Please wait...
HomeForumPosts by didkocska

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by didkocska

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #136

Tue Oct 09, 2012 14:13 in Bulgarian

effos wrote: Здравейте,
Чудя се дали от един компютър могат да бъдат ползвани два акаунта ?
IP-то има ли значение ? Мерси предварително !!!
ПОЗДРАВИ от Созопол ..

Отговора на твоя въпрос - АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО Е!!!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1163

Tue Oct 09, 2012 11:32 in Bulgarian

С две думи проверил е акаунта ти и не е забелязал никакъв проблем относно добавянето на картата. Моя съвет е да си провериш пощата за по-стари писма/регистрации в пейпал, защото има възможност да си си регистрирал вече картата. Поне на мен на това ми бие.

П.П. И за да спаза заръката на Булдан да се изместим в другата тема Тема от форума Също така прочети първия пост в същата тема.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1157

Mon Oct 08, 2012 11:25 in Bulgarian

Сега остава да чакаме отговора! Ако се затрудниш отново пиши или както подсказах, пусни скрийншот. Сам се обеди, че веднага се намира някой който да помогне (Тонито ме изпревари ... адмирации за което!)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1148

Mon Oct 08, 2012 10:06 in Bulgarian

Ако искаш помощ за ПейПал най-добре постави един скрийншот каква грешка ти дава или постни какво ти пише.

Daily Checklist Bonus » Post #74

Sat Oct 06, 2012 14:18 in Bulgarian

те така от нищото пак пуснаха от лесните задачки ... :)



а докато изпълнявах горния чеклист попаднах на това ....


и както се казва - Ние сме на всеки километър! :):):)

ClixSense Задачи » Post #258

Tue Oct 02, 2012 11:03 in Bulgarian

Абе от 15 минути си играя с "Verify and / or Find Businesses' Websites (Google) 1 (Intl)" и все ми дава, че съм в трайнинг мод ... някой да има подобен проблем ? Смених и машината, викам да не е нещо от моя кашон, но уви и тук на лаптопа е същата работа ..

Плащания » Post #137

Mon Oct 01, 2012 12:43 in Bulgarian

Хайде и аз да се разпиша в този раздел :))) 1-во плащане !

Daily Checklist Bonus » Post #63

Mon Oct 01, 2012 11:13 in Bulgarian

Хайде и от мен едно бонусче от днес :)))

Daily Checklist Bonus » Post #58

Sun Sep 30, 2012 13:04 in Bulgarian

t73ango wrote:
показвам го така ,защото не мога да направя снимка като вас

Снимка се прави по следния начин:
1. натискаш бутона "Print Screen SysRq" (Prt sc) от клавиатурата
2. отваряш Paint
3. Ctrl+V, наместваш го така, че да се вижда това което искаш да покажеш
4. сейваш в JPEG фромат
5. качваш снимката в някой сайт за споделяне и добавяш снимката тук :)

Точно ясно и кратко, Успех! :)

Похвали се. » Post #432

Sun Sep 30, 2012 05:44 in Bulgarian

sisa74 wrote: здр и от мен и аз искам да печеля но това което пиша въвъ форума нестига до никои и така никои не може да ми помогне ако все пак стигне до вас момчета и момичета моля за помощ

Здравей Сисе и добре дошла! Първите 3 поста във форума се проверяват и одобряват от администраторите и след това се публикуват. Ще те посъветвам да прочетеш следните теми, там ще откриеш много полезна информация относно сайта:
ClixSense Задачи
Най-често задаваните въпроси (FAQ)
За ClixGrid
Общ Чат - Свързано с ClixSense

Също така трябва да знаеш, че пускането на каквито и да е линкове за други подобни сайтове е ЗАБРАНЕНО! Хубаво е и да пишеш в конкретните теми за проблемите/въпросите си. Ако имаш някакви други въпроси не се безпокой да питаш, с каквото можем ще помагаме! Успех :clixsense:

