Please wait...
HomeForumPosts by Fugitive88

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Fugitive88

Daily Checklist Bonus » Post #177

Mon Apr 29, 2013 14:25 in Bulgarian

И аз да се похваля с днешния си сравнително добър за България дневен бонус:

ClixSense Задачи » Post #750

Mon Apr 22, 2013 04:38 in Bulgarian

al1968 wrote: Здравейте! И аз се провалих с корейските ззадачи! Стигнах дори до там,че молих приятелка,заършила японска филология ,за помощ, но...уви!Така че се ограничавам само с английски и немски задачки. А наистина е много и странно, и лошо, че в България имате по-малко задачи,отколкото ние тук,в Европа и Америка. Надявам се това да се промени,защото всички все пак сме в този сайт с еднакви права,нали?! Без значение къде живеем! И какъв език говорим! Успех на всички!

Да и аз съм на това мнение мисля, че е крайно нечестно при положение, че уж потребителите в даден сайт сме с равни права, а някои от нас са доста ощетени от към задачи точно, където принципно не се рекламира нещо конкретно, а като цяло се иска да им помогнеш за дадено търсене примерно, и не разбирам защо тук да не можем да се справим с това, все пак доста българи също знаят английски, и не мисля, че ще се справим по зле от някои англичани или американци да кажем. Също така и този седмичен контест е доста нечестен спрямо доста страни, уж всеки имал шанс да спечели 100 $, но как като примерно англичани и американци имат по 50 вида задачи всеки ден, а ние тук и някои други страни я имаме 1 вид я не, точно поради тази причина най често контеста е окупиран от потребители от западна европа и америка, и в такъв случай понякога си мисля че по добре тези 100 $ да се раздават примерно в кликсгрида, където всеки има еднакъв шанс, отколкото в такъв вид напълно нечестен според мен контест.

Реферали » Post #333

Mon Apr 22, 2013 01:55 in Bulgarian

Да споделя и аз резултатът от моята кампания в бестптц. За 1 седмица се регистрираха 256 реферала, от които за сега само 1 премиум. За сега имам изкарани 11$ от тази кампания, но все оше е рано да се говори дали е добра или не, след месец предполагам вече ще имам някаква представа.

Реферали » Post #329

Sat Apr 20, 2013 12:11 in Bulgarian

lpfc1926 wrote:
Fugitive88 wrote: Моят въпрос е следният, днес гледам показва ми че имам 3 активни реферала а общата им бройка е 4, следователно явно единият не се е регистрирал напълно, но нямам имейл за него, а уж съм си включил опцията за известие при нови реферали. Може ли от някъде другаде да се види кой е този реферал и негов имейл да кажем, или вече няма такава възможност ?


Fugitive ще споделиш ли "тайната" как си напражил толкова много реферали? аз се мъча и мн трудно, моля те дай някой савет.
Браво в топ Спонсорите на Clixsense си :)

Здравей, ами пуснах реклама за седмица, в бестптцпеинг, която изтича в неделя и тогава ще съобщя крайния резултат, въпросната реклама е на стойност 117$ и е дискутирана тук в форума, това е общо взето.

ClixSense Оферти » Post #203

Fri Apr 19, 2013 14:43 in Bulgarian

FreezemanBG wrote: А на мен някой ще ми отговори ли ? :D Защо няма никакви ClixOffers ? :?

Това което питаш е дъвкано сигурно 100 пъти, чети преди да питаш, не виждаш ли че тук в България всеки втори се оплаква, че няма оферти или има много малко, просто тези, които пускат офертите, не ги насочват към нас българите и по този начин няма как да имаш оферти, ако случайно някой реши да пусне и оферта за нас, ще ти се появи, бъди сигурен.

ClixSense Оферти » Post #200

Fri Apr 19, 2013 12:44 in Bulgarian

Браво respekt виждам, че доста оферти си изпълнил, като се има предвид липсата им за нас българите, аз уж изпълнявам всички които мога, но не мога и 30 да стигна, а гледам ти близо 100, как си ги набарал не знам, но браво :clap:

ClixSense Задачи » Post #743

Thu Apr 18, 2013 04:14 in Bulgarian

paula2012 wrote:

Някой с такъв проблем?

