Please wait...
HomeForumPosts by bezimenniq

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by bezimenniq

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #821

Thu Aug 02, 2012 04:45 in Bulgarian

Тази е най-лесната задача която съществува:)
Сега излизам и наистина нямам време,но после ако никой не ти е обяснил ще ти помогна как да я правиш:)
И не е зле да пишеш в раздела ClixSense Задачи | ClixSense Forum

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #805

Wed Aug 01, 2012 08:43 in Bulgarian

Не се притеснявай няма да имаш проблем с модераторите.Ти не рекламираш рефералния си линк а просто помагаш на другите а и за самия сайт е добре,защото членовете му ще се увеличат след твоята помощ разбира се ако някой рекламира там:)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #802

Wed Aug 01, 2012 07:36 in Bulgarian

Ехе,че ти на доста добри реферали си попаднал :)Аз самия в момента събирам 70$ от няколко сайта за да пусна по голяма реклама,защото до сега не съм пускал по голяма от 16$.Ами успех ти желая и занапред,но изглежда,че имаш късмет:)Моите реферали от към кликове доста изтъняха и AVG-то ми за последните 14 дни е $0.525.Добре,че имам няколко които са се заели по сериозно с оферти и таскове,че иначе е пълна скръб:)Не знам при теб как е но в момента от 200 реферала имам 44 които са цъкали вчера и днес(в смисъл най-активните)Много пари от новите рефералчета и сподели къде другаде си рекламирал,защото си мисля,че не беше само в неото:)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #800

Wed Aug 01, 2012 06:59 in Bulgarian

Stivbo wrote:
neron84 wrote: може ли да направя едно запитване към вас-както вече казах,за в момента нямам възможност да вкарвам лични пари,затова действам със задачките и от вчера съм дръпнала с близо 2$,та ще си събирам от тук и се питам кое е по-добре-първо да се ъпгрейдна или да вложа в реклама за набиране на реферали?И колко горе долу трябва да се даде да реклама-20-30,100 $??



Така, понеже поговорката "Питай патило, а не старило" напълно важи и тук, пък и аз достатъчно изпатих, че не се ъбдейтнах веднага /не за друго, а защото в началото си мислих, че този сайт е измама, но се оказа, че съм грешал и че сайта наистина е най-добрият и с най-малко "бъгове" в сравнение с другите подобни сайтове/, затова задължително си вземи премиум! Защото само така наистина ще спечелиш! Иначе без премиум честно казано няма да можеш да направиш такава печалба както ако си вземеш премиум, освен това ще изпуснеш поне 10 долара и то за 1 месец, а камо ли ако се забавиш повече месеци.
Относно премиума ако подържаш връзка със твоя спонсор може тогава премиума да си го вземеш за 15 долара, тоест да си спестиш 2 долара, но това е в случай, че наистина си сигурен, че спонсора ти е точен, само тогава! като му преведеш парите от твоята алерт пей или пей пал сметка към неговата.
Относно Пейза /Алер пей/ ти препоръчвам да си направиш Пей пал и да работиш с него /поне е безплатно/, защото само с Пей пал всички дебитни карти на по реномираните банки стават, а с Пейза /Алерт пей/ в момента нищо не става! Освен това забелязах, че при последното ми теглене което бе преди няколко дена превода се извърши точно за 1 ден /което е много бързо!, без да има забавяне/. Което е много обнадеждаващо относно парите които печелим тук.
Освен това честно казано аз никога не съм вярвал, че ще имам реферали, надявах се ако успея да събера най-много около 20 за година, а то се оказа, че вече имам над 350 реферала /разликата ми от 100 реферала е неразбираема за мен, защото всичките ми са активни, но няма значение, важното е, че нали ми носят приходи :D /.
Освен това искам да кажа на всички, че не е задължително човек да дава пари и да рекламира, защото може да има реферали и без да дава пари, стига твърдо да си пожелае да си намери реферали.
За пример съм самият аз - Вече имам над 350 реферала и то без да съм дал нито лев за реклама, единствено съм дал само 17 долара за премиум, които 17 долара още следващият месец си ги избих, което е наистина добре за мен. :D
Даже се чудя дали някой друг е успял за толкова кратко време колкото мен /1 месец/ да има толкова много реферали и то без да даде пари за реклама? :?:
Даже гледам само за вчера имам нови 26 активни реферала /които ми правят не само кликове, а и таскове и оферти/ което мисля, че наистина е добре. :D
И пак повтарям, който си вземе премиум със сигурност ще спечели, а който не си вземе, със сигурност ще изгуби и после ще го е яд.
Затова приятели ако искате да спечелите, вземете си премиум и със сигурност ще си избиете парите.
Ето жив пример: Аз имам премиум от 12 юни, но 1 месец нищо не съм правил, защото спонсора ми никакъв го нямаше /голям измамник се оказа/ и се наложи да се оправя без него. Така, че докато разбера какво да се прави ми трябваше точно 1 месец и вече от месец юли /01 юли/ нещата се оправиха, защото благодарение на премиума който си взех аз само за 1 месец вече си избих премиума 5 кратно! Като никога не съм вярвал, че ще е така.
И ако се чуди някой колко печеля дневно заради моята упоритост и постоянство мога само да кажа, че дневно аз вече имам по 795 клика на реклами общо и то само от моите реферали + 38 клика на реклами от мен, така, че приятели сами може да пресметнете колко клика имам дневно, както и колко печалба правя само от кликове. Освен това изкарвам и много голяма печалба и от таскове, както и от тасковете които правят моите реферали, защото се оказа, че имало начин за по лесно решаване на таскове /разкрил съм начина на всички мои реферали/, така хем те повече печелят, хем и аз печеля.
И всичко това съм постигнал без да дам нито лев за реклами, което е много хубаво в случая.
Защото има начин човек да има и много реферали без да даде нито лев. :thumbup:
Просто трябва да е постоянен и да не го мързи като някои хора които си губят времето за глупости по цял ден в нета, а ги мързи да си оправят рекламите за 5 минути.
Това е общо взето приятели.
Успех на всички!
Бъдете постоянни и със сигурност ще успеете като мен. :thumbup:


