Please wait...
HomeForumPosts by bgadservices

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by bgadservices

Представете се. » Post #314

Thu Oct 11, 2012 13:48 in Bulgarian

bett519 wrote: Благодаря ви момчета - Безименния и Деката :) И на всички ви до момента, които отделихте от времето си за мен и въпросите ми ... ще гледам да не злоупотребявам с търпението ви :))))
Ехеххееее ... казах си още като прочетох първите постове тук, че компанията ще ми хареса :) Благодаря за "аристократичното" име :) Какво да се прави - мама и тате са "виновни" да си го нося още от 50та година насам ... ;)
Някой от вас тук ми каза, че не се купували реферали в този сайт - ок, а как да се снабдя с тях - трябва да имам някакво ниво от парички, от решени задачки или нещо друго? Пускам линка си във фейса, но до момента няма резултат ... :)
Освен това - какво означава да съм ъпгрейдвана?!? Знам какво означава в превод, но тук може би има друго значение?!?
Ами приятна вечер и до скоро, момчета и момичета! :)

За рефералите - можеш да се снабдиш с тях като си направиш, да речем уебстраница тип блог, с която да разпространяваш пояснения за clixsense с твоя реферален линк. Лична препоръка е винаги първо да наблегнеш на свои приятели / познати - те ще бъдат нещо като твоя гръбнак сиреч - сигурен ежедневен доход.

Премиум акаунта (както е описан тук)) е изключително евтин и доходоносен. Като човек, който клика редовно мога да ти кажа, че само с моите ежедневни кликове успях да си възстановя почти изцяло инвестицията си в премиум (дори не броя Clixgrid печалбите си). А имам още 5 месеца премиум пред себе си.

Ще ти направя едно сравнение между двете, защото мисля, че за всеки новак от България ще е хубаво да има повече яснота. Нали затова сме Българи :mrgreen:. Надявам се и другите да му обърнат внимание. Значи:

Гарантирани реклами на ден:

Стандартен потребител
Винаги има 1 гарантирана реклама на ден от 0.01$. Тази реклама ще е достъпна всеки ден след 07:00 (00:00 Американско време) и ще е налична за кликане в рамките на 24 часа, т.е. до другия ден сутринта в 07:00. Ако изпуснеш днес сигурната си реклама от 0.01$, тя няма да ти остане за утре, т.е. ако я изпуснеш днес утре няма да имаш 2 реклами от 0.01$ - отново само 1.

Премиум потребител

Винаги има 4 гарантирани реклами на ден от 0.01$, които са на същия принцип като 1-та реклама за стандартен потребител. Само че са 4.

Забележка: За разлика от стандартните потребители, премиум потребителите имат достъп до т.нар. Премиум реклами (просто хората, които рекламират имат правото да избират дали техните реклами да бъдат видими само за премиум потребители - това са рекламите от 0.005$, 0.01$ и 0.02$ - Когато премиум потребител получи такава премиум реклама тя е лесна за различаване по малката звездичка долу - вижда се на ето тази снимка.)

Кликни на снимката за по-голямо изображение


Рекламни кредити подарък:

Стандартен потребител - не получават никакви :(

Премиум потребител - получават 1000 рекламни кредита, с които може да бъде пусната реклама в Clixsense към сайт по ваш избор - Ето тук може да се видят всички опции по рекламата и нейното пускане.

Шансове в Clixgrid:

Стандартен потребител - 25 шанса в играта - всеки шанс трае по 10 секунди

Премиум потребител - 50 шанса в играта - всеки шанс трае по 5 секунди.

Минимална сума за теглене:

Стандартен потребител - Минималната сума за теглене е 8.00$ към PayPal и Payza.

Премиум потребител - Минималната сума за теглене е 6.00$ към PayPal и Payza.

Забележка: Пълна информация, относно всички опции за теглене на пари може да бъде открита тук.

Хубаво е да се спомене, че плащанията към онлайн разплащателни сметки се правят всеки понеделник, а плащанията по чек се правят всеки месец на първия Понеделник от месеца.

И също, че таксите за теглене не варират между премиум/стандартен потребител - те са еднакви.


Плащане на клик:

Стандартен потребител - от 0.001$ до 0.02$ на клик.

Премиум потребител - от 0.001$ до 0.02$ на клик.

