Please wait...
HomeForumPosts by bezimenniq

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by bezimenniq

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #631

Tue Jul 10, 2012 13:26 in Bulgarian

Здравейте на всички,

Сега към Булдан:),

Здравей за да не пиша на админа за глупости реших да те питам,защо вече не можем да виждаме рефералите си които не са ъпдейтнали профила и не са си довършили регистрацията?Има ли някаква причина и аз лично си мисля ,че това е малко гадно,защото в момента човека който ми намира най-много реферали го намерих по този начин-в смисъл не си беше довършил регистрацията,аз му писах на имейла който се виждаше,той ми обясни какъв му е проблема,аз му помогнах и сега човека не е пропуснал и ден без да клика,прави оферти и намира като цяло доста реферали...Ти може би знаеш за нововъведението а аз сега нямам време да търся.Благодаря предварително:)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #628

Mon Jul 09, 2012 13:47 in Bulgarian

sisa74 wrote: здравейте и от мен и от гореща Варна
незнам защо не мога да го разбера този сайт а някой трябва сериозно да се заеме с мен за да го науча и да бъда дейна
дори незнам каде да ви пиша момчета и момичета е нз много английски но за това има преводачи а важното е че искам и аз да си цъкам и печеля .Но незнам къде даже да си прочета отговора ако имам такъв.
Моля ви помогнете ми и аз да стана част от екипа :lol:

Здравей,

Добре дошла в българската част на форума!
Всеки тук би се отзовал и би ти помогнал,но ти не си споменала точно с какво да ти помогнем.Като гледам баланса ти-предполагам,че си гледаш рекламите всеки ден и имаш някоя наградка от clixgrid ако не и някой таск не знам не съм сигурен.От профила ти виждам,че проблема ти е с рефералите а това е единствения начин да направиш сериозни доходи от Clixsense.Това са хората които ти насочваш към сайта чрез твоя личен реферален линк и за които сайта ти плаща определен процент от работата им.Мога малко да ти помогна как да си намираш реферали,но не с нещо точно определено а с малки насоки-първо е добре ако имаш време да си направиш блог в който да напишеш всичко което знаеш за Clixsense(това е трудния начин,защото изисква много време и усилия),по лесния е чрез инвестиция,но разбира се за това трябва да имаш налични средства и да разчиташ на късмета си.Примерно инвестираш 16$ и ако имаш късмет ще хванеш 10-20 човека от които да печелиш комисионни,но не се знае какви,защото не се знае колко сериозни ще са рефералите ти:)
Ами това е което се сещам да ти дам като поле за размисъл в началото а ако имаш някакви въпроси не се притеснявай и ни пиши.Който може ще помага:)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #622

Sat Jul 07, 2012 16:42 in Bulgarian

buldan75 wrote: @Stivboзадаваш вече доста конкретни въпроси, което доказва, че все повече навлизаш в нещата. Искрено се радвам, че си помагаме един на друг и това, което казва "bezimenniq" за ъпгрейда и бонуса е точно така, дори с рефералната комисионна от $0.40 ;) Тук само мога да добавя, откде се получава разликата при теб и защо няма да получиш комисионната си. Ами причината е простичка - до момента, в който си се бил ъпгрейднал твоята комисионна е била на половина от тази на PREMIUM потребителите. Когато твоя баланс от реферала е бил $0.20, то той е имал в своя $1.00. В момента на твоя ъпгрейд ти казваш, че твоя реферал е имал $0.29, което означава, че балнсът му само от кликовете е бил около $1.50.

@fenomenyt84 Акаунтите в ClixSense не се изтриват, което означава, че ако някой от твоите директни реферали си затвори акаунта, то ти ще продължаваш да си получаваш комисионната от неговите реферали. Все пак един ден ако твоя реферал реши да се върне към сайт, то може да си отвори отново акаунта. Аз имам реферал, който бе неактивен в продължение на 4 месеца и в един момент се върна и дори се ъпгрейдва. Имам друг, който има над 100 реферала и реши да си затвори акаунта. Сега е неактивен, но ъпгрейдите на неговите реферали ми носят комисионни.