Stivbo!,

Много ми харесва това,че се опитваш да помагаш-говори добре за теб,но моля те опитвай се да бъдеш максимално точен и сигурен в твърденията си,защото много заблуждаваш с това твое мнение.Сега ще ти напиша на колко места или лъжеш(ако искаш се обиждай)или заобикаляш фактите и пишеш глупости.
1.
Quote:освен това ще изпуснеш поне 10 долара и то за 1 месец, а камо ли ако се забавиш повече месеци.
Тук искам да уточня,че ако имаш премиум,но без нито 1 реферал със сигурност няма да загубиш 10$ за 1 месец а да кажем 1$ от кликовете си и понеже имаш двойно повече шансове в играта clixgrid да предположим,че някой и друг долар от там,но е невъзможно поне според мен да хващаш всеки месец над 9$ или ако го правиш по добре върви да пуснеш тото вместо да се занимаваш с тези сайтове:).Тук е първото разминаване,защото няма да загуби 10$
2.
Quote:Относно премиума ако подържаш връзка със твоя спонсор може тогава премиума да си го вземеш за 15 долара, тоест да си спестиш 2 долара, но това е в случай, че наистина си сигурен, че спонсора ти е точен, само тогава! като му преведеш парите от твоята алерт пей или пей пал сметка към неговата.
Тук да подчертая,че ако всеки мой реферал ми правеше такова запитване аз лично щях да спра да се занимавам с clixsense,защото се обезмисля идеята за спонсорите.Нали все пак всички сме тук за да припечелим някой и друг долар какво ще стане ако не вземеш тези 2$ за които повечето от нас(спонсори)полагаме не малко усилия,средства а и време.По твоята логика дай пък някой реферал от второ ниво като ми се ъпгрейдне да дам на спонсора му $1?(в случая мой директен реферал)Аз самия съм ъпгрейдвал мои реферали,но това си е лично мое решение и не мисля,че ще ми е приятно някой да ме моли да загубя комисионната си:)
3.
Quote:защото само с Пей пал всички дебитни карти на по реномираните банки стават, а с Пейза /Алерт пей/ в момента нищо не става!
Не работя с payza,но съм сигурен,че ще има банки и карти с които няма да има проблем,защото в противен случай payza щеше да фалира.
4.
Quote:38 клика на реклами от мен
Аз съм в сайта от края на Януари и прекарвам доста голяма част от времето си пред компютъра и никога не съм имал над 30 реклами.Ако снимаш и ми покажеш аз лично ще ти се извиня пред всички!

