в което си сигурен на 100%. Успех! :)

ClixSense Задачи » Post #3102

Thu Jan 28, 2016 22:01 in Bulgarian

nadiatg wrote:
bibo35 wrote: Здравейте! Не бях опитвал до днес задачките,мислех,че е нещо много сложно,а то,въпреки че не говоря английски много-много,е от лесно,по-лесно! Само искам да питам защо,след като на страницата на задачите пише,че съм завършил 5 на 100% и всяка от тях е по 1 цент,на профила ми се отразиха само 2 завършени и съответно 2 цента? Благодаря предварително за отговора!


Задачите за 0 ниво се плащат 2 за 1, затова са ти платени само 2 цента.
Успех в решаването. :thumbup:

Да кажа и аз нещо тук! :) Аз пък забелязах, че всяка решена първа задача, пък било то и на 100%, не се заплаща в кликсенс, и не се вижда като решена! Едва на втората решена се появява някакъв резултат, по-нататък няма никакви проблеми с всяка следваща!

ClixSense Задачи » Post #3093

Wed Jan 27, 2016 22:14 in Bulgarian

Поздрави и от мен за plamsi87!!!

Но ето тук е момента, да сподели с нас как го постига,
какви задачи решава, колко време му отнема всичко това?

ClixSense Задачи » Post #3076

Sun Jan 24, 2016 11:39 in Bulgarian

Разгеле, и това ми се случи, пожелавам го на всички, и да им се случи по-бързо, отколкото на мен!!!!

CONGRATULATIONS

You have just earned a $5.00 BONUS for completing $50 in tasks.

Each time you earn $50 in tasks you get a $5.00 bonus, so keep up the good work!

ClixSense Задачи » Post #3074

Sat Jan 23, 2016 22:13 in Bulgarian

Не знам до колко си добра в рисуването, но не бих ти препоръчвал да я решаваш!
Аз се опитах в началото, но се сетих, че съм решавал подобна на тази, тотално сбъркана работа!
Искат да оградиш елементите почти точно така, както те са ги оградили предварително! Повярвай ми, това е абсолютно невъзможно, и после процентът на акуратността ти отива надолу, заради скапаната задача! А и навярно си забелязала, че някои от дрехите не се виждат, като например панталон под блуза, няма как да прецениш, къде точно е края на тези гащи под блузата! Умишлено сбъркана задача предварително!

ClixSense Задачи » Post #3071

Sat Jan 23, 2016 00:41 in Bulgarian

Ура, достигнах заветната трета значка!!! И започнаха неудачите, от сутринта съм направил задачи поне за 50 цента ( и всичките на 100%). В CrowdFlower ми ги отчитат като направени, а в ClixSense отчетени едва 8 цента!
Поредната голяма глупост и загуба на време! Изобщо не мога да разбера, какво им става на тия!!!

ClixSense Задачи » Post #3049

Mon Jan 18, 2016 22:27 in Bulgarian

Така е, и въпреки че говоря немски перфектно (завършил съм немска гимназия), половината от отговорите ми ги показаха за грешни, което е абсолютна глупост, дори германци са репликирали задачата, тотално сбъркана!!!

ClixSense Задачи » Post #3039

Mon Jan 11, 2016 21:22 in Bulgarian

Това ВИНО така и не се появи нито веднъж при мен, или по-точно виждам, че има някаква задача за намиране на годините на виното от етикетите, но никога не ми се появява самата задача. А що се отнася за отчитането, виж, за това трябва да хвърляш боб, коя ще ти зачетат и коя не, вярно е, че в повечето случаи зачитат две за една на първо ниво, но имам десетки случаи, в които решавам задачи за 3, 4, 6 или 7 цента, и то на 100% и като погледна в профила, няма нищо отчетено! Така че нищо да не те учудва, пиеш една студена вода и продължаваш да дерзаеш! УСПЕХ!!!

ClixSense Задачи » Post #3026

Sat Jan 02, 2016 21:35 in Bulgarian

Много е тъпа тая работа!!! :)

И аз се сблъсках със същия проблем, и реших да я излъжа!
Сложих някаква фиктивна дата и ме пусна! Дори не помня откъде я взех!
Само че задачата отново е некоректна! Не зачитат чантичките за стока, а
ги има в списъка като всичко останало! Естествено че не ми зачетоха нито един отговор за правилен!
.
Така че ако ще я решаваш, не брой чантичките за нищо!!! Успех!

ClixSense Задачи » Post #3020

Sat Dec 26, 2015 02:09 in Bulgarian

Май нямаме голям избор! :) Поне тази с хотелите я има в количества, ще се спираме на нея за да сме на 100%.

ClixSense Задачи » Post #3018

Thu Dec 24, 2015 05:17 in Bulgarian

Абе големи мошеници са тези от crowdflower!!!
До вчера имах 1355 правилно отговорени задачи, отварям да проверя какво е положението днес и виждам 1352!!!
Е това как става да ми обясни някой! И то когато се стремя към 85 % за третото ниво, Явно умишлено се мъчат да ни прецакват по всякакъв начин, да не говорим и за масово некоректните задачи, които пускат, точно с такава цел, да не достигнеш по-високото ниво!

ClixSense Задачи » Post #3013

Tue Dec 15, 2015 21:37 in Bulgarian

Здравейте и от мен!

Може ли някой да ми обясни, като се предлагат задачи, и пише че има 11 за изпълнение, а аз съм направил едва две, при опит да продължа, ми се съобщава, че съм направил максимума от задачи, и въпреки, че съм ги изпълнил на 100%, не ми се отварят другите 9?

ето и номерата на задачите, ако искате проверете ги конкретно 610428, 610462
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 25, 2024 21:24:33 PST