Please wait...
HomeForumPosts by Alcion

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Alcion

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #3239

Wed Oct 12, 2016 22:24 in Bulgarian

buldan75 wrote: @Alcion Ако ClixSense те допуснат до страницата със задачите, то няма да има проблем от КФ. Същото се отнася и за Неото ако решаваш задачи и от там.
Съветвам те преди да тръгнеш за България да изпратиш запитване до ClixSense, като им кажеш за престоя си в БГ. Кажи им, че си един от редовните изпълнители на задачи и не искаш евентуалния ти престой в чужбина да се отрази на комисионните ти. Няма гаранция, но все пак е добре да опиташ.

Разбирам. Благодаря за бързия отговор :)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #3236

Wed Oct 12, 2016 13:56 in Bulgarian

buldan75 wrote: Зависи колко дълъг ще е престоят ти в България.
След последната ми дискусия с администрацията разбрах, че няма да променят държавата ти ако си за няколко седмици на почивка например, но ако периодът е по-дълъг ще трябва да им пишеш.
Не уточниха колко е точно времето за "по-дълъг престой". Наш потребител беше споменала, че са и казали време от 3 месеца.

Моят съвет е да им пишеш при всички случаи.

Успех!

Престоят ми няма да е дълъг. Да разбирам ли, че решаването на задачи от КФ също са свързани с айпито и това е един вид нарушение, ако решавам от друга държава?

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #3233

Tue Oct 11, 2016 12:25 in Bulgarian

Здравейте. Имам следното питане - предстои ми пътуване и престой в България. Мога ли да решавам задачи? Говоря само за задачите, като няма да влизам в профила си, нито ще кликам реклами. Благодаря предварително.

Ужасна случка » Post #20

Thu Sep 08, 2016 03:47 in Bulgarian

morriddin wrote: Някой ще ме светне ли как да си сменя паролата?
Пробвах през profile settings, но не става...

Точно оттам се сменя паролата. Като влезнеш в настройки на профила виж надолу в страницата под твоите данни е никът ти и точно под него пише ПАРОЛА- ПОВТОРИ ПАРОЛАТА.

ClixSense Задачи » Post #3365

Wed Aug 03, 2016 20:26 in Bulgarian

dsmilyanov wrote: Някой има ли представа какво се случва с crowdflower, не мога да вляза изобщо да решавам задачи? Пише ми че трябвало фейсбук-профил, а той ми е активен и съм вътре в него, и пак не ме пуска?

Може ли да пуснеш скрийн, за да се види какво точно ти се отваря?

ClixSense Задачи » Post #3286

Fri Jun 10, 2016 00:54 in Bulgarian

Не трябва да сменяш нищо в профила си в КФ. Просто отвори задачата в сайта, в който искаш да я решаваш и парите ще ги получиш в баланса на профила си в същия този сайт.

ClixSense Задачи » Post #3212

Tue Apr 19, 2016 22:46 in Bulgarian

bdehki wrote: Здравейте, искам да попитам какво е "PayPal Email". Извинявам се, че не е по темата, но не знам как да направя нова тема.

Я погледни дали от тази тема няма да добиеш яснота Процесори за Разплащане и как да си служим с тях | ClixSense Forum

ClixSense Задачи » Post #3187

Mon Apr 04, 2016 05:59 in Bulgarian

desito_des wrote: Здравейте, някой може ли да ми даде информация за задачи от 0,07 цента - примерно ID 892184 - дава и я отворена, но щом цъкна на нея се изписва:" There is no work currently available in this task.
Unfortunately, there is no work currently available for this task, but there might be soon! Please check back in a few minutes.

Click here to go back to the job listing page and find more work to do."

И не само за тази задача - има вече няколко от 0,07 цента, които или ги изпълнявам, но не ги плаща, или ми изписва, че са недостъпни за мен?

Този надпис е постоянен и е при всички нас, не само при теб. Рефрешвай задачата.