Сега ще смеся малко темите и ще цитирам и едно твое мнение от темата Най-често задаваните въпроси (FAQ)
Цитирам:Приятели, независимо кой каквото и да говори във сайта за съжаление има БЪГОВЕ!

Stivbo бъговете са само в главата ти,но не и в сайта.Обясни ми защо наклеветяваш така сайта не си ли помисляш,че и твоите реферали могат да попаднат на някоя твоя тема и ако все още не са теглили пари или не са имали реферали ще си помислят,че това е истина а твоите думи нямат нищо общо с истината.Колко пъти трябва да се обяснява(но кой да чете по-добре е да клевети),че разликата от 265 до 404 или 139 реферала са хората които не са довършили регистрацията си(не са си написали адреса,paypal/payza/lr имейл адрес и пощенския код).За тези твои бъгове е отговаряно не веднъж,но ти един път не си направи труда да прочетеш и да вникнеш в това което сме ти написали и всеки път старата песен на нов глас и казваш,че ние не вникваме в думите ти.Аз самия нямам никакво притеснение относно сайта и неговата коректност и дори не ме притесняват чак толкова глупостите които пишеш(примерно,че хората ще им повярват),но честно да ти кажа ми става прекалено обидно,защото ClixSense е изключително коректен сайт и ти самия можеш да го разбереш,но първо ще трябва да влезнеш в страницата My Account: Premium Account - ClixSense и да разгледаш добре за какво плаща сайта.Няма да ти обяснявам подробно,но ще ти дам само 1 пример:
В необукс който се води най-големия птц сайт в света ти се заплаща 1% от закупен рекламен пакет на твой реферал,но само ако сумата на покупката му е над 10$.Това означава,че ако той закупи пакет от 9$ ти ще получиш една кръгла нула а ако го направи в ClixSense,независимо дали си стандарт или премиум мембър ти ще получиш $0.90.Ако пък примерно в необукс твой реферал направи покупка за 16$ ти ще получиш $0.16 което си е доста сериозна сума.При същата покупка в ClixSense ако си стандарт мембър ще получиш $1 а ако си премиум $1.60 ти самия прецени кой сайт плаща по добре.Да не говорим за комисионните от ъпгрейди до 8 ниво,таскове,оферти и sign up bonus.


Stivbo,

Разбира се,че е възможно и в този сайт да станат грешки,но това със сигурност е голяма рядкост.Аз за 6 месеца съм имал само 1 проблем и ще го споделя.Имам 1 жена която беше прочела блога ми и се беше навила да се занимава с птц,но понеже се беше регистрирала първо в един друг сайт и беше гледала рекламите няколко дни,може би въпросните бисквитки на компютъра са изиграли някакъв номер и в момента който тя се е регистрирала в ClixSense чрез моя линк беше минала като реферал на една друга жена която аз лично съм виждал да пуска реклама в първия сайт за който писах по нагоре.Аз бях нощна и след като се прибрах видях,че жената ми е писала,че се е регистрирала а не беше под мен и писах във форума дали може някой да ми помогне,Булдан се отзова като е писал до Jim и не знам след колко време са я преместили под мен,но на другия ден беше вече моя рефералка.Така,че Stivbo като имаш проблеми пиши тук,не бъди арогантен,изчакай търпеливо някой да ти отговори и съм сигурен,че винаги ще получиш максимално полезна помощ от членовете на форума на които между другото никой не им плаща за да ти отговарят.
Аз самия вече ти пиша за последен път поне докато не промениш отношението и дръзкия си език!

