Please wait...
HomeForumPosts by house83

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by house83

ClixSense Оферти » Post #1066

Thu Apr 23, 2015 02:27 in Bulgarian

Fiana74 wrote:
furiq wrote: ааа ще дърпа,ама аз за тази цел си направих виртуална виза и е винаги празна... :roll:

Изглежда трябва да се заинтересувам що е то виртуална виза и да си спретна и аз една такава. Защото, добре че моята я бях изпразнила преднамерено, а то офертата от една телевизия тук реши да си търси 49.90$. Та така се и сетих, че трабва да се прекратява 'мембършип'-а. :)

2 много удобни банки - ЦКБ и ДСК - минимални или никакви такси. ДСК картата се захранва в банката , а картата на ЦКБ може и в банката , както и във всеки клон на Изипей.

ClixSense Оферти » Post #1059

Sun Apr 19, 2015 04:45 in Bulgarian

otskov wrote: Точно това имам предвид, затова правя само безплатните оферти. Занимавам се с този бизнес, за да печеля, а не за да губя пари :)

Платените винаги им обръщат внимание като пишеш на съпорта. Те са по-печеливши - влагаш 1 , получаваш 2-3 , понякога и над 4$ . Безплатните или са за 20-30 цента , но много време искат , или за за 2-3 мин , но по 1-2 цента.

Една равносметка:
Теглиш от сайта 10$ в карта , която не ползваш за друго , а само за рекламите.
Минаваш 10 такива оферти , вече имаш 20-40$ , в зависимост от офертите.

ClixSense Оферти » Post #1057

Sun Apr 19, 2015 04:32 in Bulgarian

Fiana74 wrote:
otskov wrote: Ясно, важно е обаче колко ти взема и колко ти дава ...

Взе едно доларче, колкото да види дали е валидна картата, мисля, а даде 4.Това- едната оферта. Другата нищо не взе. Засега. :) Мсля, че си заслужава. Лошото е, че някои оферти ми отказват картата, непонятно защо.

Коя не е взела нищо - сподели. Аз направих тази , дето взема 1 евро , но се налага да пиша на съпорта , защото не ми я платиха , няма я и като чакаща (иначе си дръпна 2 лв )

ClixSense Оферти » Post #1004

Tue Feb 10, 2015 10:34 in Bulgarian

Този клип си е така и си стои от месеци - не изчезва , защото никой не може да го гледа и съответно да му се плати за него.

Някой успя ли да изпълни офертата на MyLands в OfferToro - дава ми някаква грешка на мен , а не е трудна по принцип

surveys??? » Post #5

Sat Nov 29, 2014 18:36 in Bulgarian

Извинявай , но пишеш глупости. Няма по-скъпа реклама от 0.02$. Колкото до проучванията , аз лично съм попълвал тук проучване , за което си получих 0.85$. В момента има активно проучване , но ние не попадаме в тази категория , за това ще чакаме следващото.

ClixSense Оферти » Post #972

Sun Nov 16, 2014 01:40 in Bulgarian

vondy wrote:
Eagle_666 wrote:
vondy wrote: Хора гледам че има оферти в OfferToro за гледане на видео, все като цъкна да ги гледам ми дава да го споделя в фейсбук - добре споделям го, но пак не мога да го гледам, и така тези оферти не мога да ги изпълня! Има ли някой идея как да се оправи!? А ако не иска да споделя, то го гледам, но така и не ми плащат ..... май тези оферти не са за мен :(

След като ги споделиш след около 30 мин. влизаш в MyClixCents в Torо-то и ще видиш че там плащанията са със статус Pending.Отдолу под Pending кликаш Missing Credits и пускаш тикет със скрийншот за доказателство за всяко клипче и чакаш да те одобрят ;)

Добре де, те не искат ли просто да ги гледаш, или искат и да ги споделяш :( Има и клипове където направо си ги гледам без да споделям, но и тях не са ми плащали и веднъж им пратих скрийншот, но все още резултат няма, а мина около 4-5 дена ....

