Please wait...
HomeForumPosts by bezimenniq

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by bezimenniq

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #99

Sun Jun 02, 2013 06:35 in Bulgarian

Quote:Обаче аз искам да си ги вкарам от картата в сметката на PP, и да си стоят там в баланса.

Това не е възможно в Paypal!Единствения начин да имаш пари в баланса си е като изтеглиш такива от Clixsense или друг сайт който се разплаща чрез Paypal.Тогава вече могат да ти стоят в баланса колкото време поискаш.

Понеделник 27 май » Post #1

Sun May 26, 2013 11:58 in Bulgarian

Пиша този пост за потребителите които не са разбрали или не могат да си преведат,че заради националния празник в САЩ на 27 Май няма да има плащания. Същите ще бъдат направени във Вторник, на 28 Май.

Екипа на Clixsense благодари за разбирането!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1842

Fri May 24, 2013 08:20 in Bulgarian

didkocska wrote: Първо - Не е достойно в ден като днешния да виждаме маймуница из форума ни - Нали сме БЪЛГАРИ! Пишете на КИРИЛИЦА, използвайте собствения си език!
И за да не тръгнат оправдания, че компютъра и прочие не позволявали - В интернет има Кирилизатор, който с едно натискане на бутона ще превърне маймуницата в кирилица!!!

Второ - Редно е когато си НОВ в каквото и да е, да се запознаеш със създадените ПРАВИЛА и УСЛОВИЯ, а тук изоблиства от теми в които е разисквано кое как се прави. Моя съвет е да се разровиш във всяка една тема, да прочетеш информацията (която ХИЧ не е малко) и след това да задаваш въпроси!!!
На добър час!

Доста се смях за "маймуницата"!!! :lol: :lol: :lol: :thumbup:

Реферали » Post #408

Wed May 22, 2013 09:29 in Bulgarian

Относно смяната на спонсора искам да уточня,че има само два начина това да стане.
1.Както The_AA е посочил когато спонсора не е активен.
2.Когато спонсора на даден реферал чрез писмо до съпорта обясни,че е съгласен реферала му да се премести под друг спонсор.Това са двата начина в момента.Или поне само за тези знам.

Реферали » Post #400

Tue May 21, 2013 11:37 in Bulgarian

Да това е единия случай,а другия е когато даден реферал не е довършил регистрацията си и в момента в който го направи ти идва като ново рефералче.Имам няколко такива случая като най-фрапиращия е с разлика от над 4 месеца.Един такъв реферал ми се регна на 22.03.2013г. от кампания която е свършила на 10.11.2012г.

Реферали » Post #398

Tue May 21, 2013 11:03 in Bulgarian

На мен и след 3-4 месеца:)

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #194

Mon May 20, 2013 09:14 in Bulgarian

ivanbochukov wrote: здравеите имам един вапрос имам ли право да саздам втори акаунт на :clixsense: от моя компютър като се има впредвид че няма да гледам ни една реклама и няма да е с моите данни.Тоест ще саздам акаунта на приятел които има затруднения с регистрацията.
Дали ще има проблем да го направя ?

Можеш да пишеш до администрацията и да им обясниш,че само ще направиш регистрация на твоя приятел и после той ще си цъка от друго IP.Бъди сигурен,че така няма да има проблем,но поне според мен не рискувай по какъвто и да е друг начин.

Проблем - взеха ми $ 11. » Post #3

Sun May 19, 2013 12:51 in Bulgarian

Няма да ти върнат парите,защото такива са правилата на сайта,но ако искаш все пак им пиши.

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #189

Wed May 15, 2013 16:05 in Bulgarian

Няма смисъл да пишете тикет.Ако твой реферал,независимо от кое ниво се ъпгрейдне за 2 години, получаваш комисионна само за първата година.Нямам идея,защо е така,но и на мен ми се е случвало и така ми отговориха.

