Please wait...
HomeForumPosts by Fugitive88

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Fugitive88

ClixGrid оптимизиране и бонус кликове. » Post #10

Fri Oct 05, 2012 08:10 in Bulgarian

johnyl wrote: Здравейте, играя в играта от време на време, преди за около 1500 шанса съм спечелил към $0,80. Не знам това добре ли е. Не вярвам че мога да ударя $5 някога.

И аз не вярвах като тебе, но ударих, така че не се предавай, всичко е късмет :clixsense:

ClixSense Задачи » Post #256

Tue Oct 02, 2012 04:06 in Bulgarian

Да се похваля, вече повече от седмица всеки ден си изпълнявам бонуса, а това ми е рекорд за сега :) Просто последната седмица беше плодородна от към задачи, не можем да се оплачем, дано и нататък да продължава да има така задачки :clixsense:

Похвали се. » Post #426

Thu Sep 27, 2012 15:50 in Bulgarian

Да се похваля и аз с новото си постижение. Първия ми 5$ бонус от задачки :)

ClixSense Задачи » Post #246

Thu Sep 27, 2012 10:49 in Bulgarian

didkocska wrote:
kocetyy wrote: Да разбирам ли, че вече никога няма да мога да решавам от тези задачи със CDтата :?: :o

Да, от конкретната задача няма да можеш да решаваш.

Пример:
Задача1: Открий броя на песните в Диска - При Accuracy под 65% няма да можеш да я решаваш за в бъдеще.
Задача2: Открий Името на трак 11 от Диск 1 - При Accuracy над 65% ще можеш да я решаваш.

ПП: Моля @buldan75 или @Anzhelov да въведат яснота относно Accuracy-то на задачите, дали след определен период от време то се възстановява или си остава под 65% и няма да можем да решаваме от конкретен вид задача?

Възстановява се след време, при мен лично се е случвало доста пъти. Не мога да кажа точен период, но най-често на около месец се занулява точността на дадената задача. Пример мога да дам с Categorize daily deals, при тази задача до сега точността ми е занулявана поне 2, 3 пъти. А в други случаи при някои задачи ако пуснат нов слот от същата задача може и по рано да почнеш на чисто :)

ClixSense Задачи » Post #241

Tue Sep 25, 2012 03:07 in Bulgarian

didkocska wrote:
kocetyy wrote: Сега пък ми казва че имам доста пропуски в задачите със CDтата и не ми дава да ги изпълнявам :(

Всяка една задача има свое "Accuracy" придимно то е в границите на 75-100% Когато даваш грешни отговори на задачите то спада и идва един момент в който си под минимума (75%) и не те допуска до задачите. Това е направено така за да се избегне играта на тото при решаването на задачите. Моя съвет е да четете внимателно, да не бързате, ако трябва се върнете и вижте инструкциите отново, но не допускайте да ви пада "Accuracy"-то. В противен случей няма да можете да решавате от тези задачи за напред.

п.п. Тук модераторите ще кажат дали има период след който Accuracy-то се възстановява или веднъж паднало под 75% не може да се възстанови за дадената задача

Искаш да кажеш, че точността ти в crowdflower dashboard ако падне под 75 % няма да те допускат до никаква задача, независимо дали на нея имаш по голяма точност или не? Или говориш по принцип че няма да бъдеш допускан за конкретната задача на която точността ти е паднала да кажем под 75 %?

Моят дневен Screenshot - barathrum » Post #43

Fri Sep 21, 2012 10:19 in Bulgarian

Е добре аз ли да питам, ти си по старши има по голяма възможност за положителен отговор :D

ClixSense Задачи » Post #236

Fri Sep 21, 2012 10:17 in Bulgarian

didkocska wrote:
DANI_i_kompaniq wrote:
martin4uz1 wrote: Само при мен ли последната седмица няма таскове? Има, но по 5-6 на 3-4 дена (puke)...?!

И при мен е така, не е индивидуално (предполагам).

Задачите наистина са дефицит. Също така ако ги има са в късната част на нощта - след 01:00ч. Преди 2 дни бяха пуснали една задача за някакви албуми и бройката се занули за има няма час. Съветвам Ви да следите постояно, успех!

едит: 22ч има лесна задача, но изисква повечко писане :)
Enter Up To 10 Tracks and Times from Music Albums

Успех!

По мое лично мнение тази задача не си струва, изисква прекалено много време за парите които дават, за същите пари имаше къде къде по лесни. Особено тка като се случи да пишеш по 10 трака и имената им успех :D

Моят дневен Screenshot - barathrum » Post #41

Fri Sep 21, 2012 06:46 in Bulgarian

barathrum wrote:
MladenB wrote: бъгна ми се съобщението нещо и се прати пак . Ами тука няма да можеш да ми дадеш някакво предложение така да го нарека эаради правилата на форума ако може някак си чреэ съпорт тикит ще е супер

Получих положителен отговор от администрацията. Казаха, че са ти пратили лично съобщение с моите данни за контакт - Така че не се срамувай да пишеш :)

Еее, и аз искам контакт, питай и за мен дали може :mrgreen:

