Please wait...
HomeForumPosts by didkocska

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by didkocska

ClixSense Задачи » Post #569

Sat Jan 26, 2013 10:57 in Bulgarian

Ми така е то, като постояно решавате ... накрая нищо не остава :lol: :lol: :lol:

Реферали » Post #240

Sat Jan 26, 2013 08:19 in Bulgarian

@bezimenniq Кого визираш с този си пост?

Реферали » Post #237

Sat Jan 26, 2013 07:49 in Bulgarian

eviltown wrote: Да ви питам,ако си купя реклама от 5$ 2500 Micro Ads,или 5$ 500 Standard Ads - каква е разликата между двете ?

Прочети това!!!

didkocska wrote:
pl92 wrote: Днес ,не ми е ден :oops: :roll: 5$ в неото .................0 рефчета. :mrgreen:

Вече на няколко пъти попаднах на постове в които се пише подобно нещо, а имено инвестира се малка сума от 5$ и резултата е еднакъв 0 реферала. Това НЕ Е правилно!!! Ще ви обесня и защо, а имено при средна посещаемост на "сайта" от 25-30 000 то шанса с вашите 2 500 клика + 2 500 адпрайз да хванете реферал е много малък (почти никакъв)! Колкото по-голяма е цената на рекламата толкова по-вече кликания и адпрайз вие имате, толкова по-голям е и шанса да се сдобиете с реферали!
Съветвам Ви ако ще инвестирате, то рекламата Ви да не е по-евтина от 16$ !!!
НИКОГА, АМА НИКОГА НЕ ИНВЕСТИРАЙТЕ ПО-МАЛКА СУМА ОТ 16$!!! В противен случей хвърляте труда си на вятъра!!! Изчакайте още месец ако трябва, докато ги съберете въпросните 16$, но не си пропилявайте средствата за по-малка реклама!

Това е! Пожелавам Ви успех!

И в отговор на въпроса ти относно разликата между Микро и Стандартната реклама ще кажа само, че цените са различни което е достатъчно да избереш Микро рекламата, но обърни внимание на текста по-горе! Успех!

Kak taka imam sponsor bez registracia prez niakoi » Post #4

Thu Jan 24, 2013 14:04 in Bulgarian

Първо: Добре дошла във форума, ще те помоля да спазваш правилата и да пишеш на КИРИЛИЦА!
Второ: Използвай темата отнасяща се за конкретния си въпрос, а не да се създава нова и нова ...

Трето: Относно спонсора ти, явно щом имаш такъв то ти си изгледала някъде из интернет негова реклама и си решила да се регистрираш. Понеже всеки браузър има собствена кеш памет която служи за по-бързо зареждане на сайта при повторното му посещение, то ти си се регистирала имено в такъв период, преди кеш памента да се изчисти и следователно ставаш негов реферал.

Четвърто: Не виждам смисъл в това, да се ядосваш, че някой си печелил от теб! Какво би станало ако ти инвестираш в реклама за да намериш реферали и те реагират като теб? Твоите средства и труд отиват подяволите, нали така ?

п.п. За премахването не знам дали е възможно, нека някой от колегите сподели!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1562

Wed Jan 23, 2013 12:29 in Bulgarian

Точно над това което си копирал има един текст "You have ХХХХХХХХ Micro Exposure available clicks to distribute" и бутон който да натиснеш за да добавиш кликовете си към рекламата !

П.П. Напълно подкрепям "ЦИТРУС" (Qtrus) както го нарекоха преди време в форума :)))))

ClixSense Оферти » Post #122

Tue Jan 22, 2013 12:39 in Bulgarian

buldan75 wrote:
didkocska wrote: Аз нямам никакви оферти : ( :evil:
Аз говорех за Offers-Matomy. От тях ли нямаш никакви?

Сега вече имам, може би не съм обърнал внимание на "падащото меню", само че не ми е ясно кво трябва да се прави на тия оферти и дали се плаща за тях ?

ClixSense Задачи » Post #548

Tue Jan 22, 2013 11:15 in Bulgarian

Gosho90 wrote: да бе да най-лесна била друг път....
един път да не случих на свястен "ТАСК" да искарам малко пари тва не е честно на онея тъпи индиици им дава сумати таскове + тва лесни и оферти и още не знам си кво аз тука за 1 седмица съм събрал някфи си убити 0.30 цента... и тва било правене на пари друг път. Мисля да се отказвам от "ПРАВЕНЕТО НА ПАРИ В ИНТЕРНЕТ"....

Мога само да кажа, че изобщо не си вникнал в "системата"!!!
Задачите и Офертите са за допълнителен приход, а сайтовете като кликсенс се градят изцяло на рефералната политика на даден потребител! Колкото повече активни реферали имаш толкова твоята печалба ще е по-голяма. Прочети малко информация относно PTC сайтовете и ще разбереш за какво точно говоря.
Успех!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1552

Tue Jan 22, 2013 11:09 in Bulgarian

gogo202cm wrote: здравейте!как бих могъл да си изтегля парите от тук,че не знам изобщо енглиш,имам пейпал сметка,в смисъл от тук към пейпал,и колко е минимума

Здравей и добре дошъл в нашето семейство!
Минимума за теглене за Стандартен потребител е $8, а за Премиум потребителите е $6, като плащания се превеждат в Понеделник и Петък.
Когато достигнеш дадената сума в акаунта ти до нея се появява една "кисийка" (като от филмите за робин худ :))) )
Това е, УСПЕХ!