Да, същото е и при мен, явно не сме квалифицирани за корейските и немските задачи, странно защо ни ги пускат тогава, по добре да си пише Tasks not aviable, от колкото да има, но да не можеш да ги решаваш и да се дразниш само :D

ClixSense Задачи » Post #693

Wed Mar 27, 2013 06:13 in Bulgarian

paulaili wrote:
respekt wrote:
paula2012 wrote: Да жена ми(демек paulaili) Първия път и отговориха, че бил изчерпан лимита на това ИП и за това. Втория път като предварително написа, че не е правила никъде другаде тази въпросна задача, изобщо не отговориха.

И аз писах сега първо на админа тук и той ми каза,че трябва да пиша направо на CrowdFlower и там писах и се надявам да отговорят и снимка сложих и така.

Да де, аз направо там пиша за всичко - Crowd. Тука support-а няма нищо общо май.

Но по мое лично мнение би трябвало и support-а на Clixsense да взима отношения по тези въпроси, все пак малко или много те са разпространители на задачите на crowdflower, и те ги предоставят на своите потребители, а не на случайни хора. Пък и по мое мнение support-а на Clixsense разглежда въпроса на всеки отделно и винаги отговарят точно и ясно, а не като support-а на Crowdflower, при тях до сега не съм получил отговор, който да ми е помогнал или решил проблема ми. Но в крайна сметка нищо не зависи от нас.

ClixSense Задачи » Post #681

Tue Mar 26, 2013 10:20 in Bulgarian

emo02 wrote: Някой има ли проблем с задачата за телефонните номера. Явно е стара задача, защото имам 13 от 14 верни отговори( 93%), но не ми дава да я решавам. Не вярвам лимита на такава задача да е около 10.

Здравей емо, и на мен ми се е случвало същото нещо, но не знам защо, или системата за отчитане на crowdflower за нищо не става, или просто засичат по IP, и ако твоето IP съвпада с друг потребител който е решавал от тази задача, може би това е обяснението, поне аз така си го обяснявам. И между другото да те питам, интересно ми е как си успял да изпълниш 111 оферти до сега, а регистрацията ти не е от много одавна, да не си бил в друга държава за известно време?

Daily Checklist Bonus » Post #163

Thu Mar 21, 2013 13:35 in Bulgarian

Е да, ако има нещо което не ти е ясно питай, предполагам всеки ще ти помогне, който може, винаги така се почва в началото, и аз така с питане съм научил доста неща, които знам сега :)

Daily Checklist Bonus » Post #159

Thu Mar 21, 2013 04:41 in Bulgarian

respekt wrote: Мда така е. Днес по чудо имаше и някоя и друга оферта. :D


От мен скроомно обаче. :D

Браво, виждам, че добре се справяш като се има предвид, че от скоро си в сайта, но ако се ъпгрейднеш бонуса ще ти е повече от двоен, така че като гледам темпото с което се развиваш, те съветвам да помислиш за премиум, само може да спечелиш от това :) Успех :thumbup:

Daily Checklist Bonus » Post #157

Wed Mar 20, 2013 17:18 in Bulgarian

Днес беше доста добър ден, като се има в предвид, че тука в България рядко има такива :thumbup:



Дай боже по често да е така :)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1714

Sun Mar 17, 2013 05:25 in Bulgarian

Здравейте, нека и аз изкажа мнение по тази дискусия. paulaili до някъде си права за задачите, но според мен само до някъде, аз също решавам задачи, не колкото теб, но се старая и наистина, най-много средства до сега съм изкарал точно от тези задачи, но има и друго, за тези 500 $ би ли споделила по колко време на ден стоиш и решаваш задачи, другото което е ти поне 2 пъти си била на 1 во място в контеста, от където идват 100$, и не на последно място както си споменавала, си имаш малко детенце( да ти е живо и здраво), и си най-вече в къщи. Но повечето потребители тук нямат толкова свободно време, а да не говорим и за тези които почти по цял ден са на работа, как си представяш те да постигнат твоите резултати, според мен е почти невъзможно. И ето тук идва възможността за реферали, и много от потребителите, точно като инвестират в реклама и си набавят реферали, успяват да се развият добре в този сайт( Пример мога да дам с buldan75). И това, че от реферали ще изкараш по малко от колкото с задачи, донякъде може да е така, но имай предвид че часовете които губиш на ден за решаването им, също са вид труд, докато при рефералите макар и с не много високи комисионни ти не полагаш труд, дори и да не влизаш в сайта, пак ще си вземаш комисионната от тях.
Общо взето това е моето мнение.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1682