Да Булдан прав си не се досетих за това,че този негов реферал вече е минал първия си долар:)
Колкото до отговора до феноменът-преди 2 вечери на мен ми се случи нещо подобно.Един реферал който не ми беше цъкал от началото на юни вече гледа рекламите трети ден поред,купил си е рекламен пакет и освен това си писахме и каза,че доста се е надъхал да се занимава с clixsense(а дано)А бе с 2 думи сайта си е много як само се нуждаем от сериозни хора:)

Успех на всички!:)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #620

Sat Jul 07, 2012 07:48 in Bulgarian

fenomenyt84 wrote: Имам еди въпрос.След като гледам има коментари за активните реферали.Та въпроса ми е следния.Аз имам в момента един реферал,който има 41 реферала,ако той си изтрие акаунта,значи тези 41 реферала ги губя под моя профил и ако се ъпгрейдват няма да получа нищо от тях.Така го разбирам поне аз.И другия въпрос е - ако един реферал спре да клика и след време системата го отчете като неактивен запазват ли се рефералите под него и при техен ъпгрейд ще се получи ли съответния долар.Надявам съм задал правилно въпроса. Защото се обърках.Благодаря предварително.

Здравей,

Ами при мен лично са се отписвали 2 реферала които са имали реферали под тях,но след това аз пак виждам техните реферали независимо,че и те спряха да кликат:)Не съм на 100% сигурен,но на 99% съм,че дори някой твой реферал да си затвори акаунта неговите реферали си остават под теб и ако някой от тях се ъпгрейдва ти ще си получиш долара:)Не се притеснявай Clixsense не прецаква :)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #616

Sat Jul 07, 2012 06:29 in Bulgarian

Stivbo wrote:
bezimenniq wrote:
Stivbo wrote: Разбрах те приятелю, но явно има някакъв проблем при мен???
Защото много от рефералите ми са минали 0.40, та дори и двойно повече /имам няколко които са над 1 долар/, но нищо не съм взел досега. Колкото и да гледам нито един път не ми е начислено 0.50$.

Ами не няма проблем при теб.Има 2 причини поради които не са ти платили до сега.

1.Когато рефералите ти са направили първия си долар от кликове ти все още да не си бил премиум,понеже си от сравнително скоро премиум.
2.Да не би да гледаш общата цифра на заработките от твоите реферали.В смисъл от таскове,кликове и оферти.Ти ще получиш 50 цента когато те направят първия си долар само от кликове.

Аз лично до сега съм получил 6.50$ от 13 sign up бонуса и няма никакъв проблем:)

Не приятел, гледам точно всеки един от моите и дори вчера един от моите е направил точно 0.41 $ заработка, но въпреки това пак нямам 0.50 $ печалба. Освен това 3-ма от моите направиха заработки 0.40 точно след като имах вече премиум, но въпреки това пак не получих нищо.

Ами виж сега аз се занимавам сравнително от скоро с птц,но според моето лично мнение единствения сайт (от поне 100 в които имам регистрации) който никога не се опитва да излъже потребителите си и който винаги е коректен е точно ClixSense и просто няма начин да не ти платят ако някой от рефералите ти е направил 1$ от кликове.Ако все пак имаш някакви въпроси пиши до админа и той ще ти отговори,защото аз не знам точно къде е проблема,независимо,че съм сигурен,че примерно реферала който си видял,че ти е заработил 41 цента може да има и някоя оферта да кажем за 5 цента и от там да се бъркаш.Ако снимаш и ни качиш снимка от какво е изкарал реферала ти тези пари ще мога точно да ти кажа къде е проблема.До скоро:)

ClixSense Задачи » Post #96

Sat Jul 07, 2012 05:30 in Bulgarian

mmchl9 wrote: Добре де пичове, споделете моля ви, само аз ли нямам задачи? Много странно от 2 седмици не мога да решавам задачи, по простата причина, че няма?! :idea:

Здравей,

Не проблема не е в теб.Просто си няма задачи в момента.Виж този пост!

[Post] #88 by buldan75 » Sun Jul 01, 2012 11:39
На този въпрос и Администратора на :clixsense: няма да може да ти отговори на 100%. Знаеш, че задачите и офертите се провеждат от трета страна, така че нека изчакаме до Понеделник. Почти съм сигурен че утре ще има нови задачки-закачки :D . М/у другото дори и в UK днес нямаме задачи, което е много рядко срещано.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #612

Sat Jul 07, 2012 02:59 in Bulgarian

Stivbo wrote: Разбрах те приятелю, но явно има някакъв проблем при мен???
Защото много от рефералите ми са минали 0.40, та дори и двойно повече /имам няколко които са над 1 долар/, но нищо не съм взел досега. Колкото и да гледам нито един път не ми е начислено 0.50$.

