Please wait...
HomeForumPosts by stridis

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by stridis

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #136

Sun Mar 11, 2012 22:45 in Romanian

:|m-ai mult ca sigur si eu cred ca asta e problema ,nu suna (va suna) deloc bine ...adica atingi un anumit nr. si gata ,poate nu m-ai sunt chiar atat de multe fonduri pt. plata ? tot ce se poate...macar de ar m-ai roti cate 1-2 din alea ceva m-ai grele oricum ca sa ne facem de lucru :)mi se pare foarte ciudata chestia ''dai la inceput ...ajungi la cativa dolarei...atingi un nr .pus de ei...esti blocat dar iti apar in continuare tot acelea la care nu ai(nu vei m-ai avea acces) :oops:...dar asta e, poate nu o fi chiar asa (desi cam asta s-a vazut peste tot din toate relatarile), macar poate ne arunca cate 1 cum o fi el caci ne cam uitam de vreo 2 saptamani ca pingiunu' la lighean :)...eu cred(sper) ca (poate) se va rezolva problema ,se va gasi totusi vreo strategie cumva pt. ele fiindca ar fi pacat sa ramana asa oricum erau niste banuti(nu multi) dar frumusei ...bineinteles munciti.
deocamdata spor la click-uri si vedem ce va m-ai fi :thumbup: :clixsense:

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #131

Sun Mar 11, 2012 01:41 in Romanian

shpritz wrote: 1000 de taskuri la Categorize online deal si eu nu pot face niciunul, desi am 95% acuratete... Oare sa trimit un feedback?

:cry: nu cred ca se va rezolva cu ce ai zis tu (parerea mea),eu am 10 zile de cand nu m-ai pot sa le accesez deloc ...chiar daca m-ai apar cateodata (foarte rar le m-ai am vizibile)si peste 1200-1300 etc. cred ca este vreo problema ceva am observat caci si pe forumul general se vaita destul de multi useri deocamdata asta e si poate se va rezolva intr-un fel :idea:,am inteles ca vin vremuri grele pt. task-uri (ori se vor da prea putine ,ori poate vor disparea m-ai stii ?? viitorul e in fata) sunt putin necajit si eu dar asta este,inainte pana pe 1 martie chiar daca erau sa zic cca. 50-60 era imposibil sa nu iau 10 chiar 15 , nu cred ca are (avea)treaba cu nr. de useri(sau poate ca e una din cauze) ma rog intrebarea ar fi ''cum pana acum ceva timp mergea binisor'', oricum suntem datori sa incercam si poate vom m-ai intra pe ele, nu trebuie sa ne dezamagim toate la timpul lor vor venii si vremuri bune
cred ca ar fi bine daca am gasi si niste refferari ca sa compensam pierderea de banuti :D :$

intradevar cam de atunci s-a intamplat problema ... :thumbup: sigur sunt foarte multi in aceasta situatie dar ca sa nu o generalizam prea mult totusi sa avem putina rabdare poate ,poate se va clarifica treaba probabil ca se lucreaza la ele ,poate se schimba ceva ,apar alte chestii ...curios e faptul caci sunt probleme partiale (nu afecteaza toti userii)...speram ca se va ridica in curand bariera :idea: :clixsense:

--Castiguri la Clixgrid-- » Post #182

Sat Mar 10, 2012 07:26 in Romanian

rlutia66 wrote: .... si totusi, nu a fost sa fie sa stau prea mult pe bara. Inca o dubla de 10+25 de centi a fost trasa azi :thumbup:
Lista castigurilor mele de pana acum a mai crescut un pic My 5th double shot on ClixGrid

Clicks & Thanks
:clixsense:

:clap:Bravo rlutia66,ai intradevar niste duble bune :thumbup:...sper sa bag si eu ceva zilele astea,deocamdata am ramas doar la 0,25...inca odata bafta :thumbup: :clixsense:

