Please wait...
HomeForumPosts by bezimenniq

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by bezimenniq

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #474

Thu May 31, 2012 12:06 in Bulgarian

Stivbo wrote: Еми тогава приятели няма да се чудите защо 50 % от рефералите в сайта спират да влизат и се отказват от Клихсенс. Защото не може спонсора да не си върши работата и нищо да не прави за своя реферал, а да печели на негов гръб при условие, че друг спонсор му помага!!!
Тогава къде отива труда на този спонсор който му помага??? /Като всичко ви е ясно, хайде кажете ми???/
Не се съмнявам, че Булдан помага на хората тук, дори да не са негови реферали, но не всеки е като Булдан!!!
Все пак всеки човек е различен! А И НИКОЙ НЕ НИ Е ДЛЪЖЕН ДА НИ ПОМАГА, ОСВЕН СОБСТВЕНИЯ НИ СПОНСОР!!!
А и по принцип затова всеки си има спонсор за да може като се нуждае от помощ да е получи!!!
Пък и каквото и да говорим Булдан не е Супермен /дори и да искаме да е такъв/, за да може да ни помага и да бъде тук постоянно!
Защото единствено се задържат хората на които е обяснено всичко добре и които получават помощ веднага и постоянно, а не след няколко дена!!!!
А и от личен опит знам, че на приятели и познати на които си отделил много време за обяснения и им помагаш постоянно за този сайт, единствено те ще се задържат колкото трябва, всички други ще отпадат!
Така, че за какво говорим всъщност???
Затова не искам оправдания от рода на "ЩЕ ИЗБЯГАТ ВСИЧКИТЕ МИ РЕФЕРАЛИ", щото това са глупости!!!
Ако на един реферал си му обяснил всичко подробно и му помагаш всеки ден като на истински приятел, тогава той никога няма да те напусне, дори ако му предложат 5 пъти премиум!!!!
Така, че не искам оправдания, а искам да си сменя спонсора си ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!

Щом Булдан не ме иска, тогава нека да е bezimenniq, но не и този който ме излъга нагло!!!!
ЕТО ВИ ИСТОРИЯТА КАК АЗ СТАНАХ РЕФЕРАЛ В ТАЗИ ИГРА ПРЕДИ около 4 МЕСЕЦА И САМИ ПРЕЦЕНЕТЕ ДАЛИ АЗ СЪМ ПРАВИЯТ ИЛИ СЪМ КРИВИЯТ В СЛУЧАЯ:
Преди около 4 месеца аз получих на скайпа ми линк от друг човек с думите: "Влез в тази игра от която се печелят реални пари", а аз отвърнах: "Нищо не разбирам от такава игра, всичко е на английски, пък аз не знам английски добре, знам само много малко, но не е достатъчно и не ми се ще, защото няма да се справя", след което той ми отвърна: "АКО ВЛЕЗЕШ И СЕ РЕГИСТРИРАШ ТИ ОБЕЩАВАМ, ЧЕ ЩЕ БЪДА ПЛЪТНО ДО ТЕБ И ЩЕ ТИ ПОМАГАМ ДОКАТО РАЗБЕРЕШ ВСИЧКО, ДАЖЕ ДОРИ ЩЕ ТИ ДАМ И ПРЕМИУМ ОТ МЕН".
След което аз му казах "Наистина ли обещаваш да ми помагаш?", той отвърна "ДА, НАЛИ ТИ КАЗАХ!" и аз се регистрирах.
Веднага след регистрирането ми като ми изписа конфирм /потвърждение/, аз влезнах в играта и веднага му писах. Той ми отговори, "че утре сме щели да се чуеме, понеже тъкмо му дошъл един приятел и трябвало да ходи на кафе и като се върне всичко щял да ми обясни", но и така повече не ми писа на скайпа, въпреки, че аз му пишех всеки ден на скайпа. Дори и да беше на линия, отговор нямаше, все едно бях "чумав".
И ЗАРАДИ НЕГОВИТЕ НАГЛИ ЛЪЖИ АЗ ИЗГУБИХ ЦЕЛИ 2 МЕСЕЦА И ПО ЦЕЛИ ДНИ И НОЩИ СИ БЛЪСКАХ ГЛАВАТА КАК СЕ ИГРАЕ ТАЗИ ИГРА, КАТО ЧАК СЛЕД ОКОЛО 3 МЕСЕЦА РАЗБРАХ, ЧЕ ИМАЛО И БЪЛГАРСКИ ФОРУМ И НЕ БИЛО ИГРА, А САЙТ.
ТАКА, ЧЕ ОБЩО ВЗЕТО ЕДИНСТВЕНО ЗАРАДИ НАГЛИТЕ ЛЪЖИ НА СПОНСОРА МИ АЗ ИЗГУБИХ ЦЕЛИ 2 МЕСЕЦА ЦЕННО ВРЕМЕ, КАКТО И ПАРИ, КАТО НЕ ПОЛУЧИХ НИТО КАПЧИЦА ПОМОЩ ОТ НЕГО!!!

