Please wait...
HomeForumPosts by NOK-S

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by NOK-S

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #248

Thu Jan 17, 2013 10:05 in Bulgarian

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1538

Thu Jan 17, 2013 08:00 in Bulgarian

dj_yani wrote: Някой ако може да обясни как стават превежданията на парите и за пейпал рег. как точно става процедурата? Защото до сега нямам преведени пари,явно нещо съм объркал.

Здравей dj_yani, добре дошъл.

Разгледай форума за информация за регистрация в PayPal, трябва да има, ако ли не извън него.

Ако имаш регистрация в PayPal с регистрирана и одобрена карта, то парите ти от :clixsense: няма как да се преместят в сметката ти ако не се намесиш ти - като си ги преведеш. До колкото виждам статистиката ти, до момента имаш $0.35 - които няма как да ги преведеш.

Парите се превеждат по следния начин:

1. Стандарт потребител - минимална сума за теглене $8.
2. Премиум потребител - минимална сума за теглене $6.
Два пъти седмично може да си теглиш пари, преди всеки понеделник и преди всеки петък.

Следва:
Всяко значение на статистиката ти е отделена със синъо поле в което има надпис. Ти за сега ще погледнеш първото най-отгоре където пише My Account Details. Следователно по долу е личната ти статистика и за извършената дейност от теб. В тази статистика по-долу ще видиш надпис My Balance където е и текущия ти баланс до сега. Когато имаш минималната сума за теглене $8 или $6, до тази сума ще се покаже малък надпис Cashout което означава, че може да теглиш и изтеглените пари ще ти се прехвърлят в PayPal акаунта. Като натиснеш този надпис ще ти се покаже малък прозорец с данните за парите и PayPal сметката ти, като си съгласен с това което виждаш, натискаш бутона Submit. Поръчката ти отива за обработка и след няколко часа парите ще са ти преведени на PayPal сметката ти.

Успех и хубави печалби с :clixsense: ! :thumbup:

Всичко за ClixGrid » Post #156

Thu Jan 17, 2013 07:36 in Bulgarian

neron84 wrote: Здравейте и честити печалби на всички :D Аз нямам ни една-имам 1200 клика,но нищо, :D голям карък,голямо нещо

Не се тревожи, не си само ти ;) Но, ще имаш успех, всеки уцелва няма ощетен. ;)

ClixSense Задачи » Post #516

Wed Jan 16, 2013 11:43 in Bulgarian

paulaili wrote:
Quote:Qtrus
:)
супер
Жалко, че е много трудно да се борим с американци, канадци и англичани - просто имат много повече задачи за правене.

Така е за жалост, честно да си кажа, ако имаше повече задачи, може би щях да напусна работата си, така и така не издържам там ;) Но, няма как, правя колкото мога и има и така. Е, събота, неделя поигравам си няма как, някое доларче в повече не е излишно ;) Обаче ми събираш очите, евала ти правя за твоите задачи, така като гледам и buldan75 ти се радва, което е радостно, значи не съм единствен ;) И не на празно си гордост за нас. Продължавай в същия дух ! ;)

ClixSense Задачи » Post #514

Wed Jan 16, 2013 08:31 in Bulgarian

buldan75 wrote: @paulaili Благодаря ти, че споделяш всичката тази информация за изпълнените от теб задачи. Аз си признавам, че от теб се стимулирам да изпълнявам повече задачи, а в крайна сметка всички сме се регистрирали тук с цел да спечелим малко странични доходи.
Щом мотивираш мен, то със сигурност има и други, които са впечатлени от това, което ти правиш.

Още веднъж - БЛАГОДАРЯ

Оооо има има... ;) Пожелавам ви успех ! И много, много решени задачи. :thumbup: :clixsense:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1533

Tue Jan 15, 2013 08:17 in Bulgarian

milkomlv wrote: Здравейте!

И аз съм поредната риба

milko96 wrote: Как сте хора? Има ли кинти?

Здравейте ! Добре дошли.

Кинти има много и то, само чакат да ги вземем ;)

Успех с :clixsense: момчета и добри печалби, ще чакаме да се похвалите с хубава сума ;) :thumbup:

My 1st Payment! » Post #5

Mon Jan 14, 2013 11:21 in Payment Proofs

clickmoney2011 :thumbup:

buldan75 - Годишни Статистики » Post #7

Mon Jan 14, 2013 08:39 in Bulgarian

Браво buldan75 ! Продължавай в същия дух. :thumbup:

Относно статистиката, Благодаря, че си се сетил да направиш такава тема. Както ти самия си знаеш, така и аз да напиша, че това ще е много полезна информация за новодошлите потребители. Браво.