Забележка: Единствената причина, поради която споменавам това е че не искам хората да се объркват по някакъв начин, че премиум акаунта дава по-скъпи реклами - това просто е НЕВЯРНО.

Плащане на реферален клик:


Стандартен потребител - от 0.0002$ до 0.004$ на реферален клик. (за математиците - това е 20% от всички кликове на въпросния реферал)

Премиум потребител - от 0.0004$ до 0.008$ на реферален клик. (40%)


Комисионна при вписване:

Стандартен потребител - Няма. Каквото изкара рефералът - това е. Няма бонуси.

Премиум потребител - Когато рефералът стигне 1.00$ във собствени кликове Clixsense моментално кредитира акаунта на неговия спонсор с 0.50$ бонус. Няма никакви уловки относно този бонус, той бива кредитиран на момента без много въпроси.

Забележка: Ако по някаква причина даден реферал бъде засечен, че извършва нелегална дейност и неговия акаунт бъде "замразен", то комисионната от 0.50$ ще бъде върната. Това е много рядък случай, но е задължително да се спомене.

Комисионна при ъпгрейд(покупка на премиум от реферал):

Стандартен потребител - 2.00$ ако директен реферал си купи премиум.

Премиум потребител - 2.00$ ако директен реферал си купи премиум и 1.00$, ако реферал от 2-ро до 8-мо ниво си купи премиум

Забележка: 2-ро до 8-мо ниво са рефералите, които са реферали на вашите реферали. Така имате неограничени възможности за развитие и печалби.

И разбира се - отговор на вечния въпрос - Само реферали на първо ниво (директни) докарват печалба от кликове, Offers, Tasks и т.н., рефералите от 2-ро до 8-мо ниво докарват печалба САМО от премиум ъпгрейди.

Комисионна при покупки на стандартна реклама и Clixgrid реклама:

Стандартен потребител - 10% от сумата, инвестирана от даден директен реферал, като комисионната има лимит от 1.00$ на транзакция. Това означава, че ако рефералът си купи реклама от 4.30$ ще получите веднага 0.43$, но ако рефералът купи реклама над 10.00 $, комисионната от тази транзакция ще е ТОЧНО 1.00$, не повече. Този бонус е лимитиран на 50.00$ от реферал. Тоест, когато този реферал докара 50.00$ в комисионни към вас Clixsense няма да плаща повече бонус от рекламните му покупки (но пак ще докарвате пари от другата му активност).

Премиум потребител - 10% от сумата, инвестирана от даден директен реферал, като комисионната има лимит от 2.00$ на транзакция и лимит от 100.00$ комисионни на реферал.

Комисионна от изпълнени задачи (Tasks) -

Стандартен потребител - 5% от стойността на всяка задача, изпълнена от реферал.

Премиум потребител - 10% от стойността на всяка задача, изпълнена от реферал

Комисионна от изпълнени оферти (Offers) -

Стандартен потребител - 5% от стойността на всяка оферта, изпълнена от реферал.

Премиум потребител - 10% от стойността на всяка оферта, изпълнена от реферал

Daily checklist bonus -

Първо ще си позволя да цитирам друг потребител по тази тема:

barathrum wrote: Дейли чеклиста иска следното сега:

1. Поне 2 PTC клика
2. Поне 15 Clixgrid клика
3. Да се изпълни ЕДИН от трите сценария:

а. да се изпълнят 10 таска (Tasks)
b. да се изпълнят 2 оферти (Offers)
c. да се изпълнят 5 таскa (Tasks) И 1 оферта (Offers)

4. Едно посещение на форума, няма нужда от постване.

Това е.

Стандартен потребител - Стандартните потребители получават 5% бонус на това, което са заработили за деня със собствената си дейност (PTC, Clixgrid, Tasks, Offers) - т.е. реферал заработки НЕ влизат в този бонус.

Премиум потребител - Като премиум бонусът скача на 12%.

Забележка: Този бонус няма лимит - колкото повече заработите за деня, толкова по-голям ще е бонусът.

Той може да бъде взиман всеки ден, ако гореспоменатите фактори бъдат изпълнени. Няма горна граница на общата сума, която можете да изкарате от този бонус.