ClixSense Оферти » Post #1218

Sat Apr 02, 2016 03:04 in Bulgarian

NellyP wrote: Здравей, на страницата на игрите няма къде да пиша, ще съм благодарна, ако ми подадете адрес, тъй като аз не намерих. Доста си поиграх и сега за няколко минути правя точките от две игри, но за съжаление, откакто започнах да стигам бързо нивото те не ми плащат. Днес пак им изпратих снимка на екрана, а сега ще направя още една. Това, аз да търся техните подизпълнители не е коректно. Когато съм се регистрирала в този сайт аз съм сключила договор с тях и сметката ми е тук. В противен случай ще се регистрирам директно.

Пусни линк на страницата, в която правиш тези игри.

ClixSense Оферти » Post #1216

Fri Apr 01, 2016 14:20 in Bulgarian

NellyP wrote: Споделете какво мислите за този отговор, който ми изпратиха, след като им писах, че за направените от мен оферти не ми отчитат точки. Оказва се, че аз съм си влезнала сама да си кликам в сайтовете и ClixCense няма нищо общо с това. Да съм си търсила точките сама.. Този сайт ще се окаже, че е голяма измама.

Hello, unfortunately we are not able to help you with external offerwall credit issues. You will have to contact the offerwall in question, directly by clicking on their support button/link found at the top of their page. From there you will be able to see your offers' statuses and report problems directly to them.

Also please make sure you read all the offers' requirements stated on the offerwall before taking them.

Thank you
ClixSense Support

Имам един въпрос - ако гледаш реклама на прах за пране, който почиства петна от олио до вино, купуваш го, пробваш го, но се оказва, че това не е така - производителят ли е некоректният или телевизията, която излъчва рекламата? Оставам отговора на теб.
А сега относно сайтът - това е един сериозен, стабилен и коректен сайт.Отговорът, който си получила е съвсем нормален - обърни се към самия рекламодател. За целта след като си направила някоя оферта отиваш в страницата за съпорт към дадения рекламодател (суперсоник,суперревардс и другите такива.) Get Help. Отваря ти се страница в която ще видиш какви оферти си направила и дали са ти платени, ако имаш такива които НЕ са платени, то натискаш на въпросителната в дясно от нея. Зарежда ти се нова страница, долу в дясно даваш "продължи нататък" и след това ти излиза страница за да пишеш до съпорта. Пишеш на съобщението "Аз направих тази оферта", пишеш си мейл-а с който си регистрирана в кликсенс (ВАЖНО Е ДА Е СЪЩИЯ) потвърждаваш с кода и пращаш. Имай предвид, че за някой оферти се изисква доказателство. В повечето случаи се прави скрийншот .
П.П. Можеш да видиш статистиката ми в профила за направените от мен оферти и проучвания. Всички те са платени. Успех и се надявам в най-скоро време да прочета позитивен пост.

ClixSense Задачи » Post #3184

Fri Apr 01, 2016 14:00 in Bulgarian

trancemaniacs wrote: Здравейте искам да попитам без английски дали могат да се решават задачи

Аз не съм учила английски, но с помощта на преводача /колкото и да е калпав/ нямам проблеми. Важното е човек да има желание, да е упорит и постоянен. Успех!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #3151

Sat Feb 27, 2016 01:46 in Bulgarian

ketififi wrote: Повечето мнения са,че сайта е коректен,но за трите месеца,през които съм в него,не останах с това впечатление! За четвърти път попълвам анкета на Toluna и не ми я приема,със забележка да корегирам отговорите.... Как да ги корегирам,като съм отговорила точно и ясно?! Нито офертите, нито задачите ми се дават..... Нещо не е както трябва. Въпросът е да платя 17 долара,та аз ако имах 17 долара щях ли да чаткам като откачалка всеки ден за 3 цента?