ТАКА, ЧЕ ИМАМ 2 ВАЖНИ ВЪПРОСА /КОИТО СА НАСОЧЕНИ КЪМ ТЕЗИ ТУК КОИТО ЗАЩИТАВАТ НАГЛОСТТА И ЛЪЖИТЕ НА МОЯ СПОНСОР/, ОБЯСНЕТЕ МИ, ЧЕ НЕ МИ Е ЯСНО:
КАКВО Е ПОХАРЧИЛ МОЯ СПОНСОР ЗА ДА МЕ ПРИВЛЕЧЕ ВЪВ ТОЗИ САЙТ????
И
КАКВО ТОЛКОВА Е НАПРАВИЛ ЗА МЕН, ОСВЕН ДА МЕ ИЗМАМИ ТОЛКОВА НАГЛО, ЧЕ ЗАСЛУЖАВА ДА СЪМ МУ РЕФЕРАЛ???

ПОРАДИ ТЕЗИ 2 ВЪПРОСА, НА КОИТО ЗНАМ ПРЕДВАРИТЕЛНО ОТГОВОРИТЕ, АЗ ИЗИСКВАМ МОЯТ СПОНСОР ДА БЪДЕ СМЕНЕН И НОВИЯТ СПОНСОР ДА МИ БЪДЕ БУЛДАН ИЛИ bezimenniq .

Това е което исках да Ви кажа.
Надявам се до няколко дена спонсора ми вече да е сменен!!!


Здравей,

Наистина твоя спонсор не е прав ако е постъпил така както си ни написал най малкото,защото това си е чист спам а аз лично се опитвам да не спамя(доколкото ми е възможно),разбира се и след като си поел отговорност към някой си длъжен да я спазиш.Искам да ти дам пример за една моя рефералка която не знае и 1 дума английски и аз сайт по сайт и обяснявам в skype как да се регистрира от къде да гледа рекламите и т.н. и накрая тя знаеш ли какво направи точно в clicksense който ми е най-важния сайт се регистрира под друг и добре,че беше бързата намеса на булдан и я преместиха под мен а ако искаш ми вярвай аз отделям по 1 час на ден за нея докато свикне със сайтовете и накрая за малко да не получа това заради което и помагах толкова много.Също така имам поне 10 случая с реферали на които съм се молил и съм им обяснявал абсолютно всичко в clicksense,но те не искат да се занимават и това е.
Относно твоя спонсор той не е вложил никакви средства,но никой от админите на clicksense не го интересува по какъв начин даден спонсор си намира рефералите а и примерно аз също не съм вложил нито 1 лев за реклама и търсене на реферали,но за сметка на това за 3 месеца съм прекарал стотици часове пред компютъра за да си намирам реферали и наистина ще ми е много тъпо ако по този начин ми намаляват рефералите-като си сменят спонсора.Разбира се аз никога няма да постъпя така като твоя спонсор,но това е друг въпрос.Това което бих те посъветвал е да пишеш до админа на сайта като влезеш от менюто горе в дясно на Hlepdesk и после в Submit a ticket.Опиши му добре какво се е случило и,че спонсора ти не ти помага с нищо,не си доволен от него и искаш да го смениш и мисля,че ще те разберат.Ако не знаеш английски накарай някой приятел да ти го напише и мисля.че ще ти обърнат внимание.Ако имаш каквито и да е било въпроси аз съм готов да ти помогна,но не искам да ме споменаваш в писмото като твой нов спонсор,защото до сега съм писал 2 пъти на админа,1 път булдан ми е помагал и мисля,че ще стана прекалено нагъл :)
Успех и дано си намериш свестен спонсор :)