ClixSense Задачи » Post #253

Thu Sep 27, 2012 14:44 in Bulgarian

buldan75 wrote:
didkocska wrote: ...
ПП: Моля @buldan75 или @Anzhelov да въведат яснота относно Accuracy-то на задачите, дали след определен период от време то се възстановява или си остава под 65% и няма да можем да решаваме от конкретен вид задача?
Всяка задача, която е активна има определен брой изпълнения. Когато се занулят тези изпълнения, рекламодателите подновяват задачата и в този случай се занулqява и нашето accuracy.
Има редки случаи, когато рекламодателите просто добавят кредити към настоящата задача, при което тя не се занулява и ние сме със старото accuracy. Мисля, че това може да се повтори най-много до 3 пъти, след което задачата се обновява изцяло.


Благодаря за отговора!!! Извинявам се ако съм подвел някой!

ClixSense Задачи » Post #244

Thu Sep 27, 2012 10:11 in Bulgarian

kocetyy wrote: Да разбирам ли, че вече никога няма да мога да решавам от тези задачи със CDтата :?: :o

Да, от конкретната задача няма да можеш да решаваш.

Пример:
Задача1: Открий броя на песните в Диска - При Accuracy под 65% няма да можеш да я решаваш за в бъдеще.
Задача2: Открий Името на трак 11 от Диск 1 - При Accuracy над 65% ще можеш да я решаваш.

ПП: Моля @buldan75 или @Anzhelov да въведат яснота относно Accuracy-то на задачите, дали след определен период от време то се възстановява или си остава под 65% и няма да можем да решаваме от конкретен вид задача?

PayPal проблем » Post #21

Wed Sep 26, 2012 14:28 in Bulgarian

iliana8002 wrote: Здравейте имам проблем с пейпал.Картата ми е виза електрон на ЦКБ и има около 7 лева.Регистрирах я но не е валидирана от пейпал.От 2 месеца чакам да ми дръпнат 1.5 евро за да получа кода за валидност и не разбирам какъв е проблема пише We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card. Ходих до банката няколко пъти но нищо.Дали пък аз не съм объркала нещо


If Paypal will display this message: “We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card.”, that means that the credit card you entered was not accepted. Verify the credit card data once again, if the error will be displayed again, call or e-mail message your bank and ask to unlock some options for untrusted websites from the Internet. Explain that is about Paypal.

За мен това е проблема. Най-вероятно, когато са ти създавали картата не са ти отключили картата за да можеш да я ползваш в Интернет. Ако имаш време, мини през ЦКБ и питай служителите.
Ако все пак не е от това по-горе, провери наново данните дали не въвеждаш нещо грешно (имена и прочие трябва да са на латинеца). Също така вкарай минимум 10лв понеже някои банки си заделят първо такса и след това транзакцията и ако останеш без тези 1.50е няма как РР да ти верифицират картата...

ClixSense Задачи » Post #242

Tue Sep 25, 2012 06:50 in Bulgarian

Fugitive88 wrote:
didkocska wrote:
kocetyy wrote: Сега пък ми казва че имам доста пропуски в задачите със CDтата и не ми дава да ги изпълнявам :(

Всяка една задача има свое "Accuracy" придимно то е в границите на 75-100% Когато даваш грешни отговори на задачите то спада и идва един момент в който си под минимума (75%) и не те допуска до задачите. Това е направено така за да се избегне играта на тото при решаването на задачите. Моя съвет е да четете внимателно, да не бързате, ако трябва се върнете и вижте инструкциите отново, но не допускайте да ви пада "Accuracy"-то. В противен случей няма да можете да решавате от тези задачи за напред.

п.п. Тук модераторите ще кажат дали има период след който Accuracy-то се възстановява или веднъж паднало под 75% не може да се възстанови за дадената задача

Искаш да кажеш, че точността ти в crowdflower dashboard ако падне под 75 % няма да те допускат до никаква задача, независимо дали на нея имаш по голяма точност или не? Или говориш по принцип че няма да бъдеш допускан за конкретната задача на която точността ти е паднала да кажем под 75 %?

didkocska wrote: Всяка една задача има свое "Accuracy"
Или както ти си го написал "точността" се отнася за конкретната задача.

