Please wait...
HomeForumPosts by Fugitive88

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Fugitive88

ClixSense Задачи » Post #1142

Sat Jul 27, 2013 04:24 in Bulgarian

shuta999 wrote: Някой решавал ли е "Is This a Good Buying Guide?" в CrowdFlower ?! :roll:

Да, аз се пробвах, но ме скъсаха, след 2 дни пише, че пак мога да се пробвам, не е много труден, но доста трудно се определя дали е добър гайда или не, поне явно аз някъде не съм определил правилно, а уж четох инструкциите добре. Но пробвай се може да го вземеш. Успех :clixsense:

ClixSense Оферти » Post #254

Fri Jul 26, 2013 14:02 in Bulgarian

tatyana1 wrote: Тази оферта: Play My Lands online free and earn ClixCents! за 0,27 има изискване за достигане на 5-то ниво. Днес се регистрирах и започнах да играя, но ме осведомиха, че за да достигна 5-то ниво ще минат поне 2 месеца! На който му се играе да се захваща! Поне е на български!
Успех!

Не знам кой те е осведомил, че ти трябват 2 месеца, но те е излъгал, аз я почнах преди 2 дена и утре сутрин трябва да съм вече 5-то ниво. Не се стига трудно, просто докато си подобряваш главната сграда до 5-ниво се изисква различно времетраене.

Реферали » Post #539

Fri Jul 26, 2013 13:57 in Bulgarian

respekt wrote: Най-накрая и аз да кажа, че пускам реклама. Утре ми тръгва рекламата в newpayingsite от едномесечно чакане почти. Дано да имам късмет. :)


ПС: Успех и на колегата над мен. ;)

За съжаление аз лично съм много разочарован от този сайт :( Моята реклама там изтече точно днес сутринта и от обещани уж 17-25 реферала на ден за 1 седмица хванах едвам 60 и то с зор. Всеки сам да си прави сметката заслужава ли си. За разлика от другите 2 сайта от този тип, този сайт най-малко покрива нормата и повече никога не бих пуснал реклама там. Надявам се при тебе резултата да е по добър, но аз съм крайно разочарован от моята реклама, и се ядосах че похарчих така 65$ :x

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #123

Wed Jul 24, 2013 04:10 in Bulgarian

Здравейте, днес вече парите са в картата ми, значи всичко е както е описано и няма лъжа и измама, днес е точно третия работен ден от поискването на превода и парите са на лице, Успех на всички :thumbup: :clixsense:

ClixSense Оферти » Post #246

Wed Jul 24, 2013 04:08 in Bulgarian

tatyana1 wrote:
manuelmcm wrote:
emo02 wrote: Вече 4 оферти подред на Superrewards (три за видеоклипове и една за регистрация) ми ги плащат след като им пращам писмо на съпорта. Затова ето един съвет от мен. Бъдете нахални и ако имате съмнение че сте изпълнили някоя оферта задължително пишете на съпорта им.

А какво доказателство да им изпратя че съм изгледал видео...не получавам майл когато го изгледам.

Питам ги как да им докажа че съм изгледал видео а те ми пишат:

Thank you for contacting us!
The advertiser has not yet confirmed the completion of "FellaFel- Yikes (Scalegang)".

Your submission has not provided us with the information needed to resolve your claim. Please review the offer requirements and submit a new complaint, including valid proof of completion. If you are unable to provide this information, your claim will be closed.

Като отидеш на "хелп" от менюто на Superrewards ти показва офертите които си видял, от дясно на всяка има опция за бърз контакт. Цъкаш там срещу офертите дато си изпълнил и ще ти излезнат общите въпроси, цъкаш най- отдолу за да продължиш и ти се отваря прозорец, вкарваш си имейла и в текстовото поле пишеш "Гледах този клип" и пращаш. След известно време ще получиш съобщение пак там отваряш и им пишеш: Изисквания за изпълнение на офертата: Гледайте видеото за да спечелите ..." и ако искаш пак:"Гледах този клип" и пращаш. Пак след известно време провери статуса на офертата трябва да е променен на "ауаред" от "вюед"
П.П. Извинявам се за побългаряването на термините, но така ми е по-бързо!
Успех!

Много добре си го обяснила, а специално за клиповете, аз вчера гледах 1, но не ми платиха, и им пратих като доказателство им пратих снимка на екрана, когато е изгледано видеото, и след няма и час офертата ми беше одобрена.

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #119

Tue Jul 23, 2013 10:53 in Bulgarian

nask07719 wrote:
Fugitive88 wrote: Здравейте, имам въпрос към хората, които вече са правели транзакция от пейпал към карта, аз в петък вечерта направих това нещо, и до неделя следобед в пейпал акаунта ми тази транзакция стоеше като pending, но малко след това стана completed, обаче когато проверих в картата нямаше нищо постъпило, а служителка на банката ми каза че за сега изобщо нямало такова плащане от пейпал. Та въпроса ми е нормално ли е все още да не се вижда нищо, или щом от пейпал са извършили плащането трябва да се вижда и в банката?


