Please wait...
HomeForumPosts by Fugitive88

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Fugitive88

проблем » Post #7

Mon Sep 30, 2013 03:35 in Bulgarian

catperson1 wrote:
didkocska wrote: Аз имах проблем с флаш плеъра в началото като започнах да се занимавам с кликсенс изобщо не можех да решавам задачи защото постояно крашваше. В последствие си ъпгрейднах малко компютъра (сложих още 1гб рам и смених Видео картата) и сега нямам този проблем, но пък компютъра пак си ми е стар ...

Моя е с 4ГБ и CPU 3.1Mhz 4 ядра, но пак прави проблеми :cry:

Проблема с крашването определено не е хардуерен, или лоша инсталация на флашплеър, или проблем с самия браузър, мой реферал също имаше проблем с постоянно крашване на флашплеъра, но след преинсталация на уиндоуса, и естествено това води до инсталация на ново на всички програми вече нямаше проблеми, а не е сменял нищо по компютъра си.

Реферали » Post #711

Mon Sep 30, 2013 03:29 in Bulgarian

kissmat wrote: Kingofdiamonds, как върви твоя диспут? При мен - преди 3 часа са ми пратили имейл от PayPal, че диспута се е решил в моя полза. Възстановена ми е сумата. Успех и на теб и чакам да се похвалиш, че парите са ти налични.

Браво, това наистина е добра новина, радвам се че подобни сайтове не могат така лесно да вземат честно изкараните пари на потребителите в интернет. Успех :clixsense:

ClixSense Задачи » Post #1376

Mon Sep 30, 2013 03:24 in Bulgarian

shuta999 wrote:
sdushkova wrote: Здравейте!

"Стани Editor Crowdflower изтекъл 29 Септември 2013 г."

Тази задача е я реших,а ми казаха че времето ми е изтекло.

Не е честно!
Имах за ползване 20 мин.,а аз използвах около 10-11 мин.от времето и за решаване.
Да ми кажете нещо по въпроса,при положение,че ми имате доверие?

И аз съм имал подобен проблем но с друга задача. В сайта на "CrowdFlower" има секция "Get Support" от където те препраща в официалният им сайт. Там можеш да напишеш възражение като поясниш (на английски език) какъв е проблема и трябва да впишеш "ID" номера на задачата. Когато аз писах за подобен проблем сайта им беше в процес на обновления и почаках бая докато някой ми отговори и ми отчетат някакъв бонус, но сега вече би трябвало да имаш отговор до 3-4 дена.

Поздрави и Успех! :thumbup:

До 3-4 дни, ама в някой друг съпорт форум, ако краудфлауър ти отговорят до месец ще е добре, лично на мен са ми отговаряли и за 3 месеца, като вече съм забравил какъв ми е бил проблема :D

Реферали » Post #687

Mon Sep 09, 2013 01:23 in Bulgarian

lia1407 wrote:
any9 wrote: Здравейте!
Днес най-накрая ми дойде деня за рекламата ми в топ10пст. Та да споделя до момента резултатите и да ви попитам за съвет. От месеци чакане до момента имам само 26 реферала, а остават още към 3ч., едва ли ще събера минимума, който дава сайта - 50 реферала. Естествено моя късмет е такъв и до някъде съм се примирила, от всички видове реклами, които пускам хващам много по- малко от минимума... освен всичко това, днес имаше проблеми със кликсенс за известен период от време - при мен не зареждаше изобщо... както и да е, с моя късмет е нормално :)) Та да се върна на въпроса ми. Чудя се дали да пиша на съпорта на топ10птс, че нямам минимума от реферали, който са посочили в сайта. Някой с подобен проблем би ли споделил има ли смисъл да пиша или да не си губя времето? Дали компенсират по някакъв начин неизпълнената бройка реферали? Естествено на 1-во място за мен не е бройката, а качеството на рефералите, но все пак като предлагат нещо би трябвало поне да се доближи до посоченото в сайта.
Благодаря предварително! :)