Защо не правите другите проучвания? Плащат се на момента. Аз лично нямам проблеми. Друг е въпросът, че за всяко проучване има някакви изисквания /възраст, семейно положение, доходи, професия..../и е нормално да не отговаряме на всичките.
П.П. Тези, които изискват да вкарваме пари от картата си са проблемни и доста хора изгоряха, ако се съди от коментарите им.

ClixSense Задачи » Post #3143

Sat Feb 27, 2016 01:41 in Bulgarian

dsmilyanov wrote: А някой успял ли е да изпълни тази задача?

790217
Find Business' Superpages Profile And Capture Phone Number.

Когато я пуснаха направих 27 бр. и повече не отвори, макар да нямам надпис за достигнат лимит, но доколкото разбрах не отваря за България.

ClixSense Задачи » Post #3137

Mon Feb 22, 2016 21:19 in Bulgarian

lancer4o wrote: Някой сблъсквал ли се е със задачата в която трябва да ограждаш дрехи? Ограждам си ги аз, давам сейф и след като приключа не ми отчита че съм ги сейфал :/

Да, задачата е с бъг.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #3133

Tue Feb 02, 2016 21:24 in Bulgarian

buldan75 wrote: @Alcion Както и предположих, след като вчера не можех вече да добавям средства, то днес (по обяд) ми бе платено. Ако имаш подобен проблем отново, те съветвам да пишеш на администрацията на сайта.

И аз се дразня, че няма точно определено време, в което ще си получим плащането, но нямам абсолютно никакво съмнение, че това ще стане.
Трудно ще се намери PTC програма, където да са коректни, както тук в ClixSense.

Този път всичко беше точно - за по-малко от 24 ч. след като вече не можех да добавям получих плащането си!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #3129

Mon Feb 01, 2016 21:15 in Bulgarian

buldan75 wrote:
Alcion wrote: ...Прав си - всички трябва да се нагодим според новите условия и все пак да направя една вметка - ден първи: заявявам плащане, ден втори - вече не мога да добавям средства, ден 10-ти получих плащането си, тоест когато не можем да добавим средства не означава, че ще получим парите си до 2 дни, но е факт, че ги получаваме. Иска се търпение.
Говориш за нещо, което не се случва при мен или поне не по този начин.
Заявих плащане на 25 Януари и от тогава всеки ден си добавям средствата. Днес вече не мога, което ми подсказва, че утре или най-късно в Сряда ще ми бъде платено.
Ще пиша за резултата.

CliX-er wrote: Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!


@respekt,
На бас, че сте някъде от Централна Северна България. Само там си позволяват да говорят с непознати на "ти".
Отделен е въпросът, че не можете да различавате предположение на база личен опит, от изказване, което със сигурност ще се случи.

Би ли конкретизирал точно, кой и в кое мнение те е упрекнал, че си тъп? Определено не можеш и нямаш право да обвиняваш всички във форума! По един коментар е трудно да познаеш кой, от кой район на България е! По-лесно е да познаеш възрастта му...


dekata16 wrote: pl92 .Ние брат с тебе винаги сме били зад buldan /в негова подкрепа от както сме се регнали в тоя сайт/2011г.До ден днешен нито той,нито :clixsense: ни е подвел дори малко.А това са си мнооого години а сайтовете от тогава /над 100/ до днес /само 2./ останаха. :clixsense: и неото ще са последните ,които ще скамнат-за това карайте си все така от нас нищо не зависи. :clixsense: :thumbup: Поздрави dekata16

Благодаря за подкрепата! Сайта плаща от много време, така че по-старите потребители знаем, че няма място за паника.

VeGans wrote: ...Аз постове от админите (buildan и the_AA) виждам само за да поздравят новодошлите. Моля, не го разбирайте, като упрек, но мисля, че работата ви е да потушавате подобни дрязги и недоразумения.

Иначе. На мен малко ми трябва, но още държа, не съм се отказал.

Приемам забележката.
Все пак си мисля, че форума и потребителите в него, се намират в добри отношения.
Не всичко в живота е гладко, така че е хубаво да си казваме и негативите, които ни вълнуват. В един спор/дискусия няма нищо лошо, стига да не се прекалява и да не се стига до крайности и обиди.