Tue Mar 05, 2013 15:54 in Bulgarian

lia1407 wrote: buldan благодаря, аз днес така се ядосах че деинсталирах и се зарекъх че ще ползвам само един брауз, и ще си дебна рекламите сама, ама сега съм спокойна и пак ще свалям и Мозила и toolbar.Между другото на мене много ми бави като съм с тулбар на хром и за това реших toolbar da бибитка от Мозила, а да гледам на ХРОМ,че иначе ги изпускам докато зареди.

И при мен много бавеше на хрома, и за това сега съм без тулбар, от време на време презареждам страницата и така. Просто явно не е добре оптимизиран тулбара за хром, защото ти си поредния човек, от който чувам че има проблем с тулбара на хром.

ClixSense Задачи » Post #631

Tue Mar 05, 2013 03:55 in Bulgarian

ediman1 wrote: Здравейте, снощи към 22:00 българско време пуснаха няколко задачи от тези с ръководствата за употреба. Едната започна от около 6000 бр. Някой от вас да е имал проблем с влизането? Изобщо не ме пусна до самият им край. Интересното, е че имаше останала 1 задача от "дневните сделки" и след няколко опита ме пусна на два пъти, а тези с хилядите не. Изчистих кеша, но пак не ме пусна. Моят реферал твърдеше, че влиза без проблем. Опитах и през експлорер и през хрома, който ползвам и не стана. Нещо някой да знае по въпроса?

Самите задачи, нещо не бяха в ред и при мен, мен ме пусна но при пускането още ми казваше, имам грешки и не ме оставяше да работя по задачата, макар че точността ми беше на 100%, явно това са стари партиди от този вид задачи и има някакъв проблем при тях, поне при мен имаше, а досега и на мен не ми се беше случвало подобно нещо.

Плащания » Post #220

Fri Feb 15, 2013 13:38 in Bulgarian

Още едно, поредно плащане :clixsense:

ClixSense Оферти » Post #181

Thu Feb 07, 2013 05:58 in Bulgarian

redhooligan wrote: Аз се пробвах,но иска във картата да имаш пари. Трябва да дадеш 10 долара до колкото мисля :)

До колкото гледам уж пише, че е безплатна, значи не би трябвало да ти вземат пари, а само да регистрираш картата, но не ми се рискува.

Какво означава "Моят спонсор" ? » Post #21

Wed Feb 06, 2013 06:06 in Bulgarian

AgpeHaJIuHka wrote: Дотук не видях подобно питане,ако има извинете ме предварително!!Въпроса е - как можем да разберем дали спонсора ни все още е активен потребител на сайта?В смисъл,че доста хора се отказват по някое време и като данните са private,пак ли трябва със съпорт тикет да действаме?И ако се е отказал какво следва?Автоматично отиваме под друг спонсор или можем да изберем такъв?

Щом си е скрил имейла, единствено можеш да разбереш чрез тикет да. А относно минаването под друг спонсор, трябва ти да си избереш ако желаеш и ако администрацията е съгласна, нама как да те прехвърлят автоматично, успех :thumbup:

ClixSense Оферти » Post #179

Tue Feb 05, 2013 05:56 in Bulgarian

Zaicin wrote: колеги някой изпълни ли новата оферта
my child playground ???

И аз това се надявам да разбера. Но иска регистрация на карта, и не ми се рискува да пробвам, но ако някой я е изпълнил нека сподели :)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1589

Sun Feb 03, 2013 10:03 in Bulgarian

Имам едно въпросче към по-старите потребители: :clixsense: пускат ли някакви бонуси за рождения си ден през февруари?
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 19, 2024 06:20:45 PST