Please wait...
HomeForumPosts by foundmoney

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by foundmoney

my first payment proof » Post #5

Mon Feb 06, 2012 14:44 in Payment Proofs

girls club... or fight club :lol:


happy earnings

do you like honey ? » Post #23

Mon Feb 06, 2012 13:51 in General Talk

I love honey yum yum yum :P

every breakfast must include honey, bread, cheese, olive, egg, milk and more :lol:

Hello From British Columbia! » Post #3

Mon Feb 06, 2012 13:47 in Member Introduction

welcome friend ;)

One of those 1064 - paid for the 1st time » Post #3

Mon Feb 06, 2012 13:47 in Payment Proofs

happy earnings :)

ÖDEME GÖRÜNTÜLERİ » Post #31

Mon Feb 06, 2012 13:40 in Turkish

tebrik ederim bende her hafta ödeme aldığım için yapıştırmıyorum :) en kazançlı site diyebilirim :P

1st Payment Today » Post #4

Mon Feb 06, 2012 13:30 in Payment Proofs

I like screenshot , seems nice :lol:

WOW So many 1st payments today! » Post #4

Mon Feb 06, 2012 13:29 in General Talk

clixsense is good site :thumbup:

Azebaycancun paypal ishlemir(( » Post #11

Mon Feb 06, 2012 13:18 in Turkish

teşekkürler öğretmenim :) 10 doları geçmişsin tebrik ederim :)

Azebaycancun paypal ishlemir(( » Post #8

Mon Feb 06, 2012 05:31 in Turkish

with google translate :)

alertpay let you transfer your money into your bank account but they have $15 fee :D

Azebaycancun paypal ishlemir(( » Post #5

Mon Feb 06, 2012 04:58 in Turkish

what about alertpay? is it working for your country?

Azebaycancun paypal ishlemir(( » Post #3

Mon Feb 06, 2012 03:53 in Turkish

if you know english we can help you more. i understood what you say. paypal didnt work for your country. you can request your money with a check. when you reach $100 you can make a request on check. they are sending to your address.

azerice: İngilis dili bilirsinizsə, biz daha çox kömək edə bilər. Mən sizə nə başa düşülür. paypal sizin ölkə üçün iş deyildi. bir çek ilə pul tələb edə bilər. siz $ 100 çatmaq zaman çek üzrə tələb edə bilər. onlar sizin ünvana göndərilməsi olunur.

My Stats After The First Week » Post #3

Fri Feb 03, 2012 23:30 in Your Stats

impressive only in 1 week wow

Task nasıl yapılır(resimli anlatım) » Post #1

Wed Feb 01, 2012 14:25 in Turkish

Arkadaşlar size tasklerin nasıl yapılacağı ile ilgili bilgiler suncam, eminim işinize yarar. hepinize kolay gelsin, bol kazançlar.:)
not: bu bilgileri bi siteden aldım yapanın ellerine sağlık. emek hırsızlığı olmaması için bu notu düşüyorum. :)

başlıyoruz




Yukarıdaki resimde görüldüğü üzere bir arama ve arama sonucu listelenen ürün görülmekte. Sizden istenen sorgu sonucu listelenen ürünün sorgu ile ilişkisinin belirlenmesi. Biraz daha ayrıntıya geçelim. Ayrıntılı anlatımda taskin görev sayfasındaki bilgiler kullanılmıştır.

Mesela sorgu "ipod nano 4g" olsun. Çıkan sonuç..



.. bu resimdeki gibi ise 'great match' seçeneğini işaretleyeceksiniz.

Bir diğer sorgu "ipod nano 4g silver" olsun. Çıkan sonuç..



.. resimdeki gibi ise 'good match' seçeneğini işaretleyeceksiniz. Çünkü sorguda gümüş renkte bir ipod istenmişken çıkan sonuçta yeşil renkte bir ipod listelenmiştir. Ancak listelenen ürün farklı renkte olsa da bir ipod nano olduğu için 'good match' seçeneği işaretlenmelidir.

Bir diğer sorgu "ipod nano 4g" olsun. Çıkan sonuç..