Представете се. » Post #207

Tue Jul 31, 2012 08:52 in Bulgarian

Здравей Пламене и ние се радваме и се надяваме за в бъдеще да продължиш да посещаваш българската част на форума:)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #792

Tue Jul 31, 2012 08:15 in Bulgarian

Ами до преди около 2 седмици можеше,но вече clixsense промениха тази екстра и вече виждаш само общия си брой реферали примерно-
Referrals active 20 total 35 premium 1

И в страницата с рефералите си виждаш всичките тези 20.От останалите до 35 виждаш само тези които имат кликове и после поради една или друга причина са се отказали от сайта.Можеш да ги видиш като влезнеш на Affiliates-my referrals и после от дясно малко по надолу трябва да избереш No от падащото меню което в момента ти е mixed и после задължително да натиснеш Go.Тези които не са ъпдейтнали и не са довършили регистрацията си не можеш да ги видиш.
Дано да съм бил полезен:)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #790

Tue Jul 31, 2012 06:39 in Bulgarian

Здравей Neron,

Ами доста труден въпрос задаваш откъм това дали първо да се ъпгрейднеш или първо да си закупиш реклама.
Според мен е най добре първо да се ъпгрейднеш и ще ти обясня защо:
Първо ако да кажем с 20$ си хванала 20 човека(давам само пример и не искам колегите да ми възпрепятстват мнението,че не можело,защото аз обикновено с 16$ хващам по 25-30 човека,или с 9$ около 15 човека)и те излезнат сериозни и да кажем за 1 месец ти направят 10$ от таскове,оферти,ъпгрейд и т.н.Това означава,че ако си имала ъпгрейд ще получиш 20$ за същата работа и аз лично си мисля,че ще те е яд,че не си имала ъпгрейд:).Да не говорим,че ако нямаш ъпгрейд няма да получиш sign up бонуси от тях и ако случайно някой техен реферал си направи ъпгрейд няма да вземеш долара който ти се полага:)
Второ-представи си,че рефералите ти излизат неактивни или поне повечето и какво става по никакъв начин няма да можеш да върнеш инвестицията си или поне не скоро а с ъпгрейда си който рано или късно щом си се захванала сериозно със сайта трябва да направиш поне по бързо ще възвърнеш инвестицията си.
Пак казвам това е мое мнение,но единствения начин според мен първо да рекламираш е да имаш някъде пари било то в paypal или payza(или съответно някоя карта към тях)и ако видиш,че рефералите ти се захващат сериозно веднага да се ъпгрейднеш.Ще ти дам един пример-от офертите на рефералите си последните 2-3 дни не правя много,защото може би няма,но преди това правех около 60 цента на ден,а това са да кажем 20$ на месец и ако нямах ъпгрейд щаха да са 10$.Успех с избора си:)
Колкото до въпроса ти с рекламата от моя скромен опит до сега с инвестирани около 130$-140$ съм хванал 190 активни реферала и още около 30-40 неактивни,от тях 4 се ъпгрейдваха.Събирам сега пари за по голяма реклама за да видя дали ще има смисълЛично аз рекламирам в neobux и бих ти дал съвет да пробваш 1-2 пъти с по 5$ и то да ги използваш с по 1000 рекламни кредита,с различно име на рекламата и различен линк към нея,за да видиш каква е разликата и занапред да прецениш как да рекламираш.Избора си е твой,но мисля,че ще избереш най-доброто за теб:)

ClixSense Задачи » Post #131

Tue Jul 31, 2012 05:52 in Bulgarian

Да права си аз от този вид задачи направих 150 за много кратко време,но от тогава не ми дава повече да ги правя изглежда,че си имат лимит.Сега чакам за други подобни,защото не ми се занимава с някои които съм бавен а тези наистина стават много бързо:)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #787

Tue Jul 31, 2012 03:07 in Bulgarian

Добър ден един ден след твоите пожелания и успешна седмица:)

Похвали се. » Post #285

Tue Jul 31, 2012 00:59 in Bulgarian

Браво babonzi-много добра работа:)Сега е време да се похвалиш за повече активни реферали:)

Referrals » Post #46

Mon Jul 30, 2012 13:02 in Your Stats

Congrats Pinoyincome.Lol 6008 is big number:)Next is 7000!:)

Плащания » Post #75

Mon Jul 30, 2012 12:52 in Bulgarian

Не се притеснявай,ако всичко с paypal/payza или каквото там теглиш е наред ще получиш парите си:)Може би ще се забавят да кажем до 23:00-23:30,но ще ти платят.Аз лично съм теглил пари от clixsense около 7-8 пъти и до сега никога не съм имал проблеми,но един път са ми плащали в 21:00 часа друг път в 23:10 така,че не се притеснявай ще има радост и за теб:)