Здравей Fugitive88 има ли вече превод че и аз ще ....метна някой долар :lol: трябва да се ходи но море няма начин. :thumbup: :clixsense:

Ами за съжаление още нищо в картата, но от пейпал казаха, че в зависимост от банката можело и до 30 дни да се чака понякога, надявам се да не се стига до там, че това са ми парите за морето и а мен :D

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #116

Mon Jul 22, 2013 05:25 in Bulgarian

Здравейте, имам въпрос към хората, които вече са правели транзакция от пейпал към карта, аз в петък вечерта направих това нещо, и до неделя следобед в пейпал акаунта ми тази транзакция стоеше като pending, но малко след това стана completed, обаче когато проверих в картата нямаше нищо постъпило, а служителка на банката ми каза че за сега изобщо нямало такова плащане от пейпал. Та въпроса ми е нормално ли е все още да не се вижда нищо, или щом от пейпал са извършили плащането трябва да се вижда и в банката?

Advertise - Как да рекламираме в ClixSense » Post #12

Mon Jul 22, 2013 05:02 in Bulgarian

buldan75 wrote: Кредитите ги получаваш всеки път, когато ъпгрейдваш за една година.
Има опция с известна отстъпка за двугодишен ъпгрейд (цената му е $30 за двете години). Тогава се получават кредитите само за 1 година и всички над теб получават бонус само за една година.

Да, това е ясно, но не можах да разбера, в крайна сметка jpopov и аз например ще получим ли отново, кредити, щом си подновим премиум членството, защото по този надпис: Note: Welcome Ad Credits are given only once when you upgrade to be spent on your advertising. Find out more how to advertise here and here.
разбирам, че е само еднократно.

Advertise - Как да рекламираме в ClixSense » Post #9

Sun Jul 21, 2013 10:32 in Bulgarian

jpopov wrote: След месец като си подновя премиума, ще вкарам сегашните и следващите кредити (общо 2000) за реклама в Неото. Чудех се дали там да е рекламата или в някой по-неизвестен сайт. За мен ще е успех дори и 1 регистрация да получа в зеления, така че мисля да пробвам там. Ако има някой да сподели резултати от толкова малка реклама там, ще съм благодарен.

До колкото знам, ако съм го разбрал правилно, при подновяване на премиум членство не се дават нови 1000 кредита, те са бонус само еднократно при първото закупуване на премиум.

Daily Checklist Bonus » Post #239

Thu Jul 18, 2013 03:57 in Bulgarian

И аз да се похваля с моя нов рекорд: 1 месец чеклист бонус без прекъсване



Никога не съм мислил, че това е възможно особено тук в България, но явно с упоритост всичко се постига :thumbup: :clixsense:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2000

Wed Jul 17, 2013 04:05 in Bulgarian

respekt wrote:
skulls12 wrote: Точно така lia1407 ме е разбрала правилно - идеята е да знам за да не наруша някое правило на сайта .
Член от семейството ми се е запалил по този сайт , но пак казвам всеки си щрака на собствения си компютър със собствен акаунт - общото е интернет доставчика , които го разпределия един рутер но ако е в разрез с правилата за да не изгорим и двамата един от нас ще си използва 3G интернет-а на виваком а другият кабелния .


Колега аз съм така със сестра ми, обаче преди това писах на администрацията и те казаха, че няма проблем както е налисала и lia1407, обаче бих те посъветвал напиши един тикет на администрацията и кажи.

ПС: не видях че и buldan е писал същото. Обаче мисля че няма значение дали регистрациите ще се правят от различни Ip адреса. Ние със сестра ми сме ги правили от едно ip но всеки от неговия си компютър и нямаме никакви проблеми.

Съгласен съм с колегата respekt, и аз съм в същото положение, ползваме рутер със сестра ми, и следователно имаме еднакво Ип, и до сега също нямаме проблеми, но естествено преди да го направим това питахме администрацията, и беше отговорено, че няма проблем стига акаунтите да се ползват от различен компютър, защото в противен случай системата ще ги засече, и ще блокира и 2 -та акаунта.