.. resimdeki gibi ise 'not a match' seçeneğini işaretleyeceksiniz. Çünkü listelenen ürün tüm ipodlar için geçerli bir aksesuar. Oysa sorguda ipod nano 4g istenmiş. Tam alakasız olmasa da istenilen sorgudan uzak bir sonuç. Bu yüzden 'not a match' seçeneği işaretlenmelidir.

Aynı sorgu için çıkan sonuç..



.. resimdeki gibi ise 'off topic' seçeneğini işaretleyeceksiniz. Çünkü listelenen ürünün ipod ile bir alakası yok.

Örnek Cevaplar

Bu bölümde bir kaç tane örneğin yayınlanmasının iyi olacağını düşündüm.
(Resimleri büyütmek için üzerine tıklayınız)

'Great Match' örnekleri

1) Bu örnekte, sorguyu yapan kişi kendi kategorisinde bir cep telefonu veya akıllı telefon aradığını belirtmiş. Listelenen ürün de bir cep telefonu ve ürün başlığı içerisinde sorguda geçen 'verizon' kelimesi de mevcut. Bu durumda doğru seçeneğimiz 'Great match' olacaktır.



2)Bu örnekte, sorguyu yapan kişi kategorisini belirtmemiş ancak bu sorguyu yapanların %95'i ipod&mp3 aksesuarı almış. Listelenen ürün başlığı sorgudaki kelimeler ile tutarlı ve ürün de bir ipod aksesuarı olduğu için doğru seçeneğimiz 'Great match' olacaktır.



3)Bu örnekte, sorguyu yapan kişi kategorisini belirtmemiş ancak bu sorguyu yapanların %95'i kablo ve bağlayıcılar kategorisinden alış yapmış. Listelenen ürün başlığı sorgudaki kelimeler ile tutarlı ve ürün de bir hdmi kablosu ve ayırıcı('splitter') olduğu için doğru seçeneğimiz 'Great match' olacaktır.



4)Bu örnekte, sorguyu yapan kişi kategorisini belirtmemiş ancak bu sorguyu yapanların %86'sı bir cep telefonu almışken %12'si bir cep telefonu aksesuarı almış. Yani asıl hedef bir cep telefonu almak. Listelenen ürün başlığı sorgudaki kelimeler ile tutarlı ve ürün de bir cep telefonu olduğu için doğru seçeneğimiz 'Great match' olacaktır.




'Good Match' örnekleri

1)Bu örnekte, sorguyu yapan kişi kategorisini belirtmemiş ancak bu sorguyu yapanların %95'i kablo ve bağlayıcılar kategorisinden alış yapmış. Listenen ürün başlığı ile sorgudaki kelimeler tutarlı ancak ürün resmi ve kategorisi tutarsız. Bu yüzden doğru seçeneğimiz 'Good match' olacaktır.




2)Bu örnekte, sorguyu yapan kişi kategorisini belirtmemiş ancak bu sorguyu yapanların %86'sı bir cep telefonu almışken %12'si bir cep telefonu aksesuarı almış. Yani asıl hedef bir cep telefonu almak. Listelenen ürün başlığı ile sorgudaki kelimeler tutarlı ancak listelenen ürün bir cep telefonu aksesuarı yani bir cep telefonu değil. Daha az tercih edilen kategorideki bir ürün listelendiği için doğru seçeneğimiz 'Good match' olacaktır.




3)Bu örnekte, sorguyu yapan kişi kategorisini belirtmemiş ancak bu sorguyu yapanların %86'sı bir cep telefonu almışken %12'si bir cep telefonu aksesuarı almış. Yani asıl hedef bir cep telefonu almak. Listelenen ürün başlığı ile sorgudaki kelimeler tutarlı ancak listelenen ürün bir cep telefonu aksesuarı yani bir cep telefonu değil. Daha az tercih edilen kategorideki bir ürün listelendiği için doğru seçeneğimiz 'Good match' olacaktır.



4)Bu örnekte, sorguyu yapan kişi kategorisini belirtmemiş ancak bu sorguyu yapanların çoğunluğu yani %63'ü erkek ve bayan giyim üzerine bir şeyler almış. Yani asıl hedef bir elbise çeşidi(ceket, gömlek, vb.) almak. Listelenen ürün başlığı ile sorgudaki kelimeler tutarlı ancak listelenen ürün bir ayakkabı yani bir elbise çeşidi değil. Daha az tercih edilen kategorideki bir ürün listelendiği için doğru seçeneğimiz 'Good match' olacaktır.