Здравей any9, за съжаление наистина вчерашния ден не беше добър за рекламиране, всички имахме проблем с зареждането на сайта. Предлагам ти да изчакаш още един два дни за да видиш окончателната бройка на рефералите ти, защото и аз скоро рекламирах там, акаунта на мой реферал, само че за два дни, та рекламата тръгна на 2-ри, а последните три реферала са дошли на 6-ти т.е. за два дни са дошли 63 реферала а след това още 22, което и аз не мога да си го обясня, може да е станало объркване или бисквитките да са свършили тази работа. Както виждаш и при мен не е покрит обещания минимум, но въпреки всичко аз съм доволна ако бях рекламирала в Неото със същите средства съм сигурна, че нямаше да постигна тези резултати.
За компенсацията не мога да кажа нищо, но и на мен ще ми е интересно ако някой сподели дали сайта компенсира обещаният минимум и ако е "да" може би и аз ще се възползвам.

Поздрави Лия

Здравей, аз лично в сайтовете на този собственик (топ 10, бест птц, newpaying sites) съм пускал реклами, и няколко пъти съм писал на съпорта им за малката бройка реферали които съм получил, но не само че не компенсират, но даже не благоволиха да ми отговорят на запитванията. С една дума аз лично, съм много разочарован от техния съпорт като цяло, но нека и други колеги ако са ползвали услугите им да споделят.

Всичко за ClixGrid » Post #299

Sun Sep 08, 2013 06:06 in Bulgarian

house83 wrote: малко над 4800 клика имам на грида преди да пусна премиума - печалбите са ми 4.95 $. След като се ъпгреиднах имам 1900 клика с печалба 10 цента. Смея да твърдя , че печалбите драстично намаляха когато се вдигна максимума на 10$ :(

Ами има логика, първо сайта расте, второ при вдигане на печалбата все повече хора се зарибяват и започват да цъкат и следователно твоя шанс за печалба намалява, както и на всеки друг, освен ако нямаш ужасно голям късмет :thumbup:

Реферали » Post #668

Fri Sep 06, 2013 11:08 in Bulgarian

kissmat wrote: Благодаря, didkocska. :) Не, не ми дадоха подобна информация, но сега като спомена, дали да не им досадя отново? :? Ще опитам, пък ако не "кажат" здраве да е. Ще изчакам 10-те дни и ще видим.

Предполагам ако след 10 дни няма нищо, би трябвало да може да се пусне и диспут, понеже до сега като съм плащал чрез пейпал винаги ми е пишело, че имам право в 45 дневен срок след покупката да пусна диспут, макар че до сега не съм и не знам как става, но все ще има колеги, които ще помогнат.

Реферали » Post #657

Thu Sep 05, 2013 13:06 in Bulgarian

И аз си мисля, че не му е чиста работата на този сайт, просто не се връзва да може да ти гарантира бройка, и на всичкото отгоре ако не си стигнал бройката да продължи да ти рекламира линка, тоест чудно ми е как ще разбере дали си стигнал бройката активни ли са или не рефералите ти, просто явно е поредната украсена реклама за привличане на купувачи. Но нека наистина да изчакаме какво ще каже колегата след рекламата си там.

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #205

Tue Aug 27, 2013 02:45 in Bulgarian

al1968 wrote: Искам да купя премиум на мой реферал. Да питам дали е така, че да не объркам нещо! Отварям червения прозорец над листата с рефералите, избирам реферала от листата и плащам с баланса си например, като кликам на плащане най- отдолу, нали?!?! Но има едно прозорче, в което трябва да пиша писъмце до реферала. Това задължително ли е или мога да мина и без него?

Мисля, че не е задължително, а просто там може да напишеш нещо от сорта на: Ползвай Премиум членството със здраве или Вече си Премиум член, успех. Но в крайна сметка нищо не пречи да напишеш 2 думи :)

Premium account online bulgaria money change USD » Post #3

Fri Aug 23, 2013 06:13 in Bulgarian

didkocska wrote: Здравей и добре дошъл в голямото семейство!

