Please wait...
HomeForumPosts by didkocska

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by didkocska

Похвали се. » Post #539

Fri Nov 30, 2012 23:09 in Bulgarian

@DANI_i_kompaniq Премахни си фейсбука, забранено е споделянето на лична информация!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1337

Thu Nov 29, 2012 10:12 in Bulgarian

vezyvii wrote: Може ли да ми се помогне някак приятели !!???? :?:
Скоро се завърнах в България а се регистрирах от Англия в Кликсенс както и в Необукс преди 2 месеца .
Питането ми е следното , защо сега не ме допуска до миниджобса и през 2 та сайта и имали вариянти това да се промени или трябва да си направя съвсем нови акаунти , което ще ми коства отново време и средства? :!: :?: :? Благодаря предварително :$

Моя съвет към теб е да пуснеш запитване до администраторите и на двата сайта, като обясниш как стоят нещата, че си бил в чужбина и си се регистрирал от там и прочие. Всичко както си написал по-горе.
Успех ти пожелавам ;)

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #211

Tue Nov 27, 2012 09:53 in Bulgarian

Поздрав за всички!!!
AC/DC - MONEYTALKS



Нереалния концерт БАТЕ! ЛУДНИЦА!
AC/DC - Stiff Upper Lip

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #207

Sat Nov 24, 2012 13:29 in Bulgarian

dekata16 wrote: ако четете редовно форума значи не сте пропуснали един мой пост.удоволствие за моята компания /4-ма от ЦСКА и 3-ма от ЛЕВСКИ да седнем и да гледаме едно ДЕРБИ :thumbup:

Едно е да се познавате и всеки ден да си пиете питието заедно, друго е да пишеш във форум, в който сме се събрали с друга цел. Аз също съм в компания 50/50 ЦСКАри и Левскари и това не ни пречи да гледаме мачове заедно, но се познаваме и си знаем номерата :)

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #204

Sat Nov 24, 2012 11:08 in Bulgarian

Няма как да не харесам този ти пост, но си мисля, че ще стигнем до караница, както винаги става когато стане въпрос за футбол, още повече, че тук сме от цялата страна ... :) дано не се изпокараме накрая ... САМО ЦСКА!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1317

Fri Nov 23, 2012 09:01 in Bulgarian

martin4uz1 wrote: Чудех се защо не направим една тема "Офф топик" в, която да се говори за всичко друго, но не и за :clixsense: . Защото е много скучно. Говорим си само за :clixsense: . Почти всичко за, което може да се говори за сайта има тема, която е изчерпана на макс.

Давай в Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка няма смисъл от друга тема според мен, тя играе ролята на Оффтопик тема :)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1312

Wed Nov 21, 2012 14:49 in Bulgarian

Alexbg1 wrote: Ок...! Добре... но от къде да се закупят реферали, по колко струват? Имат ли разлика в цените тези реферали? И после, като ги закупим.. те ще работят ли всички активно или само от време на време или никак дори? В такъв случай какво се получава? :)

За пореден път се отговаря на този въпрос!!! Четете малко преди да пишете каквито и да било коментари!
Има си и тема за рефералите, където трябва да се намира и въпросът ти, ако нещо не ти е ясно!

Относно рефералите:
Тук няма опция за НАЕМАНЕ на реферали!
Тук рефералите идват от РЕКЛАМА на собствения реферален линк. Това става като говориш с приятели (в скайп, фейсбук или други интернет пространства) ИЛИ като си заплатиш рекламирането на твоя РЕФЕРАЛЕН линк към Кликсенс.
Никой не може да ти даде гаранция, че един реферал ще е активен! Това зависи само и единствено от човека, така както ти си се захванал с този БИЗНЕС, след време ако ти писне, ще се окажеш НЕАКТИВЕН за твоя Спонсор, който те е довел тук по един или друг начин.
Тъй като е забранено да се рекламират каквито и да било сайтове, ще ти препоръчам да прочетеш темата за Рефералите във форума, от там ще научиш много полезна информация!
Това е, УСПЕХ!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1310

Mon Nov 19, 2012 11:45 in Bulgarian

До колкото знам, а и бях питал Булдан преди известно време "Surveys" не е позволен за Българи, така че няма смисъл да си губите времето в анкети и прочие.

Относно намирането на реферали... » Post #6

Sun Nov 18, 2012 09:19 in Bulgarian

и то от човек на който е обяснявано сто пъти!

DELETE!!

ClixSense Оферти » Post #105

Wed Nov 14, 2012 20:23 in Bulgarian

изтрий си пощата защото подлежиш на санкции! Абсолютно ЗАБРАНЕНО е да се споделят лични данни в сайта!!!

Daily Checklist Bonus » Post #102

Thu Nov 08, 2012 12:42 in Bulgarian

@milenav махни си снимката защото ти се вижда реф. линка! Или го замаскирай и я качи наново или като изрязваш я режи без "My Affiliate Details"

Реферали » Post #113

Sat Nov 03, 2012 11:09 in Bulgarian

Типично Българска черта - Да направиш от НИЩО - НЕЩО! Е в нормалните бизнеси са нужни инвестиции или най-малкото да разбираш от реклама. Споделихме ти ДВА начина за набиране на реферали, отвори, прочети и сам ще откриеш ключа. Лично аз съм инвестирал лични средства (по-голямата част от колегите също) за да стигна до едно бих казал начално ниво, в което да изкарам някой долар и да го инвестирам отново тук, за да мога след време да си избия всичко което съм дал и да получавам добри приходи за в бъдеще. Пак казвам, хвани се, прочети това което ти даде Булдан и Деката. Във форумът ни също има адски много полезна информация! Това е, УСПЕХ!