имам проблем който ме влудява » Post #8

Wed May 30, 2012 08:13 in Bulgarian

Braverock wrote: Здрасти на всички аз лично имам проблем Cash Out zashto nemi dava ami pishe oshtet how get paid

Здравей,

Проблема е,че за стандартен член като теб минимума за теглене е 8$ а ти в момента имаш 1.11$ и няма как да изтеглиш парите си.Потърси реферали,цъкай всеки ден,играй clixgrid редовно а особено ако знаеш английски и попълваш таскове след известно време и ти ще можеш да изтеглиш парите си:)

Похвали се. » Post #173

Wed May 30, 2012 06:33 in Bulgarian

dekata16 wrote: За сега толкова от 13.00-21.30 часа/ Screenshot Uploader

Здравей dekata16,

По едно време ти бяха станали 47 за деня(значи си ударил сляпото :)Наистина се радвам за теб,защото и аз мисля скоро да вложа малко пари а наистина ще му е гадно на човек ако му отидат парите на кино.А иначе аз понеже съм доста паметлив и запомням почти всички stats като погледна на някой профила.Та въпроса ми е онзи ден имаше 49$ а сега имаш 54.70$-в смисъл активни ли са рефералите и струва ли си да рекламираш?
Успех и занапред с рекламирането :)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #469

Wed May 30, 2012 04:43 in Bulgarian

Stivbo wrote: Честно казано не е правилно човек да не може да си сменя спонсора /човек трябва да има избор!!!/.
Не говоря за това, че някои спонсори предлагат безплатен ъбгрейд ако човек отиде при тях и после се окаже излъган!
Говоря за съвсем друго нещо!!!!
Това е факта, че всички спонсори обещават помощ при възникнал проблем и информация при нужда как се печели по добре от сайта, за да може реферала също да печели добре и да си направи група от реферали.
Точно затова спонсора е длъжен да си държи на обещанието и да помага на своя реферал /ТОЕСТ ВЪЗНИКВА ЗАДЪЛЖЕНИЕ ОТ СПОНСОРА КЪМ НЕГОВИЯ РЕФЕРАЛ!!!/, иначе ако спонсора излъже и не помага на реферала си, точно това е причината реферала да се откаже от игра!
И тогава губи и сайта, губи и спонсора, губи и самият реферал!!!
Затова се обръщам към Собствениците на този сайт, както и към Админите които поддържат сайта:
Уважаеми Господа,
Пиша Ви от името на много недоволни реферали в този сайт, както и от мое име.
Ние всички искаме да се добави опция която да дава възможност човек да си сменя спонсора, ако спонсора не си изпълнява поетите задължения към своите реферали.
Не може аз като спонсор към моите реферали да не спя по цели 2 дена, за да помагам на рефералите си и те да печелят повече, а моят спонсор въобще да не го е грижа за мен и само да ми мълчи без нищо да ми отговори, камо ли да ми помогне с някакъв съвет или проблем!!!
От както съм регистриран вече 3-4 месеца в този сайт съм задавал много въпроси и единствено Булдан ми е помагал, никой друг!!!
А и трябва да ни разберете, не всички знаем Английски, нито сме длъжни да го знаем!!!
Не за друго, а по простата причина, че вече сме в Европейския съюз което задължава Работодателите /тоест сайта, повечето от нещата да бъдат преведени или ако няма възможност, тогава да има хора, тоест спонсори които да бъдат на разположение и да помагат на рефералите си да си вършат съвестно и добре работата!/
Точно затова НАСТОЯВАМ Булдан да ми бъде моят нов спонсор, защото само и единствено той ми е помагал до сега!
Освен това от други хора тук също научавам, че единствено Булдан отделя от собственото си време, дори през нощта за да помага на другите тук.
Точно поради тази причина ИЗИСКВАМ от Админите и от Собственика на сайта да сложи Булдан като мой спонсор!!!
Защото НЕ Е ЗАКОННО Собственика на сайта или Админите да ограничават или взимат правата на рефералите! А ИЗБОРА НА СПОНСОР Е ПРАВО НА ВСЕКИ РЕФЕРАЛ!!!
Съжалявам ако съм прекалено искрен, но правата на нас като реферали трябва да се спазват, щом ние рефералите правим парите в този сайт.
Защото както ние рефералите имаме задължения /правила/ които трябва да спазваме, така също имаме и права които трябва да ни се спазват!
Точно това е причината, че Собственика на сайта, както и Админите трябва да се съобразят с този голям проблем тук.
Благодаря Ви за отделеното внимание, като се надявам Спонсора ми в скоро време да бъде Булдан!

