Please wait...
HomeForumPosts by The_AA

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by The_AA

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #507

Mon Jun 11, 2012 09:33 in Bulgarian

umit86 wrote: здравеите на всички !!! от скоро сам в този саит. бих искал да попитам дали става да наема6 рефарали и ако става как ? благодаря предварително :)

Рефералите трябва да си ги каниш ти. Покани приятели, пусни някоя реклама в друг сайт. В ClixSense НЕ може да се купуват реферали. Тоеот неможеш да наемаш реферали.

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #85

Fri Jun 08, 2012 21:47 in Bulgarian

nikolaie wrote: Здравейте! някой ще ми обясни ли как да си купя реферал в този сайт.

Реферали немогът да се купуват. Трябва да ги поканиш харата за да ти станат рефеали.

Premium Upgrade - Welcome Ads край » Post #10

Thu Jun 07, 2012 06:44 in Bulgarian

Fugitive88 wrote: Здравейте, не знам дали това е правилната секция от форума за този въпрос, но бих искал да попитам тези от вас които са си купили Premium Membership, дали си струва да станеш Premium member, ако нямаш реферали, и изобщо би ли могъл без дори 1 реферал, поне да си избиеш парите за ъпгрейда? Тоест с една дума, има ли смисъл да ставам Premium member, щом нямам реферали?

Ако само от рекламки събираш пари за година ще покриеш ъпгрейда. Но пък имаш ClixGrid, Tasks, Offers.

ClixSense Задачи » Post #79

Thu Jun 07, 2012 06:41 in Bulgarian

fenrier wrote: здравейте и аз съм същия не знам езика и даже и с преводача на гугъла не схващам какво да се прави имам много някакви от 0.03 до 0.07 на някой обаче пише отдолу 0 available на други пише 1 или много повече това какво значи също и ако иска някой да ми помогне мога да му пратя снимка с задачите какви са ми поне да ми се даде малко като начален старт с обяснения ако мога да ги схвана да мога да ги правя сам за напред ако не да се откажа че се трепя и нищо не мога разбера пък обикновен потребител съм без реферали доста бавно се събират партие макар че вече имам 2 тегления общо 20 долара ама през 1 година толкова бавно ги събирам
Проблема е, че всяка задача е различна и освен да знаеш езика не мисля, че ще има друг лесен начин.
Опитай с преводача отново. Ако трябва превеждай дума по дума. Има ли желание има и начин е казано. Свикнеш ли ще разбереш за какво става дума. Иначе ако има някой, който познаваш и иска и може да ти помогне защо не. Дори някой от форума да е.

Представете се. » Post #126

Thu Jun 07, 2012 06:38 in Bulgarian

cnyyha wrote: Здравейте и от мен Георги от Бургас :)

Finesse wrote: Здравейте!Аз съм Василена от Сливен, на 27 години.Хубаво е, че има БГ форум.Пожелавам на всички късмет и успех с :clixsense: ! ;)

Здравейте и на двама ви! Добре дошли в форума! :thumbup:

Нови Ограничения за Теглене » Post #7

Thu Jun 07, 2012 06:37 in Bulgarian

Stivbo wrote:
buldan75 wrote: Таксите за прехвърляне от ClixSense към Payment процесорите нямат нищо общо с банката, която си избрал.
Считано за $8 таксата е, както следва:
1. за PayPal e 2% up to $20 - $0.16
2. за Payza (AlertPay) е 2.5% + $0.25 up to $4.25 - $0.45
3. за Liberty Reserve таксата е фиксирана на $0.25, но минималната сума за теглене там е $15, така че няма да можеш да възползваш.
Трябва да проучиш или някой колега да ти каже колко е таксата на съответната банка за прехвърляне от PP, Payza или LR в банковата ти сметка.
Не можеш да си поличиш парите на "гишето в пощата", а си ги получаваш в банковата сметака, която си вързал към съответния разплащателен процесор.

Имах предвид ако изчакам да ми станат 15 долара и ги изтегля чрез Liberty Reserve, тогава как точно става и не е ли в пощата?

Става по същия начин, но там минималната сума за теглене е поставена от процесора за разплащане, а не от ClixSense, така че минималната сума за теглене от ClixSense не важи в случая с Liberty Reserve.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #494

Wed Jun 06, 2012 13:29 in Bulgarian

bezimenniq wrote: Благодаря ти за инфото Анжелов.Малко е тъпо така,защото 4-ма китайци и 2 виетнамци са ми писали,но не могат да се регистрират заради забраната :).Здраве да е все някой друг ще се залепи :)
Съгласен съм с теб, но няма какво да направим по въпроса. Просто трябва чакаме и някой ден може да се променят нещата. Късмет ти пожелавам с рефералите!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #492

Tue Jun 05, 2012 09:39 in Bulgarian

bezimenniq wrote: Обръщам се към Булдан, с запитването дали има някакъв начин да регистрирам 3-4 китайци които са съгласни да ми станат реферали в clicksense,но има забрана за тяхната страна?Предполагам,че щом са забранили на цялата държава регистрациите ще има някаква причина,но все пак да попитам.Защо бяха забранени?За да се получава реален трафик на рекламодателите или?