ClixSense Задачи » Post #1031

Thu Jul 04, 2013 11:20 in Bulgarian

shuta999 wrote:
gecuTa wrote:
И аз го реших и ето резултата


Благодаря CrowdFlower. :clap:

Поздравления gecuTa ...... аз също получих бонус като за решена задача но, явно съм дал друг сайт като фаворит в CrowdFlower - съответно не е прието да кача снимка от другият сайт, но ми направи впечатление че комисионната е различна ..... :shock:

Различна, тоест колко беше твоята :)

ClixSense Задачи » Post #1023

Thu Jul 04, 2013 08:56 in Bulgarian

al1968 wrote: Не, споко, не се сърдя, но.... бях позабравила малко самия тест, не бях сигурна в отговорите, много бях писала преди това,малко много бях поработила ,поуморена бях и затова явно сгреших . Аз по принцип приемам всякаква критика ! Важно е да сме полезни и да си помагаме!

shuta999 и gecuTa , дайте жокер и обяснения за този тест- мисля, че много колеги чакат и разчитат на вашата помощ!

Ураа, и аз го реших и си прибрах 1,5$ :mrgreen: А за жокер няма как да се даде, просто трябва да внимаваш и да се поразровиш из линковете които ти дават, предполагам може и да са различни линковете и компаните. А иначе като цяло теста не е много труден ако внимаваш и погледнеш инструкциите, в тях има и жокери къде се намира най-често търсената информация, а за времето спокойно имате цели 90 минути за решаването му, няма как да не ви стигнат, пробвайте се и Успех :clixsense:

ClixSense Задачи » Post #996

Wed Jul 03, 2013 10:25 in Bulgarian

al1968 wrote:
Fugitive88 wrote:
al1968 wrote: Благодаря за инфото- ей преди малко го направих.И наистина платиха 17 цента. А за езиковите, дето преди това ги бях правила, не плащат, но затова пък явно до последно имах и аз, и Shuta , френската задача. Така че явно и този сървей е от този тузи тип- след време може да ти даде достъп до определен вид задача. Така че не е зле да направите и тоя тест. А другия за графиката някой направи ли го?

Не съм сигурен, че само вие сте имали френската задача (21 цента беше ако не се лъжа), аз също я имах до вчера, а честно казано не съм решавал никакъв езиков тест в дашборда понеже не ми е излизал, само немски ми се беше появил но се провалих, защото не го зная :D

Да, ти говориш за оная с категориите, а аз до вчера имах лесната с намиране на официалния интернет адрес. А за немския тест защо не попита- щяхме да пуснем жокер :P Нали писах, че съм направила всички езикови!

Ахам, за 5 цента ли беше, а за жокера да видях че сте писали за помощ, но вече бях сгрешил след като видях :) Ама карай здраве да е, вече ако има нов ще знам към кой да се обърна :thumbup:

ClixSense Задачи » Post #992

Wed Jul 03, 2013 10:07 in Bulgarian

al1968 wrote: Благодаря за инфото- ей преди малко го направих.И наистина платиха 17 цента. А за езиковите, дето преди това ги бях правила, не плащат, но затова пък явно до последно имах и аз, и Shuta , френската задача. Така че явно и този сървей е от този тузи тип- след време може да ти даде достъп до определен вид задача. Така че не е зле да направите и тоя тест. А другия за графиката някой направи ли го?

Не съм сигурен, че само вие сте имали френската задача (21 цента беше ако не се лъжа), аз също я имах до вчера, а честно казано не съм решавал никакъв езиков тест в дашборда понеже не ми е излизал, само немски ми се беше появил но се провалих, защото не го зная :D

ClixSense Задачи » Post #986

Wed Jul 03, 2013 03:50 in Bulgarian

al1968 wrote: "Хей всички, има нов, забавен тест умения ("дума за търсене анализ") на разположение на арматурното табло, с бонус за преминаване! Можете да намерите на изпитването при dashboard.crowdflower.com когато влезете инча "

има три нови теста за правене- излиза ми това съобщение над задачите. Опитайте, а после споделете как и какво
Ами теста е лесен, иска само да се сравняват 2 фрази, имаше и подобна задача преди време, на мен лично ми даде 17 цента бонус като го изпълних. Пробвайте и Успех :clixsense:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1932

Sun Jun 30, 2013 08:14 in Bulgarian

jpopov wrote:
bojoviki wrote: Но в рент и директ рефералите има много голяма разлика-първите имаш ли пари си идват,а директните дори и с реклама,идват доста трудно а и дошлите не се задържат.Но ще си говорим отново след..........да кажем 1г.Поздрави и успех на всички.

Приятелю, имай на предвид че Buldan e от 3 години в програмата и е на 5-то място по реферали в този сайт. Така че той говори и от опит, не само повтаря думите на останалите.

Ако за реклама до 50$ е малко вероятно да си възвърнеш парите, камо ли за печалба, то при по-големите суми идват повече реферали накуп, а оттам и по-голяма вероятност да хванеш някой наистина сериозен реф, който само той да ти избие голяма част от рекламата. Все пак се иска голяма доза късмет, не е само до майсторство в рекламирането.

