Please wait...
HomeForumPosts by didkocska

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by didkocska

Проблем - взеха ми $ 11. » Post #2

Sun May 19, 2013 12:05 in Bulgarian

Съветвам те да пишеш до съпорта като разясниш какви проблеми си имал.
Според мен шансовете за връщане на заработката ти е малка, но койно не играе, не печели. Успех!

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #186

Wed May 15, 2013 15:08 in Bulgarian

lia1407 wrote: Здравейте колеги, искам и аз да попитам нещо :)
Съдейки по снимката означава, че мой реферал е ъпгрейднал за две години, единия бонус от 2$ съм го получила, та въпроса е другия бонус от втория ъпгрейд до година ли ще си го получа, или този бонус го получаваш еднократно?



Леле хора обърках темата, много съм зле :oops:.Не знам защо, но реших, че пиша в Общ Чат - Свързано с ClixSense
Извинявам се на администраторите.

По това което си написала съдя, че този твой реферал е от 2-ро или по-горно ниво, тъй като при двугодишен абонамент ти трябва да получиш 4$ за реферал от 1-во ниво и 2$ за реферал от 2-8 ниво.

Планирано техническо обслужване - Понеделник 6 Май » Post #2

Fri May 03, 2013 05:57 in Bulgarian

Какво ще рече "10AM EST" в Българско време ?

пп: Булдан оправи това "Ше бъде извършено ", че се набива на очи :):):)

Реферали » Post #353

Thu May 02, 2013 02:22 in Bulgarian

maxlopezbg wrote: Според Вас без реферали има ли някакъв шанс за успех тук ???

Ако си на ТИ с английския и свободното време, когато има задачи можеш да си заработваш хубави средства. Иначе, без премиум имаш приблизителен дневен доход от +3 цента само от рекламите.

ClixSense Задачи » Post #745

Thu Apr 18, 2013 13:56 in Bulgarian

paula2012 wrote: Ами не знам, но аз отговорих правилно, на въпросите преди да започна. Направих няколко и излязох. Като се върнах ми изписваше това.

А платиха ли ти тези които си направил?

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #280

Tue Apr 16, 2013 10:38 in Bulgarian

Иии да се похваля - ОТНОВО!
ГЕРОИТЕ НЕ УМИРАТ!!!

Въпрос за бонуса при регистрация на нов реферал » Post #2

Mon Apr 15, 2013 13:48 in Bulgarian

peshun wrote: Здравейте!
Може и да има такава тема,но аз не я намерих...Въпросът ми е : имам 5 реферала.Активни.Но ми е изплатен бонус само за 2-ма от тях.Защо нямам за останалите трима?Дали е премахнат? Благодаря ви предварително!

Общо взето има тема "Реферали" и е хубаво всички въпроси свързани с тях да се пишат там. За какъв точно бонус при регистрация говориш, аз не знам да има подобно нещо. Има бонус който получаваш когато твой реферал от 1-во ниво достигне $1 от кликове ти получаваш 50 цента еднократно и в зависимост от левела на реферала $2 или $1 при негов ъпгрейд.

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #277

Thu Apr 11, 2013 08:43 in Bulgarian

Здравейте приятели, бих искал да споделя една "фраза" на която попаднах днес, докато четох поредната си книга. Няма да изпадам в подробности, само ще насоча поста си към по-новите потребители тези които още се чудат дали да инвестират или не:

"Ако имаш намерение да строиш Импайър стейт билдинг, първото което трябва да направиш, е да изкопаеш дълбока яма и да излееш здрава основа. Ако ще строиш къща в предградията, трябва да излееш само петнадесет сантиметрова основа. В бързината си да забогатеят, повечето хора се опитват да построят Импайър стейт билдинг върху петнадесет сантиметрова основа.
...
Строежът по небостъргача започва. Строи се бързо и скоро вместо "Импайър стейт билдинг", имаме Наклонената кула на предградието."

Похвали се. » Post #651

Mon Apr 08, 2013 10:23 in Bulgarian

Не, няма смисъл да го триеш, но съм свикнал да виждам стихове в посочената тема затова. Извинявам се, но не бях разбрал подтекста му!
ПП: Поздравления за звездата!

Похвали се. » Post #649

Sun Apr 07, 2013 08:04 in Bulgarian

Само ще ви помоля подобни творби да се пускат в общата тема -->

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка

Реферали » Post #316

Thu Apr 04, 2013 14:35 in Bulgarian

Здравейте приятели, надявам се рефералите за които говорите не само да останат активни, а и да се ъпгрейднат.
Имам и една молба към Булдан - сподели какъв е резултата от предстоящата реклама като приключи (ако искаш де :) ).