Quote:I cannot access the registration page, is my country supported?

ClixSense does business with most countries in the world. There are some we do not currently allow registrations from. Those countries are:

Afghanistan

Algeria

Antarctica

China

Cuba

Iran

Iraq

Nepal

N.Korea

Niger

Sri Lanka

Viet Nam

We may in the future update this list but if your country is listed then you are not able to create an account at this time.

We apologize for any inconvenience.

Иначе казано - неможеш. Регистрацийте от тези държави по-горе са били забранени и няма как някой да се регистрира освен ако ClixSense не отменят забраната.

Плащания » Post #64

Tue Jun 05, 2012 04:30 in Bulgarian

Ето го моето ВТОРО плащане! Първият път беше $60.00 и сега $23.00 = $83.00 - 130 лв.
Почти съм покрил инвестицията си.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #488

Mon Jun 04, 2012 14:09 in Bulgarian

vladimircho85 wrote: Хора не знам за вас но от септември миналата година съм в Clixsense и разбрах че няма как да се печелят пари реално тук. Спечелил съм всичко на всичко 20 долара и това е. С набирането на реферали е много трудно защото никой не иска да се регистрира от моя реферален линк а още по малко да клика постоянно. В най - добрия случай хората проверяват за какво става дума и след 5 дена се отказват! Кажете ми някой който да е спечелил поне 100 лева от Clixsense за няколко месеца примерно. Има ли смиъл да се продължава. И недейте да почвате с отговори от типа ама то може да се правят на теория еди колко си. Знам че могат но реално да видин кой колко е направил!

Аз изкарах 130 лева общо до сега. Разбирасе, че неможеш да изкарваш по стотици долари на месец. Е можеш де, но трябва да вложиш време и пари.

Представете се. » Post #121

Mon Jun 04, 2012 02:44 in Bulgarian

chocky_s wrote: Привет на всички!
Аз съм Даниел от Варна!
;)

Добре дошъл при нас!

Къде са ми парите. » Post #4

Sun Jun 03, 2012 02:29 in Bulgarian

nailbombbg wrote: Как да пусна тикет?

Ето линк:
ClixSense Help Center

Пиши на кирилица!

Къде са ми парите. » Post #2

Sun Jun 03, 2012 01:58 in Bulgarian

nailbombbg wrote: Здравейте. Поисках си парите преди около 2 месеца - 10$. Това е първото ми искане. Пише ми в акаунта на CLIXSENSE, че са ми пратени, но в сметката ми в PayPal нямам постапления.

Пусни един тикет и администраторите ще обърнат нужното внимание на проблема.
ClixSense Help Center

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #482

Sun Jun 03, 2012 01:55 in Bulgarian

snakypit wrote: И като написах предния пост и го пратиха за проверка,колко още ще ме проверяват или е така със всички?

Първите 5 поста трябва да бъдат одобрени от модератор.

САМО 7 РЕКЛАМИ ДНЕС! » Post #2

Sat May 26, 2012 10:00 in Bulgarian

За в бъдеще моля те избягвай писането само с главни букви.
Та сега за проблема ти. Каквото е при теб, такова е при всички българи които са PREMIUM. Това не зависи от нас, ами от така наречените "Advertisers" които рекламират сайтовете си. Ако единствените ти доходи в ClixSense идват само от рекламките които гледаш, то разбирасе ще печелиш много малко.
Колкото повече хора каниш в ClixSense и съответно те станат твой реферали, то толкова повече пари ще изкарваш ако те са активни.
Друга опция са "Tasks". Една наистина страхотна и сравнително нова придобивка към ClixSense. Дори ние българите имаме възможност да изкарваме долари на ден от нея, стига да имаме време.

Похвали се. » Post #156

Tue May 22, 2012 07:54 in Bulgarian

grafa1 wrote: Здравейте,днес употребих спечелените пари за ъпдейт и вече съм Premium.

Честито! Добре дошъл в клуба! :thumbup:

Представете се. » Post #109

Sat May 19, 2012 06:32 in Bulgarian

Spanishgirl wrote: Здравейте и от мен,казвам се Милена и съм от Враца!Аз също съм нова и не разбирам почти нищо,но смятам,че с повечко четене във форума,ще ми се поизяснят нещата!Успех на всички! :-)

Добре дошла при нас! :thumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #436

Sat May 19, 2012 02:35 in Bulgarian

grafa1 wrote: Здравейте и от мен,преди два дни наредих плащане и още няма,в какъв срок извършват плащането?

Всеки понеделник се извършват плащанията. Почакай до понеделник, привечер и ще си получиш изкараните пари! :)

Похвали се. » Post #152

Fri May 18, 2012 12:38 in Bulgarian

Аз да се похваля, че имам нов реферал, който е PREMIUM! :thumbup:

ClixSense Оферти » Post #2

Mon Apr 23, 2012 06:45 in Bulgarian

Ехх, късметлия. В Англия има доста повече оферти. Ние имаме само една и едва ли някой ще успее да я направи. Иначе харесвам самата идея на офертите. Дано и ние да получим някой и друг долар от това.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 23, 2024 15:10:32 PST