ClixSense Оферти » Post #117

Tue Jan 22, 2013 11:04 in Bulgarian

Аз нямам никакви оферти : ( :evil:

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #63

Mon Jan 21, 2013 12:38 in Bulgarian

worldmax wrote: Please contact Customer Support for more information.

Мисля, че е добре да вземеш това под внимание. Пиши на съпорта им, да ти дадат информация защо не можеш да валидираш картата си.
Каква карта се опитваш да валидираш - Виза Електрон, Маестро ? Да не е някоя която да не поддържа тази опция, за интернет банкиране ?

Похвали се. » Post #594

Mon Jan 21, 2013 10:24 in Bulgarian

Само се молете да имате задачи до тогава в противен случей ще те отвеят като куцо пиле червен домат :)

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #61

Mon Jan 21, 2013 10:19 in Bulgarian

worldmax wrote: добавих карта в пауза и сега какво? имам кинти в картата но не мога да направя трансфер към пауза нещо явно бъркам

Дай малко повече информация: добави номер на грешка (ако ти дава), добави снимка (като закриеш данните си разбира се)! С каквото можем ще помогнем!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1540

Fri Jan 18, 2013 07:00 in Bulgarian

pl92 wrote: Днес ,не ми е ден :oops: :roll: 5$ в неото .................0 рефчета. :mrgreen:

Вече на няколко пъти попаднах на постове в които се пише подобно нещо, а имено инвестира се малка сума от 5$ и резултата е еднакъв 0 реферала. Това НЕ Е правилно!!! Ще ви обесня и защо, а имено при средна посещаемост на "сайта" от 25-30 000 то шанса с вашите 2 500 клика + 2 500 адпрайз да хванете реферал е много малък (почти никакъв)! Колкото по-голяма е цената на рекламата толкова по-вече кликания и адпрайз вие имате, толкова по-голям е и шанса да се сдобиете с реферали!
Съветвам Ви ако ще инвестирате, то рекламата Ви да не е по-евтина от 16$ !!!
НИКОГА, АМА НИКОГА НЕ ИНВЕСТИРАЙТЕ ПО-МАЛКА СУМА ОТ 16$!!! В противен случей хвърляте труда си на вятъра!!! Изчакайте още месец ако трябва, докато ги съберете въпросните 16$, но не си пропилявайте средствата за по-малка реклама!

Това е! Пожелавам Ви успех!

task » Post #3

Sun Jan 13, 2013 09:34 in Bulgarian

Колкото и да сме добри и всеки път да помагаме на новите потребители трябва да се научиме да четеме преди всичко правилата, след това да използваме търсачката и чак тогава да пускаме нова тема! Видно е, че сме добронамерени един към друг, но е добре да се преглежда форума, а не ей така да се пускат нови теми за щяло и нещяло! Какво би станало, ако всеки един потребител пусне по ЕДНА тема, то тук ще заприлича на нашата държава - пълна безредица и беззаконие!

Не искам да засягам никой, но се надявам да си вземете поука!
Също така ще помоля Булдан да изтрие темата!

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #246

Sat Jan 12, 2013 16:26 in Bulgarian

Пускам един линк към вбокс с първата част от сериала за Васил Левски заснет през далечната 71-ва година. Филма е черно-бял и има 10 серии, лично аз съм го гледал няколко пъти - заслужава си.
Демонът на империята (1971г.)

Похвали се. » Post #583

Sat Jan 12, 2013 16:24 in Bulgarian

djingibi wrote:

Не знаех затова. По принцип самата думичка означава като призрак(като дух) :)

По-точно "Демон".
И за да спрем със спама тук, пускам пост в темата "Всичко за любимата музика...."

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #244

Sat Jan 12, 2013 10:27 in Bulgarian

martin4uz1 wrote: Liverpool или Man United ще бие утре според вас? Моето предположение може да го видите от профилната ми снимка :D :D . Вашите мнения, ако изобщо има футболни фенове в този форум?

Не съм фен нито на ман. ю. нито на ливърпуул, но се надявам ман. да паднат, не за друго, а първенството да остане интересно до края!

Иначе аз си чакам нашето първенство!

Похвали се. » Post #578

Sat Jan 12, 2013 10:19 in Bulgarian

Всъщност "Джингиби" е наричан навремето Дякон Левски от турците, като значението на думата е Неуловим. Наричали са го така защото се е появявал на най-горещите точки из между тях, и е изчезвал също толкова мистериозно!

Похвали се. » Post #574

Fri Jan 11, 2013 08:58 in Bulgarian

isildur1 wrote:
djingibi wrote:
isildur1 wrote: Доста дръпнах миналата седмица,с реклама за 130$ в неото хванах 250 реферала , до сега са ми избили 10 $.Не е зле :)


Нещо много реферали си успял да хванеш. По принцип за 130$ се хващат около 100 реферала. По кое време на деня пусна рекламата? Към началната страница или към ClixGrid-a?

Ами аз попринцип за 70$(50К+50К адпрайз) не хващам по-малко от 110.Ползвам линка към кликсгрид и дебна за добро време когато няма друга реклама.

Хм... много ми е интересно как я пускап тази реклама, на части или цялата на веднъж и паузираш ли когато някой друг си пусне реклама :? ... аз с моята 70$ реклама хванах 74 реферала, но не съм доволен от "активността" им!

Откриват ли антивирусните ви програми вируси ? » Post #6

Sun Jan 06, 2013 07:29 in Bulgarian

Аз също съм с Нод32 4-та версия, и на мен ми е засичало няколко пъти "лоши" сайтове, НО важното в такъв момент е да не кликаш из отворената страница, а да изчакаш да ти зареди рекламата и директно да затвориш таб-а!
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 19, 2024 08:50:42 PST