Please wait...
HomeForumPosts by didkocska

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by didkocska

ClixSense Задачи » Post #237

Fri Sep 21, 2012 11:40 in Bulgarian

kocetyy wrote: А къде ги гледате тези задачи?? Аз все не мога да ги открия :(

Задачите се намират в раздел "Tasks". Когато излезе нова задача то тя има между 10 000 или 20 000 авейбълс, което означава, че имаш време да решаваш. Колкото по-малко "авейбълс" остават толкова шанса ти намалява ;)

Fugitive88 wrote:По мое лично мнение тази задача не си струва, изисква прекалено много време за парите които дават, за същите пари имаше къде къде по лесни. Особено тка като се случи да пишеш по 10 трака и имената им успех :D
Има нещо вярно в това което казваш, но на тази криза ... няма как :)

ClixSense Задачи » Post #234

Thu Sep 20, 2012 09:05 in Bulgarian

DANI_i_kompaniq wrote:
martin4uz1 wrote: Само при мен ли последната седмица няма таскове? Има, но по 5-6 на 3-4 дена (puke)...?!

И при мен е така, не е индивидуално (предполагам).

Задачите наистина са дефицит. Също така ако ги има са в късната част на нощта - след 01:00ч. Преди 2 дни бяха пуснали една задача за някакви албуми и бройката се занули за има няма час. Съветвам Ви да следите постояно, успех!

едит: 22ч има лесна задача, но изисква повечко писане :)
Enter Up To 10 Tracks and Times from Music Albums

Успех!

Похвали се. » Post #415

Tue Sep 18, 2012 08:28 in Bulgarian

Снощи хванах промоцията :)))

Трафик сайтове » Post #3

Mon Sep 17, 2012 13:11 in Bulgarian

Аз пък ще добавя това A few tips for building your ClixSense

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1102

Sun Sep 16, 2012 20:40 in Bulgarian

Между другото Честито на сайта и всички които са допринесли за това :) Изплатената сума надвиши $3,007,702.34 :clixsense:

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #134

Sat Sep 15, 2012 14:34 in Bulgarian

Ще си позволя да добавя едно малко допълнение - Пейпал (PayPal) се изявява като посредник между всяка Банка по целия свят и различните сайтове които предлагат покупка на всякакви стоки. Чрез ПП ти прехвърляш пари от картата си към продавача.
Пример:
Искаш да закупиш Премиум акаунт на стойност 17$ потвърждаваш си данните към ПейПал акаунта и сумата директно се тегли от дебитната/кредитната ти карта. Ако в Пейпал имаш някакви налични средства то при закупуването имаш опция дали да "вземе" от тях и да доплати с сума от картата. Това е, Успех!

Похвали се. » Post #409

Sat Sep 15, 2012 12:55 in Bulgarian

Svveta wrote: Благодаря ти! Ще се възползвам от съвета ти! Най-накрая някой да ми поясни какво се прави! Искрено благодаря!

Само ще добавя това, че когато регистрираш картата ще ти вземат 1,50 евро и ще искат да потвърдиш с 4 цифрен код, който се вижда в Интернет банкирането. Ако не можеш да се оправиш отиваш в банката и казаш да търсят EXPUSE номера на транзакцията ти. Това е 4 цифрения код който ти трябва. в сметката ти изглежда нещо такова "PP 2364 EXPUSE"
Успех! :)

Похвали се. » Post #407

Sat Sep 15, 2012 11:48 in Bulgarian

Svveta wrote: Не ми върви с мрежата. Само 0.10 до тук от месец. Мога да се похваля с решени таскове. Имаше едни за определяна на изпълнители на музикални албуми. Е, поне там се справих с тях. Получих възнаграждение и се предвижих напред. За премиум ми е пълна мъгла. Четох от обясненията, но нищо не разбрах. Няма ли кой да напише стъпка по стъпка какво се прави за хора, които нямат кредитни карти?