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #178

Wed Oct 31, 2012 10:12 in Bulgarian

И да не леете прекалено дълго сълзи ще ви кажа един виц ...

Учителката казва на Иванчо:
- Иванчо спрегни ми глагола Вървя
Иванчо: Аз вървя ............. Ти Вървиш
Учителката: ПО БЪРЗО!
Иванчо: Аз тичам, ти тичаш ....

:lol: :lol: :lol:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1242

Tue Oct 30, 2012 09:25 in Bulgarian

didkocska wrote:Отиваш в някоя банка (Аз използвам ДСК) правиш си Виза електрон, нея я регистрираш в Пейпал(ПП) акаунта си и в последствие когато искаш да закупуваш Реклами или Премиум просто посочваш, че ще заплатиш чрез Пейпал (От пейпал си дърпат директно сумата от картата след като потвърдиш)!Естествено всичко изисква време, когато добавиш картата в ПП акаунта си то те ще изтеглят една първоначална такса за потвърждаване, която в последствие ще ти се върне в ПП акаунта. Също така ще те посъветвам когато си правиш картата да помолиш в банката да ти създадат и Акаунт за Интернет Банкиране. Чрез този акаунт ще можеш да следиш всяка една транзакция директно от вас. Също така ще те олесни при потвърждаването на каквот и да било поради простата причина, че няма да се разкарваш по 100 пъти до банката!

didkocska wrote:Само ще добавя това, че когато регистрираш картата ще ти вземат 1,50 евро и ще искат да потвърдиш с 4 цифрен код, който се вижда в Интернет банкирането. Ако не можеш да се оправиш отиваш в банката и казаш да търсят EXPUSE номера на транзакцията ти. Това е 4 цифрения код който ти трябва. в сметката ти изглежда нещо такова "PP 2364 EXPUSE"
Успех!
Кода идва след няколко дни, може да минат 2-3-4 дни.
Пускам снимка от къде да се вземе кога чрез Интернет Банкиране (не се отнася за конкретния случай, а в помощ на други потребители)



Във форума ни има доста полезна информация, само трябва да се прочете.
П.П. Избягвайте това спамене с едноредов отговор на предишен пост от сорта на "ОК", просто харесай поста в знак на това, че си разбрал всичко.

Похвали се. » Post #515

Mon Oct 29, 2012 15:07 in Bulgarian

martin4uz1 wrote:
didkocska wrote: Мойте нещат да се ъпгрейдват бе ... помагайте, как да ги накарам да инвестират .. :?

Не се правя на голям разбирач, защото не съм! Но все пак да си кажа мнението. Според мен, ако са решили, че няма да инвестират значи няма, но, все пак си струва да им поспамиш на абвтата. Например прати днес на 10 твой реферали по 4-5 едни и същи писма с цел да видят съобщението, защото, ако са като мене, ако им пратиш само 1 съобщение няма да го видят. Аз например влизам в абв погледна първите 4-5 писма и надоло трия. Затова ти препоръчвам по повече от 1 на човек да пратиш, ако те пита що спамиш или нещо от сорта ще се оправдаеш с нещо :D :D . Пиши му и твоят скайп и стискай палци да те намери и да започне великото убеждаване :D :D . И 1 час да го убеждаваш, ако виждаш, че има склонности към това да си купи Премиум ще си струва 2$-те :thumbup: .

Абе пращам им писма аз, ама явно само трият, не четат ... много са несериозни значи :(

Похвали се. » Post #513

Mon Oct 29, 2012 13:27 in Bulgarian

Мойте нещат да се ъпгрейдват бе ... помагайте, как да ги накарам да инвестират .. :?

ClixSense Задачи » Post #304

Sun Oct 28, 2012 01:29 in Bulgarian

TheGoodSon wrote: Здравейте, бих искал да попитам някой имал ли е същия проблем като мен и дали е намерил разрешение.
Вече няколко пъти ми се случва (поне 5 пъти) да ме флагнат на някой таск, при положение, че точността ми е над 90%, а в някои от случаите е на 100%. Съответно кликнах на Get Help и докладвах за 3 от случаите, като съм предоставил Contributor Id и Job Id, но досега не съм получил отговор. Тасковете, за които докладвах, вече свършиха, но преди да свършат се бяха минали няколко дни и нямах достъп до тях. Видях, че доста хора се оплакват с подобен проблем там, като на някои от тях е отговорено, но на малцина. Сега като излезнат новите партиди от същите таскове ще видя дали ще имам достъп, но ако нямам какво следва?

С една дума - чакане.
Малко инфо за задачите ... по принцип при паднала точност под определената то няма да можеш да решаваш от същите задачи докато не изтекат. Когато рекламата свърши (имай на предвид, че някой рекламодатели не изчакват това и добавят към старите 10 000 още толкова ( това е възможно до три пъти) пак няма да можеш да решаваш) НО когато рекламата е пусната наново то точността на всички потребители се занулява и тотото започва отново :) И аз в началото докато схвана някой неща чаках като войниче на пост ... :)))

Плащания » Post #154

Fri Oct 26, 2012 11:56 in Bulgarian

И да се похваля с второ плащане - 16$ Благодарско Кликсенс

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #170

Fri Oct 26, 2012 11:36 in Bulgarian

да, права си, изобщо не знам за какво иде реч, но като видя такова пони и се сещам за теб ... :) :D

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #168

Fri Oct 26, 2012 10:43 in Bulgarian

Малко странни клипчета, особенно второто с тази руска музика ... :-))) Но като видя това пони и се сещам за теб :)))
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 18, 2024 21:18:55 PST