Please wait...
HomeForumPosts by yatahaze

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by yatahaze

Anket paylaşımları » Post #3849

Thu Jun 08, 2023 09:15 in Turkish

bu lanet olasıca dynata anketlerinin sonunda bu uyarı çıkmaya başladı.tabi yine anket ücreti ödenmiyor :thumbdown: :thumbdown:


{{"error":"missing session"}}

payoneer bakiyem 46 dolar » Post #5

Fri May 26, 2023 00:54 in Turkish

böyle bir bilgi var forumlarda.

Eğer farklı bir Payoneer hesabına para göndermek istiyorsanız, hesabınızdan “ödeme yap” kısmına gitmelisiniz. Burada yalnızca alıcının e-posta adresini kullanarak işlemi gerçekleştirebilirsiniz. E-mail adresini yazdıktan sonra para birimi ve tutarı da girerek para gönderme işleminizi kolaylıkla tamamlayabilirsiniz.

Empires & Puzzles Oyunu Bir yönetici bakabilir mi? » Post #50

Mon May 01, 2023 04:39 in Turkish

sonuç olarak ysense hırsızlık yapmıştır.sorumluluğu yokmuş,oymuş buymuş geçin.bir sürü kişinin hakkı yenilmiş parası çalınmıştır.

Empires & Puzzles Oyunu Bir yönetici bakabilir mi? » Post #34

Fri Apr 28, 2023 09:32 in Turkish

erhancho wrote:
yatahaze wrote: oyundan parasını alamayanlar oyunun resmi sitesini bulup iletişim bölümünden durumu anlatan bir mesaj atın.

Bence buradaki adminler el atmalı işe sonuçta reklamı ysenseye veriyorlar ve ödemeyi de ysense yapmalı ama forum adminleri nerede bu konuda çok kişi mağdur dikkate almalılar

Geçenlerde merak edip diğer ülke forumlarının baktım.Offerslarda problem yaşayan sadece ve sadece türk üyeler.Bu oyun,diğer oyunlar,geçmişteki oyunlar hatta tekliflerde bile tüm problemler bize çıkarılıyor.Bu artık admini falan geçmiş sistematik bir uygulama olmuş ysense'nin.

Adamlara oyunu,anketi bitirdiğine dair kanıtlar sunuyorsun.Yok bitirmedin diyorlar.Aynı şeyi abd,avusturalya,avrupalı üyelere yapamıyorlar.En son ödenmeyen anket için attığım mesaja diskalifiye edildin yazmışlar.Ne aktivite bölümünde diskalifiye yazıyor ne ekran görüntüsünde öyle bir ifade var ama adamlar sistematik bir şekilde ödeme yapmıyorlar.

Empires & Puzzles Oyunu Bir yönetici bakabilir mi? » Post #32

Fri Apr 28, 2023 07:30 in Turkish

oyundan parasını alamayanlar oyunun resmi sitesini bulup iletişim bölümünden durumu anlatan bir mesaj atın.

Monopoly Go pendinge düşmüyor » Post #14

Fri Apr 28, 2023 07:03 in Turkish

aferin mesajları silmeye devam edin.bundan sonra kanıtları şirketlere yolluyorum.

Monopoly Go pendinge düşmüyor » Post #10

Thu Apr 27, 2023 11:57 in Turkish

13. seviyeye geldim.Ödenen para 5 cent.Onu da dürün bükün bir tarafınıza sokun.

Monopoly Go pendinge düşmüyor » Post #9

Thu Apr 27, 2023 11:56 in Turkish

Bıkmadılar şu hırsızlıktan.Anketleri doğru düzgün ödemiyorlar,offersları 3-5 kişi harici ödemiyorlar.Ne gariptir ki özellikle offerslardaki problemler sadece türk üyelere özel.Yarın bir gün hesapları banlamaya başlarlar.Lanet olsun

Monopoly Go pendinge düşmüyor » Post #6

Thu Apr 27, 2023 05:23 in Turkish

ojoooturkey wrote: Board dediği şehir ise oyun inanılmaz zor. Seviye ise 60 .seviyeye geldim zaten. Valla para yatırılsa bile zor görünüyor.

Pano diyor yani şehir 42 şehir tamamlayın diyor.

Board Şehirler oluyor.Zaten bu oyunda para vermiyor.Siz bilirsiniz ama oynamaya değmez.