Моят дневен Screenshot - barathrum » Post #32

Sat Sep 15, 2012 04:53 in Bulgarian

Аз пък barathrum не го познавам. Само ми е отговарял тука във форума (винаги с ясен и точен отговор) и от както съм в сайта той все си стои с 44 реферала и доказва, че дори с не кой знае колко реферала на 1 во ниво, може да постигнеш добри приходи от този сайт. Мога да кажа само браво на теб и продължавай все така напред :clap: :clixsense:

Реферали » Post #69

Wed Sep 12, 2012 03:41 in Bulgarian

Antoniq wrote:
Fugitive88 wrote: Здравейте, днес видях нещо странно, което не ми се беше случвало, и бих искал по старите и запознати от вас да помогнат ако могат. Та значи вчера се е регистрирал някакъв реферал, който даже е кликал, но днес като гледам е сложен в графата на неактивните, и в колоната където на другите пише Active: Yes на него пише No? И въпроса ми е как се е получило това, ако някой е имал подобен случай или е запознат. Благодаря предварително :clixsense:

Има няколко варианта:

Направил е нещо, за което са го баннали (най-малко вероятното)

Не му е харесал сайта и се е самоизтрил.

Едно от двете е.

Ахам мерси за отговора, но ако си е закрил акаунта тогава защо стои като общ брой реферали, нали вече не е част от Clixsense. А след време ако реши пак да си открие акаунта става ли пак мой реферал?

Реферали » Post #67

Wed Sep 12, 2012 03:15 in Bulgarian

Здравейте, днес видях нещо странно, което не ми се беше случвало, и бих искал по старите и запознати от вас да помогнат ако могат. Та значи вчера се е регистрирал някакъв реферал, който даже е кликал, но днес като гледам е сложен в графата на неактивните, и в колоната където на другите пише Active: Yes на него пише No? И въпроса ми е как се е получило това, ако някой е имал подобен случай или е запознат. Благодаря предварително :clixsense:

ClixSense Задачи » Post #228

Tue Sep 11, 2012 04:49 in Bulgarian

milenav wrote: искам да кажа и 3 те задачи

Моя грешка не съм те разбрал :) Но по мое мнение мисля, че 3-тата част е най-лесна.

ClixSense Задачи » Post #226

Tue Sep 11, 2012 04:33 in Bulgarian

milenav wrote: аз от 1 час нагоре се занимавам и със 3 Part-а и нищо , а пък се старая :(

Защо пък да са трудни тези от парт 3? Аз пък от тях днес си изпълних бонуса, и се правят сравнително бързо :)

Daily Checklist Bonus » Post #46

Mon Sep 10, 2012 04:16 in Bulgarian

petioe wrote: хмм ... на мен с тези оферти не ми върви ... въобще не мога да ги гледам тези реклами ... :thumbdown:

Предполагам става въпрос за офертите с клиповете. А там и аз не знам какъв е проблема, понеже при мен стават, но много познати се оплакват, че те не могат да ги гледат и им дава грешка, макар че също си имат фейсбук и то от повече време дори и от мен.

Daily Checklist Bonus » Post #43

Wed Sep 05, 2012 15:13 in Bulgarian

Хайде днес да се похваля и с напълно завършен чеклист :D

Daily Checklist Bonus » Post #35

Tue Sep 04, 2012 11:35 in Bulgarian

Днес на магия за пореден път успях да си изпълня бонуса, като се има предвид това беззадачие :)

Premium Upgrade - Welcome Ads край » Post #41

Thu Aug 30, 2012 04:07 in Bulgarian

bezimenniq wrote: Еми извинявам се ако съм те заблудил,но аз самия видях от един сравнително стар юзър който е написал,че е взел комисионни и за двете години,но buldan е "по в час" от нас с регламентите на сайта и щом казва,че сайта заплаща комисионната само за едната година значи е така:)В крайна сметка ако твой директен реферал си закупи премиум за 2 години ти ще получиш 2$ а не 4$.Това е:)

Но след изтичане на тези 2 години, при следващия ъпгрейд ще получиш още 2, това правилно съм го разбрал нали :) И другото което ме интересува, дали тези комисионни са безлимитни, тоест ако един твой реферал се ъпгрейдва 10 години подред и 10 те години ли ще получаваш по 2 долара?

Premium Upgrade - Welcome Ads край » Post #39

Thu Aug 30, 2012 03:29 in Bulgarian

Аз в крайна сметка нещо не разбрах, сега последно ако някой твой директен реферал се ъпгрейдне за 2 години за 30$ какво вземаш ти 2$ или 4$.

Premium Upgrade - Welcome Ads край » Post #37

Wed Aug 29, 2012 13:11 in Bulgarian

Аз не знам честно казано как е по добре, защото все пак ако се замислиш с ъпгрейд за 2 години спестяваш чисти 4 долара от нищото, а пари за реклама винаги можеш да спестиш и да си намериш реферали които да ти избият инвестицията. Започвам да се чудя след година дали да се ъпгрейдвам за още 1 или направо 2 :)

Premium Upgrade - Welcome Ads край » Post #34

Wed Aug 29, 2012 12:59 in Bulgarian

Това наистина е много добра система и пирамида :) Дано повечето потребители под нас, също като нас осъзнаят, че си струва и видят предимствата на този сайт пред доста други подобни :clixsense:
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 18, 2024 23:00:04 PST