Тези оферти със споделянето и при мен са така , трябва да се пише. Аз обаче им схванах цаката - през мобилния ги споделям и ми ги изплащат на момента - явно са си за мобилен , но не е отбелязано. Поне при мен е така :)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2752

Thu Oct 30, 2014 01:41 in Bulgarian

При мен е същото положение - няма нито 1 реклама

ClixSense Задачи » Post #1715

Tue Mar 11, 2014 00:39 in Bulgarian

buldan75 wrote: И аз проверих и мога да потвърдя, че и при мен няма проблем.

Миналата седмица имах същия проблем , който оправих със смяна на парола , сега ми се оправи по същия начин. Вече и при мен го няма този проблем.

ClixSense Задачи » Post #1712

Mon Mar 10, 2014 15:38 in Bulgarian

buldan75 wrote: @gotinbatka86 PatriciaKaas е споменала един от начините да се влезне в контакт с CrowdFlower, за което и благодаря.

Другият начин е когато започнеш задача (или когато я завършиш) в горния, десен край на страницата има бутон "Help", на който трябва да кликнеш, както е показано на картинката по-долу.




Този начин не действа в момента , защото CrowdFlower имат проблем. Кликвайки на b]Help[/b] излиза прозореца , но иска повторно да се логнеш , но там винаги ти казва , че си с грешно потребителско име или парола. Дано скоро го оправят ;)

ClixSense Задачи » Post #1699

Sun Mar 09, 2014 12:10 in Bulgarian

Стига бе , толкова ли сте нагли , че след многократно предупреждение от Модератор продължихте с размяната на скайпове. Поне да не бяхте спамили във важните теми. :silent:

ClixSense Задачи » Post #1678

Sat Mar 08, 2014 05:39 in Bulgarian

dddimmmi wrote: Здрасти попълването на "Skill Tests" какви ползи ти носи.

Ползите са , че за в бъдеще ще получаваш повече задачки.

ClixSense Оферти » Post #763

Tue Mar 04, 2014 13:38 in Bulgarian

vihur88 wrote: Здравейте. Бих искал да попитам някой изпълнявал ли е оферти, които изискват някакъв депозит или закупуване на нещо. В момента имам две оферти от TrialPlay за някакви казина и за това питам и също така за Secret Game Cheats.


Благодаря!


Ако си в БГ , няма как да ги изпълниш. След поредната тъпа промяна в закона им е забранено да предоставят услуги за БГ и те го спазват. Ако не си в БГ , то може да се възползваш - тези казина имат афилеитна програма , даваща по 50 $ за привлечен нов потребител и от там идват такива добри оферти.

ClixSense Задачи » Post #1636

Fri Feb 28, 2014 13:46 in Bulgarian

Alcion wrote: Бих искала да попитам защо например от над 13 000 ме спира още на 4-тата задача със съобщението, че съм свършила цялата си работа или пък на задачата за описанието на продуктите от 28 000 възможни отново на 13-тата ми изписва същото съобщение. В дашборда съм минала почти всички тестове. Точността ми е 95%. Кое е нещото, което определя дали ще реша 100 задачи от вид или 10?
П.П. Преди време писах до съпорта за въпросния лимит, когато за първи път се сблъсках с този проблем. Извиниха ми се и вече можех да правя задача, но беше свършила. Сега отново им писах, но отговор нямам и надали ще имам докато двете задачи не изчезнат.

Задачата е с лимит 13 000 , но не само за 1 човек , а като цяло. За всеки отделен човек има по-малък лимит , като в случая е 4. Има някой задачки , които лимита е над 500 , други само 1 и така. Не гледай колко е максималния брой , защото той е като цяло за тази задачка ;)

Всичко за ClixGrid » Post #487

Tue Feb 25, 2014 13:22 in Bulgarian

Имам странното чувство , че новият вид реклами взе рекламодателите от Грида. Снощи и днес почти нямам време и цъкам в Грида в късните часове. Снощи видях , че от последния печеливш са изминали около 2 часа , това са 2 часа без печалба , а до сега не бях засичал 2 минути без да спечели някой. Току ще приключих с днешната обиколка из решетката , но отново ми направи впечатление , че в Грида никой не е печелил от 1 час , но пък по-рано днес е дал 2 награди от по 5$ за период от 4 минути.