Да си жив и здрав и само успехи на теб и на всички останали, стари и нови потребители.

Принципа за Кока-Кола е много правилен. ;)

Както се вижда :clixsense: е номер 1 и най-добрата програма в този бранш.

Успех колега. ;)

Реферали » Post #210

Sun Jan 13, 2013 05:45 in Bulgarian

kaliuz wrote: Здравейте отново.Забравих да спомена,че от тези 11 реф има българин,който обаче си е скрил мейла и незнам как да се свържа с него.Иначе писах в това жълтото поле където е съобщение до всичките ти реферали.Някой може ли да ми каже как мога да се свържа с колегата и дали въобще може?

Щом го е скрил, може би не иска да се вижда от спонсора. Защото това си е лична информация. А в случай, че се виждат Емайлите на хората, спонсорът има "огромно" задължение да пази в тайна тази информация и да не я разпространява, защото е противозаконно.

Но, може да изпратиш билет до Админа на :clixsense: и да го запиташ дали може да ти даде информация ( Емайл ) на дадения човек. Разбира се трябва и да напишеш името на човека.

Похвали се. » Post #585

Sun Jan 13, 2013 03:53 in Bulgarian

milenna19 wrote:
Qtrus wrote:
milenna19 wrote: Изтеглих първите си пари от тук. Да кажем почти без реферали, защото не мога да си намеря. За 1 година събрах колосалната сума от 8 долара съвсем сама:)

Браво.

Поне си убедена, че сайта плаща ;)

Просто съвет - Защо не се научиш да решаваш задачки, много по добре ще ти се отразяват на сметката. Много повече ще събираш на седмина и на месец и ще можеш да си управляваш парите както си искаш. Ще можеш да правиш реклами или да си теглиш като бял човек, а не да чакаш 1 година. :) ;)
Гледала съм ги задачките, но нещо не ги разбирам... А пък това с рекламите пък съвсем. А рефералите супер трудно се връзват, и то тея дето се регистрират цъкат по един път и се отказват

Не се тревожи и да се плашиш, всичко е лесно стига да се обърне внимание.
Като има задачи от $0.02 - $0.03 избери си някоя и отдели малко време да я разбереш - като използваш Google преводач, ако не разбираш Английски, то има много за четене но цялото решаване е за 3-4 мин. за мен, а на теб ще ти отнема около 6 - 10 мин. докато свикнеш :) После като почнеш да ги решаваш ще ти е смешно, дето си чакала до сега. Така ще свикнеш с тях даже няма да четеш условията, а направо ще ги решаваш.

Рекламирането също е много лесно с няколко стъпки, ще се научиш, даже като си готова всеки би ти обърнал внимание да обясни стъпка по стъпка какво да направиш. С рекламирането по лесно ще си намираш реферали и много повече от тях ще остават активни.

Може да прочетеш някой теми, за предпочитане целите, защото правилния отговор за теб може да се крие в някой пост. Ако ли не питай на воля. :)

Похвали се. » Post #581

Sat Jan 12, 2013 15:37 in Bulgarian

milenna19 wrote: Изтеглих първите си пари от тук. Да кажем почти без реферали, защото не мога да си намеря. За 1 година събрах колосалната сума от 8 долара съвсем сама:)

Браво.

Поне си убедена, че сайта плаща ;)

Просто съвет - Защо не се научиш да решаваш задачки, много по добре ще ти се отразяват на сметката. Много повече ще събираш на седмина и на месец и ще можеш да си управляваш парите както си искаш. Ще можеш да правиш реклами или да си теглиш като бял човек, а не да чакаш 1 година. :) ;)

Относно рефералите. » Post #11

Sat Jan 12, 2013 15:25 in Bulgarian

dedide wrote: Възможно ли е вече регистриран да ми стане директен реферал?

Възможно е, до някъде.

Най-важното. Дали спонсорът на дадения реферал е активен. Ако е активен няма да стане преместване. Ако не е може да стане според преценката на Администратора на :clixsense: .