За коя сметка става на въпрос?
1. Ако става на въпрос за сметката ти в Банка, то като наредиш плащане чрез ПейПал само ще си изтегли толкова Български левове колкото да покрият $17.

2.Ако става въпрос за сметката ти в ПейПал, то в сайта има опция да преобразуваш валутата си. Това става чрез "Currency converter" намиращ се в дясно от баланса Ви.

Ако имате нужда от помощ, пишете!
Това е, успех!
DidkoCSKA

A по принцип в пейпал има ли опция валутата на акаунта ти да е в бг левове, понеже аз нещо не намирам нашата валута?

ClixSense Оферти » Post #442

Fri Aug 23, 2013 05:20 in Bulgarian

E, платиха я най-накрая, сега след като я пробвах още веднъж да спечеля игра, respekt, мерси за съвета :thumbup: :clixsense:

ClixSense Оферти » Post #439

Thu Aug 22, 2013 13:08 in Bulgarian

На мен пък не ми я платиха тия гадове, а уж изпълних всичко дето го искаха, и играх играта и центовете уж валидирах, ама нещат да я плащат.

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #131

Fri Aug 16, 2013 06:31 in Bulgarian

ivanbochukov wrote:
Fugitive88 wrote:
ivanbochukov wrote: здравейте аз сам с Visa Electron на Първа Инвестиционна Банка,верифицирах си PayPal както е описано тук и всичко е ОК,Нормално но преди 2 дни тоест в понеделник си поисках малко парички от PayPal 8 EUR. и нещо,като към картата ми трябваше да дойдат 6 EUR. и нещо (има такса от 2 EUR.)та ми показваше Pending около 4-5 часа и след това стана Complete но парите ги няма в картата до колкото прочетох тук в форума е възможно да се чака до 30 дни,което не ми е проблем.
Имам един въпрос,има ли минимална сума за теглене от PayPal към картата?И ако да,ако поискам сума под минималната няма ли да ми я откажат?

Здравей, аз също съм на първа инвестиционна банка и съм с виза електрон, преди няколко седмици също поисках плащане, и ми го преведоха точно на 3 тия работен ден, тоест щом си поискал понеделник, утре би трябвало да ти пристигнат парите. А дали има минимална сума не знам, но и да има то едва ли ще ти даде да създадеш транзакция, ако си под тази сума.

Току що си получих паричките,чакам ги от понеделник до днес.Аз го водя пети ден.
:)

Явно при всяко плащане е различно, но при мен със същата карта и на същата банка беше на 3 ти работен ден, но 5 ти ден като цяло, понеже ги поисках в събота :)

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #128

Wed Aug 14, 2013 06:54 in Bulgarian

ivanbochukov wrote: здравейте аз сам с Visa Electron на Първа Инвестиционна Банка,верифицирах си PayPal както е описано тук и всичко е ОК,Нормално но преди 2 дни тоест в понеделник си поисках малко парички от PayPal 8 EUR. и нещо,като към картата ми трябваше да дойдат 6 EUR. и нещо (има такса от 2 EUR.)та ми показваше Pending около 4-5 часа и след това стана Complete но парите ги няма в картата до колкото прочетох тук в форума е възможно да се чака до 30 дни,което не ми е проблем.
Имам един въпрос,има ли минимална сума за теглене от PayPal към картата?И ако да,ако поискам сума под минималната няма ли да ми я откажат?

Здравей, аз също съм на първа инвестиционна банка и съм с виза електрон, преди няколко седмици също поисках плащане, и ми го преведоха точно на 3 тия работен ден, тоест щом си поискал понеделник, утре би трябвало да ти пристигнат парите. А дали има минимална сума не знам, но и да има то едва ли ще ти даде да създадеш транзакция, ако си под тази сума.