Daily Checklist Bonus » Post #431

Thu Feb 20, 2014 13:00 in Bulgarian

lupo13 wrote: Колега, ти ми скри шапката .... 233 задачи ...... ти ставал ли си от компа изобщо ..... :shock:
Все така да ги правиш :) Иначе аз я ми излезнат 2-3 задачи на седмица , я не .... не знам от къде ги намирате?

Има начини , прочети темата за задачките , там колегите са описали много добре нещата , това за мен е рекорд , но много хора правят по много повече на ден от това ;)

Daily Checklist Bonus » Post #429

Tue Feb 18, 2014 12:54 in Bulgarian

Най-добрият резултат , който съм постигал :)

Похвали се. » Post #934

Sun Feb 16, 2014 00:23 in Bulgarian

jivko56 wrote: вече съм премиум акаунт много сам радостен ама нямам реферали и няма да смечеля много май :D :D :D :D :D

Аз като имам 23 реферала , да не мислиш , че много ми допринасят :lol: От тях един ми е направил малко над 3$ , а като цяло са под 7$. От 6 месеца съм премиум и съм заработил 70$ със собствен труд - без помощ от рефералите. Наблегни на задачки и оферти - има много лесни за изпълнение ;) С помощта , която са дали тук колегите ще се оправиш :thumbup:

Моля за спешна помощ » Post #2

Thu Feb 13, 2014 13:53 in Bulgarian

Ако са решени с по-малък % верни отговори от необходимото , то ги пише като решени и не се плащат , но ако всичко е нормално с %-тите , то отиваш на задачката , кликваш на бутона help и пускаш тикет , че си ги решил , но не са ти платени - ще ти ги платят до 24 часа , макар че пишат , че е до 3 дни.

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #327

Mon Jan 27, 2014 09:20 in Bulgarian

Баща взима 4 годишния си син от детската градина:

- Тате, искаш ли да ти изпея един стих? Ама трябва да ми пляскаш с ръце.

- Добре, сине, ще пляскам.

Таткото започва да пляска, а синчето почнало да рапира:

- Май**та им на комарите,
май**та им от сърце,
а някакъв си педе**ст
ми пляска тук с ръце.

:lol:

Три блондинки беседват в службата.
Първата казва:
- Снощи хванах мъжа си за топ**те, а те студени.
Втората:
- Ама и на моя са му студени.
Третата:
- А аз, да си призная честно, въобще не обръщам внимание на тези неща.
На другия ден третата пристига на работа с огромна синина под дясното око. Другите две питат:
- Какво ти има?
- Ами, влезе ми в главата вчерашният ни разговор. Лягам си снощи с мъжа ми в леглото, реших да проверя. А той ми вика - "К'во правиш, ма?".
Аз отговарям - "Топките ти са горещи".
Той вика - "И к'во от това?"
А аз му отвръщам - "Странно, а на другите са студени"
:lol:

Жена отива на доктор.
- Докторе, помогнете ми, всичко ме дразни ..
- А, пробвахте ли, скъпа, да отидете на концерт. Да послушате музика ...
- Ходих, докторе ... Там има флейти, тромбони, цигулки ... Всичко това ме дразни ...
- А, книги, скъпа, опитвахте ли да почетете?
- Да, докторе. Там пък ту малки, ту големи букви ... Много ме дразнят.
- Добре, а със секс , пробвахте ли?
- Не, докторе, не съм пробвала ...
- Ами, ако искате да опитаме, може да помогне ....
След пет минути жената се обажда:
- Виж какво, докторе, крайно време е да вземете някакво решение! Или навътре, или навън, че вече почвате да ме дразните!
:lol:

П.П Леко съм цензурирал вицовете , въпреки че тук не би трябвало да има непълнолетни , но ако някой има против подобни вицове да каже и ще си махна поста ;)

ClixSense Задачи » Post #1502

Wed Jan 22, 2014 23:53 in Bulgarian

ако не ти го зарежда тук , то се свържи с тях от друг сайт , официалния им сайт или от фейсбук страницата им.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 25, 2024 21:28:05 PST