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #76

Sat May 11, 2013 00:33 in Bulgarian

toni222 wrote: Здравейте, имам питане. Искам да си направя Pay Pal акаунт, но да питам преди да направя някой гаф. Да кажа първо,че имам сметка в МКБ УНИОНБАНК, картата ми е Виса електрон. Сметката ми е в лева, трябва ли да е във валута ($ или евро). Жената от банката ми каза за комисион от 5 евро от Pay Pal при теглене или при пазаруване( може и аз да не сам разбрала правилно). Чудя се какво да правя, С тази карта ли да си правя акаунт или да ходя в др банка. И да питам ако си направя Pay Pal , ще мога ли от интернет банкирането да си разбера вапросния код, без да ходя до банката да искам извлечение за кода. Благодаря Ви предварително. :)

Доста въпроси си задала,но ще се опитам да ти помогна.
Нямам идея дали мкб работят с пейпал,но щом картата е виза би трябвало да няма проблем.Сметката ти може да е във всякаква валута.Комисионната която взимат от пейпал е 2.50$ или около 2 евро ако теглиш средства от пейпал към картата ти.При пазаруване по принцип няма такси ако имаш пари в баланса си в пейпал,но ако трябва да депозираш средства от картата си,тогава има някакви удръжки,но не са големи.И последно да от интернет банкирането ще можеш да видиш 4-цифрения код.Дано съм бил полезен.

ClixSense Задачи » Post #755

Wed May 08, 2013 12:03 in Bulgarian

pomoriiski wrote: искате ли да са хванем на бас че на никой не му се е случвало такава простотия каквато ми се случи ей ся....на задачата categorize online dayli deals...накрая ми изкара абсолютно всички въпроси грешни и просто за верен отговор повтаряше моя.... нещо такова...
For the question titled "Please select the best NATIONAL deal category or categories (you may select more than one if multiple are great fits):" you answered: "Apparel > Women's Accessories" but the correct answer was: "Apparel > Women's Accessories".
accuracy- то ми стана 10% заради тая тъпотия.
а за предишните коментари имате късмет че ши ми махнат акаунта ако пиша глупости....иначе щяхте да видите как са оправям аз с такива интернет вучковци...ши видиш кой го мързи :x
бул дан брато кажи кво мога да напрая да я опрая тая глупост каде да им пиша на тия..как може сичко верно а нарочно да та прецакват така

Не знам дали те прецакват,но не можеш ли да пишеш по грамотно?Какъв е този диалект,какво е това чудо!!!
Даже не е диалект а простотия!

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #290

Tue May 07, 2013 14:35 in Bulgarian

Поздравления за Григор Димитров!От сега нататък ще очакваме още "скалпове" от топ 10 :D

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1801

Fri Apr 26, 2013 13:11 in Bulgarian

lia1407 wrote:
bezimenniq wrote:
jozefina11 wrote: Привет, супер идея. Аз съм регистриран от 4 дена и нямам опит в подобни игри. Първо си купих премиум, второ опитвам се да използвам всяка възможност за печелене, ще трябва с таскс да се концентрирам повече. Играта е приятна, ако науча правилата добре със сигурност ще спечеля <3

Интересно ми е кой е този спонсор който рекламира сайта като някаква игра.Много често има коментари от сорта на "тази игра е супер","добре се печели от играта" и т.н.


bezimenniq не ти ли прилича на S...ivbo?

Да напълно права си.Сигурно е той :D :D :D
Беше ми много познато,но не можех да се сетя от къде :lol: :lol: :lol:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1797

Fri Apr 26, 2013 04:18 in Bulgarian

jozefina11 wrote: Привет, супер идея. Аз съм регистриран от 4 дена и нямам опит в подобни игри. Първо си купих премиум, второ опитвам се да използвам всяка възможност за печелене, ще трябва с таскс да се концентрирам повече. Играта е приятна, ако науча правилата добре със сигурност ще спечеля <3

Интересно ми е кой е този спонсор който рекламира сайта като някаква игра.Много често има коментари от сорта на "тази игра е супер","добре се печели от играта" и т.н.

Относно данъци върху печалбите от PTC програми... » Post #12

Sun Apr 21, 2013 14:03 in Bulgarian

lia1407 wrote: Съжалявам ако съм ви обидила, просто се постарах да потърся информация за да мога да помогна, в никакъв случай не съм искала да бъда арогантна.indiigo търси компетентен отговор, затова я насочих към счетоводител, ,indiigo в никъкав случай не съм искала да те обидя, ако е прозвучало така моля да ме извиниш.
Отделих време да прочета из другите форуми как е коментиран този въпрос мислители, че ако се заяждам или ми е безразлично щях да го направя.