'Not a Match' örnekleri

1)Bu örnekte, sorguyu yapan kişi kategorisini belirtmemiş ancak bu sorguyu yapanların %99'u balıkçıklık kategorisindeki ürünlerden almış. Listenen ürün başlığı ile sorgudaki kelimeler tutarlı ancak ürün balıkçılık ile ilgili bir ürün değil. Bu yüzden doğru seçeneğimiz 'Not a match' olacaktır.




2)Bu örnekte, sorguyu yapan kişi kategorisini belirtmemiş ancak bu sorguyu yapanların hangi kategorilerden ürün aldıkları belirtilmiş. Listenen ürün markası ile sorgudaki kelimeler tutarlı ancak ürün alınan kategorilerin hiç birisinde olmadığı için doğru seçeneğimiz 'Not a match' olacaktır.



'Off Topic' örnekleri

1)Bu örnekte, sorguyu yapan kişi kategorisini belirtmemiş ancak bu sorguyu yapanların hangi kategorilerden ürün aldıkları belirtilmiş. Listelenen ürün ile sorgudaki kelimeler tutarsız ve ürünün kategorisi de farklı olduğu için yani bambaşka bir şey listelendiği için doğru seçeneğimiz 'Off topic' olacaktır.




2)Bu örnekte, sorguyu yapan kişi kategorisini belirtmemiş ancak bu sorguyu yapanların hangi kategorilerden ürün aldıkları belirtilmiş. Listelenen ürün ile sorguda hedeflenen ürünün bambaşka olması ve ürün kategorisinin de farklı olmasından dolayı doğru seçeneğimiz 'Off topic' olacaktır.



Bunlara ek olarak; mesela sonuç 'great match' olacak iken yani başlık tutarlı, kategori tutarlı iken eğer ürün resmi yok ise doğru seçenek 'good match' olacaktır.

Gördüğünüz gibi aslında zor değil. İlk başlarda biraz zorlanabilirsiniz. Ancak alıştıktan sonra oldukça hızlanacaksınız. İki-üç dakika içerisinde bir görevi bitirebilirsiniz. Saatte 20-30 görev eder. Bu da 4-6 dolar demek. herkese kolay gelsin

Clixgridde $5 kazandım ! » Post #17

Wed Feb 01, 2012 11:00 in Turkish

abulut81 wrote: tbrkler arkadaşım bol kazançlar :clap:


teşekkürler ;)

Hello All Of My Clixsense Friends » Post #8

Wed Feb 01, 2012 10:58 in Member Introduction

skynet84 wrote: welcome to clixsense :mrgreen: :thumbup:


better picture :D

Clixsense Değişiklikleri (27 Ocak 2012) » Post #19

Tue Jan 31, 2012 14:25 in Turkish

khosan wrote: bu task olayi super gunluk 0.25 averaj


bende 7 dolar kazandım 3 günde task lerden

Clixsense Değişiklikleri (27 Ocak 2012) » Post #15

Mon Jan 30, 2012 17:48 in Turkish

kalmadı zaten bişey

Clixsense Yardım » Post #90

Thu Jan 26, 2012 12:36 in Turkish

yorkashton wrote: dr yapınca ne kadar kazancam. direk ref bulmak o kadar kolay değil bulsandasürekli tıklayanlardan bulman zor. neobuxta daha mantıklı değilmi? o da güvenilir site?

neobuxta referal kiralayabiliyon ama orda kazanç sağlaman için golden üyelik alman lazım. ki 90 dolar. o bile ödediğini geri getirmeyebilir. çok dikkatli ol orda uyarayım şimdiden. zor olduğu için ben girmedim oraya. tavsiyem burda ufak ufak başla

5 Letter Words » Post #74

Thu Jan 26, 2012 05:27 in General Talk

schizophrenic


I m schizophrenic so this word is 5 letter :P

ClixGrid » Post #5

Thu Jan 26, 2012 05:22 in General Talk

I won 0.10$ with that method today
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 24, 2024 22:11:23 PST