Daily Checklist Bonus » Post #300

Tue Aug 13, 2013 15:07 in Bulgarian

И днес изкарахме някое доларче :clixsense:

Реферали » Post #601

Sun Aug 11, 2013 14:20 in Bulgarian

buldan75 wrote: Ето и малко статистика от последната ми реклама в bestptcpaying, която е и най-слабата от всички до сега:

Общ брой на новите реферали - 117 с ROI=$4.04 до момента ;
От тях 7 имат вече по 1 реферал под тях;
5 реферали са изпълнявали оферти/задачи;
41 реферала са биле активни в последните 2 дни;

В един от седемте дни нямам нито един клик и съответно писах на съпорта, но никакъв отговор до сега. Мисля, че Deivis е почивка и има някой, който го замества, но същия или не знае английски или не му е дадено право да отговаря на запитвания.

И аз им писах на съпорта за последните ми 2 кампании при тях, в newpaying и топ 10, но и при мен отговор няма, до сега от там съм получавал отговор само веднъж на запитване, и то беше преди няколко месеца.
Просто напоследък взех доста да се разочаровам от сайтовeте на Deivis.

24/7-Общи приказки » Post #83

Sun Aug 11, 2013 02:10 in Bulgarian

shuta999 wrote:
boreto wrote: Много ли е трудна тази задача...може ли линк с обяснението и..?

Не е трудна ако знаеш италиански :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Иначе е свързана с бая превод на категориите но, ако си я решавала на английски е поносима ..... ;)
Ще ти я обясня тук защото не ми се търси по страниците .....

Предоставят ти сайт на фирма/физическо лице.
А твоята задача е да откриеш с какво се занимава фирмата(Ф.Л.), и да отбележиш в менюто с категориите.
Като целта е да отбележиш поне една категория - НАПЪЛНО ДОСТАТЪЧНО Е!!!
Сложното като не знаеш езика е че, трябва постоянно да копираш и да превеждаш категориите.
Като пояснение ще ти кажа че голяма част от фирмите предоставят консултантски услуги (Финансови, Уеб дизайн, Маркетинг и др.).
За хотелите си имат директно секция хотел.

ВАЖНО : Точно над категориите има търсачка, от която можеш да търсиш директно за конкретна категория



Май е това ;)
Поздрави и Успех :thumbup:

Приятелю, вчера и аз я пробвах тази задача, и успях да се задържа над водата с 5 решени и 85 % аccuracy, наистина не е много трудна, но трябва повечеко време и да се внимава. А колкото до превода аз ползвам Google Chrome, който има вграден преводач и с него си ги превеждам на английски или на български моментално всички категории, и поне за мен така е много по- лесно, даже така си търся в търсачката на английски и се получава.

ClixSense Задачи » Post #1293

Sat Aug 10, 2013 05:40 in Bulgarian

Минах го този тест, ама бая зор, 1 минута остана накрая, едвам ми стигна времето :D А иначе пускали ли са ти задачи за него и какво представляват, лесни ли са?

ClixSense Задачи » Post #1292

Sat Aug 10, 2013 05:20 in Bulgarian

shuta999 wrote: Fugitive88, на тази страница са джокерите за теста, прочети предните постове ;)

Опа, видях ги вече, но бях на почивка за около седмица и нямаше как да влизам тук, и сега са се натрупали много нови постове, и не съм прочел всичко още, благодаря за упътването :thumbup:

ClixSense Задачи » Post #1290

Sat Aug 10, 2013 04:38 in Bulgarian

shuta999, нали преди време беше казал, че си решил medical skills test, сега го имам и аз, има ли някакъв жокер, който можеш да дадеш за решението му?

24/7-Общи приказки » Post #9

Fri Aug 02, 2013 13:03 in Bulgarian

mmchl9 wrote: Абе тея от crowdflower взеха нещо много да спамят с писма а? Какво ще кажете ? :lol: :lol: :lol:

Ами по принцип мен ме спамят само за тези бизнес задачи, че уж оправили въпросите, че гонели срок и оценявали помощта и такива подобни, ама аз си решавам от тях де, поне от по лесните, понеже някои плащат същите центове, но са много по трудни и искат много търсене и време. Но честно казано съм доволен че ги има, понеже сравнително добре плащат и последната седмица, доста пари изкарах от тях :) :clixsense:
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 19, 2024 16:06:25 PST