Бонусът се кредитира всяка сутрин около 07:00 наше време (00:00 Американско време)



Надявам се като цяло това пояснение за премиум акаунта да ти е било от полза (съжалявам за 2-та декара пост, но просто исках всичко да бъде пояснено от-до)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1168

Thu Oct 11, 2012 11:31 in Bulgarian

Да му имам проблемите на котоошу...

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #129

Wed Oct 10, 2012 10:50 in Bulgarian

ИИИ някой да не каза Eastern Europe style? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #126

Tue Oct 09, 2012 23:21 in Bulgarian

Похвали се. » Post #441

Mon Oct 08, 2012 14:48 in Bulgarian

effos wrote: Здравейте.
Днеска направо ги 'пръснах' задачите .Много се радвам ...Всичко е до постоянство..Вече имам $0.80. :thumbup:
Късмет на всички..

И търпение си трябва госуда. Никога не забравяйте, че тук се правят реални пари, загубата на мотивация може лесно да ги отнеме...

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1160

Mon Oct 08, 2012 13:48 in Bulgarian

pepita8707 wrote: Здравейте,някой да има информация за Kotooshu77Best77 ,защото аз нищо не намерих

Ако ти е спонсор единственото, което можеш да направиш е да пишеш support ticket ето ТУК и да помолиш администратор да прати твоите данни за контакт към него. Досега обаче масово хора питат за този човек, но той явно не отговаря на рефералите си.

Ако с нещо можем да помогнем ние - казвай.

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #119

Mon Oct 08, 2012 12:25 in Bulgarian

DANI_i_kompaniq wrote: Tippexperience - YouTube
Как ще коментирате това?

пробвай f*cks a bear :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1158

Mon Oct 08, 2012 11:41 in Bulgarian

didkocska wrote: Сега остава да чакаме отговора! Ако се затрудниш отново пиши или както подсказах, пусни скрийншот. Сам се обеди, че веднага се намира някой който да помогне (Тонито ме изпревари ... адмирации за което!)

имАло кой да ме учи :mrgreen:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1155

Mon Oct 08, 2012 11:07 in Bulgarian

mmchl9 wrote:
Antoniq wrote:
mmchl9 wrote:
Ето я снимката. А това което пише е невъзможно, защото никога преди не съм се пробвал да си правя акаунт там или поне не помня такова нещо :)

Веднага се свържи с тях и питай защо картата ти е листната така, при условие, че ти, като неин титуляр не си извършвал опит за регистрация преди.

А как да я направя тази магия, че просто ми е супер овъртян и сложен сайта им :roll:



Стъпка по стъпка съм ги отметнала нещата.

Помежду другото, ако не ти приеме запитването, тъй като трябва да впишеш последните 4 цифри на картата ти в полето най-долу - ако по някаква причина не ти приеме запитването казвам пусни го на произволна тема.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1153

Mon Oct 08, 2012 10:50 in Bulgarian

mmchl9 wrote:
Ето я снимката. А това което пише е невъзможно, защото никога преди не съм се пробвал да си правя акаунт там или поне не помня такова нещо :)

Веднага се свържи с тях и питай защо картата ти е листната така, при условие, че ти, като неин титуляр не си извършвал опит за регистрация преди.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1151

Mon Oct 08, 2012 10:43 in Bulgarian

mmchl9 wrote:
Antoniq wrote:
mmchl9 wrote:
Antoniq wrote:
mmchl9 wrote:
barathrum wrote:
milenav wrote: ами ок аз съм подал онлайн заявка за карта, в централна кооперативна банка още веднага мога ли да ги питам за онлайн банкиране без да имам карта или неможе :cry: съжелявам за елементарните въпроси но само тук мога да получа помощ

Онлайн банкиране можеш да имаш със и без карта. То е към банковата ти сметка и просто ще отчита транзакциите, които ще извършваш и ще ти предоставя да нареждаш плащания от/към друга банкова сметка.

Във всички случаи не свързвай директно банкова сметка с пейпал, това е много голяма грешка, която не трябва да допускаш. Винаги свързвай картата.

Добре де а аз като съм с пейза акаунт и ми иска задължително банкова сметка и карта??? Би ли казал каква е грешката?