Ами не няма проблем при теб.Има 2 причини поради които не са ти платили до сега.

1.Когато рефералите ти са направили първия си долар от кликове ти все още да не си бил премиум,понеже си от сравнително скоро премиум.
2.Да не би да гледаш общата цифра на заработките от твоите реферали.В смисъл от таскове,кликове и оферти.Ти ще получиш 50 цента когато те направят първия си долар само от кликове.

Аз лично до сега съм получил 6.50$ от 13 sign up бонуса и няма никакъв проблем:)

500 referrals & 37,000 Referral Clicks completed » Post #18

Sat Jul 07, 2012 02:48 in Success Stories

Ammadd wrote:
bezimenniq wrote:
Ammadd wrote: Congratz
I like your strategy but i already gave up reffering people I have 150+ refferals now only 15+ Click :?

First congrats for MyFastrupee:)He make referrals very fast.In this moment have 344:)
Now to Ammadd:I have same problem from 140 referrals average 40 are clicking every day.May be is better if i invest my money for upgraded best referrals :)Don't know you have more experience-give me advice:)
Wish success to all Clixsense members:)

I have upgraded 2 of mine but its not worth until you are millionare :lol:
The best way is just find people in the forum they will only click bcz no newbies click they think 0.001$ is nothing i also thought that and till now never clicked an add my last click before many months i like doing few tasks when available :)

Lol:)I too upgaded 1 my referral from USA and from 20 days he is clicked 2:)You dont click your daily ads?I am from 5 months in site and have 12$ from my clicks( i am premium from my first day in site).I think is not bad.If have tasks and offers is good,because i have some good referrals who are making good number of them,but....Anyway i will continue to promote and hope to find good referrals :)

500 referrals & 37,000 Referral Clicks completed » Post #16

Sat Jul 07, 2012 02:17 in Success Stories

Ammadd wrote: Congratz
I like your strategy but i already gave up reffering people I have 150+ refferals now only 15+ Click :?

First congrats for MyFastrupee:)He make referrals very fast.In this moment he have 344:)
Now to Ammadd:I have same problem -from 140 referrals average 40 are clicking every day.May be is better if i invest my money for upgraded best referrals :)Don't know you have more experience-give me advice:)
Wish success to all Clixsense members:)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #610

Sat Jul 07, 2012 01:56 in Bulgarian

Stivbo wrote:
mmchl9 wrote: Не искам да добавям, че ти се плаща по $0.50 за активен реферал
Булдан я поясни малко за тези 0.50$, не трябва ли да си ъпгрейдван???


Колеги, каквото и да говорим наистина от премиума се печели двойно, дори и тройно повече, тоест, дори до нямаш реферали, премиума се избива, а дори и печалба ти остава. Откакто съм с премиум рекламите ми станаха на 34 броя за 1 ден!

Но искам да питам Булдан или някой друг който знае за тези "0.50$ за всеки от активните ти реферали"???
Защото аз имам премиум, имам вече над 80 активни реферала, но все още не съм взимал нито един път 0.50$?!
Затова нека някой да разясни защо е така???? Щото никъде не пише и не е уточнено относно това!

Здравей Stivbo,

Sign up бонуса или тези $0.50 както ги нарече:),ти се изплащат в момента в който някой от твоите директни реферали направи точно или над 1$ от кликове и това ще стане само ако си премиум мембър(в случая ти вече си такъв).За да те улесня ще ти кажа как да разбираш кога ще вземеш sign up бонус.Примерно влез в страницата с рефералите си,натисни на заработката (най-отгоре пише earned)на този който ти е най активен и ще ти изпише earnings from ivan(примерно).От долу пише clicks- и в момента в който на all time някой от твоите реферали достигне $0.40 ти ще получиш своя sign up бонус.Не знам дали обясних добре,но просто по добре от това не мога:)Дано си ме разбрал и до скоро:)

Похвали се. » Post #212

Sat Jul 07, 2012 01:12 in Bulgarian

Здравейте,

И аз да се похваля,защото като цяло от доста време не бях печелил освен 1-2 пъти по 10 цента:)Днес първо спечелих 50 цента а след няколко опита и още 10 цента.Не е тук USB-то ми за телефона за да ви докажа,но все пак си има история на печалбите и всеки може да види:)Успех на всички с тази игра:)