7 days in clixsence i get 11$ » Post #3

Sat Jul 28, 2012 13:31 in Success Stories

Really nice job:)

Upgraded to Premium today ! » Post #4

Sat Jul 28, 2012 09:32 in Success Stories

congrats about your premium:),but why you wait to now?:)

ClixSense Задачи » Post #122

Sat Jul 28, 2012 09:02 in Bulgarian

Някой може ли да ми каже,понеже аз съм сравнително нов със задачите и преди почти не съм правил,но сега се зарибих и направих okolo 150 таска от този вид- FIND AN ADDRESS ON A WEBSITE!! (International).
Обаче ми изписа това-Thanks for your hard work!
И се чудя къде е проблема след като имах accuracy 85%,а преди това бях паднал и до 83% а нямаше проблем.
Има лимит на задачата или?Благодаря предварително ако някой от по опитните с задачите знае какъв е проблема:)

Успех » Post #11

Fri Jul 27, 2012 23:39 in Bulgarian

Дам браво на пичовете:)А иначе ти къде се губиш Дека?Доста време не съм те мяркал или дори да съм то е било много постно:)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #769

Fri Jul 27, 2012 23:23 in Bulgarian

Ами не напротив използваш пълноценно форума като помагаш особено на по неопитните потребители.Аз лично също се интересувам от тези статистики за да трупам опит като пускам реклама и да извлича максимума от нея:).Много добре,че са ти се паднали сериозни реферали а и аз имам същите случаи като теб-имах един реферал от англия който почти нямаше кликове а ми направи 3$ от покупки и даже вече е неактивен за съжаление:(.Също така имам един от Испания който има покупки на стойност 3.40$,но няма нито 1 клик и доста други от по 1.70$ които въобще или от време на време кликат:)Виждам,че доста си вдигнал бройката(200 реферала)и това вече си е сериозна цифра:)

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #118

Fri Jul 27, 2012 12:11 in Bulgarian

Stivbo wrote: В очакване на изплащане 15,25 Отказ

Това нещо е от сутринта?
Кога ще се изчисти?
Винаги ли в понеделник се чисти?
Предварително благодаря за отговора.

Всеки понеделник след 21:00 българско време clixsense изплаща заявените суми на потребителите си.Това означава,че на 30.07.2012 след 21:00 часа наше време,но да уточня,че може да стане и 23:00 часа ще получиш плащането си.Разбира се следтова ще изчезне и това за което питаш.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #755

Fri Jul 27, 2012 09:13 in Bulgarian

saintbg wrote: Да обезателно кампанията ми завършва в понеделник сутринта така че ще имам вече представа и ще дам подробна статистика до тука от началото 137 нови реферала от който само 2-ма имам неактивни смисъл изобщо да неса цъкали само са се регистрирали аз изкарах да се виждат графа реферали под ника ми , в понеделник ще пиша подробно, за сега е добре и гледам се мятат яко на оферти да правят и таскове.

Честно да ти кажа като брой и аз имам не малко реферали,но ако чакам само на кликове ще има да си избивам парите които съм вложил след 1 година :)А с този темп с който ми изкарват пари в момента до месец,месец и половина ще си избия всичките пари а съм почнал да влагам преди 45 дни.Само за информация до сега съм вложил около 130$ независимо,че почти всички пари които съм вложил съм ги изкарал от clixsense и други сайтове и почти не съм влагал мои собствени пари.Ами пожелавам ти да ги избиеш бързо,защото нали всеки за това се е хванал тук-ако може най-вече в дългосрочен план да си припечелва по някой и друг долар на месец:)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #753

Fri Jul 27, 2012 08:39 in Bulgarian

saintbg wrote: Да дано имам успех аз като цяло се надявам да хвана 200 реферала и дано 150 останат активни като цяло че то това е всъщност успеха да са активни иначе няма смисъл от бройката. Сайта все пак заплаща проценти от изработеното а не за регистрация:) Мога да дам някаква после статистика след края на рекламната кампания като цяло.

Дам драсни после 2 реда със статистика колко са активни,какво са закупили и т.н, а и какви пари си похарчил.На мен лично тези неща са ми много интересни.:)
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 24, 2024 22:03:53 PST