Не признавам Payza. Имат огромни такси за транзакция и теглене в сравнение с Paypal. Там имам една потвърдена регистрация, но на мен ми искаше връзка с дебитната карта, не с банковата сметка. Прегледай опциите за потвърждаване на акаунт по-обстойно

Ами аз исках да си направя акаунт в пейпал но не можах, не ми приеха картата и бях принуден да го направя в пейза. А колкото до искането на банкова сметка, така или иначе вече съм я попълнил а и си мисля, че без банкова сметка не може. Поправете ме ако бъркам, защото не съм много на ТИ с тези работи :D и така и не разбрах каква е голямата грешка, че ако е много сериозно да вземам някакво отношение по въпроса :?

Грешката може да е била всякаква, като се почне с това, че ако си на ОББ - тяхната виза електрон не поддържа онлайн транзакции (тези детайли се уточняват с едно телефонно повикване до картов център към съответната банка).

Относно другото - сега погледнах пак своят Payza акаунт - само картата ми е свързана, не директно банковата сметка.

За мен е по-гаден вариант тези payment процесори да имат директен достъп до банковата ти сметка, защото парите ще се движат така при теглене:

Банкова сметка -> Payment processor.

Докато при втория вариант имаш нещо като checkpoint

Банкова сметка -> Дебитна карта -> Payment processor.

И някак си ми се струва по-сигурно така. Защото ако стане нещо и ти откраднат данните на картата можеш да блокираш картата и да изкараш нова за 3-5 лева. Дали не е по-добре така, отколкото да закриваш сметка и да откриваш нова?
Абсолютно съм съгласен с теб Антония.
Картата ми е на цкб. Всеки казава, че не би трябвало да има никакъв проблем при регистрация, но ето аз имам и имам още 2ма познати които имат същия проблем и те са с цкб виза електрон.
А на мен ми искаше и 2те неща за пейза(банкова сметка и данни на карта) за да мога да си верифицирам акаунта.
И все пак си мисля, че трябва да имаш банкова сметка за да може да си телиш парите. Само с данни на карта не знам как може да стане това. Но пак казвам не съм компетентен, не споря само споделям. И много благодаря за отговорите. След малко ще направя снимка на пейпал да видите грешката която ми дава.
Поздрави на всички!

Чрез данните за карта може да се генерира транзакция от/към банковата ти сметка, без проблем.

Все едно да теглиш от банкомат само че по малко по-различен начин.

В смисъл, че картата ти е вързана към банковата сметка, това е факт, но е един слой повече защита от онлайн измамници и кражби. Защото картата винаги можеш да я смениш, а банковата сметка не толкова лесно.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1149

Mon Oct 08, 2012 10:18 in Bulgarian

mmchl9 wrote:
Antoniq wrote:
mmchl9 wrote:
barathrum wrote:
milenav wrote: ами ок аз съм подал онлайн заявка за карта, в централна кооперативна банка още веднага мога ли да ги питам за онлайн банкиране без да имам карта или неможе :cry: съжелявам за елементарните въпроси но само тук мога да получа помощ

Онлайн банкиране можеш да имаш със и без карта. То е към банковата ти сметка и просто ще отчита транзакциите, които ще извършваш и ще ти предоставя да нареждаш плащания от/към друга банкова сметка.

Във всички случаи не свързвай директно банкова сметка с пейпал, това е много голяма грешка, която не трябва да допускаш. Винаги свързвай картата.

Добре де а аз като съм с пейза акаунт и ми иска задължително банкова сметка и карта??? Би ли казал каква е грешката?

Не признавам Payza. Имат огромни такси за транзакция и теглене в сравнение с Paypal. Там имам една потвърдена регистрация, но на мен ми искаше връзка с дебитната карта, не с банковата сметка. Прегледай опциите за потвърждаване на акаунт по-обстойно

Ами аз исках да си направя акаунт в пейпал но не можах, не ми приеха картата и бях принуден да го направя в пейза. А колкото до искането на банкова сметка, така или иначе вече съм я попълнил а и си мисля, че без банкова сметка не може. Поправете ме ако бъркам, защото не съм много на ТИ с тези работи :D и така и не разбрах каква е голямата грешка, че ако е много сериозно да вземам някакво отношение по въпроса :?

Грешката може да е била всякаква, като се почне с това, че ако си на ОББ - тяхната виза електрон не поддържа онлайн транзакции (тези детайли се уточняват с едно телефонно повикване до картов център към съответната банка).