За целта реферала трябва да изпрати билет и да зададе конкретни въпроси - на английски език.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1529

Sat Jan 12, 2013 15:16 in Bulgarian

madafaka wrote: Как е здравейте нов съм тук !

Добре дошъл, успех и само хубави печалби ;)

Реферали » Post #208

Sat Jan 12, 2013 10:00 in Bulgarian

djingibi wrote: Може ли да се пише само на конкретни реферали?

Може да пишеш на който човек си искаш, само да е оставил Емайла си видим.

В твоята реферална статистика ще видиш под името на всеки човек неговия Емайл - ако има такъв.

Реферали » Post #202

Fri Jan 11, 2013 14:54 in Bulgarian

Добре си направил, все от някъде трябва да се започне.

По принцип, човек регистрирал се от такъв сайт ( например неото ) се предполага, че има на представа какво го очаква.

Може да им пишем, но внимавай какво пишеш да не стане "гаф". Ако продължат да работят значи са те разбрали, ако ли не - не.

Хубаво е сам да решиш защото има много колеги и аз в това число, които са писали и не винаги се получава това което искат. Не винаги има разбиране.

Ще ти кажа моя практика, но не се чувствай задължен по никакъв начин. Просто за сега може да ги оставиш и да ги следиш, ако си работят хората, недей да ги занимаваш защото им е станало ясно какво да правят. Ако забележиш колебание тогава може да им пишеш - или ще се подобри положението или ще си остане същото - лошо.

Изчакай някой друг колега да се включи ако има да сподели нещо по твоя въпрос и да си направиш сметката.

Zapitvane » Post #2

Fri Jan 11, 2013 14:35 in Bulgarian

Здравей. Добре дошла при нас и в :clixsense:

Относно рекламите - в момента си Стандартен потребител и имаш 1 фиксирана от $0.01 и не ограничен брой допълнителни реклами. Не се притеснявай от броя на рекламите, някой ден ще имаш повече, а някой ден по-малко. Това е нормално при всеки един потребител.

Погледни в тази тема тук има обяснено как да се свържеш със спонсора си или да напишеш друг потребител.

Забранено е да се оставят лични данни.

Представете се. » Post #413

Fri Jan 11, 2013 10:27 in Bulgarian

lybo77 wrote: Здравейте братя и сестри, ваш брат Любо от София :thumbup:

Добре дошъл при парите ! Успех и много печалби ;)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1524

Thu Jan 10, 2013 10:24 in Bulgarian

paulaili wrote:
Qtrus wrote:
paulaili wrote: Аз не казвам, да не се прави ... само съм споделила, че межеш и сам лично да направиш нещо. :)

Разбрах те и преди малко :D

Предлагам да приключим тази тема, че ще има да спорим дълго време ;) Изясни се какво има в предвид всеки.

Точно така. Важното е задачки да има :D хахаха
А то нямааа :?

Важно е ама.... няма ;) А така ми липсват :?

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1521

Thu Jan 10, 2013 10:11 in Bulgarian

paulaili wrote: Аз не казвам, да не се прави ... само съм споделила, че межеш и сам лично да направиш нещо. :)

Разбрах те и преди малко :D

Предлагам да приключим тази тема, че ще има да спорим дълго време ;) Изясни се какво има в предвид всеки.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1517

Thu Jan 10, 2013 09:50 in Bulgarian

paulaili wrote: Хм, интересно, за какви неща спорите (ако мога да го нарека спор, защото май по-точната дума е заяждане). Аз казвам моето мнение - СТИГА СТЕ ЧАКАЛИ НА НЯКОЙ ДРУГ ДА ВИ СВЪРШИ РАБОТАТА (типично по български - разбира се, не само българите сме така).
Давам пример от личен опит. Аз не съм давала, нито за реклами, нито за реферали или каквото и да е друго. На скоро (преди 1-2 седмици) достигнах сумата от 200 долара за седмица и половина без нито един реферал. Така, че каквото и да ми говорите може и без да влагаш тези 130 долара да изкараш повече за много по-малко време. !

:roll:

Не е спор и заяждане, няма смисъл от това, не сме тук за това ;)

Ето, това е твоето мислене и си облагодетелствана. Има начини достатъчно.

Всеки си знае за себе си и си много права в това "СТИГА СТЕ ЧАКАЛИ НА НЯКОЙ ДРУГ ДА ВИ СВЪРШИ РАБОТАТА" защото и аз съм на този принцип.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 19, 2024 05:15:15 PST