Нямам идея защо така се получи, но наистина не бях в състояние 9 дни да добавям пари към баланса. Сега с втората заявка всичко е ок - парите стоят на изчакване и мога да добавям.

ClixSense Задачи » Post #3115

Mon Feb 01, 2016 10:00 in Bulgarian

VeGans wrote:
bobi4oo wrote: Някой знаели Tamil има една задачка ама незнам как да я изпълня някой ако може да помогне ?

Ха-ха-ха

Браво бе пич. Дори и някой да го знае тоя ш***н език, как мислиш, че може да ти помогне? Като ти прати отговорите?

Нали се сещаш, че това е извън всякакви правила.

Както nadiatg те посъветва... придържай се към оферти и задачи, за които си сигурен. Иначе губиш.

Тук можеш да разчиташ на съвети, помощта е...

Успех


Здравейте! Чета Ви постовете от няколко дни. Виждам, че имате хъс, но в същото време сякаш светът Ви е крив и бързате да се предадете. Много искам да Ви помогна, но за съжаление е забранено да се споделят мейли и друго лично инфо, за да се свържете с мен. Търпение и упоритост! Мисля, че ще мога - прочетете поста на мануел на тази страница ClixSense Задачи | ClixSense Forum

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #3110

Wed Jan 27, 2016 21:35 in Bulgarian

buldan75 wrote: Всички се "нагаждаме" според новите условия за плащане.
Аз си заявявам плащане, като се настройвам да чакам 10 дни. Всеки ден добавям натрупаните средства. Когато достигна до момента да не мога да добавям средства означава, че ще ми бъде платено в следващите 24-48 часа. Поне аз така се нагласям съобразно новите условия.

Все пак ClixSense плаща редовно и това дали е СКАМ е напълно неадекватен въпрос.


Прав си - всички трябва да се нагодим според новите условия и все пак да направя една вметка - ден първи: заявявам плащане, ден втори - вече не мога да добавям средства, ден 10-ти получих плащането си, тоест когато не можем да добавим средства не означава, че ще получим парите си до 2 дни, но е факт, че ги получаваме. Иска се търпение.

ClixSense Задачи » Post #3080

Tue Jan 26, 2016 13:51 in Bulgarian

VeGans wrote: Нали знаете, че си загубих първото ниво...??? ;-) заради задачата с лондонските ресторанти, която оказа се, че е грешна отвсякъде...

Както и да е.

Въпреки, че нямам 70% вчера ми пусна задача от 1во ниво. Трябваше да превеждам от фарси на английски. Не посмях да играя тото, като nikipoli и се отказах

Днес отново ми даде задача от първо ниво - да препревеждам от руски на английски... ???

Аз обаче се справям с руския и завърших всичко на 100%.

Сега обаче получавам оранжев флаг. Major... За пръв път ми се случва. Какво означава това?

П.п. Като капак на всичко, не ми плати двете решени задачи.

Отвори си историята на задачите и там, където виждаш флага ще забележиш и думата "диспут" /огледай се, защото може и да греша дали е точно там/. Кликни и повдигни диспут. Ще ти се отвори прозорец и в него ще има текст. Не го пипай. Нека си остане текста само добави, че имаш 100% точност и мислиш, че това е много добър резултат. До 1-2 дни ще ти махнат флага.
П.П. Съветвам те, за да запазиш нивото си и да го вдигнеш не се впускай да правиш всякакви задачи. Най-много се вдига процент и се взима ниво със задачата за виното. На 100 решени задачи без грешка получаваш 0,1%.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #3100

Tue Jan 26, 2016 09:44 in Bulgarian

Получих си плащането. Беше ми странно защо други мои познати, които са заявили след мен бяха си получили парите на 3-ия ден и то сумите им бяха над моята, но явно трябва да се свиква.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 19, 2024 13:32:10 PST