Please wait...
HomeForumPosts by criskey

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by criskey

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #1333

Fri Jan 25, 2013 10:55 in Romanian

@emateler
De fapt nu trebuie sa introduci niciun fel de coordonate sau radius.
La fiecare locatie o sa vezi pe harta un cerc galben. Cercul ala trebuie pus pe cladirea care se cere in intrebare, astfel incat centrul cercului sa fie aliniat cu centrul cladirii. (click pe centrul sau si drag & drop)
Coordonatele sunt calculate automat in functie de acest centru.
Numai ca cercul asta trebuie marit sau micsorat pana cand colturile cladirii se incadreaza cat de cat in circumferita sa (de aici obtii radiusul calculat si el automat dupa marimea cercului).
Ca sa modifici dimensiunea cercul respectiv, tragi de unul dintre cele patru cerculete aflate circumferinta sa.
La final vei avea ceva de genu:

Spor. :)

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #1324

Tue Jan 15, 2013 13:08 in Romanian

Multumesc sinedea & shpritz pentru lamuriri.

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #1321

Tue Jan 15, 2013 07:17 in Romanian

shpritz wrote:
Crede'ma pe cuvant ca am peste 1000 de astfel de taskuri facute, si e unul din cele mai usoare si mai bine platite.
shpritz, am o intrebare sa-ti pun, sau oricui care a avut de a face cu problema asta.
Am pus forumul CF un thread cu privire la niste neplati pe daily deals. Treaba s-a rezolvat, au avut o "datorie" de aproape 2$ (nu mi-a venit sa cred cand am primit bonusul ala :D ), dar mi s-a spus ca am atins limita de lucru pe taskul asta.
Deci, tie dupa cat timp ti s-a resetat? Ca ma gandesc ca nu ai ajuns la 1000 fara limita. Mersi! :)

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #1319

Sun Jan 13, 2013 01:57 in Romanian

shpritz wrote: Emilia, am mai spus si repet, la Categorize Online Daily Deals trebuie sa alegi o singura categorie nu mai multe. Daca alegi mai mult de una o sa'ti considere raspuns gresit.
Crede'ma pe cuvant ca am peste 1000 de astfel de taskuri facute, si e unul din cele mai usoare si mai bine platite.

Depide, mie mi s-a intamplat sa pot alege si doua categorii. Uite, de exemplu am prins un deal de genul "Massage & Facial la un oarecare spa" si-mi accepta ambele categorii. Sau daca-mi aparea explicit in deal accesorii pentru femei si barbati, mergeam pe 2 categorii("ceasuri", stiu ca am prins o data).
Cred ca tine mai mult de relevanta dealului (incerci sa vezi care e oferta principala si ignori ofertele secundare). Ca de exemplu, daca-n oferta iti zice ca pe langa bilete la un show primesti si o masa pe gratis, alegi doar "Shows" si nu si "Restaurants".

Cat despre taskul ala cu google maps, as completa pe langa ce-a zis emilia, cu faptul ca astia au mai bagat inca o optiune care m-a ars rau la inceput.
Combinatia:"YES, I can find a building where [firma] is probably located." si "NO, I can't confirm that I found the right building." Asta apare in trei cazuri:
-cand nu gasesti logoul pe cladire, dar markerul de la google/bing pointeza DIRECT si nu pe LANGA pe cladire.
-daca vezi prin streetview un panou cu firma respectiva, ca de ex la intrarea in parcarea din fata unui mall, dar nu gasesti logoul pe cladire; la fel daca cladirea e in constructie dar are pe langa ea panoul ca va fi a firmei respective.
-daca nu gasesti nimic dar, in Bing, in formatul "aerial", iti apare desenat perimetrul firmei intr-un complex de cladiri (de ex. iti apare desenata locatia "RadioShack" printr-un dreptunghi in interiorul unui mall).
Daca nu, "NO, I can't find a building for [firma] using ANY of the map tools above."
Dintre toate logourile "RadioShack" e cel mai greu de gasit. Eu tot timpul am deschis intr-un tab toate modele posibile pentru logoul lor, ca sa le compar cu imaginile de rezolutie proasta sau cand e distanta prea mare. Si incearca prima data sa gasesti locatia cu bing; google e cam pe langa...
In rest am prins destule intrebari gresite, pagini neplatite... Ce-i drept nivelul de acurate la care te lasa sa lucrezi e foarte jos(sub 70% - proprie experienta :D, acum's pe un 80%(43/54) cat de cat stabil ). Spor.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 26, 2024 07:45:25 PST