ClixSense Задачи » Post #239

Mon Sep 24, 2012 10:44 in Bulgarian

kocetyy wrote: Сега пък ми казва че имам доста пропуски в задачите със CDтата и не ми дава да ги изпълнявам :(

Всяка една задача има свое "Accuracy" придимно то е в границите на 75-100% Когато даваш грешни отговори на задачите то спада и идва един момент в който си под минимума (75%) и не те допуска до задачите. Това е направено така за да се избегне играта на тото при решаването на задачите. Моя съвет е да четете внимателно, да не бързате, ако трябва се върнете и вижте инструкциите отново, но не допускайте да ви пада "Accuracy"-то. В противен случей няма да можете да решавате от тези задачи за напред.

п.п. Тук модераторите ще кажат дали има период след който Accuracy-то се възстановява или веднъж паднало под 75% не може да се възстанови за дадената задача

Различно IP » Post #26

Sun Sep 23, 2012 13:44 in Bulgarian

bokoto83 wrote: Чакай сега и аз да си мина по реда.... Аз пускам интернет на комшията през рутер. Ще може ли да се регистрира ? Имам в предвид , че има различен мак адрес , различно IP.... Примерно моето е 85.130.16.48 , а неговото 85.130.1.17. Да знам има ли смисъл да го навивам. :lol:

Щом и двамата използвате един и същ рутер то системата ще ви засече по него, а не по мак адресите на машините, затова не си прави труда изобщо да го навиваш ;-)

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #107

Sun Sep 23, 2012 12:27 in Bulgarian

Представете се. » Post #286

Sat Sep 22, 2012 11:55 in Bulgarian

yordanaburova wrote: Здравейте и от мен! Аз съм Йордана, на 23 години, от Русе. Успех на всички :)

Хайде Русеееее!(+1) Добре дошла Данче и Успех :)

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #104

Sat Sep 22, 2012 08:10 in Bulgarian

На 22 септември 1908 г. страната ни, най-старата в Европа, обявява своята независимост. Този акт става възможен едва 30 години след освободителната за България Руско-турска война от 1877-78 г. Край на войната слага подписаният на 3 март 1878 г. Санстефански мирен договор. Така България отново се появява на картата на Европа след петвековно османско владичество. Борбите на българите за свобода най-после са увенчани с успех. Но по силата на подписания през лятото на същата година Берлински договор на Великите сили, България не е напълно независима, а е васално княжество по отношение на Османската империя.

Едва през лятото на 1908 г., след извършената в Османската империя младотурска революция, се създават условия България да провъзгласи своята независимост. Княз Фердинанд се колебае, но правителството вече е решило. Манифест за провъзгласяване независимостта е прочетен на 22 септември 1908 г. в църквата "Св. 40 мъченици" в старата българска столица Велико Търново – символичен акт на продължение на Второто българско царство. След това се отслужва молебен за благоденствието на Българската държава.

Някои от Великите сили се обявяват против нарушаването на Берлинския договор, други са склонни да приемат такова нарушаване. Високата порта иска голям данък, който българското правителство нито може, нито иска да заплати. Министър-председателят Малинов заявява, че независимост не се откупува. Стига се до частична мобилизация на българската армия.

В този напрегнат момент на България помага отново Русия. Православната империя се заема да посредничи в преговорите. Тя се съгласява да опрости дълга на Османската империя, останал още от Руско-турската война от 1877-78 г., в замяна на което Високата порта се отказва да иска обезщетение от България и признава независимостта й. Официално това става на 6 април 1909 г., след което в продължение на 10 дни европейските сили признават България за царство и за независима държава.

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!

Реферали » Post #76

Fri Sep 21, 2012 13:14 in Bulgarian

DANI_i_kompaniq wrote: :(
Пробвах да кача снимката, но явно не съм "в час"...
Как да я преместя от компа - тук?

качваш снимката в някой сайт за споделяне ( аз използвам imageshack . us ) и слагаш линка тук.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 25, 2024 03:22:31 PST