За разликата в наети и директни рефове какво да ти кажа, ще сравня в неото - там за да си платен акаунт се изисква минимум 90$, така че ще споделя за безплатния акаунт. Наемал съм до 50 реферала, от които или съм на печалба 1-5 цента, или както в повечето случаи съм на загуба, не могат да си върнат инвестицията. Как така става че кликат по 1, 2 или 3 реклами на ден само, след като имат 4 възможни. Как ще кликнеш 3 и ще оставиш последната реклама???? Говоря за един месец наем. И най-кликащите като ги наема за още един месец, и те като по правило спират да кликат малко след това. Това ме навежда на мисълта че всички са ботове, и системата се контролира от админите. Тук собственика се е застраховал да няма такива подозрения, като е премахнал опцията за наемане на реферали. И мисля че всички са доволни.

Напълно съм съгласен с теб колега, моят опит в неото с наетите реферали не се различава от твоя, бях стинал също до над 50 наети, които поддържах по много различни начини и използвах различни стратегии за рециклиране и какво ли не, но в крайна сметка от над 100 различни минали през мен, така и не получих 1, който да клика повече от месец по 4 реклами, а прогресивно падаха до 1 на ден. След това нека всеки, който толкова препира за наети реферали, да си направи сметката кое е по-добре. Тук даже и да не хванеш голям брой реферали, поне знаеш че са реални хора, и че зависи от късмета ти, докато с наетите, си даваш парите за ботове контролирани от системата, и се чудиш как така все съм на загуба от тях?

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1893

Mon Jun 17, 2013 12:29 in Bulgarian

redhooligan wrote: Ами аз я направих днес към 6ч. тяхно време. Демек понеделник. Значи да очаквам чак Петък така ли да го разбирам?
Не, днес ще ти ги преведат, но ще е към 23 24 часа наше време. И аз съм поръчвал следобед понеделник и вечерта от 22 до 24 ги превеждат. Така че очаквай ги скоро :clixsense:

Похвали се. » Post #687

Sat Jun 15, 2013 04:42 in Bulgarian

buldan75 wrote: И аз получих, и то два бонуса! :P


Бях писал на съпорта им за две задачи, на които дадох верен отговор, но ме бяха "порязали".
Тъй, като това ми бе първата задача за днес е лесно да проверя какви са бонусите. Отидох на My Tasks History и видях, че съм "изпълнил" две задачи на обща стойност $0.20 ( предполагам всяка е по 10 цента). Ще вметна, че задачите, които изпълнявах бяха по 4 цента. Двете задачи се броят за дневния ми чеклист бонус, което е отлично.

Добре хора, как ги получавате тези бонуси? Аз до сега съм решил толкова задачи и то все от различни видове, писал съм не веднъж на съпорта за грешни въпроси, и дори цели задачи, но не само че не получавам бонус, а и на всичкото отгоре ми отговарят след месец примерно, когато вече съм забравил за какво съм писал и то с някакво "ботско" съобщение, което явно го пращат на всеки запитал съпорта им.

ClixSense Задачи » Post #884

Sat Jun 15, 2013 04:32 in Bulgarian

buldan75 wrote: Аз също имам регистрация там. Всъщност, когато започвам да изпълнявам задачи ме пита да се логна в акаунта си.
Не изпълнявам много задачи и затова не знам дали има някаква разлика. Ще споделя обаче нещо, което ми прави впечатление, но не съм сигурен дали е от регистрацията или Crowdflower са направили промени.
Всеки знае, че за Англия има доста задачи, но преди конкретно UK задачите се обновяваха в полунощ местно време и между 00:00 и 01:00 ти се появяват 20-30 задачи от 7 цента. Отваряш ги всичките в различни браузъри и ги изпълняваш, когато имаш време. Сега нещата са различни! Имам 1-2 от този вид задачи и когато ги изпълня се появява следващата ако въобще се появи такава. Друго, което имам е таймер. Веднъж отворена задачата, започва да тече време, в което трябва да я приключа. Обикновено е от 10 до 30 минути.
Не знам при вас така ли протича изпълнението на задачите?

Да така е вече с почти всички задачи, понеже Crowdflower минаха на нов интерфейс, и при него вече тази практика за отваряне и задържане на задача за по късно е премахната чрез този таймер. Явно по една или друга причина са разбрали за това, и са решили да го предотвратят. А колкото до новия интерфейс аз лично му се радвам повече, има доста повече информация за прогреса ти, и понякога когато от дадена задача няма много бройки ти пуска по малко въпроси, а ти плаща за цяла задача като бонус, което е доста добра опция поне за мен, защото тук в България така или иначе нямаме голяма бройка задачи :)
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 24, 2024 16:52:36 PST