ClixSense Задачи » Post #717

Sat Mar 30, 2013 08:49 in Bulgarian

pomoriiski wrote: то хуу да я слагат ма да са нулира през една седмица,не НИКОГА да не мога да решавам вече определени задачи...проста раота

Като за начало спазвай добрия тон във форума.
Другото което е, постарай се да разбереш как всъщност стоят нещата относно "Точността" и тогава давай такива оценки!!
За да не си помислиш, че те нападам, ще кажа, че само АЗ съм писал минимум 3 поста по отношение на точноста и КАК и КОГА точно тя се рестартира и това което казваш ти - НИКОГА - НЕ Е ТАКА!

didkocska wrote:

С една дума - чакане.
Малко инфо за задачите ... по принцип при паднала точност под определената то няма да можеш да решаваш от същите задачи докато не изтекат. Когато рекламата свърши (имай на предвид, че някой рекламодатели не изчакват това и добавят към старите 10 000 още толкова ( това е възможно до три пъти) пак няма да можеш да решаваш) НО когато рекламата е пусната наново то точността на всички потребители се занулява и тотото започва отново :) И аз в началото докато схвана някой неща чаках като войниче на пост ... :)))

Плащания » Post #244

Fri Mar 29, 2013 04:34 in Bulgarian

Здравей ivanbochukov !
Верификацията в ПейПал е необходима за да те разпознаят като собственик на картата и да можеш да си теглиш парите от ПейПал към Картата която си регистрирал. Хубаво е да е верифицирана за да нямаш ядове в последствие.
По втория въпрос, то минимума за СТАНДАРТЕН потребител е $8. Когато достигнеш тази сума в акаунта до сумата ти се появява един бутон CashOut.
Чети форума, в него е побрана много полезна информация която ще те напътства за напред.
Това е, Успех !

ClixSense Задачи » Post #675

Sun Mar 24, 2013 13:12 in Bulgarian

Само ще кажа, че се е случвало и за по-дълъг период от време дадени задачи да си стоят на 1 слот.

Не съм запознат, но предполагам, че дадена реклама има период за който да се показва. Възможно е да има такава опция за рекламодателите с която да не създават нова реклама, а да добавят във старата нови слотове ... Само можем да гадаем, но пък Ви съветвам да бъдете максимално концентрирани когато решавате задачи, и да не чакате, а веднага щом се появи нова, да я нападате :)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1725

Sat Mar 23, 2013 13:44 in Bulgarian

Благодаря ти за изчерпателния отговор.
Направи ми впечатление, че пускаш реклами в различни сайтове, надявам се някой ден и аз да имам тази възможност (все пак са нужни средства). В момента моята цел е да завъртя парите които изкарвам от тук и в последствие да търся друго място освен нео за реклама. Става бавно, но с търпение и постоянство всичко се постига.
Още веднъж, Благодаря за отговора и ти желая Успех! Дано в най-скоро време задминеш първия в Топ50, а за нас останалите потребители остава да гоним теб :)))

Похвали се. » Post #638

Sat Mar 23, 2013 10:36 in Bulgarian

buldan75 wrote: Дидко, само ми кажи какво разбираш под "активни", да са кликали в последните 1,2, 5 или колко дни, и веднага ще ти дам отговор.

Тези които са кликали в последните 2,3 дни. То е ясно, че в момента бройката ще е по-голяма тъй като си пускал реклама тия дни, но все пак .. ориентировъчно. Искам да добия някаква представа, защото при мен нещата не са никак розови, от 160 реферала на 1-во ниво имам едва 20 активни, но не съм пускал реклама от има няма два месеца.

Похвали се. » Post #636

Sat Mar 23, 2013 08:37 in Bulgarian

Едно голямо БРАВО Buldan! Винаги съм се чудил обаче, колко са ти активните реферали, естествено можеш да си запазиш правото да не отговаряш на този ми въпрос :))) Чисто любопитство!

Плащания » Post #239

Fri Mar 22, 2013 23:29 in Bulgarian

Поредно плащане! :thumbup: :clixsense:

Относно рефералите. » Post #16

Fri Mar 22, 2013 09:53 in Bulgarian

pomoriiski wrote: може ли да попитам тези advertise кликове дето се купуват струва ли си....печелят ли се реферали по този начин или няма смисъл да си давам парите...смятах да взема за1,20$ 500 кредита..ама са чудя дали да го прая

За какво точно става въпрос ? Тези кредити които искаш да купиш от Кликсенс ли са? Ако кредитите са от този сайт, то трябва да ги използваш за реклама към твой реферален линк от друг сайт, защото няма как аз или който и да е, да изгледаме твоята реклама тук и да станем твои реферали в същия сайт по простата причина, че вече имаме регистрация.
Общо взето с кредитите се работи така: Купуваш в друг популярен сайт и си рекламираш рефералния линк към кликсенс.

Daily Checklist Bonus » Post #160

Thu Mar 21, 2013 08:56 in Bulgarian

най-накрая да хвана и аз някоя задача ... в повечето случаи съм на работа докато ги пускат :Х

From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 23, 2024 08:48:57 PST