Ще помоля някой който знае Английски добре да препрати това мое искане към Собственика на сайта или пък нека Админите да оправят проблема, който засяга много реферали като мен.

Здравей,

Предполагам,че е много гадно да имаш спонсор който не ти помага с абсолютно нищо.Лично моя спонсор ми е помагал супер много особено в началото когато много неща не са ни ясни.Аз съм много доволен от него и като се замисля ако не беше той едва ли щях да се запаля толкова по птц сайтовете.Сега аз се опитвам да помогна на рефералите си с каквото мога(с което не мога питам моя спонсор и той ми помага),но честно да ти кажа повечето от тях имам чувството,че са съгласни да цъкат по 14 часа на ден по сайтовете,но не и да се опитат да намерят реферали чрез моите препоръки,но това няма значение.Много е важно спонсора ти да е човек на място и да ти помага винаги когато имаш нужда.Не мисля,че някога ще променят да можеш да се местиш под който си искаш,защото нали така никой няма да се съгласява да инвестира пари за реферали в clicksense,понеже няма да знае кога може да си загуби рефералите:).
И все пак опитайте с булдан да те премести под него пича е точен и няма да съжаляваш:)))

Представете се. » Post #112

Wed May 30, 2012 01:55 in Bulgarian

Здравейте,
И аз да се представя казвам се Нено, на 27 години съм и живея в Пловдив от около 5 години.
Наскоро започнах да влизам във форума и ми допадна искреността на повечето членове а и булдан примерно снощи ми помогна много в проблема ми с 1 реферал.Така,че този форум е изключително полезен и дано да си помагаме и занапред кой с каквото може разбира се.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #466

Wed May 30, 2012 00:10 in Bulgarian

buldan75 wrote:
bezimenniq wrote: Buldan75 или Anzhelov ако може да ми помогнете имам 1 жена която се е регистрирала под мен във всичките ми сайтове,но точно в clicksense нещо е объркала и се е регистрирала под
Jelena Backman (Serenity2)
Sponsor Email
ххххххххххххххххххххххххх@gmail.com

Тази моя рефералка ми каза,че се е регистрирала от блога ми,но не знам какво се е объркало.Тя е съгласна да се премести под мен,но не знам като има активен спонсор дали ще е възможно да се премести,защото аз бях питал за 1 мой наистина добър приятел да го преместят под мен и аз щях да го ъпгрейдвам но Jill ми писа,че не можело щом спонсора му е активен а моя приятел си имаше downline и няма как примерно да изтрие акаунта си.Тази жена се е регистрирала вчера и няма проблем да си изтрие акаунта,но ще може ли после да се регистрира пак?Ако можете да ми помогнете ще ви бъда благодарен.Нейния username е dete.Ще чакам отговора ви.До скоро и благодаря отново!
Мисля, че нещата са оправени благодарение на бързата намеса на Jim. Тъй като регистрацията е направена вчера, то наистина може би е грешка, така че спонсорството е променено. :thumbup:

Buldan благодаря ти искрено!Да жената е под мен вече.И да се извиня за името на собственика на сайта(Jim)обърках се с името на собственичката на един друг сайт на която съм писал ,но не искам да правя реклама като казвам името му тук.Искам само да попитам,защо примерно като имам приятел който си има спонсор,но не му помага с никаква информация(нали всъщност това е работата на спонсора да обясни на реферала си от къде се печели най-добре в clicksense).защо примерно да не мине под мен и аз ще му купя premium upgrade(съгласен съм ако не го направя да ме баннат от сайта),но собственика не позволява и ми прати това съобщение-
Hello, I am sorry but we are no longer allowing the change of uplines/sponsors. The reason is that some of the sponsors who are promising you an upgrade or cash are not following through. Then we are hearing complaints from the members saying this person is scamming them. Also the original sponsor who brought the person here is promoting all for nothing and losing their downlines. We had to put an end to this because of the mass amount of complaints.

До скоро!

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #82

Tue May 29, 2012 14:40 in Bulgarian

mmchl9 wrote: Някой може ли да сподели какви са комисионните от реферали?
Мисля че ги намерих
Micro $0.0002 $0.0004
Mini $0.0010 $0.0020
Standard $0.0020 $0.0040
Extended $0.0040 $0.0080
това ли са??????


Здравей,

Да от ляво са комисионните които ще получиш от изгледана релама на твой реферал ако ти си standart member а отдясно ако си premium member.По втория начин се плаща доста по добре!!!:)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #461

Tue May 29, 2012 13:05 in Bulgarian

Buldan75 или The_AA ако може да ми помогнете имам 1 жена която се е регистрирала под мен във всичките ми сайтове,но точно в clicksense нещо е объркала и се е регистрирала под
Jelena Backman (Serenity2)
Sponsor Email
ххххххххххххххххххххххххх@gmail.com

Тази моя рефералка ми каза,че се е регистрирала от блога ми,но не знам какво се е объркало.Тя е съгласна да се премести под мен,но не знам като има активен спонсор дали ще е възможно да се премести,защото аз бях питал за 1 мой наистина добър приятел да го преместят под мен и аз щях да го ъпгрейдвам но Jill ми писа,че не можело щом спонсора му е активен а моя приятел си имаше downline и няма как примерно да изтрие акаунта си.Тази жена се е регистрирала вчера и няма проблем да си изтрие акаунта,но ще може ли после да се регистрира пак?Ако можете да ми помогнете ще ви бъда благодарен.Нейния username е dete.Ще чакам отговора ви.До скоро и благодаря отново!

Похвали се. » Post #171

Tue May 29, 2012 08:37 in Bulgarian

georgikatzarski wrote: Днес спечелих сума от 0.50 цента :


Браво аз от 10-на дни печеля почти всеки ден ,но само по 5 шанса:)А награда не съм имал от 14 май:)

Похвали се. » Post #162

Mon May 28, 2012 06:38 in Bulgarian

dekata16 wrote: Удоволствие е да виждаш своя плод от това за което си вложил малко усилие,търпение,постоянство-и някой лев/не много разбира се/. при промяна ще се включа отново :thumbup: :clixsense: Screenshot Uploader

Трябва да черпиш-докато ти писах и си получил още 3 реферала :)В момента си с 12 за деня :)

Похвали се. » Post #161

Mon May 28, 2012 06:36 in Bulgarian

dekata16 wrote: Удоволствие е да виждаш своя плод от това за което си вложил малко усилие,търпение,постоянство-и някой лев/не много разбира се/. при промяна ще се включа отново :thumbup: :clixsense: Screenshot Uploader

Хе хе сигурно чувството е яко:)Аз до сега съм имал най-много по 2-ма на ден,но все още не съм вложил нито 1 лев а получавам хора само от блога ми.А като гледам май имаш и промяна,защото ти се увеличиха с 2-ма рефералите от преди няколко часа когато бях влезнал:).Пожелавам ти поне още няколко рефералчета за деня:)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #446