My Stats so far.... » Post #2

Thu Jul 05, 2012 00:25 in Your Stats

Congrats my friend!Very good stats for 2 months:)I dont have your earnings with 130 referrals :),but i dont make tasks:)I think your sponsor is very happy with you:)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #594

Mon Jul 02, 2012 22:41 in Bulgarian

Добре де Булдан като влезна на Affiliates==>My referrals в таблицата най-отгоре ми пише Active referrals от първо ниво-129 а отдолу където пише с доста големи букви-My Direct Referrals ми пише 131 реферала и по надолу в същото поле с активните реферали ми ги показва тези двамата които ти казах,че си затвориха акаунтите.В смисъл,че уж са неактивни а ми ги показва там където са активните,но им пише NOT ACTIVE. Ти имал ли си подобно нещо след като някой твой реферал си затвори акаунта?

ClixSense Задачи » Post #89

Sun Jul 01, 2012 09:01 in Bulgarian

buldan75 wrote: На този въпрос и Администратора на :clixsense: няма да може да ти отговори на 100%. Знаеш, че задачите и офертите се провеждат от трета страна, така че нека изчакаме до Понеделник. Почти съм сигурен че утре ще има нови задачки-закачки :D . М/у другото дори и в UK днес нямаме задачи, което е много рядко срещано.

Да знам,но по принцип хората които решават все пак знаят по добре в кои дни и по принцип кога има задачи а аз като не решавам нямам никаква идея.В началото направих 25 таска и нещо ми омръзна и от тогава не съм правил.Но като гледам колко хора по колко пари правят може и да почна да правя:)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #592

Sun Jul 01, 2012 08:48 in Bulgarian

Stivbo wrote:
buldan75 wrote:
cnyyha wrote: Ще следим и ще чакаме да се похвалиш колко са активни рефералите ти в първите им дни :) Успех дано удариш 100-тина най-малко.
Всъщност ще трябва да пожелаваш същите неща на всеки един, който рекламира защото явно се сбъдват. :D

Няма как да не споделя тази картинка с вас:


Абе като гледам тази класация нещо ми се вижда малко фалшиво!!!
Защото трябваше да ме има и мен, както и други 2-ма човека, ама нещо ни няма!!!

Stivbo сега виждаш ли се в топ спонсори?:)Защото аз те виждам в момента с 12 реферала.Успех с clixsense като гледам си се заел сериозно:)Този твоя спонсор поне вече пише ли ти след като се ъпгрейдна и намираш реферали?

ClixSense Задачи » Post #87

Sun Jul 01, 2012 07:39 in Bulgarian

Здравейте,

Някой има ли идея кога ще има таскове,защото аз нямам време да се занимавам с тях,но имам реферали които ме питат кога ще има нови таскове и не знам какво да им кажа.Знам,че събота и неделя по принцип почти няма таскове,но дали от утре ще има?Някой знае ли?

До скоро:)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #589

Sun Jul 01, 2012 04:56 in Bulgarian

buldan75 wrote: Не го знам защо не пише във форума. Може би има доста работа и няма време да споделя впечатления и мнения или не вижда смисъл да го прави. Надявам се някой ден да драсне някой ред тук, в нашата част на форума, като неговия опит ще бъде доста полезен за много потребители...
Вие също се справяте добре, като над 10 реферала, за 24 часа си е доста добро постижение, така че някой от вас ако иска може да сподели къде и как рекламира. Сигурен съм, че доста потребители, дори такива които не са активни във форума, ще се радват на написаното. :)

Ами аз лично имам един блог и в момента се занимавам с още един.От там все още не получавам чак толкова много хора,но да кажем 1-2 човека седмично ми се записват към сайтовете.Отделно рекламирам в необукс и още 1-2 умрели сайта.Общо взето това е,но си е доста трудно да намираш реферали за clixsense .Аз пробвах да си намирам реферали за 1 сайт който не е толкова известен и без да влагам каквито и да било средства за 1 седмица намерих 30 реферала,но виж за clixsense :) разликата е огромна.И все пак който търси намира начини да увеличава рефералите си.Жив пример е pynoincome който за 1 месец направи 2500 реферала незнайно как:),но все пак му правя евала,защото изглежда му сече пипито:)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #587