Мен не си ме обидила с нищо даже ми харесва това,че се опитваш да помагаш на членовете на форума.

Относно данъци върху печалбите от PTC програми... » Post #10

Sun Apr 21, 2013 12:10 in Bulgarian

lia1407 wrote: danider, не мисля че се облагат защото от две години се занимавам и държавата не е потърсила нищо от този вид доходи.
Принципно по закон ако ги декларираш може би но никой няма да тръгне да ти рови в компа за това дали получаваш доходи от нета или не .
Надявам се да съм ти била полезна!
Успех!!!

Пуснато на: 15 Мар 2010 1:41 Заглавие: Дискуси относно облагането на доходите от PTC
Хм много интересен въпрос
странно , по принцип би трябвало да се плащат данъци за тези пари
все пак има хора които са от доста време в бизнеса и изкарват добри пари .... е това не означава че искам да плащам данък на държавата

Пуснато на: 15 Мар 2010 7:53 Заглавие: Дискуси относно облагането на доходите от PTC
serafimka, това, че държавата не търси парите в момента не значи, че няма да го направи рано или късно!
По принцип всеки е задължен да си декларира доходите и да си плъти съответния данък. Идва и следващия момент - ако не го направиш какво може да се получи.
Не съм нито юрист, нито счетоводител, ама ако от банката на дадат информация към НАП, те няма как да знаят, че ти си получила превод от РР или АР. И от там нататък да ходят да търсят как са дошли парите ти в акаунта, а и дали въобще е твой този акаунт и т.н.

Пуснато на: 18 Мар 2010 1:23 Заглавие: Дискуси относно облагането на доходите от PTC
Замислих се ако аз като един съвестен гражданин на тази държава реша да си подам годишната данъчна декларация с обявени приходи от сайтовете, как ли би станало това? Не знам колко от вас са попълвали данъчна декларация за ДОО, там задължително се попълва работодателя с данни за фирмата, от който си получил пари, независимо от типа договор. Само си представете в българската бюрократска бланка как се мъдри работодател: www........com И като ви поискат и Булсатат на фирмата, е тогава ще падне веселие
Пуснато на: 18 Мар 2010 1:32 Заглавие: Дискуси относно облагането на доходите от PTC
Ами ако сте навити предлагам всеки месец да ходим и да си плащаме данъците а
_________________


Lia не си права да осъждаш мненията на всички членове на форума.Напълно те подкрепям за тези които ги мързи да четат и ги смъмряш,но в случая не си права да се държиш арогантно,защото е нормално хората да си задават този въпрос с данъците.Едно е да си мислиш,че е така,а съвсем друго е да си сигурна и да го докажеш.
А иначе за статистиката познавам човек който е изтеглил над 20000$ до сега в сметката си и няма никакъв проблем,но не мога да твърдя,че един ден няма да има проблем.

Nemoga da preglejdam reklamite » Post #3

Sat Apr 06, 2013 11:43 in Bulgarian

Първо пробвай с преинсталиране на флашплеъра и ако не стане тогава пиши до съпорта.

ClixSense Задачи » Post #714

Fri Mar 29, 2013 13:24 in Bulgarian

Превод:

На човека му е паднала точността и иска някак си да я оправи,но то ако ставаше така те хората въобще нямаше да я слагат,така че аз лично реших да подмина въпроса му :D

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #275

Tue Mar 26, 2013 13:26 in Bulgarian

Българи Юнаци ураааааааааааааааааааааааааааааа! :D :D :D

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1733

Mon Mar 25, 2013 13:29 in Bulgarian

bvb1982 wrote: Защо не ми излизат Balance ,Earned ,Referrals под аватара ми ?

Posts 1
Member Since 29 Nov 2012
Last Visit Today
Likes Given 0
Likes Received 0
Tasks 12
Offers 0

Скролни нагоре и точно под Forum има едно "къдраво" кръгче- My forum preferences.
Там ще видиш доста отметки и можеш да избереш тези които искаш да се показват.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 19, 2024 11:45:06 PST