Отиваш в някоя банка (Аз използвам ДСК) правиш си Виза електрон, нея я регистрираш в Пейпал(ПП) акаунта си и в последствие когато искаш да закупуваш Реклами или Премиум просто посочваш, че ще заплатиш чрез Пейпал (От пейпал си дърпат директно сумата от картата след като потвърдиш)!Естествено всичко изисква време, когато добавиш картата в ПП акаунта си то те ще изтеглят една първоначална такса за потвърждаване, която в последствие ще ти се върне в ПП акаунта. Също така ще те посъветвам когато си правиш картата да помолиш в банката да ти създадат и Акаунт за Интернет Банкиране. Чрез този акаунт ще можеш да следиш всяка една транзакция директно от вас. Също така ще те олесни при потвърждаването на каквот и да било поради простата причина, че няма да се разкарваш по 100 пъти до банката! Това е, ако имаш някакви други въпроси питай, с каквото можем ще помагаме :) Успех! :clixsense:

За IP адреса » Post #7

Fri Sep 14, 2012 09:00 in Bulgarian

Малък съвет! Ако до компютъра който ще използваш има голям "трафик" (не го ползваш само ти) те съветвам да изчистиш кеш паметта на браузъра и историята му, за да си "Вържеш гащите" :mrgreen: Успех! :thumbup: :clixsense:

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #99

Thu Sep 13, 2012 12:12 in Bulgarian

Всичко за ClixGrid » Post #70

Wed Sep 12, 2012 08:01 in Bulgarian

Буууумммм!!! :):):):)

Daily Checklist Bonus » Post #48

Mon Sep 10, 2012 07:07 in Bulgarian

Fugitive88 wrote:
petioe wrote: хмм ... на мен с тези оферти не ми върви ... въобще не мога да ги гледам тези реклами ... :thumbdown:

Предполагам става въпрос за офертите с клиповете. А там и аз не знам какъв е проблема, понеже при мен стават, но много познати се оплакват, че те не могат да ги гледат и им дава грешка, макар че също си имат фейсбук и то от повече време дори и от мен.

Аз също имах този проблем, логнах се през друг фейсбук и ги изгледах. Посъветвай приятелите ти да пробват така!

Daily Checklist Bonus » Post #45

Sun Sep 09, 2012 10:31 in Bulgarian

petioe wrote: хмм ... на мен с тези оферти не ми върви ... въобще не мога да ги гледам тези реклами ... :thumbdown:

За кои оферти стававъпрос ? Кажи как се казва офертата и ще направим всичко възможно да ти помогнем!

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #83

Sun Sep 09, 2012 10:08 in Bulgarian

Аз предлагам да се пусне запитване до главния админ по този въпрос, защото няма никакъв начин по който да покажеш на приятелите си тук на каква страхотна песен си попаднал освен да поставиш линк (което ни се забранява за съжаление)

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #81

Sun Sep 09, 2012 09:04 in Bulgarian

И аз мисля, че не трябва да се премахват линковете. Все пак тук публикуваме клипове и снимки които нямат нищо общо с ПТЦ сайтовете!

п.п. и моя "буууууууууумммм" бе премахнат :evil: :x

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #77

Sun Sep 09, 2012 06:32 in Bulgarian

Така е Тони, наистина 2-рата снимка е уникална, но колко време ли е коствало на човека който е направил всичко това .... както споменах, едната причина е графиката, втората е, че нямам такива нерви за да се получи нещо такова, и доста рядко този вид творби се оценяват подобаващо.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1089

Sun Sep 09, 2012 06:25 in Bulgarian

Ето за това говорех, англичани имат една камара оферти и задачи, но не ги решават, следователно рекламната кампания на рекламодателя е по-слаба. Представи си ако бъдат пуснати и за нас(не говоря само за България), колко по-бързо ще се изчерпват ...

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #75

Sun Sep 09, 2012 05:10 in Bulgarian

Точно заради графиката преди година отказах да го играя това нещо!! Като се има на предвид, че живеем в такива модерни времена просто не виждам как бих се задоволил с тези квадратчета :silent:

И за да не е табу музиката ще споделя това с Вас: БУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУММММММ!!!!!!

Представете се. » Post #276

Sun Sep 09, 2012 04:55 in Bulgarian

eliiito wrote: Хайде и аз да се отбележа :)
Кавам се Елеонора от София и съм едно щастливо майче :)

Привет Ели, желая ти само успехи с :clixsense: Живо и здраво да ти е малкото слънчице!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1087

Sun Sep 09, 2012 03:25 in Bulgarian

Ясно, благодаря за бързите отговори.

Булдан е ти имаш оферти, за разлика от нас, че даже и задачите ни ги няма ... от 2 седмици :(
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 20, 2024 04:03:02 PST