Sa Facem Cunostinta! » Post #2

Fri Mar 09, 2012 05:56 in Romanian

e o idee buna(cred)...totusi sa vedem ce parere vor avea moderatorii...sunt totusi cateva micro amanunte aici, cred ca mergea bine varianta orasul/varsta , fara nume... asta e doar parerea mea 8-)

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #119

Thu Mar 08, 2012 02:47 in Romanian

shpritz wrote: De o saptamana incoa nu mai reusesc sa accesez taskul Categorize Online Daily Deals! Habar nu am de ce, inainte daca erau 5 reuseam cumva sa fac unul... acum desi sunt mai multe nu ma lasa. Mentionez ca am 95% accuracy. Ieri au fost 300 de taskuri din aceasta categorie si tot nu am reusit sa fac niciunul...

acelasi lucru sa (se) intampla si la mine stiu au fost o gramada chiar daca vin 900 tot nu poti sa intri ,nu stiu care e treaba (eu de vreo 4 zile nu avusesem deloc era lista goala ) probabil nu sunt alocate pt.Romania :)...am acuratetea la multe de 100% degeaba am stat ieri la cele cu categoria evenimentelor cca. 2 ore si ceva nu am putut sa iau unu macar oricum m-ai apar ...m-ai incercam speranta moare ultima :cry: :thumbup:

Venitul zilnic » Post #45

Thu Mar 08, 2012 01:33 in Romanian

rlutia66 wrote: Astazi am implinit 3 luni de :clixsense: !!

Asa ca o sa va plictisesc din nou cu ultimul update la evolutia mea de pana acum.
In februarie au aparut taskurile, dar am ramas in urma cu planul la referrali...

Am adaugat (ca asa e corect) si cheltuielile din buzunar, iar vestea buna este ca deja le-am acoperit
E vorba de upgrade-ul pentru mine si pentru 2 refs carora le multumesc ca au ramas in continuare pe baricade :thumbup: .



@2012 Acest material poate fi folosit direct sau ca sursa de inspiratie de oricare dintre voi pentru propria reclama.

FELICITARI rlutia66 ! nu ne plictisesti deloc cu statisticile , eu personal apreciez lucrul acesta ai o reusita buna in cele 3 luni de :clixsense:,sper sa ajungem multi la cota aceasta , mi-as dori sa fac si eu un pic de progres dar m-am rezumat doar la click-urile pe ads-uri si task-uri ...am incercat si cu reffi dar nu prea am avut succes :| inca o data felicitari si spor la click :thumbup:

Adio Clixsense ! » Post #6

Wed Mar 07, 2012 22:45 in Romanian

sincer sa fiu imi pare rau pt. aceasta plecare fiecare poate face ce vrea bineinteles ,dar ca sa nu fac un offtopic as veni cu o mica completare , lucru care ma facut sa raman putin la aspectul postarii de m-ai sus...adica cred ca se putea fabrica sub o alta forma cel putin pt.cei noi care vor citi afirmatiile gen ''pt. ca e o pierdere de timp au renuntat unu cate unu""...va dati seama caci cineva care se inscrie si va citi ,omu' poate nu are cunostinte de cum stau lucrurile pe aici ,ramane poate putin ganditor ""vazand"" ca nu va avea nici o sansa sa faca vreun banut?...nu ca m-ar interesa pe mine foarte mult de cum ar putea gandi cineva ,dar cred ca este o fraza totusi dura , inteleg parerea de rau ca nu ar fi reusit sa faca m-ai nimic pe aici(totusi e o perioada de timp destul de mare iar suma lasa de dorit)...cred ca ar trebui sa fim putin m-ai optimisti ,imi cer scuze caci nu vreau sa deranjez pe cineva dar totusi acesta este un FORUM la care au acces mii,sute de mii sau poate milioane de useri.
a fost doar parerea mea si imi cer scuze moderatorilor daca poate parea sub alt aspect aceasta postare,dar asta e realitatea sa fim un pic m-ai calzi cu cei din jurul nostru(chiar daca pierdem timpul de pomana si nu facem nimic cum se spunea m-ai sus )
PS:am observat aceeasi postare si prin vecini nu are de cat mici modificari de text ...sumele investite par ceva putin colosale sa scoti doar cativa dolarei ???
imi pare rau totusi pt. ca ai renuntat, dar iti doresc mult succes si noroc in afacerile din lumea reala (cum spuneai tu)