Sun Jul 01, 2012 02:52 in Bulgarian

buldan75 wrote:
bezimenniq wrote:
buldan75 wrote:
Stivbo wrote: Абе като гледам тази класация нещо ми се вижда малко фалшиво!!!
Защото трябваше да ме има и мен, както и други 2-ма човека, ама нещо ни няма!!!
Класацията показва точно моментния резултат за изтеклите 24 часа, а не за изтеклото денонощие или дата.
Примерно, в момента ти и още двама, активни потребители на нашия форум сте в тази класация, което мен много ме радва :thumbup: :clap:
Желая Ви успех колеги и нека ВСЕ ПОВЕЧЕ и ВСЕ ПО-АКТИВНИ ;) :thumbup:
:clixsense:

Булдан кой е третия потребител който е private?Сега забелязах,че двамата с него сме се регистрирали на една и съща дата,но той е направил това 1 година преди мен:)Не можах да намеря човек който е активен във форума и е регистриран на тази дата(може и да не съм видял добре)А иначе браво на Stivbo добре започва с намирането на реферали!
Нямам предвид никакви дати. Исках да кажа, че в класацията на ТОП 50 спонсорите за последните 24 часа, има 4 Българчета, като 3-ма от тях сте активни във Българската част на Форума. :D
Извинявам се ако не съм се изразил правилно. :oops:

Ти извинявай грешката е моя!Аз помислих,че говориш за българина който има 1060 някъде активни реферали а ние дефакто сме били общо 4 българи в топ спонсори за последните 24 часа а аз първия път като погледнах видях само трима.Защото този който има над 1000 реферала не съм го виждал да пише във форума това имах в предвид ,но както и да е!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #585

Sun Jul 01, 2012 02:34 in Bulgarian

buldan75 wrote:
Stivbo wrote: Абе като гледам тази класация нещо ми се вижда малко фалшиво!!!
Защото трябваше да ме има и мен, както и други 2-ма човека, ама нещо ни няма!!!
Класацията показва точно моментния резултат за изтеклите 24 часа, а не за изтеклото денонощие или дата.
Примерно, в момента ти и още двама, активни потребители на нашия форум сте в тази класация, което мен много ме радва :thumbup: :clap:
Желая Ви успех колеги и нека ВСЕ ПОВЕЧЕ и ВСЕ ПО-АКТИВНИ ;) :thumbup:
:clixsense:

Булдан кой е третия потребител който е private?Сега забелязах,че двамата с него сме се регистрирали на една и съща дата,но той е направил това 1 година преди мен:)Не можах да намеря човек който е активен във форума и е регистриран на тази дата(може и да не съм видял добре)А иначе браво на Stivbo добре започва с намирането на реферали!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #582

Sun Jul 01, 2012 01:17 in Bulgarian

buldan75 wrote: @bezimenniq за това, какво точно се е случило с въпросните ти реферали, можеш да разбереш като изпратиш support ticket на администрацията. Аз лично го правя всеки път, когато нещо ми се стори подозрително. Последния път, когато това ми се случи, запитах админа за един от моите реферали, който за 2 дни направи 14 реферала и на другия ден си затвори акаунта. Оказа се, че всички те са един и същ потребител. Друг случай реферал с повече от 150 свои реферали - 2 дни преди да му изтече ъпгрейда си затвори акаунта - това бе изненада и за админа и така и не намерихме отговор, какво е продиктувало това му действие, но по-късно разгледах рефералите му и се оказа, че от 150 реферала има само 2 активни. Може би е решил, че не си заслужава да работи с програмата, но аз пак не виждам смисъл от затварянето на акаунта.
Случаи има много, така че най-добре е да питаш админа ;)

Съдба :)Аз писах веднага до админа,но ми писаха,че просто и двамата са си затворили акаунтите сами и нищо не може да се направи това е:)Само не мога да си обясня,защо този който имаше няколко долара в баланса си е затворил акаунта си.Сещам се само за 1 добро обяснение и то е да е закупил реклама с наличните пари и след като е затворил акаунта си да е отворил нов под друг спонсор който му е обещал ъпгрейд.Само това ми се струва логично.Ние си бяхме писали преди и сега му писах пак да видим дали ще ми пише :)
Ами дано занапред да няма такива случаи:)До скоро и успех!
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 26, 2024 07:17:34 PST