Sat May 26, 2012 17:39 in Bulgarian

buldan75 wrote: Здравей mmchl9 и добре дошъл във форума на ClixSense. :thumbup:
Привет и на Централна България, където съм израснал и аз :D
Надявам се тук да намериш решение на повече от своите въпроси, а там където няма такова, то ще се радваме да помогнем.
ClixSense не изисква нищо от нас, освен да прочетем правилата добре и да знаем как най-рационално можем да печелим малко средства от тук, така че ти желая успех. :clixsense:

Без да искам натиснах enter и пуснах цитата си.Та въпроса ми беше ако не ви бърка да кажете от къде сте родом,защото и аз съм живял до 20 годишен в Павел баня(трябва да я знаете щом сте от централна България).Искам и да ви пожелая късмет със сайта.Разбира се Buldan75 вече е постигнал най-малкото частичен успех.Ако може да ти задам още един по личен въпрос.Защо активните ти реферали намаляват(помня,че бяха около 720 по едно време а сега са 696)?След като се регистрират под теб и закриват акаунта си или какво?Защото като се замисля може би това се получава в някои сайтове като clicksia и incentria в които си намираш реферали чрез офертите,но тези реферали се регистрират само заради примерно 10-те цента които им плащаш да се регистрират под теб и после не са активни-прав ли съм?Отново пожелавам успех на всички членове на форума!

Похвали се. » Post #159

Sat May 26, 2012 03:18 in Bulgarian

mmchl9 wrote: Хайде честито и на мен! 2-ри реферал и то не активен ... ха ха ха

Аз като имам 15 такива :)Но няма да се отказваме ще търсим и съответно ще намираме :)

Похвали се. » Post #151

Sat Apr 28, 2012 14:30 in Bulgarian

miro99999 wrote:
bezimenniq wrote: Здравейте,

И аз искам да се похваля,че получих първите си 2$ от ъпгрейднат реферал(латвиец) и освен това е закупил(предполагам clixgrid-17$ и 10000 реклами за 16$) и получих само от него за деня 5.33$.Успех на всички с МЛМ програмата на Clicksense!

Браво и късмет нататък. А би ли ме светнал какво е това което си писал в скобите? Това някакъв абонамент специално за clixgrid ли е ?

Здравей,miro99999

Да, като закупиш този пакет за 17$ получаваш 15000 рекламни кредита за период от 1 месец на цена 0.0013$ един клик.Или по просто казано 15000 човека ще изгледат сайта който искаш да рекламираш(примерно необукс) и ако имаш късмет някакъв процент от тях ще се регистрират като твои реферали.За 16$ са 10000 кредита,но не съм сигурен колко броя по колко цента(0.01$,0.005$ или 0.001$).Това е общо взето а този същия реферал вчера си е закупил пак един пакет от 16$ и пак имам комисионна от 1.60$ :).Clicksense е уникален по рода си сайт!!!

Между другото видях,че в началото сте почнали да коментирате и кой колко е спечелил от clixgrid-моя статс е:
clicks-4200
winnings-1.95$
Като гледам колко сте спечелили повечето си мисля,че съм доста слаб в откриването на късметчета :)

Похвали се. » Post #149

Wed Apr 25, 2012 15:24 in Bulgarian

Здравейте,

И аз искам да се похваля,че получих първите си 2$ от ъпгрейднат реферал(латвиец) и освен това е закупил(предполагам clixgrid-17$ и 10000 реклами за 16$) и получих само от него за деня 5.33$.Успех на всички с МЛМ програмата на Clicksense!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #350

Fri Mar 16, 2012 17:46 in Bulgarian

Здравейте :)За първи път влизам в този форум и изчетох абсолютно всички коментари и много ми хареса как повечето се държите приятелски като общувате а не като повечето бг форуми където всеки се псува и обижда.Дано и занапред всички да са любезни,защото няма смисъл от излишно злобеене.Забравих да кажа,че има и доста интересни и поучителни коментари особено за новаците като мен :)Ами пожелавам ви късмет с набирането на реферали и повече финанси занапред:)
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 24, 2024 22:36:31 PST