Относно другото - сега погледнах пак своят Payza акаунт - само картата ми е свързана, не директно банковата сметка.

За мен е по-гаден вариант тези payment процесори да имат директен достъп до банковата ти сметка, защото парите ще се движат така при теглене:

Банкова сметка -> Payment processor.

Докато при втория вариант имаш нещо като checkpoint

Банкова сметка -> Дебитна карта -> Payment processor.

И някак си ми се струва по-сигурно така. Защото ако стане нещо и ти откраднат данните на картата можеш да блокираш картата и да изкараш нова за 3-5 лева. Дали не е по-добре така, отколкото да закриваш сметка и да откриваш нова?

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1146

Mon Oct 08, 2012 09:45 in Bulgarian

mmchl9 wrote:
barathrum wrote:
milenav wrote: ами ок аз съм подал онлайн заявка за карта, в централна кооперативна банка още веднага мога ли да ги питам за онлайн банкиране без да имам карта или неможе :cry: съжелявам за елементарните въпроси но само тук мога да получа помощ

Онлайн банкиране можеш да имаш със и без карта. То е към банковата ти сметка и просто ще отчита транзакциите, които ще извършваш и ще ти предоставя да нареждаш плащания от/към друга банкова сметка.

Във всички случаи не свързвай директно банкова сметка с пейпал, това е много голяма грешка, която не трябва да допускаш. Винаги свързвай картата.

Добре де а аз като съм с пейза акаунт и ми иска задължително банкова сметка и карта??? Би ли казал каква е грешката?

Не признавам Payza. Имат огромни такси за транзакция и теглене в сравнение с Paypal. Там имам една потвърдена регистрация, но на мен ми искаше връзка с дебитната карта, не с банковата сметка. Прегледай опциите за потвърждаване на акаунт по-обстойно

Daily Checklist Bonus » Post #76

Sun Oct 07, 2012 11:26 in Bulgarian

didkocska wrote: те така от нищото пак пуснаха от лесните задачки ... :)



а докато изпълнявах горния чеклист попаднах на това ....


и както се казва - Ние сме на всеки километър! :):):)

Аз попаднах на свидетелите на Йехова ... така че има какво още да се желае

Похвали се. » Post #436

Sun Oct 07, 2012 09:44 in Bulgarian



Да се похваля отново - реферал офертите ми чукнаха 200.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1128

Sat Oct 06, 2012 12:17 in Bulgarian

fenomenyt84 wrote: Добър вечер и от мен.Искам да попитам един въпрос - Някой използвал ли дирекните насочвания на
"Pinoy Income" и доволен ли е от тях.Защото и аз мисля да го пробвам.Та ако някой е имал вземане даване с него,ако може да каже дали си заслужава.А и още един въпрос - Онзи ден в топа за рефералите за деня бях отбелязан като "private".Така е и днес.Има ли възможност името да ми се отбелязва както ми е профила или не.Благодаря предварително.

76 реферала чрез него - 2.80$ изкарани от тях, нервирах се и си върнах парите с пейпал диспут. Не ми харесват услугите на този човек, нито начинът по който ги върти.

Представете се. » Post #297

Wed Oct 03, 2012 14:38 in Bulgarian

pepita8707 wrote: Здравейте и от мен!
Казвам се Петя в :clixsense: съм едва от 10 дни и всеки ден влизам,но не ми е ясно защо на реклама ми дава по $0.001,а не както пише,че дава по $0.01 :roll:

Здравей Петя,

Clixsense предлага гарантирана реклама от 0.01$ всеки ден за своите стандартни потребители (4бр. за премиум)

Понякога може и повече, но е просто до късмет.

Успех!

Any minecraft players here? » Post #1

Mon Oct 01, 2012 03:17 in General Talk

Hey guys, I was just wondering - are there any minecraft players here?

If yes let's share some builds, you know, for fun's sake

Похвали се. » Post #433

Sun Sep 30, 2012 13:24 in Bulgarian



Да се похваля с реферал задачките - днес минаха 100, а през последните няколко дни прескочиха прага от 1000 бр.

ClixSense Оферти » Post #92

Sun Sep 30, 2012 07:57 in Bulgarian

Така няма да те кредитира. Иска да е през фейсбук, за да генерира повече трафик
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 26, 2024 16:09:10 PST