Intrebari/Probleme » Post #235

Mon Mar 05, 2012 21:36 in Romanian

:? ...este posibil ca sa nu ai alocate task-uri o perioada m-ai mare de timp, adica(4-5 zile , o saptamana etc)?
am intrebat fiindca de 4 zile la mine lista e goala...sper sa nu tina asa pana la sfarsitul lunii :cry:
@rlutia66
da goala ,goala ...cu ceva timp in urma mi-au aparut si mie cele doua dar nu am apucat sa ma bucur de ele caci au si zburat(disparut) dupa cate se vede nu prea sunt norocos la ele , oricum vor fi si zile m-ai bune(cand am pus intrebarea am crezut ca s-a terminat cu alocarea lor sau intervenise vreo modificare ceva) :thumbup: ideea cu task-urile a fost si este geniala si se castiga bani frumusei din ele :thumbup: :clixsense:

Intrebari/Probleme » Post #224

Wed Feb 29, 2012 22:19 in Romanian

:| am facut un cont paypal ,atunci am selectat optiunea PERSONAL,iar acum am observat ca este PREMIER defapt...care este problema?...(lucru care s-a repetat si la alti prieteni), ma gandesc ca poate au facut ceva modificari cei de la paypal...nu vad legatura ,alegi o categorie si primesti alta... :?

Discutii diverse » Post #29

Wed Feb 29, 2012 17:23 in Romanian

:) :D :lol: :clap: :thumbup:
Frumos bancul rlutia66 !!!

Intrebari/Probleme » Post #197

Sun Feb 26, 2012 14:19 in Romanian

ptc4money wrote:
stridis wrote: am si eu o mica nelamurire...de ce apare asa de tarziu postarea pe forum(ma refer caci am postat de 2 ori ,iar diferenta a fost de cca. 6-7 ore pt. fiecare ...am pus pe la 8 dimineata si a aparut pe la ora 13:30-14:00) parca spune ceva ca trebuie verificata de admin&moderator sau n-am inteles eu bine? mi se pare un timp prea mare ,parerea mea.

din pacate intru pe server atunci cand am timp, de obicei stau destul de mult prin zona dar azi a fost o zi mai speciala (vizita fini, plecat la nasi, probabil multi dintre voi stiu acest obicei)
si da, in mod normal primele postari ale unui utilizator ajung la mine si la ivanlevente pt ca mai apoi acestea sa nu mai necesite aprobare. in ultima vreme am avut destul de multe posturi de revizuit, ivan nu stiu dar pare ca zilele acestea nu a avut nici el prea mult timp liber.

MULTUMESC pt.raspuns ptc4money,chiar imi cer scuze pt. dublu post care l-am facut prima data,nu a fost cu intentie dar am vazut ca nu aparea din prima...acum m-am lamurit si este un lucru foarte bun pe care il faceti, pt.noi cu aceasta verificare :clap: :clixsense:

Intrebari/Probleme » Post #194

Sun Feb 26, 2012 13:57 in Romanian

am si eu o mica nelamurire...de ce apare asa de tarziu postarea pe forum(ma refer caci am postat de 2 ori ,iar diferenta a fost de cca. 6-7 ore pt. fiecare ...am pus pe la 8 dimineata si a aparut pe la ora 13:30-14:00) parca spune ceva ca trebuie verificata de admin&moderator sau n-am inteles eu bine? mi se pare un timp prea mare ,parerea mea.

Venitul zilnic » Post #30

Sat Feb 25, 2012 02:08 in Romanian

Dupa noua zile pe :clixsense: , atat am reusit sa adun deocamdata... :$

Bun venit pe forum ! » Post #66

Fri Feb 24, 2012 14:20 in Romanian

SALUTARI :clixsense: :arrow: si la toti membri !
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 26, 2024 03:11:26 PST