Empires & Puzzles Oyunu Bir yönetici bakabilir mi? » Post #17

Wed Apr 26, 2023 07:45 in Turkish

Oynayanlar için Monopoly'de ödeme yapmıyor.boşuna uğraşmayın.

Empires & Puzzles Oyunu Bir yönetici bakabilir mi? » Post #13

Wed Apr 26, 2023 02:57 in Turkish

Bir kere de şu paraları düzgün yatırın.Lanet olasıca oyunlarınızı mı bitirsin bu millet,üstüne ticket ile mi uğraşşın..Hep aynı senaryo.

anket ücreti yatmadı » Post #11

Wed Apr 19, 2023 12:45 in Turkish

adamlara ticket atıyorum anket bitiminde bu sayfaya yönlendirildi diye. https://s.cint.com/Survey/Complete

gelen cevap diskalifiye edildiğiniz için üzgünüz.Ortada ne diskalifiye var ne başka bir şey.

anket ücreti yatmadı » Post #9

Wed Apr 19, 2023 08:02 in Turkish

hırsızlık iyice sıradanlaştı burada..Sonun kadar anketi yaptırıp diskalifiye etmeler,baştan sona problem olmayan anketi bitirdiğinde verilen hatalar.Prodege'nin bu kadar şirketi satın almasına şaşmamalı..Bu kadar insandan çalınan paralarla daha çok şirket alırlar.

Anket paylaşımları » Post #3775

Thu Apr 13, 2023 03:11 in Turkish

bu dynata tam bir hırsız

Anket paylaşımları » Post #3756

Wed Apr 05, 2023 08:16 in Turkish

bu lanet olasıca yeni routeri para ödememek için kurmuşlar herhalde.Açıldığından bu yana 2 kere ödeme yaptı,5 kere ödeme yapmadı.

Anket paylaşımları » Post #3751

Tue Apr 04, 2023 03:19 in Turkish

bence tüm anketleri 1 cent yapın rahatlayın


GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #2001

Mon Apr 03, 2023 01:37 in Turkish

2-3 forum sitesine baktım.Herhangi bir şey satın almadan yaklaşık 1 ay sürüyor yazmışlar 20.seviye için.

Anket paylaşımları » Post #3721

Wed Mar 22, 2023 02:56 in Turkish

Şu hırsızlığı sadece bize yapıyorlar..diğer forumlarda nadiren olan şey türk üyelere düzenli olarak yapılıyor ve hep aynı cevap.yeni taktikleri anketi tamamladınız işareti gösterip işlemlerim kısmında diskalifiye yazmak.



We apologize for the inconvenience caused by the Disqualified message you received from the survey company. At ySense, we understand that it can be frustrating to invest time and effort into a survey only to be disqualified.

We reward participants who meet all survey requirements and comply with our Terms. However, there are various reasons why a participant may not qualify for a survey. For instance, the survey may target a specific demographic or population, and if the participant does not fit that criteria, they may be disqualified. Inconsistent or suspect responses may also result in disqualification. Additionally, surveys often include quality control measures, such as attention check questions, to ensure that respondents are providing accurate answers. If a respondent fails these checks or does not answer all the required questions, they may be disqualified.

It's important to note that disqualifications are a deliberate decision made by the survey creator to maintain the quality and validity of the data they collect. Disqualifications are not technical errors, and the survey partner ultimately determines if an award is issued.

Please be assured that if you were disqualified, your answers will not be recorded or saved, even if you were at the end of the survey. We understand that spending a significant amount of time on a survey without earning credit can be frustrating. We are continuously working with our partners to improve the survey experience.

We apologize for any inconvenience caused and appreciate your understanding. We value your time and effort and encourage you not to be discouraged. Thank you for reaching out to us.

Anket paylaşımları » Post #3720

Wed Mar 22, 2023 02:43 in Turkish

lanet olasıca kahve anketi ödeme yapmadı.1 puanı aldınız.bundan sonra her ödenmeyen bu site üzerinden 1 puanı alacaksnız.

https://www.trustpilot.com/review/ysense.com

Anket paylaşımları » Post #3667

Fri Mar 10, 2023 13:15 in Turkish

ojoooturkey wrote: Dynata ile opinionworld aynı şey zaten....

Dynata ana şirket.Peanutlabs'ı satın almışlar.Muhtemelen opinionworld ile peanut'ı tek router olarak sunacaklar.Tabi 2 sene önce 0.85 centti,sonra 0.58.Bakalım geri dönüşte kaç olacak
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 26, 2024 16:35:47 PST